Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Tudor Gheorghe, colosal, în concert

Tudor Gheorghe, colosal, în concert

Închei un an greu. Şi duc la capăt un proiect care părea la început o utopie: parteneriatul meu pe persoană fizică cu Tudor Gheorghe. Cred că, până la urmă, ne-a ieşit; şi mie, şi lu’ neica Tudor. Şi, până la urmă, pe cale de consecinţă, Antenei 3. Care mi-a dat mână liberă la toate nebuniile (una, cel puţin, extrem de costisitoare) şi, înainte de Crăciun, şi-a pus laurii pe frunte. Au fost, pe rând,  Al cincilea anotimp, show-ul unic de la Craiova şi, în final, Degeaba. Consideraţi-le cadourile mele pentru voi. Crăciun fericit şi un An Nou mai bun decât precedentul!

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

74 thoughts on “Tudor Gheorghe, colosal, în concert

  1. intr-adevar…COLOSAL ! multumim, Tudor Gheorghe !la fel si pt. tine si familia ta …Crăciun fericit şi un An Nou cu bine ,sanatate si bucurii.

  2. ….maestrul Tudor gheorghe a fost minunat….si are atat de multa dreptate ca ne doare sufletul…au murit degeaba…pentru ceata de impostori oribili care ne conduc si ne fura fara rusine….multumim ca existati

  3. Multumesc,in numele meu si al familiei mele pentru tot ceea ce faci pentru noi!
    Iti dorim sa ai Sarbatori frumoase si linistite iar Noul An sa va aduca tot ce va doriti!
    Craciun fericit!

  4. Un cadou nemaipomenit, atat concertul Maestrului Tudor Gheorghe, cat si prezenta autentica a profesorului Lese, multumim frumos pentru minunata seara oferita! dle Ciutacu, jos palaria in fata dumneavoastra si a intregii echipe Antena 3.

  5. N-am pierdut nici un concert al lui Nea Tudor de la Al 4-lea Anotimp (Iarna SImfonic) incoace. De aseara, aici in Bucuresti, n-am putut sa ajung. In schimb am trecut prin cimitirul eroilor revolutiei, cel sau cei acoperiti de marmura “de frica sa nu iasa afara”, si am aprins o lumanare.
    Multumesc Victor Ciutacu pentru ca ESTE cel mai bun!

  6. A fost o seara perfecta, multumita concertului, care ne-a umplut sufletul de bucurie si de tristete in acelasi timp. Felicitari!
    Craciun Fericit!

  7. Mulţumim mult pentru ceea ce ne-ai ajutat să simţim aseară! Nu se poate exprima în cuvinte, care ar fi prea sărace. Totuşi, o observaţie am să fac: aseară AM DESCOPERIT OPOZIŢIA. Mesajul lui Tudor Gheorghe, chiar dacă nu e pentru toate nivelurile de înţelegere, e opoziţia însăşi.

    Le doresc un Crăciun fericit lui Victor Ciutacu şi tuturor colegilor de pe acest blog, unii dintre ei, chiar dragi mie!

  8. Aţi făcut mulţi oameni fericiţi. Poate, pe unii, mai buni…
    Felicitări şi gîndurile mele cele mai bune pentru Crăciun şi Noul An !
    Să vă bucuraţi de Vlăduţ aşa cum mă bucur şi eu de fiul meu !

  9. Sunt coplesita de spectacolul de aseara. Eu am fost in sala, dar felicit Antena 3 pentru transmiterea in direct a spectacolului.
    Asa trebuie sa procedam. In linie dreapta ! Iar Marele Artist i-a dat pe razatoare, vorba lui Arghezi.

  10. Craciun fericit si un an nou mai bun! Ţînă-vă Dumnezo verzi, si pe tălica si pe cei doi maestri.

  11. Dle VICTOR CIUTACU va multumesc ca existati, va multumesc pentru emisiunea de aseara cu dl.LESE si cu unicul si inegalabilul TUDOR GHEORGHE.Sa aveti parte dvs si familia de un CRACIUN FERICIT , sa fiti sanatosi si sa le stati in gat alora de nu va apreciaza, si sper ca felicitarea mea adresata tuturor colegilor din ANTENA 3 sa fii ajuns la destinatie. Prietenilor de aici de pe blogul dvs toate urarile de bine si eu ma rog ca si anul viitor sa am un loc de munca, ca din putinul meu sa mai pot ajuta si pe altii, doamne ajuta cu drag dana logofatu

  12. Victor multumesc. Am crescut cu muzica Domnului Gheorghe si nu i-am ratat nici un concert cand a venit in oras. TAtal meu foarte in varsta nu putea merge, dar asa cu castile pe urechi l-a ascultat la televizor. A fost pentru el un eveniment si te-a laudat nespus. Pentru ca inca iti pasa…multumim. IAr noi chiar de n-om mai fi multi vedem tot ce faceti si incercam sa schimbam macar in jurul nostru cat putem, dar ne-am baga si la o iesire nervoasa. Sarbatori cu bine si un an mai plin de frumos.

