Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Seara când priveghiul s-a făcut bal

Seara când priveghiul s-a făcut bal

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Oana Stănciulescu mi-a făcut o surpriză imensă. La începutul emisiunii m-am simţit ca la priveghi. Olecuţă mai încolo, după ce-am realizat că n-am nici timp, nici chef, nici de gând să mor, m-am bucurat să revăd imaginile pe care sunt mândru că le-am obţinut. Şi să le împart cu voi. În definitiv, clientul nostru, stăpânul nostru.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Seara când priveghiul s-a făcut bal

  1. “Vorbe grele” a fost, este şi va fi un succes. Am urmărit regulat emisiunile tale (mi-au scăpat doar câteva) şi sunt sigur că la fel ca mine, milioane de români ţi-au urmărit emisiunile. Cum ai spus aseară, sfârşit de săptămână şi faptul că românul vrea să vadă şi altceva decât manelism, plus valoarea invitaţilor, au făcut din “vorbe grele” succesul garantat.
    Şi celelalte emisiuni ale postului Antena 3 sunt la fel de interesante şi frumoase şi de departe, ptr. un om “cu scaun la cap”, sunteţi cei mai buni !
    Dacă ar fi să regret ceva, ar fi faptul că Antena 3 nu-i constituită şi într-un partid politic (sigur ar fi câştigat alegerile în 2012 şi am fi scăpat de Băsescu) şi că n-are propriul său candidat. Eu pe Radu Tudor îl văd un veritabil lider politic, mai bun şi decât Crin şi decât Ponta. Acum “zarurile-s aruncate”, dar dacă Ponta şi Antonescu în 2012 nu reuşesc (cu sprijinul popular evident) să câştige alegerile şi să-l dea jos pe Băsescu, în 2014 amândoi vor fi expiraţi. Şi-atunci, mi-am permis şi eu “să arunc o minge la fileu” de pe acum … toată chestia depinzând într-o mare măsură şi de voi, colegii lui, ca să-l convingeţi şi să susţineţi un astfel de proiect politic. Scuze că am deviat puţin subiectul dar poate că ar trebui să privim şi dincolo de 2012 în cazul în care portocalii şi Băsescu ne mai “ciuruie” încă odată. Şi toată mişcarea asta, de la voi din trust de acolo trebuie să se urnească din loc. Apoi poate prinde contur şi să atragă milioane de români.
    Sănătate şi la anul să faci emisiuni la fel de interesante !

  2. Am vazut si eu emisiunea aseara, a fost superba.
    Trebuie sa invitati in continuare in emisiuni valorile acestei tari. Oamenii s-au saturat de pitipoance, agramati si scandaluri.
    Sunt ferm convins ca veti avea si rating, pe langa respectul tuturor romanilor.

  3. @Un blog pentru prieteni: norocul meu ca nu cu patronul tocmesc frecventa emisiunii 🙂

  4. Are si frecventa asta – saptamanala – semnificatia ei. Parca e mai fin sa te vedem o singura data pe saptamana, intr-o emisiune care nu merge pe repede-inainte, e bine structurata si are UN INVITAT – THE GUEST.

    As avea o dilema existentiala fara referire la topic: in ultima vreme tot il vad pe acest luceafar al huilei, Miron Cozma, ca e mare si tare (adica are o gramada de bani).Si-a tras partid, are mici probleme cu apartamentul din Constanta, e mare personalitate al Mall-ului din Timisoara etc. De unde atatia bani? din vanzarile anterioare de albume ale Marilenei Nitu? Sau alaturarea “istorica” cu Oprea isi are rostul si azi…

  5. Salut, tizule, sarbatori fericite!
    Aseara, cand butonam eu telecomanda sa-mi alung plictiseala specifica spatiului dintre Craciun si revelion (Sfantul Stefan nu se pune, ca a fost onomastica fiicei mele), m-am oprit la Antena 3, si cand am vazut despre ce e vorba, n-am mai plecat de acolo. Cred ca mi-a parut rau cand s-a terminat. Daca excelent are superlativ, atunci, acela ar fi calificativul emisiunii. Dovada ca tu faci rating, fie si prin prezenta la o emisiune. BRAVO! Oana Stanciulescu merita si ea, cu prisosinta, felicitari.

