Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Încă o seară de sărbători cu Dan Puric

Încă o seară de sărbători cu Dan Puric

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

http://www.youtube.com/watch?v=4KVEvBsVqss&feature=youtu.be

Ştiu, a fost prea mult Puric de sărbători la televizor. Ne-am repezit toţi în el ca berbecii. Pe unii îi scoate din minţi, pe alţii îi dă pe spate. Dar măcar aveţi posibilitatea să comparaţi. Totuţi să-l şi ascultaţi. Eu zic că merită efortul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

123 thoughts on “Încă o seară de sărbători cu Dan Puric

  1. @violet & cetateanul gogu:

    si mie mi-a fost dor de “Poiana lui Iocan”.
    “Bibiloul” era pestele.
    Nu retractez nimic, fiecaruia ii va spune
    constiinta daca se simte sau nu “in target”.
    Cred c-ar trebui cu totii sa exersam abilitatea
    de a vedea dincolo de cuvinte.
    D-l Hossu a stralucit ca de obicei si in seara asta.

  2. Boierule, inainte de toate, La Multi Ani! Mai apoi, sarut manuta pentru fiecare din ultimele tale emisiuni din anul ce a trecut! Pentru ca i-ai lasat pe oamenii aceia sa intre in casele noastre asa cum sunt, fara sa-i provoci teatral, fara sa ii umfli sau sa ii intepi, fara sa ii perii inutil.

    Despre cei carora ar putea sa li se para ca poate fi vorba despre prea multa normalitate in oceanul de omenescului imund, pervertit, slutit, care navaleste peste noi de pe ecrane, din difuzoare, dintre paginile tiparite, de te miri unde si de peste tot, nu pot sa spun decat ca ii compatimesc. Pe ei si pe mine, pentru ca se intapla sa fiu contemporan cu suficienti dintre ei, incat ei si ai lor formeaza masa critica necesara pentru a impune cursul timpului pe care il traiesc.

    Un an bun, iti doresc din suflet, marturisind cinstit ca urarea nu e intru totul lipsita de un oarecare egoism!

  3. apropos de pestele de sticla de pe televizor. pe timpul lui Ceausescu toti prietenii mei aveau un peste pe televizor. intruna din zile acasa la un bun prieten pe televizor am gasit un cal. ne-am jucat cu el si i-am rupt un picior, cat ne-am chinuit sa-l lipim cu coca, cu zahar ars sau penicanol dar n-am reusit…l-a reparat tasu, seara pestele a aparut la locul lui pe televizor. a doua zi acasa la mine prietenul meu mia zis “hai vito sa-l spargem pe al tau” si bineinteles ca l-am spart. seara tata a cumparat alt peste.
    pestii de sticla de pe timpul lui Ceausescu erau de diverse marimi, forme si culori dar aveau o caracteristica erau de sticla si ai dracu toti stateau pe televizor.
    ps. pestii de sticla, un bun prilej de aduceri aminte despre prieteni plecati pe alta lume, de care mi-e cumplit de dor….

  4. @ Patratele
    Vad ca am inceput anul cu stangul (in ceea ce priveste comentariile).
    Nu m-am referit la faptul ca tu ai fi criticat vreo emisiune sau invitat, ci ca ai fost plin de aciditate la adresa unora care au facut astfel de critici.
    In ceea ce priveste “bolovanul” din PS, desi eu nu am facut nici o aluzie la el in comentariul meu, si eu m-am gandit ca te-ai referit la lungimea si nu la continutul digresiunii.
    Oricum, ti-am urmarit intotdeauna cu atentie si cu placere toate comentariile si o voi face si in continuare; pot spune chiar ca mi-au lipsit in aceasta perioada.
    Asa ca, start, s-a deschis sezonul la comentarii si polemici!

  5. Sanatate maxima atit pe persoana fizica cit si pe firma tutulor pretinilor depe blog! Un vasnic La Multi Ani.

  6. @ Violet
    Vezi ca patratele ne-a lamurit ca “bolovanul” nu se referea la continutul digresiunii lui ci la lungimea ei?(care, intr-adevar, a fost un record, dar, vorba ta, se vede ca fusese nevorbit; asta insa arata ca i-am cam lipsit,nu?)
    Chiar daca “bolovanul” s-ar fi referit la cei care au scris pe acest blog, as fi facut si eu ca tine si ca Bubulea, nu m-as fi considerat in “target”
    Sa ne auzim (citim) cu bine in anul acesta, ca ne asteapta vremuri grele si vom avea din plin ce comenta si pentru ce ne indigna.
    Sanatate si spor la scris!

  7. @ purcelix
    Multumesc pentru urari, si, chiar daca te consider un prieten din spatiul virtual, te voi combate atunci cand voi crede ca nu ai dreptate, chiat daca, din punctul tau de vedere, vei considera ca nu am dreptate.
    Dar ce ar fi o interactiune virtuala fara polemici?

  8. @ Patratele
    Cum se face ca nu-ti vad comentariile pe blogul lui Radu Tudor?
    Nu-ti plac emisiunile lui, sau nu-ti place persoana?

  9. @MIHAELA pe 3 January 2012 la 11:16

    Super corect! Nu uita insa ca parerile pe care le-am exprimat reflecta modul in care eu vad de la 2500km ce se intimpla acasa si sint formate pe baza acceului limitat la informatie. Iar factorul bias e semnificativ dupa ce ai 20 de ani in spate de … neprezenta fizica. In orice caz, voi fi incintat in egala masura sa citesc atit parerile cit si criticile tale. Un calduros La Multi Ani tuturor celor ce scriu pe acest blog.

