Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cum o fi să fii cel mai bun din lume?

Similar Posts

22 thoughts on “Cum o fi să fii cel mai bun din lume?

  1. Intreebati-l de ce se incapatineaza sa ceara de la stat baza Vointa! Oare Stan Smith, Jan Kodes, Nikola Pilici, Adriano Panatta, (doar citiva contemporani si adversari) au primit de la statele lor baza sportive ca sa faca academii de tenis? Oricum, el a declarat ca intotdeauna a jucat pentru el si nu pentru Romania! PS. Mi-a placut la nebunie cum juca si am fost pa Progresul la meciurile cu Salatiera pe masa!!

  2. FELICITARI! pentru ideea de a ni-l aduce pe Nasty in casa in apropierea Zilei Nationale a Romaniei.
    Am jubilat cand ati anuntat aseara ca este cel romanul tipic. Asa il vad pe Ilie Nastase de copila, l-am iubit si il iubesc pentru sufletul lui mare si pentru talentul lui urias. Si nu in ultimul rand pentru ca se afirma si exprima cu orice ocazie ca ROMAN.
    Sa ne traiasca multi ani fericiti!

  3. Ehei,cei ce l-am vazut live,am vazut tenis adevarat,arta!Era o placere cand juca,si nu sunt cuvinte mari,era formidabil,facea din joc un spectacol!Nasty este intr-adevar cel mai bun tenisman din lume,simtea tenisul ca nimeni altul si l-a inovat chiar.Incrancenarea jocului si asta il facea placut,si cand facea “urat”era frumos,ghidusii,fente cu racheta,ce mai era unic in teren!Asta iti ieseau doare din siguranta si increderea in fortele proprii si spiritul de invingator.Ar fi tare bine sa mai apara din natia noastra un alt formidabil pe formatul lui stiind faptul ca istoria e repetabila,de ce nu am spera!Nimic nu se pierde,nu trebuie sa se piarda,totul se transforma,si-om putea vedea in teren tineri ca Nasty!Academia Romana de tenis,suna frumos,trebuie sa-i poarte numele si s-o onoreze prin conducerea ei,dar nu mai stiu care este stadiul ei,stiu ca s-a zbatut mult s-o aiba si sa convinga ca trebuie sa existe!Salut cu respect un bun roman.

  4. Draga Ciutacule, cred ca e tare senzatia de a fi cel mai bun din lume, chiar si pentru o zi, asa cum spune si ソリン in primul comentariu.
    Nu vreau sa ma laud, dar lasa-ma sa profit de acest subiect si sa spun ca si eu ma pregatesc pentru a fi cel mai bun din lume pentru o singura zi si sper sa reusesc. Mai am exact 12 zile ca sa imi ating scopul.
    Despre ce este vorba?
    Lucrez ca freelancer designer, programator si seo consultant (nu o considera ca reclama fiindca nu caut de lucru), printre altele creez imagini pentru cele mai mari siteuri de microstock din lume. Anul trecut, dupa “memorabila” zi de 11-11-11 m-am gandit putin in perspectiva la urmatoarea zi la fel de memorabila care avea sa vina peste un an, o luna si o zi. Adica 12.12.12
    Am creat o imagine pe care am postat-o pe blogul meu exact in 12.12.11. (deci cu un an inainte). Este vorba despre prima imagine din acest link
    Aceasta imagine poate fi gasita pe Google undeva in primele rezultate [ca sa nu zic chiar prima 🙂 ] chiar si in pagina de cautari, nu neaparat in cea de imagini, la cautarile dupa 12.12.12 sau 12 12 12 sau 12-12-12

    Pentru multi, poate nu inseamna nimic, dar pentru mine inseamna enorm: am ocazia sa fiu cel mai bun din lume, pentru o zi… chiar si pentru o chestie cat se poate de neinsemnata.

  5. Tre’ sa fie naspa rau! Sa te trezesti la un moment dat ca nu mai ai pe cine sa caftesti si sa nu poti decat sa astepti sa ti se moaie muschiul…. ca sa ai si tu parte de o dumada izbavitoare, menita sa te faca eroul eroilor.

    Ilie, Ilie! N-a fost sa fie! (Academie)

  6. Offtopic:
    Victore, vad ca A3 se lauda ca Basescu s-a luat dupa initiativa voastra cu steagurile. Ar trebui sa va uitati din nou la discursul marinarului din 2005, chiar dinainte de ziua nationala. A facut aceeasi propunere si multi au arborat steagul Romaniei.

  7. Buna seara d-le Ciutacu,

    FELICITARI pentru invitatul din aceasta seara!
    Ii dorim SANATATE SI VIATA LUNGA!

    Este unul dintre putinii ROMANI pe care ii cunoaste orice cetatean al lumii.Suntem mandri pentru acest lucru.

    Cu mult respect pentru Dvs. si marele ROMAN ILIE NASTASE!

    IoanaP

  8. Bre, ce nu inteleg eu e urmatorul lucru:
    omu’ ar primi de la statul al carui subiect e
    o baza sportiva ca sa faca o academie de tenis.
    Banuiesc ca statul n-o lasa mostenire familiei
    Nastase, iar el nu poate fugi cu ea in afara
    granitelor si nici nu-i poate schimba destinatia.
    Cu toate astea lumea se inflameaza.

    Senzatiile n-ai cum sa le imparti cu altii, oricit ai vrea.
    Sint ale tale, personale.
    Daca Nastase a zis in public ca a jucat doar pentru el
    si nu pentru tarisoara, probabil s-a referit la faptul
    ca joci intii pentru tine si apoi pentru tarisoara.
    Oricum, e o persoana colerica care a spus multe, iar in
    ultimul timp a avut mai multe iesiri nervoase aiurea,
    pe care, ca orice om, sint sigur ca le regreta.