  6. Intr-un fel suntem norocosi
    Noi, toti aceia care ne “vindecam” cu cate un pic din sufletul tau,cate putin din indignarea ta,cu temerile tale,cu controversele tale,cu luptele tale,in fiecare emisiune,gasim un reper,o parte de fiinta ce vibreaza pe aceeasi unda cu noi.Noi toti suntem undeva in bezna si tu ne deschizi usa,ne arati ca nu suntem singuri si spui lucrurilor pe nume in locul nostru.Nu e usor sa descoperi in fiecare om ingeri si demoni,sa arati multora ca se poate si altfel,ca exista si alt fel de oameni,ca mai avem valori,cultura,traditii minunate,istorie si ca putem sa pastram toate astea.
    Depinde de noi sa alegem asemenea emisiuni,depinde de noi vindecarea de mojicie,de marlanie si mitocanie,de manelizare,de incultura….

  7. Va felicit ptr.emisiunea cu Maestrul T.Gheorghe;am plans,mai ales la spectacolul sau “Degeaba”. Doamne,cat am plans! Mi-am adus aminte de trairile-mi vitrege de la Casa de Copii… Mi-am zis ca,degeaba exist;nu meritam nici sa ma nasc,dara mite sa traiesc… Da,am avut unde pune capul si ce manca,in rest am avut parte de batai(pumni si picioare-n gura etc),nepasare etc… Emisiunea Dvs si spectacolul “Degeaba” m-au rascolit si,ma tot gandesc cum sa mor mai frumos?! Imi pare rau ca exist… Nu meritam…
    La multi ani!

  8. Antena 3 e un post declarat anti-Puterea Actuală (şi bine face). Tocmai de aceea nu prea înţeleg eu ce caută la ,,Vorbe grele” fel şi fel de simpatizanţi ai portocalezilor, pe post de mari valori naţionale. Spre pildă, nu demult, Grigore Leşe. OK, e un autentic culegător de folclor, un bun păstrător al muzicii tradiţionale, are un repertoriu de excepţie, dar nici să facă apologia PD şi a ciracilor lui tocmai la Antena 3 parcă nu se cade. Apoi, Dan Puric, pe care promo-urile îl anunţă ca invitat de ţinută. Ce mare lider de opinie e Puric ăsta, dom’le? În afara unor sofisticări logoreice, a unui verbiaj cacealmist şi a mimicii de faţadă, eu nu remarc nimic altceva la el. A, ba da, al naibii acuzativ, îl uită cam des pe ,,pe”.

  9. @Florin Matei: iarta-ma ca am uitat sa te consult inainte sa fac lista de invitati

  10. Superba emisiunea Oanei Stanciulescu, minunate momente alese din sirul de emisiuni “Vorbe grele”!
    Felicitari!

  11. Victor,niste sugestii pentru viitor:Maia Morgenstern,Horatiu Malaele,etc.Personalitatile marcante din cultura romaneasca,daca le poti aduce in emisiunea ta…Oamenii au nevoie de purificare(nu am gasit alt cuvant) prin cultura autentica .

  12. Felicitari domnule Ciutacu, ati dovedit (a cata oara?) ca sunteti genial. Doua observatii:
    1. Imi pare mie sau destinul dumneavoastra se intersecteaza cu trei femei superbe – unii le-ar vrea chiar si-n Plai cu Boi – numite Oana (Stancu, Dobre, Stanciulescu)?
    2. Pana la urma, desi-l cam defaimati, apreciez ca-i calcati pe urme lui Robert Turcescu si-l chemati la Vorbe grele pe Dan Puric. Bine faceti, mai aerisiti publicul Antenelor (chiar si pe Violet, care-n timpuri de diktatura si austeritate merge la Voineasa, numa’ sa-i “sifoneze” pe pedelisti, nu doar sa se odihneasca… de parca n-ar avea mintea “hodinita”).
    P.S. @mihaic3001: iti dau dreptate, si eu cred ca doar Trustul Intact, dar singur nu cu USLA, poate castiga alegerile. Radu Tudor la SRI, Ciutacu la Interne si Danuca Grecu la SGG. Sa fiti iubiti!

