Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Sfârşit de campanie, fast forward

Sfârşit de campanie, fast forward

– Ponta propune-n ultima săptămână de guvernare un ministru (ce portofoliu, că nu-i liber nici unul?) de 25 de ani care a produs un portal de transparenţă-n HR-ul administraţiei publice. Cică, până la urmă, e consilier. Sigur că e o mişcare electorală şi sigur că tot politicul va dirija birocraţia de stat. Acreala pedeliştilor e, pe de o parte, ridicolă şi, o să râdeţi, pe de altă parte, întemeiată. Ei ar fi propus o curvă sau, hai, un traficant de ţigări.

– Noul hit al propagandei împotriva USL e Hertha Muller, altă mare cunoscătoare a realităţilor din România. Eu zic că-şi merită Meleşcanu decoraţia de 1 decembrie. UPDATE: L-au reactivat şi pe agentul Schwartz. LATE UPDATE: Nasolu’ se dă viteaz, da-i mai dispus la compromis ca oricând.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

53 thoughts on “Sfârşit de campanie, fast forward

  1. @Dan Popovici: habar n-am, sincer. intrebati si voi la Autoritatea Electorala Permanenta

  2. @Dan daca nu ma insel, trebuie sa votezi la unitate unde esti trecut pe buletin, alta solutie practica nu exista, ar mai fi si

    Dar tare trist mai pare nea Basescu, parca l-au ajuns grijile, si pantofi din picioare par ceva mai tristi.

  3. Am votat USL in speranta ca va fi mai bine. Iata ca astazi 11 dec.nu pot ridica pensia de pe card pt. a prinde ceva alimente in oferta pt.sarbatori, desi s-a promis ca se pot ridica din 07 12. 2012 . Eu ce trebuie sa cred domnule Ciutacu ?! O zi buna!.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.