  10. inteleg ca n-am mai scris demult, da’ postul asta s-a transformat in chat. daca vreti sa va conversati, in privat, va trimit eu adresele de mail pe care puteti s-o faceti.

  11. @MIHAELA: hold your horses ! O inchei rotund ca sa nu-mi atrag
    “minia” lui Victor: de fiecare data cind sintem pe cale de a cadea
    in capcana conformismului e bine sa ne amintim de dialogul dintre
    Marin Moraru si Alexandru Manolescu din “Operatiunea ‘Monstrul'”:
    ” – In orice ocazie, la orice sedinta: ‘nu, nu !’…
    pfff… si vine cu alta solutie.
    – Si ce e rau in asta ?!
    Pai progresul… cum progreseaza ? Prin schimb de opinii.
    Unde am ajunge, daca toti am spune ‘da, da, da, da’ ?!
    Unul spune ‘alba’, altul spune ‘neagra’… “.
    Spusele oricui pot fi contrazise, ideal e cu argumente.

  12. Oameni ca Dan Puric nu sunt niciodata “prea mult”.Va multumim pentru alegere.

  13. Bună seara,
    Și La Mulți Ani! Mie mi-a plăcut Dan Puric și emisiunea pe care am vizionat-o fără să mișc, indiferent de musafirii care mai puneau unele întrebări sau comentau! Nu cred că mulți au priceput sensul și logica expunerii dar mi-a mers la ”valva mitrală” (de la inimă, nu mai căutați în DEX). Concediu plăcut și la revedere în 13.01.2012!

  14. La multi ani,domnule Victor Ciutacu!
    Am citit cateva din mesajele celor ce au vazut emisiunea cu Dan Puric…si ma refer mai ales la mesajele defavorabile…Domnilor,doamnelor, nu ati inteles un lucru MAJOR…
    Dan Puric nu da aceste interviuri in calitate de actor…,el nu ,,presteaza” un spectacol care pe Dumneavoastra ar trebui sa va amuze sau sa va plictiseasca…pentru ca-l vedeti a doua,sau a treia oara…
    Eu cred ca el incearca sa ne transmita CEVA,sa ne aduca aminte cine suntem si care sunt criteriile dupa care ar trebui sa ne stabilim valorile…
    Chiar daca se repeta,aduceti-va aminte cum ati invatat tabla inmultirii!!Poate asa,daca ne spune cineva la nesfarsit ca nu suntem mai prejos decat altii,o sa se trezeasca in noi DEMNITATEA!!!Poate ca intr-o zi nu o sa mai punem capul in pamant cand toti colonialistii ,,dezinteresati”ai Europei si ai lumii ne arata degetul si ne mascaresc in toate felurile…PACAT CA SUNTETI DOAR NISTE SIMPLI SPECTATORI!!
    Eu as vrea sa-L ascult in fiecare zi…ma face sa simt ca apartin unui loc si ca poporul roman,devenit ,,NOMAD”pentru prima data in istoria lui-AR TREBUI SA SE INTOARCA LA MATCA ,sa vada ce e de vazut si sa faca ce e de facut!!!
    Va multumesc Domnule Victor Ciutacu pentru aceasta emisiune, si va doresc numai bine.

  15. Desi a trecut vremea, nu ma pot abtine si-am sa-mi spun si eu parerea.
    Acum cativa ani il urmaream pe puric cu gura cascata. Eram devastat intelectual de atata geniu. Acum nu pot decat sa constat ca personajul, desi nu greseste cu nimic, ba are dreptate maxim, e obositor. Asa cum avem cantareti care sufera de voce, il avem si pe puric, care sufera de genialitate. Grav.

  16. Dan Puric, bine ca exista, pacat ca este singular.
    Daca face apel la spiritul nostru si la demnitatea adormita, nu e bine; daca vine un raspandac care reproduce din ignoranta sau rea-credinta toate stereotipurile negative despre noi, fabricate de-a lungul timpului de stapanii lobby-ului antiromanesc, preluam cu satisfactie masochista toate rautatile si ne adancim in buimaceala, mai mult ca niciodata.

  17. Cu placere si inceput de zambet ii ascult vorbele domnului Puric, ce a vrut in copilarie sa fie Ceva.
    Pentru mine, cuvintele lui sunt o ciudatenie, fiindca…,
    unde gasesc tristete, el gaseste bucurie,
    unde gasac rusine, el gaseste mandrie,
    unde gasesc prostie, el gaseste inteligenta,
    unde incerc sa ma regasesc in aceasta minunata tara, el ma sfatuieste.
    Multumiri din partea mea pentru crezul lui in acest popor si-n acest pamant si sa-mi ierte neintelegerea si tupeul de a cauta frumusetea si implinirea mea printr-o simpla gradina de legume.
    Fiindca eu aici m-am oprit, atat am putut, pe mai departe ii urez drum bun,
    avem nevoie de drumul lui…

  18. Inregistrarea indicata este de fapt o emisiune de stiri de o ora.
    Puteti actualiza legatura?

  19. Ai sa ma certi, din nou, poate, dar vreau doar sa-ti spun ca la update apare emisiunea din 27 ianuarie, nu cea cu Puric. (ultima data m-ai certat ca postez de “o suta de ori acelasi comentariu”. Nu inteleg ce s-a intamplat, nu am facut asta, cu atat mai surprinsa de tonul tau am fost)
    Mersi fain pt toate emisiunile minunate!

  20. L-au dat si de Paste…
    Mda, se pare ca trebuie neaparat sa apara la TV de Paste si de Craciun.
    Oricum, bine ca apare doar pe un singur post TV.
    Daca ar fi fost si asta ca Becali, trebuia sa imi cumpar antena parabolica sau video…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.