  13. Cu osatura unui druid descalecat din timpuri demult apuse, regele Mihai provoaca inca fiori. Vorba-i neinteleasa, demnitatea straina, manierele disparute la noi sub senile il fac pe fostul suveran sa fie aidoma personajelor mitologice din folclor. Fiorii sunt de speranta desarta din partea multimii si de teama pungaseasca din partea guvernantilor. “Tradatorul!”, s-a auzit din mii de piepturi cand s-a aflat ca va tine un discurs in Parlamentul anesteziat. Huruit de roti aurite de tren si urme de vopseluri celebre s-au prelins usor, dar sigur peste imaginea unei maiestati. Cat a furat? Cat a tradat? Cata distrugere a provocat ultimul Hohenzollern mioritic?

    Istoria onesta spune ca Regele Mihai a fost ultimul pe o lista grosiera a erorilor. A gresit Carol II-lea, au gresit legionarii, apoi Antonescu si ulterior Maniu sau Eugen Cristescu. Mentalitate de daci dezbinati. Greseli de viziune, de simtire a momentului si chiar greseli fata de Tara. Tanarul de 25 de ani, pregatit pentru domnie si nu pentru seri in Bamboo a dat chix in final, la capatul acestui lant perfid.

    Primul care a dat start-ul erorilor a fost cel care a lesinat la Diktatul de la Viena. Nu conteaza cum il cheama. Functie luata pe pile la un joc de canasta. Trebuia sa bea o sticla de vodka inainte, ca Basescu, daca nu-l tineau nervii. Era clar ca sacalii Europei de atunci nu vroiau sa ne gadile, aliati corciti ce eram. Nu “tradaseram” noi cauza saxona 25 de ani mai devreme? Din nefericire pentru ei, nu s-au inselat. Aveam sa mai “tradam” o data un aliat de doi bani. In plina dezbinare interna lasata cu gloante reci si arestari cu toptanul, regele Mihai a iesit la iveala tarziu si ineficient sfatuit. Spre mirarea sacalilor ce se dadeau aliati dar faceau pe stapanii si spre bucuria tigrilor de la Moscova si Londra.

    Bricheta sovietica a generalului Susaikov care i-a aprins tigara, a semnat definitiv caderea Romaniei. Poza cu plecaciunea regala in fata scapariciului stalinist a fost lansata in eter de Associated Press. “A light for rumanian monarch” au titrat occidentalii gafa unui tanar necopt in fata unui mujic cu trese. Au urmat 50 de ani de intuneric si 20 de pacla inselatoare. Dincolo de discutiile privind vagoanele sau loialitatea monarhului fata de Tara, se impune o simpla intrebare.

    Cati din tinerii de azi de 25 de ani, ar fi rezistat pana la momentul ultimatumului comunist, lasati balta de politicieni si militari fara viziune sau sansa? Ce tanar de 20 de ani ar fi invatat ceva de la un pranz luat cu Adolf Hitler? Cert este ca regele Mihai va purta mereu o taina nestiuta cu sine.

    Cum e sa fii un tanar Rege si sa nu-ti intinda nimeni in jurul tau bricheta in afara unui detestabil general sovietic?

  14. @camelia
    Sa nu va para rau ca existati!!!E un dar de la Dumnezeu si trebuie sa fiti fericita!Numai simplul fapt ca in ciuda trecutului Dvs.,sunteti alaturi cu noi,ce”normali”ca sa zic asa , e un lucru extraordinar!
    Va imbratisez si va doresc tot binele din lume,cu drag si mult respect si apreciere,
    LA MULTI,MULTI ANI!!!!
    IoanaP

  15. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am revenit de la tara si nu pot pierde emisunile care imi fac placere,asa ca aseara m-am desfatat un pic…
    Tot ceea ce ati realizat anul acesta mi-a facut foarte mare placere.

    Maestrul Tudor Gheoghe e sufletul meu…
    “Trece un calator si canta
    Trece pe o carare franta
    Cu inima vestejita
    Prin campia inflorita…”
    Va amintiti ca v-am scris de dl Romulus Vuplescu?V-am trimis si o poezie a dumnealui;cate poezii traduse de dansul -ale lui Francois Villon am citit…

    V-am scris si atunci cand l-ati avut invitat pe dl Balaci-oltean de-al meu,ca sa nu mai vorbesc si de dl Mircea Albulescu sau de dl J. Raducanu si de multi altii pe care i-ati avut invitati.
    Va admir ca stiti sa aveti invitati de mare valoare.