    Eu le-as face renta viagera tuturor alora care s-au
    remarcat prin munca lor in tarisoara (sportivi, artisti),
    si/sau au contribuit in afara granitelor facind PR tarii,
    astfel incit sa nu stea cu mina intinsa ori sa joace
    in tot felul de productii tv/cinematografice indoielnice.

    @conceptw: zisei de “scurt timp“, nu “pentru o zi”.

  9. Acum am citit si eu. Pacat ca s-a bagat in chestii d-astea.
    Oricum, asta nu-i va sterge trecutul sportiv / palmaresul / meritele.

  10. Fabulos este omul asta! Fabulos!
    1% din banii platiti pentru autostrazile care nu exista i-ar fi fost mai mult decat necesari pentru academia de tenis. ba poate ca-i mai ajungeau si pentru un centru de copii fotbalisti.

  11. A fost ok emisiunea.
    Direct, la obiect, vorbit fara ocolisuri.
    Cred ca e primul General-maior (roman, de armata) cu plete.
    Apropo de persoanele publice, si cit de putine-s cele care nu-s
    contestate pentru anumite fapte ale lor (in ciuda impresiei “bune”):
    mai stii cind ai spus ca primarul Busteniului e “fratele” tau si-al lui
    Badea (atunci cu campania cu “budigaii”) in ciuda faptului ca-i pdl-ist ?
    Dana Grecu a transmis ieri (joi) in emisiunea ei, la 20:15, pe stream la
    1:35:36, un mesaj ce m-a scirbit, despre o mama cu un copil cu sindromul
    Down si epileptic vs primarul ala (care-i cica prieten cu hahaitorul).
    Cred ca imaginea oricui poate fi “cosmetizata” in bine/rau, dar chiar si
    cu imagine pozitiva, pr facut prin anumite “gesturi”, cind cineva face
    chestii d-astea (daca mesajul e pe bune), ala ramine de rahat forever,
    atit pentru cei din comunitatea lui, cit si pentru restul.
    Sint foarte putine persoane publice la noi (politicieni) care sa nu
    se fi acoperit singure de maro.

  12. Salut, Victor. Nu ti-am mai privit emisiunea in ultima vreme. Fie nu m-au atras invitatii, fie ceva presant a impins lucrurile inspre “las ca o vad inregistrata”… Cand am citit saptamana asta ce invitat ai, am facut cum am facut si vineri la ora 22 eram in “tribuna” emisiunii.
    Imi place Ilie Nastase. Imi place pentru unicitatea lui si apoi pentru firescul sau. Nu pozeaza in mai mult decat e. E un mare sportiv si un om care-si iubeste tara si semenii , firesc si profund. A incercat sa faca ceva pentru ei, asa cum s-a priceput. A candidat la primarie. Poate n-ar fi fost vreun super manager, dar si-ar fi pus imaginea si cunostintele la baza unui edificiu pe care si l-a dorit: Bucuresti o capitala europeana, in care sa poti trai sau vizita europeneste. Poate nu stia nici el concret cum sa o faca, dars-ar fi straduit sincer si dezinteresat. Acelasi lucru si in tenis. A incercat sa faca ceva pentru sportul din tara sa. Cu mai multa sau mai putina pricepere, dar sigur cu buna intentie.
    Ilie Nastase are seninatatea omului simplu si curat, care traieste o viata necariata de meschinaria marunta care ne otraveste multora fiinta. Traieste generos si cu adevarat liber. Intalnirea cu el e mereu o intamplare luminoasa pentru cei din jur.

  13. Urmaresc aceasta emisiune pentru ca nu este agresiva,propagandistica.As vrea sa-i invitati pe Dumitru Farcas,Ioan Bocsa,Alexandru Stanila(profesor la facultatea de constructii Iasi).Nu pot sa uit emisiunile lui Tudor Vornicu,unde l-a avut ca invitat pe Dumitru Farcas.Acesta venise din Franta si cantase in sala Olympia din Paris unde avusese un succes extraordinar.S-au dat momente din spectacol.Am vazut ceva ce am mai vazut la Chisinau cand a cantat Sofia Vicoveanca.Sa ai o sala in picioare sa fii bisat si momentul culminant a fost cand de la o melodie romaneasca a trecut la Marsilieza.Dupa spectacol l-a urcat intr-un autobuz facand o plimbare pe strazile Parisului cantand la taragot.Poate puteti sa prezentati aceste imagini de care va spun.Multumesc mult,ar fi cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-as primi chiar si daca va fi mai tarziu.Sunt costienta ca nu se poate face o emisiune intr-o zi.

  14. Numai personalităţi de calibru. Mă bucur să văd că păstraţi standardele emisiunii cu invitaţi de calitate.
    Vă stimez.

  15. Stimate Domn,
    Vă stimez mult. Am ascultat cu multă atenție ce spuneți, ce concluzionați, ce acuzați, deși nu întotdeauna am împărtășit aceleași idei.
    Îmi permit să vă reamintesc o replică celebră dintr-o piesă de teatru clasică, pe care sunt convins că un om de cultură de talia dumneavoastră o cunoaște și anume :
    Piesa : VLAICU VODĂ autor DAVILA
    Personaj : Vlaicu VODĂ
    Replica : „Toți v-ați îndoit de mine ” !
    Poate că dați o sarcină lui Ponta cu UDMR-ul.
    Succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.