Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Vinţan. Corina Vinţan şi coincidenţa

Vinţan. Corina Vinţan şi coincidenţa

(Credit foto: Victor Moraru)

Am urmărit o oră de emisie la Antena 3 în care, în ciuda eforturilor titanice ale Sandrei Stoicescu şi ale lui Marius Pieleanu, Corina Vinţan părea (sau dădea impresia) că s-a născut alaltăieri. Dat fiind că nu mi-am găsit nici o fărâmă de ciungă-n păr, întreb şi eu public (şi, sper, nu retoric) cum se explică remarcabila coincidenţă că fosta consilieră a lui Mihai Răzvan Ungureanu a fost implicată, în ultimii ani, în minim trei proiecte publice legate de PD-L (candidatura lu’ EBa pentru Parlamentul European, Roşia Montană, brandul turistic al României) care au generat scandaluri la fel de publice răsunătoare? V-aş fi recunoscător să treceţi peste experienţa ei profesională de la Saatch & Saatchi (e cea mai la îndemână şi acoperitoare), mitocăniile misogine şi înjurăturile adresate lui Traian Băsescu…

UPDATE: Dacă tot a revenit în atenţie scandalul pixelului albastru, poate interesează pe cineva şi părerea lui Alecu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Vinţan. Corina Vinţan şi coincidenţa

  1. Suspiciune de frauda? Nuuu, simple coincidente.
    Unde se duc banii totusi , in care conturi?
    Actualul guvern are o problema: ce se mai poate privatiza( a se citi”frauda) in Romania?
    Au gasit: vand actiunile din societatile energetice baietilor destepti, de o sa ne intrebam la iarna cine strange robinetul si cat e gazu’; vand infrastructuri de interes strategic, vand si ursii din padure cum se lauda Udemereu’.Mai nou, elicopterele MAI se inchiriaza cu tot cu …elev care nu prea are numar de ore de…zbor!

  2. off-topic:
    Am o nedumerire:
    Nu mai aveti emisiunea “Vorbe Grele” ?
    Antena2 si-a schimbat grila cumva?
    Din punctul meu de vedere…este straniu fiindca era o emisiune, un talk-show mereu interesant.

  3. Va multumesc pentru lamuriri!
    p.s.stiu ca nu Va face placere sa …divaghez de la subiect, dar…iar nu pot intra pe blog-ul Dlui. D.Voiculescu…daca tot il “deranjez” -virtual-…putea sa mi-o transmita fie si prin “purtatorii de cuvant”… ):

  4. La cate suturi in dos am luat pana acum ar fi trebuit sa ajungem departe presupunand ca am fi capabili sa invatam sa facem si pasii inainte,se pare insa ca acest popor este nascut in zodia racului.Si credeti ca pana la urma mai conteaza pentru cineva caseta oricat de trucata ar fi fost? Peste ceva timp ni se va spune ca nici nu a existat vreo caseta vreodata.Asadar “rusine Dinu Patriciu”!

  5. Buna ziua,
    am sa incerc sa fiu cat se poate scurt! Va propun o dezbatere! Mi se pare etxrem de intaresant, socant chiar, ca un angajat poate fi trimis fortat in SOMAJ TEHNIC, statul platindu-i 75% din salariul brut!
    In acelasi timp insa,bugetariilor li se reduce salariul cu 25%!
    Doar ca primii stau acasa (de ce oare?) iar bugetarii, desi primesc tot 75% din salariu, merg la serviciu! Mie mi se pare o contradictie cumplita intre a fi somer tehnic si inca salariat bugetar! Si unii si ceilaltti primesc tot 75% din salariu!
    respecte!

  6. Pt Doru, bugetarii sunt platiti de stat care aduna banii de la privati iar salariatul de la privat, primeste banii tot din munca privatilor.Asadar bugetarul trebuie sa mearga la servici ca primeste pomana iar celalalt trebuie sa aiba timp sa caute de lucru in alta parte.El stie sa munceasca, nu sta cu mana intinsa ! Sper sa intelegi ceva Dorulet !

  7. oribila ocupatie, de inspiratie USA:incercari mizerabile de poleire a activitatii de traficare de interese impotriva comunitatii din care te tragi…vanzatoare de tara,traieste din prostirea camarazilor de amaraciune…caracter,formatie si existenta infecta…asta e viitorul tinerilor natiunii asteia? suntem deja condamnati,e sfarsitul a ceea ce-au sperat inaintasii nostri sa nu se-ntample cu fii pamantului asta…astept info referitor la accidentul cu pastilele de onoare,daca are ceva de genul asta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.