    Va urez sa aveti un Nou An la fel de fructuos,cu multe multumiri si fara necazuri.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  16. @regalist: ce treaba are regele cu emisiunile mele?
    @gelu botez: eu nu le vad pe femeile alea dezgolite prin reviste colorate. calc pe urmele lui Turcescu, pe care-l defaimez? =))

  17. Am vazut emisiunea , a fost excelenta ! 😛

    Este foarte buna diversificarea emisiunilor cu teme si invitati din domeniu artistic , cultural , economic si profesional , NU NUMAI POLITIC si stiri ! Va face (pe voi , “gashka frumoasa de la Antena3” ) mult mai atractivi , mai calzi , mai apropiati de oameni si de problemele acestora , de tot ce-i frumos … 🙂

    Politica si stirile (de obicei urate sau neplacute) in exces ajung sa scarbeasca , sa provoace repulsie , sa indeparteze telespectatorul … Dupa parerea mea , drumul pe care , in mare parte , tu l-ai deschis Victore (diversificand tema strict politica a emisiunii tale) si pe care se pare ca si alti colegi l-au urmat , este de bun-augur ; cu o conditie insa: SA NU SE PICE IN DERIZORIU sau in tematica de CAN-CAN ! 😳

    Sper sa continuati tot asa , ati devenit foarte apropiati de sufletele multora dintre noi … 🙂

  18. gelu botez:

    Cine caută găseşte…Deci, stimabile, n-ai putut să te abţii să spui “USLA” şi era să te categorisesc la “portocalii”. Când colo, matale erai “vadimist”, bre”! 😆

    P.S. Să ştii că nu mi-am schimbat părerea despre Vadim: tot caracter infect are şi suferă de grandomanie.
    La mulţi ani!

  19. Apropo de priveghi… In sfarsit, CNN-ul culege roadele parteneriatului cu A3, fiind in masura sa dea ultima lovitura mediatica a anului 2011: telespectatorii de pe intreaga planeta vor putea urmari imagini luate peste gard din ograda parinteasca a lui Boc, unde familia lui isi jeleste raposatul. Unde mai pui ca vor avea privilegiul exclusiv de a vedea cu cata truda i se sapa groapa in pamantul inghetat si tare… Sunt curios cate premii nationale si internationale va castiga A3 anul viitor pentru acest demers jurnalistic de mare inspiratie… Ce Dumnezeu, cine ia deciziile editoriale majore in zilele astea (inteleg ca Gadea e in vacanta), de n-a putut sa-l lase linistit pe prichindel sa-si ingroape batranul ?!

  20. @Bubulea: las’ ca avem pentru ce lua premii internationale. parca esti Plesu, noi suntem de vina pentru dependenta ta de Antena 3. te tine cineva sa te uiti la alte canale de stiri (au ba), daca tot suntem noi atat de jalnici?

  21. @Victor Ciutacu:

    Nu sunteti deloc jalnici. Pareti buni si tocmai d’aia aveti multi telespectatori si implicit critici. Dar tocmai imitarea circului facut de catre ceilalti poate duce treptat exact catre invitatia pe care i-ai facut-o lui Bubulea. Unicitatea A3 a inceput sa dispara treptat odata cu mutarea lui Gadea de la masa deontologica in studio-ul de show-uri gen RaiUno, alaturi de live-uri de la nunti/botezuri/cumetrii plus inevitabilele inmormantari. De asemeni, aducerea sotiei lui Adrian Ursu a contribuit la metamorfoza unui post cu adevarat de nisa, intr-unul cu vizibile tendinte de televiziune generalista. Exemplele astea, plus multe altele care tin de interpretari personale, duc inevitabil catre critici, pe care sunt convins ca forul conducator al A3 le baga sub pres atata timp cat pool-ul de privitori s-a marit, cantitatea luand loc calitatii.
    Eu unul, care urmaresc A3 de multi ani, ma simt oarecum tradat, pentru ca v-ati facut mari pe spatele meu, iar acum va transformati incetisor (precum borasca fiarta incet in oala sa nu stie ca moare oparita), intr-o televiziune ca toate celelalte. Nu v-a pus nimeni sa intrati in hora cu toti manelistii, luptandu-va toti cam pe acelasi gen de privitori. Aveati publicul vostru fidel, constant si destul de numeros. Daca ati vrut sa va luptati cu RTV si B1 pe publicul DDTV care era in deriva dupa decesul televiziunii poporului, n-aveti decat, dar asumati-va si criticile celor care de ani de zile au fost cu voi si carora nu prea le place ce faceti actualmente. Mie unul mi-e foarte usor sa schimb postul si de o buna vreme o si fac, insa nu-s chiar atat de sigur ca voi asta va doriti.
    Amenintarea asta cu suveranitatea telecomenzii are doua taisuri, pentru ca odata ce se constata scaderi dramatice in rating-uri, incepeti (si aici ma refer in special la conducerea A3, nu la jurnalistul Victor Ciutacu) sa va purtati cu manusi cu privitorii. Cam asa cum face Badea de la o vreme, promovandu-si zilnic emisiunea de la radio fara sa sara vreo zi. Daca nu-si aduce el aminte, ii spune producatorul prin casca si tot o face. Cam asta-i lupta pentru supravietuire media.
    Eu te cred pe tine ca esti in varf si-ti convine sa arunci peste tot cu expresia “daca nu-ti convine, schimba postul”, dar esti sigur ca n-ajungi ca Badea daca vezi ca-ti pica-n cap audientele si concurenta-i acerba? Slava Domnului, tu inca n-ai concurent pe ceea ce faci si sincer sa fiu nici nu-mi doresc. Asta nu pentru ca e logic. Nu e. Logic ar fi sa fie concurenta in orice domeniu pentru ca doar din concurenta rasare calitatea. Numai ca exemplul Antenei3 care s-a metamorfozat dramatic in ultimul an, ma face sa cred ca daca ar aparea un concurent direct al emisiunii “Vorbe Grele”, ar fi posibil sa te vad si pe tine apeland la tertipuri ieftine pentru pastrarea publicului, asa cum face A3 care s-a aruncat singura intr-o hora din care nu facea parte dar in care s-a autoinclus din cauza ca Gadea-i manelist si influentabil.
    Un singur lucru uita (sau nu stie) Gadea, sau oricine conduce A3. Si anume ca publicul televiziunilor de nisa poate fi mai putin numeros decat al celor generaliste, dar este extrem de fidel si de statornic. Daca el vrea sa-si riste publicul pe care l-a avut timp de 5-6 ani de zile, sperand ca alaturi de privitorii unei televiziuni de stiri serioasa pot veni si cei care pana mai ieri se uitau la telenovele sau show-uri cu urlatori in public e treaba lui (sper ca si raspunderea tot a lui sa fie). Insa publicul televiziunilor generaliste azi e, maine nu mai e. Vezi cazul DDTV.
    Ii urez succes in lupta pe care are el impresia ca o castiga cu Protv-ul. Spun asta pentru ca lupta cu RTV si B1 pare ca a castigat-o dar el vrea mai mult.
    Intre noi fie vorba, probabil ca si eu m-as imbata cu apa plata, daca as fi invitat de CNN la Londra si m-ar maguli toti in jurul meu. Poate chiar as crede ca-s cel mai bun manager media. Atat de bun incat sa nu ma corecteze un ‘maestru’ peltic ca se spune “bling-bling” si nu “bing-bing”.

  22. Sunt putine momente care imi doresc sa le revad, insa emisiunile si invitatii tai sunt de cel putin un “bis”. Felicitari si reiterez dorinta si rugamintea de a avea si un post radio, si mai multe emisiuni saptamanale…deh…dependenta.

