Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Fă, omenireo, eşti doar o curvă proastă!

Fă, omenireo, eşti doar o curvă proastă!

Omenirea serbează cu lăutari venirea pe lume, într-un loc care constituie un nou prilej de controversă, a sufletului cu numărul de cod 7 miliarde. Majoritar proastă fiind, celebrează fastuos drumul său drept şi din ce în ce mai scurt către propria-i distrugere. Planeta Pământ are, de felul ei, o suprafaţă finită. Şi nişte reurse la fel de limitate. Una e când vieţuiesc şi consumă în acelaşi areal 3 miliarde (câţi eram acum 30 de ani) şi alta când totul se împarte la 7 miliarde (plus dobitoacele de rigoare). Dar bipezii, socotiţi superinteligenţe în raport cu euglenele verzi şi paramecii, continuă să-şi prioritizeze prost ocupaţiile. Sexul e, de regulă, tentant înainte, plăcut în timpul şi relaxant după. Dacă nu vrea să ajungă să se canibalizeze, specia vorbitoare care se trage din maimuţă şi puieşte invers proporţional cu veniturile pe care le generează ar trebui să şi gândească înainte să dea din cur.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Fă, omenireo, eşti doar o curvă proastă!

  1. Cineva mai sus spunea ca nu intelege cuplurile care au mai mult de 2 copii. Nu de nr. copiilor pe cuplu este vorba, ci de rasa care a procreat cei mai multi indivizi. China si India, dupa cum bine stiti sunt campioane. Romania la acest capitol sta prost. Cred ca, daca omenirea nu-si va face un “serviciu” adica un razboi ceva,(ca si cum n-ar fi destule), atunci natura, planeta isi va regla conturile cu omenirea. Sunt curioasa sa aflu doar… cum? Prin ce cataclism va ajunge sa se scuture de greutatea ce-o apasa.
    Stiti bancu’ala in care pamantul adresandu-se lui marte, spune:
    Bai! Nu stiu ce am (tot scarpinandu-se) m-am umplut de niste paraziti si nu stiu cum sa mai scap, la care marte-i spune:
    Stai linistit ca si eu am avut si uite… am scapat…;)

  2. Pe dracu! Bagă ăști soia în noi și putem fi și 70 de miliarde. Dacă o dau pe de-aia modificată genetic putem fi câți vreau ei. Bunăoară, dacă se răzgândesc, ne pot aduce și la câteva sute de milioane. Totul e să știe cum modifică genetic soia.

  3. om fi 7 mld. sau n-om fi, ca Marius Pieleanu spune tocmai acum ca 1 sau 2% (la noi) tot nu pot fi recenzati?procentutzele astea nenumarate vor folosi anul viitor la alegeri cuiva?

  4. Nene, ia doua ponturi:
    Spargatorii de case si-au angajat iscoadele ca recenzori la recensamant…deja au aparut cazuri de case pradate. Ciotatenii sa se gandeasca bine cine i-a vizitat si ce au vazut recenzorii ca pot urma surprize…mari si neplacute.

    De ce s-a construit Transalpina? Nu sa ne bucuram noi fraierii ci pentru a putea deschide miliardarul-rege al asfaltului- Theodor Berna, fost consilier a lu’Base( asta-ti place nu?)o cariera de granit intr-o zona protejata pentru care a si primit aviz de mediu… Noi fraierii care vom circula pe acolo va trebui sa ne ferim de monstrii pe roti carand granit, splendid. Baga mare nene… Deci regele se imbogateste odata asfaltand drumul si inca odata deschizand o cariera intr-o zona protejata.Fantastica manareala-Succes tie si colegilor.

  5. Ei, sa nu disperam, sunt si alte metode de a da din cur, fara sa te gandesti la consecinte. Daca pederastia se imprastie in ritmul ultimilor ani, omenirea e salvata. Totul e sa-ti gasesti o bunaciune ca lumea si nici nu-ti mai trebuie femeie…

  6. Putem sa dam din cur dar nu trebuie sa ne si inmultim. Ce zici?Eu zic ca merge si asa, dar ”sintem multi si prosti”

  7. Hai sa va amuz cu ceva domnule Ciutacu,tine ti va bine ca asta e de rasul rasului:sunt din Craiova,vad azi parcate ca nesimtitii un x5 si un x6 exact pe trotuar si altul pe trecerea de pietoni unde parcarea era interzisa.Langa la 10-15 m erau 4 politisti,n aveau nici o treaba.Indignat ma duc la ei si le arat cele 2 masini parcate sfidator.Stiti ce raspuns am primit?ca cei de la remorcari nu pot sa le ridice ca gipanele sunt prea grele,au motoru prea greu,asa ca nu au ce sa le faca.Mi a mentionat ca ei ii amendeaza zilnic,dar domnii au spus ca au destui bani ca sa plateasca “parcarea”.In ce mama naibii de tara mai traim domne,cum scapam de oamenii astia?

