Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Tudor Gheorghe, colosal, în concert

Tudor Gheorghe, colosal, în concert

Închei un an greu. Şi duc la capăt un proiect care părea la început o utopie: parteneriatul meu pe persoană fizică cu Tudor Gheorghe. Cred că, până la urmă, ne-a ieşit; şi mie, şi lu’ neica Tudor. Şi, până la urmă, pe cale de consecinţă, Antenei 3. Care mi-a dat mână liberă la toate nebuniile (una, cel puţin, extrem de costisitoare) şi, înainte de Crăciun, şi-a pus laurii pe frunte. Au fost, pe rând,  Al cincilea anotimp, show-ul unic de la Craiova şi, în final, Degeaba. Consideraţi-le cadourile mele pentru voi. Crăciun fericit şi un An Nou mai bun decât precedentul!

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

74 thoughts on “Tudor Gheorghe, colosal, în concert

  1. ..felicitari maestre, am urmarit spectacolul cu lacrimi in ochi.. sa ne traiti, avem mare nevoie de oameni ca dumneavoastra… felicitari..

  2. Posteaza si tu bradul pe care l-ai facut !!!
    Am o intrebare : ai spus ca ai o pisicuta .
    Pomul tau impodobit e in ”buna stare ” ?… pentru ca a mea in primii ani dadea toata ziua cu labuta in globuri , nu mai spun ca a si spart vreo 3 – 4 … Acum i-a trecut curiozitatea !

    SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU FERICIT !!!…

  3. Buna seara d-le Ciutacu,

    Multumim cu toata inima pentru toate darurile pe care ni le-ati adus anul acesta.

    Va uram din inima SANATATE,BUCURII,MULTE IMPLINIRI SI UN AN MULT MAI BUN IN 2012!!

    Multumim maestrilor Tudor Gheorghe si Grigore Lese!!!

    Multumin Antenei 3!

    Cu mult respect,
    IoanaP&familia

  4. S-a transformat si Dan Puric intr-un fel de Hrusca? 🙂
    Departe de mine de a-l critica. Doream doar sa remarc faptul ca a fost invitat la Alessandra Stoicescu, la 20 min il vad pe RTV si la ora la care scriu e la Turcescu pe B1. E cumva de prost gust daca imediat dupa Craciun nu e Puric invitat la TV?
    Nici o luna Decembrie fara Hrusca si nici un Craciun fara Puric? 🙂
    Bine, la Stoiceasca a fost live, la RTV si B1 e inregistrare, dar zici ca s-au vorbit toti sa-l dea pe 26 seara.
    In alta ordine de idei, cam ipocrit totusi nea’ Puric. Dupa ce afirma cu vreo 10 zile in urma ca televiziunile din Romania sunt vector de infectie, mi se pare genial sa-l vad in seara de 26.12.2011 cate o ora pe 3 din principalele televiziuni de stiri.

  5. Foarte frumos,nu am vazut pe antena 3 dar anul trecut vazand piesa m-am gandit,ca ar fii un cadou frumos pentru cei ce nu pot ajunge.
    Nu uitati de Malaele si de multi altii…

  6. O seara minunata.
    Mai avem oameni minunati. Sa ne aute Dumnezeu sa nu plece – sa ii pastram si sa ne bucuram de ei.

  7. sunt din brasov si am vazut concertul la brasov si va multumim. ati facut ca sarbatoarea craciunului sa fie mai frumoasa.din seara in care am fost la concert ma gandesc ca avem oameni valorosi, oameni care pun umarul putin cate putin la inplinirea noastra sufleteasca si sa mai avem o speranta.
    poate prin mesajele transmise ne vom trezi.

    sarbatori fericite
    la multi ani

  8. Eu astept sa te mai apuce si alte nebunii. Multumesc pentru cele trecute, bafta la cele viitoare. Sarbatori asa cum le vrei tu sa ai si numai bine!

  9. @Victor Ciutacu:

    Avand in vedere ce am comentat ieri la 21:18, mi se pare genial ca astazi am vazut promo la emisiunea ‘”Vorbe Grele” in care aflam ca pe 30 este invitat Dan Puric. 🙂
    Nu ma intelege gresit, n-am nimic cu Dan Puric, numai ca sper sa se rezume doar la domeniul care l-a facut mare si anume cel artistic. Altfel, risca sa-mi creeze aceeasi impresie pe care mi-a creat-o Grigore Lese (in urma ultimei aparitii la emisiunea “Vorbe Grele”). In legatura cu aspectul asta mi se pare foarte concis si explicativ comentariul lui “Bubulea” de astazi, ora 10:44, facut in cadrul topic-ului “Craciun cu Gricore Lese. Ultimii rapsozi”.
    As risca totusi sa mai spun inca ceva. Fara sa incerc sa dau sfaturi sau sa ma bag unde nu-mi fierbe oala, am totusi o nedumerire. Dupa ce a afirmat ca televiziunile din Romania sunt un vector de infectie, pentru ca apoi sa apara pe data de 26.12.2011 in trei emisiuni diferite, pe trei posturi tv, in decursul a 3-4 ore, consideri ca e singurul ‘om de valoare’ apt de a fi invitat de plugusor? Spre exemplu cineva comenta ceva despre Malaele. Sunt o groaza de artisti valorosi (fara a incerca sa minimalizez vreun pic valoarea lui Dan Puric), care s-ar incadra la ‘apti de a fi invitati in seara de 30.12’. Intreb asta pentru ca nu inteleg de ce oamenii de valoare (in general), dintre care artistii (in special), par a fi doar 3-4 in ce priveste aparitiile in emisiunea “Vorbe Grele”, respectiv talkshow-uri A3. Nu vad decat Diaconu, Tudor Gheorghe, Dan Puric, Grigore Lese, Florin Zamfirescu (rar), Dorel Visan (rar). Restu sunt indezirabili, sau pur si simplu sunt ciufuti si mutalai (nu fac rating)? N-o spun de-al naibii, ci pentru ca mi-as dori sa vad si alti actori, regizori, cantareti, poeti, scriitori, jurnalisti la “Vorbe Grele”. Daca tot e unul din ridicol de putinele locuri unde se mai poate urmari asa ceva, de ce se limiteaza doar la o mana de oameni? Cat au trait legende precum Stefan Iordache si Gheorghe Dinica (Dumnezeu sa-i ierte!), atat de rar i-am vazut si atat de mult regretam acum ca nu-s printre noi inca o zi macar, ca sa-i mai auzim vorbindu-ne. Asteptam sa ne paraseasca si alde Florin Piersic, Sergiu Nicolaescu, Radu Beligan etc. pentru a constata cand va fi prea tarziu ca ne pare rau ca nu i-am inundat cu atentie cand inca mai era timp? Inca odata, nu am nimic cu cei 3-4, poate 5 oameni de cultura si de arta pe care ii inviti cu precadere, presarati printre politicieni in emisiunile tale, ci doar imi doresc (daca se poate), sa vad si alti Romani de valoare (cat inca slava Domnului, avem), raspunzand pozitiv eventualelor tale invitatii.

  10. abia acum am ajuns in Bucuresti Bravo Victore si felicitari si lu’ Mihai [Gadea Am auzit insa o stire la voi la Antena 3 [ preluata cei drept dela cei cu ziarul LIBERTATEA unde spun ca Tudor Gheorghe se claseaza pe ultimul loc la incasari pe anul 2011 cu 100000 euro ADEVARAT DOAR PARTIAL ultimul loc sigur dar cu jumatate sau chiar mai putin in jur de 50000 pe an max deci ….

  11. Maestrul Tudor Gheorghe este printre putini care au reusit sa razbata dintre vechii interpreti! Sarbatori fericite! Un an nou cu bine!

  12. Superb concertul, grozava ideea A3 de a-l transmite. Vreo sansa sa apara pe DVD? L-as revedea oricand cu mare placere.
    La multi ani!

  13. Revin cu drag pe blogul Dumnevoastra,pentru ca ne dati informatii din cele mai diverse domenii si de actualitate .Multumiri pentru tot!LA MULTI ANI!

  14. La mulţi ani pentru maestrul TUDOR GHEORGHE. Multumesc lui Dumnezeu pentru că există acest om.

  15. un concert colosal ,TUDOR GHEORGHE a fost este si va ramane un adevarat ROMAN .In conditiile in care ROMANIA pentru unii politicieni nu mai reprezinta simbolul natiunii noastre ci a devenit un bun personal.Multumesc lui Dumnezeu ca mai exista romani care stiu sa traiasca romaneste si care simt romaneste,acesta fiind TUDOR GHEORGHE

  16. Bucurestenii ar avea nevoie de inca un concert Tudor Gheorghe in aer liber, organizat in Piata Constitutiei !!! Antena 3 (Grupul Impact Media) impreuna cu Primaria Capitalei ar putea organiza un astfel de concert, cand timpul va fi favorabil !!! Cred ca atat Tudor Gheorghe cat si primarul Dl. Dr. Sorin Oprescu ar imbratisa aceasta idee !!! Ar trebui sa se gaseasca CITIVA care sa suporte cheltuielile !!!

  17. Tudor Gheorghe- un om deosebit pe care am avut onoarea sa-l vad in cateva spectacole, dar tare mult mi-as dori sa am ocazia ca in aceasta viata sa-l cunosc personal. Bunul Dumnezeu sa-i dea zile multe fericite.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.