  23. @Victor Ciutacu: Nu sunteti jalnici, nu te mai dragalasi (ca sa folosesc chiar raspunsul dat de tine cuiva zilele trecute), am zis doar ca ati fost neinspirati. Iar eu nu (mai) sunt dependent de A3, urmaresc doar unele emisiuni inregistrate, uneori si dupa cateva zile… Si sa stii ca m-am uitat si pe B1, in acelasi timp, si faceau si aia acelasi lucru ca si voi. Problema e ca voi tindeti spre un alt standard de profesionalism, de-aia am si adus in discutie CNN-ul, pe care nu mi-l imaginez difuzand, din cimitir, imagini cu un cioclu, bagat pana la gat intr-o groapa, opintindu-se in harlet s-o mai adanceasca putin pentru tatal unui demnitar. Pe langa faptul ca e macabra, imaginea asta e total nerelevanta pentru public ! E vorba despre decenta, respectul si discretia cu care trebuie sa tratam mortii… Dar poate ca intre CNN si A3 e aceeasi diferenta de atitudine fata de fenomenul mortii ca intre firmele de servicii funerare din tarile civilizate (asa cum le-am putut vedea in filme ca “After.Life” si “Okuribito”) si cele de la noi (care au sloganuri publicitare de genul “Noi ducem mortu’ cu tot confortu'”).

    PS. Sincer, nu m-asteptam sa-mi dai o replica de genul “Nu-ti place, nu te mai uita”… Fac parte din publicul vostru de multa vreme si – asa cum m-am bucurat pentru voi cand ati luat premii, ati primit recunoastere internationala prin parteneriatul cu CNN si ati invins constant concurenta la audiente – cred ca am dreptul de a va spune cand mi se pare ca faceti ceva gresit. Si am facut-o aici, pe blogul tau, unde ai gazduit de curand textul Danei Mladin “Moartea ca spectacol media”…

  24. @Bubulea & Catalin I: ne-am facut mari pe spatele nostru, ca am fost buni, nu al vostru, care v-ati uitat tocmai fiindca am fost buni si v-a placut, nu fiindca v-ati fi chinuit sa rezistati eroic privind niste productii submediocre. iar faptul particular ca eu n-am, deocamdata, concurenta se datoreaza in primul rand mie (pentru ca interviul in direct e greu de facut si nu-i la indemana oricui sa tina telespectatorii un ceas in fata televizorului la o discutie intre doi oameni care nu se scuipa/injura/balacaresc) si in al doilea rand Antenei 3 (care a avut tupeul sa riste cu mine; e drept, pe un interval orar extrem de dificil). evident ca ne bucura publicul fidel, evident ca ne intereseaza reactiile telespectatorilor cu vechime, dar telecomanda nu-i o amenintare, ci un mijloc. pe care-l folosesc si eu destul de des, ca nu-s diliu sa stau doar pe Antena 3 cand ma plictiseste/irita ceva doar pentru ca lucrez (si) acolo. publicul de nisa e bun si, de regula, fidel, insa nu ne putem izola intr-un cocon. nu suntem TVR Cultural, sa ne finanteze guvernul si populatia existenta si activitatea. daca n-avem incasari din publicitate, nu luam lefuri. iar audienta generatoare de publicitate se face si cu inmormantari, si cu Tudor Gheorghe, si cu omoruri, si cu Mircea Albulescu, si cu divorturi, si cu Angela Gheorghiu; din pacate, mai des si mai consistent cu prima categorie. e simplu, se cheama economie de piata. o practica si CNN, si Sky News (BBC ia bani de la guvern), hai sa nu ne mai alintam atat.

  25. @Victor Ciutacu: mi-ai dat o replică de o ironie subţire. Eu sunt un privitor statornic al A3, şi din această postură poate că am dreptul la un punct de vedere, fie el şi critic. Că tu ţii cont sau nu de părerile vehiculate aici de alţi amatori de ,,Vorbe Grele” şi de A3, te priveşte. Nu cred, însă, că, pentru o simplă opinie care nu-ţi convine, merităm miştouri periferice. Apoi, poate că şi noi, cei ce urmărim cu asiduitate şi – de ce nu? – cu speranţă A3, tocmai pentru că v-am ales pe voi, suntem ,,buni”. Nu crezi?

  26. De ce nu postezi inregistrarile emisiunilor pe Youtube? Sa le putem si noi vedea pe televizor cand nu resim sa le vedem in direct.