  8. De acord cu Adam W. – din pacate cunosc cateva cazuri de cupluri f tinere (pana in 35 de ani) care au deja peste 3 copilasi per cuplu. Unul s-a insurat cu una care e din nu stiu ce religie/ secta (penticostala sau whatever) si au 5 copii (el are 28 de ani), altii au 3 copii si urmeaza al patrulea – nu stiu care-i faza cu ei ca sunt ortodocsi, locuiesc in Bucuresti, au facut niste scoli, s-or fi dat pe ale bisericii, habar n-am…

  9. maria ta,
    din pacate aseara cand am trecut pe acolo si am vazut imaginea cu pricina (bostani pdl) mi s-a intors stomacu’ pe dos (fizic), si i-am dat talpa (tot fizic) nefacand nicio poza. Probabil ca i-au luat. Pentru consolarea domniei tale, erau ca cel verde din link-ul atasat.
    salve!

  10. Mi se pare din cale afara de idioata stirea in sine si ironia face ca ma uitam la pro-tv la stirea cu pricina si imediat urmatoarea stire era ceva legat de un accient de 400 de morti…pai eu in mintea mea de roman simplu ma intreb asa “aia anunta al 7 miliard copil s-a nascut pai si -400 de morti anuntati in stirea de dupa”…deci categoric nu cred ca suntem 7 miliarde…asa cum nu cred ca in Romania sunt mai multi de 17-19 mil…
    Victore cand ai timp si mai ales ai sa vrei va invit si pe tine si pe Mircea sa vedeti acest film

  11. Nu cred că ar trebui să ne îngrijoreze atât de mult suprapopularea globului, cât ar trebui să ne îngrijoreze faptul că devine suprapopulat cu…hm, cum să le spun…inculţi!

  12. Datul din cur ca datul din cur, cu educatia e mai greu, bat-o vina. Ce dracu’ poti sa faci cu cei care n-au auzit in viata lor de contraceptie, sau mai rau, cu indobitocitii de precepte religioase sau cu viteii si junincile care viseaza la marea lor realizare viitoare, si anume datoria fata de cireada ….
    M-ai facut sa-mi aduc aminte de o vorba a lui taica-miu spusa cand vedea pe cate unii multi degeaba … asa-i omu’ nostru, da din cur ca prostu’, o scoate si-o vede si-apoi o repede.

  13. Iti recomand acest documentar pe exact tema asta, pe care intamplator l-am vazut dimineata si seara am aflat ca am “implinit” 7 miliarde.

    Aftermath population overload:
    http://vimeo.com/22499254

    Este un fel de experiment care porneste de la ipoteza ca populatia s-ar dubla brusc la 14 miliarde si impactul pe care acest lucru l-ar avea.
    Mi se pare si mie imbecil sa sarbatorim asa ceva si mai ales sa cautam solutii impotriva imbatranirii mortii samd. Cel putin pana nu gasim o locuinta mai mare.
    De asemenea mi se pare foarte interesant graficul cresterii populatiei pe glob, pana pe la 1800 este constant aproape sub 1 miliard si de la 1800 incoace durata intre miliarde se scurteaza la jumatate la fiecare.
    arata cam asa: http://tinyurl.com/6gjte83

  14. Pentru siguranta alimentara si nu numai a generatiilor viitoare, practicati sexul protejat, anal si/sau oral! 😀 Nu, oamenii sunt intr-o majoritate coplesitoare complet dementi.

  15. Eternul habarnism romanesc: populatia nativa a Europei a atins cota 0 (zero) de inmultire in anii 80. De atunci suntem in cadere libera. Populatia Europei creste exclusiv prin emigranti. Aia de or sa va traga intr-o buna zi presul de sub picioarele alea obosite de atata batut campii politic si corect!

  16. Poate fi o pista falsa. Daca pana acum inmultirea insasi a produs evolutie? Eu cred ca omenirea, atunci cand functioneaza ca un corp singular, detine mecanisme de autoreglare, inclusiv la nivelul numarului de indivizi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.