  13. Crăciun Fericit!

    Ascultând acest concert mă gândeam că, dacă politicienii ar avea totuşi ceva suflet, după un astfel de concert îşi vor prezenta demisiile.

  14. Sărbători cu bine să ai parte! Să te bucuri de aceste zile liniștite alături de familie! Mult norc în rating și ne-ai făcut tare fericiți! D-ne Ajută!

  15. Felicitari!CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI! Am plins in timpul concertului….imi este atit de dor de acasa….din Egipt va urmaresc si va apreciez pt inteligenta,talent,curaj,

  16. Multumesc Victor pentru ca mi l-ai aratat pe Tudor Gheorghe!
    Lui Tudor Gheorghe pot sa-i multumesc pentru ca mi-a clarificat natura responsabilitatii pe care eu ca tanar o am fata de tara mea.
    Sanatate!

  17. Sarbatori Fericite si tihnite alaturi de familie si de toti cei dragi , atat tie , Victore , cat si tuturor celor care “bantuie” 😉 la tine pe blog !

    Craciun Fericit tuturor ! 🙂

  18. Avem Victore oameni de mare valoare.Rapsozi adevarati.Numai ca in loc ca acestia sa fie promovati peste hotare prin concerte sa-i inebunim pe straini hudrea baga frunza lui Adam si Eva la inaintare .Frunza verde loboda si nimic mai mult.Am ascultat concertul si am plans la cei 43 de ani am plans.Pe Lese la fel.Tule-n muma-n cur de bagabonti politicieni.Ce tara frumoasa si bogata au luat in primire si ce au facut din a.Halal gospodari.Precum in filmul Secretul lui Bachus iti spun Victore ,Victoras La multi ani si trage tare pe ei bagabontii .Trage tare ca pe hotii de cai.

  19. Fara cuvinte ! Multumim fumos, Craciun Fericit si La Multi Ani ! Cine are urechi, sa auda !

  20. Tot pe persoana fizica ai putea continua cu faptele de cultura, transmise de ex. sambata-duminica pe A3. Cred ca audienta de aseara ar da dreptul la alte incercari. Ce zici de pianistul ala de la “norvegienii au talent”, sau de un teatru in direct cu M.Diaconu, eventual un mesaj Phonix (daca nu se musca intre ei), ar mai fi tiganul ala(nu stiu cum il cheama) invitat de curand de A.Stoicescu, care promoveaza copii talentati (l-am vazut impreuna cu un taraf cantand muzica lautareasca autentica), si ar mai fi idei… Cred ca lipsa accesului la adevarata cultura este la fel de daunator ca si cel la invatamint si sanatate. Craciun fericit!

  21. A fost tare frumos ! Tudor Gheorghe – artist mare ! “Parteneriatul” a ieşit perfect şi sunt sigur că iese şi la anul şi oricând. Din partea mea ai tot respectul tu şi toată Antena 3 ptr. faptul că promovaţi valorile, şi nu manelismul mioritic, cel în care se mănâncă ceafă de porc sau nea Jiji împarte bani cu sacoşa “colindătorilor”.
    CRĂCIUN FERICIT !

  22. Multumesc mult! Mi-am insusit fiecare emisiune de peste an ca pe un dar frumos ce l-am primit in fiecare zi de vineri! Multumesc! Sarbatori Fericite!

  23. Superb! Magnific!Felicitari, Victor!Oare l-a auzit cei care trebuia sa-l auda?Craciun fericit!

  24. Am vazut si multe locuri goale, semn ca biletele corporatistilor conteaza la socoteala, dar nu sunt suficiente ca sa-i intarzie din drumul lor spre imbunzeala de pe Valea Prahovei.

    Ma intreb cati oameni ar fi fost dispusi sa stea la usa pana in ultima clipa doar pentru o sansa de a ocupa un astfel de loc liber?