  27. @Anuntul se gasesc in arhiva A3 frumos aranjate, le gasesti repede daca vrei, sunt dupa data difuzarii…simplu si usor pentru cine vrea.

  28. @Anuntul: fiindca, pe de o parte, drepturile exclusive de (re)difuzare apartin Antenei 3, respectiv, pe de alta parte, pentru ca emisiunile sunt postate pe site-ul postului de televiziune

  29. Ma bucur ca dupa ce Pitipoancele au facut legea televiziunii in anii trecuti, telespectatorii au renuntat sa le mai sustina si privesc astazi incantati la cei ce sunt cu adevarat Modele de viata si educatie. M-as bucura, Victor sa ma surprinzi in urmatoarele editii si cu invitati ce nu au mai aparut pana acum pe sticla, dar care merita sa fie promovati.

  30. La multi ani! Va multumesc pentru ca ati ramas cu noi zilele astea.Toata consideratia si tot
    respectul meu.

  31. Hmmmm , stau si citesc comentariile si raspunsurile de mai de mai sus … 🙄 Ma gandesc la ceea ce am inceput sa observ si eu … 🙁
    … Si nu pot decat sa constat , cu tristete , un adevar crud : TOT CEEA CE E FRUMOS SE TERMINA ODATA ! 😥

  32. @ Victor

    Am vrut si eu sa postez ceva asemanator cu Bubulea si Catalin I. dar nu am mai facut-o pentru ca au sintetizat foarte bine ce am vrut si eu sa spun.
    Ar fi fost cumva un apropo la mesajul tau de pe facebook unde laudai articolul Leliei Munteanu (foarte patetic si mediocru dupa parerea mea). Mi-ai raspuns pe facebook, ca incidentul cu reporterul ProTV a fost o exceptie si pentru un diliu care a sarit calul nu trebuie judecata o breasla intreaga. Ei, uite ca se poate. Si nici A3 nu face exceptie.
    Daca asta este pentru tine mostra de profesionalism, sa bagi microfonu si camera de filmat in moaca cuiva care-si ingroapa tatal, atunci no further comments. Iar ratingul nu este o scuza pentru a justifica lipsa de decenta. Poate intr-adevar justifica faptul ca sunteti o televiziune comerciala, si aveti nevoie de profit, poate justifica goana dupa rating, dar atunci va pierdeti (cel putin in ochii mei) orice pretentie de profesionalism si etica.
    Da, ati castigat la bani si rating si ati pierdut respect si incredere. Unii ar spune fair trade.
    Mi se pare trist ca reactionezi in felul acesta cand oameni care te respecta mai si critica postul de televiziune la care lucrezi. Nu te-au criticat pe tine, si-au spus doar parerea despre o stare de fapt evidenta.
    An Nou Fericit!

  33. ripostez cu lejeritate tocmai fiindca nu-i vorba de mine si pentru ca stiu ce eforturi sa fac pentru ca televiziunea asta (care nu-i nici ONG de educare a populatiei, nici batalion paramilitar de pedepsire a basistilor) sa existe, in ciuda tuturor presiunilor politice si comerciale. oamenii si facturile nu se platesc cu respect si admiratie. daca in 2012 vor reusi sa ne scoata de pe cablu ori sa ne ia licenta, veti ramane cu amintirea unei televiziuni pe care o criticati ca nu e atat de elitista pe cat va doriti voi.
    cat despre inmormantarea televizata a lui Ioan Boc, gen jurnalistic care altfel imi displace, daca nici moartea tatalui premierului si prezenta intregii conduceri a statului la margine gropii nu sunt stiri, atunci inseamna ca m-am deprofesionalizat eu in ultimul hal.

  34. Apropo de “luat licenţa”: spuneam, cu ceva timp în urmă, că apucaţi să ne chemaţi…Nu?

    Altfel, eu iau de bun promo-ul “Împreună suntem cei mai buni”:în ceea ce te priveşte, al lui Radu, de asemenea, iar pe Dana îmi vine s-o pup.

  35. Nici mie nu-mi plac cateva “chestii” (reportaje,stiri ,emisuni…etc),dar cand ma gandesc la rece o televiziune nu-i facuta sa ma satisfaca 24h din 24 pe mine special…ma uit si eu la ce-mi place la a3…nu la tot.Da’ intr-adevar….e pe bani…si daca pt a avea parte de acele emisiuni de calitate se mai baga si cate o columbeanca sau o truica(ca sa se mai si vanda o pasta de dinti,niste tel. mobile sau produse bancare) asta e…totul e pe bani.Ne mai enervam,mai criticam…da’ pana la urma ne trece si ne uitam in continuare la ce ne place.Cat priveste treaba cu morti…cimitire…sa fim realisti…daca “prostimea” nu s-ar uita,nimeni n-ar da asa ceva(ca nu se vinde).Poate si la “prostime” e problema mare nu?

  36. Revin pentru o ultima subliniere, pentru s-a-nteles (gresit) c-as avea vreo problema cu inmormantarile televizate: eu reprosasem Antenei 3 c-a exagerat filmand de pe ulita, PESTE GARD, IN CURTEA OAMENILOR, refuzandu-le dreptul la un minim de intimitate in momentele prin care treceau. Poate ca-s eu exagerat, dar fara sa vreau mi-am imaginat ca sunt in locul lui Boc, ca tata zace-n coparseu, ca toti cei apropiati s-au adunat la priveghi si ca vad dupa gard niste necunoscuti care filmeaza la mine-n batatura ca sa-mi arate acareturile la televizor din ora-n ora. Si mi-am dat seama ca reactia mea cea mai probabila ar fi fost sa smulg o scandura din gard si sa le-o rup pe spinare. Iar daca aia mi-ar fi spus “Nu mai da, nene, ca facem asta ca sa aiba televiziunea noastra bani pentru salarii si facturi”, as fi pus mana si pe furcoi… Iar a doua nemultumire era legata de scena din cimitir; daca acum dam pe post cum se sapa mormantul cuiva, ce urmeaza sa dam peste cativa ani, imbalsamarea ?! Scuza asta cu audienta nu numai ca e inacceptabila dar nici nu e verosimila; nu-mi imaginez ca manelistul pe care A3 vrea sa-l atraga in publicul ei se gandea: “Haoleo, sa-nnebunesc, ce misto ar fi sa vad la televizor cum ii sapa groapa lu’ ala batranu’!”. Dar poate ca problema o fi la mine, care, pe fondul unui consum crescut de alcool in ultimele zile, am devenit prea simtitor… Dar atunci cum dracu’ de n-am plans deloc la moartea lui Kim Jong-Il ?!

  37. nervozitate mare acum la sfarsit de an, in loc sa ma enervez de ce au anuntat astia incepand cu 1 ianuarie adica scumpiri la greu, sa stau acum sa comentez ca Antena 3 a aratat de la inmormantarea tatalui lui Boc, poate eu eram curioasa sa vad fetele lui base, parca am vazut-o si pe udrea pe acolo, si da dle Catalin uite eu ma numar printre cei care ma uit si la acasa la telenovele, la antena 1,2 si 3, la pro, euforia, hbo si inca alte cateva posturi mai putin zerotv, b1… si da recunosc lucrul asta, e dreptul meu asa cum zice si Victor cui nu ii convine schimba din t6elecomanda, si mie imi place in continuare de emisiunile lui Gadea chiar daca a invitat fam MARIN-BANICA, Angela Gheorghiu, Mihaela Radulescu, politicieni, actori oameni de valoare, ma uit in continuare pt ca iubesc oamenii asa cum sunt cu nervi, greseli, prostie fiecare a fost lasat de dzeu intr-un fel, cine sunt eu sa ii judec? cu respect si hai sa fim suparati pentru ce se v-a intampla in viata noastra incepand cu 1 ianuarie 2012. dana

  38. deci! jandarmii cand vor fii anchetati si ,,ampretati”? ole ,ole ole …..Basescu unde e ? SAU MAI E?

  39. D-le Ciutacu parerea mea e ca Basescu face din nou manipulari.Oamenii de la universitate au nevoie de un lider si acel lider cred ca ar fi fost Arafat.Basescu a simtit acest lucru si l-a momit ca sa continue legea sanatatii numai sa nu li se alature demonstrantilor si sa fie liderul lor ptr ca atunci bineinteles ca totul avea un sens.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.