    Poate ca ar trebui incercata si aceasta metoda. Poate!

    Craciun tihnit tuturor!

  25. Mii de MULTUMIRI! Cel mai frumos cadou de Craciun!Domnule Ciutacu, va doresc SARBATORI FERICITE si un an nou cu multa putere de munca si nervi de otel,pentru ca o sa avem nevoie cu totii!LA MULTI ANI!

  26. Superb !!! Asta inseamna Craciun adevarat , alaturi de familie ( acasa ) ascultand muzica pentru suflet . Sarbatori fericite tuturor !

  27. Craciun fericit!

    Cand ai vreme, da-ne un link si cu inregistrarea interviului cu Tudor Gheorghe si… Sabina Iosub (cred) – am vazut fragmente toata ziua, vineri, in buletinele de stiri de la A3.

  28. Virtualkid: va contrazic, am fost in sala, n-au fost locuri neocupate. dimpotriva, au stat si in picioare.

  29. CRACIUN FERICIT !!!
    MULTUMIM PENTRU CADOURI…EXTRAORDINARE…
    MULTA SANATATE, IMPLINIRI SI BUCURII VA DORESC PENTRU CA AVEM NEVOIE DE D-VOASTRA SI DE ANTENA 3…

  30. Am urmarit concertul.Frumos.De suflet.Si tin pe aceasta cale sa urez presedintelui Base:Craciun fericit!Cica acum trebuie sa te pui bine cu seful statului.Ceilalti nu conteaza.El e cel mai important.El are tot timpul dreptate.O spun cu ironie.Si pentru orice mesaj de amenintare si de intimidare transmis prin interpusi ,voi raspunde in stilul meu.Pentru anii urmatori,ma astept la orice.Atata timp cat exista libertatea exprimarii,voi vorbi.Prin intermediul calculatorului,dar o voi face.Nu ma intereseaza cat de grele sunt consecintele.Nu mi-e teama.Eu nu cred in indivizi urcati pe piedestal.Si cica trebuie sa imi exprim admiratia pentru servicii,ele frustratele.Presupun ca am deranjat pe cineva foarte tare.Mda.Craciun fericit si normal tuturor!

  31. Felicitari si multumiri pentru aceasta idee.
    Felicitari maestrului Tudor Gheorghe pentru MESAJUL extraordinar transmis romanilor. Sa va dea Dumnezeu sanatate maestre si noua sa ne dea tarie sa ne scuturam cat mai curand de raia portocalie.
    Sarbatori fericite!

  32. Cele mai frumoase cadouri de Craciun le primim de la cei dragi, tocmai pt ca sunt de la ei, sunt valoroase.CRACIUN FERICIT dragii mei,frumosii mei, bunii mei,sarbatori fericite ,LA MULTI ANI TUTUROR ,LA MULTI ANI TUDOR GHEORGHE, LA MULTI ANI ANTENA . Cu un ochi plangem si cu unul radem -daca nu ati fi voi , am plange cu amandoi ochii .

  33. Multumim Victor Ciutacu, multumim Antena3. Ati fost geniali cu astfel de initiative. Incercati sa mai promovati astfel de valori romanesti precum Tudor Gheorghe sau Grigore Lese, dar nu in antiteza cu situatia dezastruoasa din Romania. Promovati-i ca si cand am avea tara pe care ne-o dorim. Doar asa se va vedea mai clar mizeria morala a celor ce ne conduc si prapastia care ii desparte de spiritualitatea romaneasca autentica.

  34. Victor, indiferent cat v-a costat transmiterea concertului lui Tudor Gheorghe din Ajunul Craciunului, pentru public a facut toti banii si a scos postul Antena3 din zona de promovare a scandalului politic plasandu-l in zona promovarii culturii romanesti unde este o nisa imensa de care niciun post TV nu este constient, ca e o mina de aur. La orice eveniment de acest fel audientele vor fi colosale dintr-un motiv simplu. Lumea e satula si traumatizata de mizeria vietii cotidiene, asa cum este ea reflectata in media. Ganditi-va bine la cat de mult puteti castiga daca va plasati in aceasta zona.

  35. @Bibliotecaru pe 24 December 2011 la 23:00
    Da, daaaa… Vezi-ţi de treabă! Suflet la politicieni?!?! Pasărea “mihai viteazu’ ” Io aş mai avea o vorbă, da’ n-o spui, că-i sărbătoare 😀
    Banzai!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.