Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Absolut nici o masă nu rămâne neplătită

Absolut nici o masă nu rămâne neplătită

Mă-ntreabă diverşi ce mă mână-n luptă. Răspunsul e simplu: modul de a fi şi nişte principii. Unul dintre ele sună cam aşa: nici o masă nu rămâne neplătită. Ştiu că, teoretic, n-am nimic de câştigat, ci doar de pierdut. Doar că mie-mi place practic.

Daţi-mi doi nebuni lângă mine şi fac iures. Dar doi care să nu-şi acopere spatele, să nu fie curve. Cu ăştia se joacă la totul sau nimic, dai în stânga şi-n dreapta. Cine rămâne în picioare înseamnă că are zile. E ca la gladiatori, dar mai modern.

P.S. Femeie am, că-s băiat prevăzător, aşa că nu vă-nghesuiţi la propuneri…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

96 thoughts on “Absolut nici o masă nu rămâne neplătită

  1. @Catalin: sa vad cati osteni imi mai raman dupa ce-l rezolv pe tov. Basexu:)

  2. @Victor
    Basexu?! Ai ceva tare cu care sa faci din conotatia asta o bomba devastatoare?

  3. Eu din discursul lui base n-am inteles decat esenta: L’Etat, c’est moi!

  4. eu m-am uitat la Tanar & nelinistit.am ratat discursul lui Basescu. se pare c-am facut bine… vreti solidaritate? va dau eu solidaritate,tu,poporule,tu! asta am inteles eu. eu,oricum,prefer sa mor in chinuri groaznice,decat sa ma duc la spital. sanatate,tovarasi! la fel & cu militia,nu ma duc acolo,nici magar daca sunt talharit. haideti sa votam la ieuroparlamentare & la prezidentiale! in mod normal,n-ar trebui sa se prezinte nimeni la vot,cu exceptia mafiotilor cu neamurile lor proaste & pitipoancele,desigur. sa vedem mai exact cat de multi sunt.

  5. Ok. Pai stau eu in rezerva pt dansul si pt Bunicuta Rosie. Nu ca mi-ar fi Base un simpatic dar vad ca deja sunt destul de multi in prima linie 🙂 . Si ar fi pacat ca odata inceputa o treaba sa se termine ostenii tocmai cand ajungem la miezul problemei.

  6. *Daca vreti lupta dreapta, nu mai plangeti pe bloguri si iesiti la vot.Sa vedeti ce lovitura fatala dati sondajelor electorale ! Ma refer la cei 70% care nu vor sa voteze si care sigur sunt f.f.suparati pe guvernarea actuala.
    ** Nu-mi plac tendintele misogine.Femeile de multe ori au dovedit ca sunt bune luptatoare si fara spate asigurat.

  7. incredibil,Ioana S.! de cate secole e nevoie,k sa ne dam seama ca nu rezolvam nimic cu “votul democratic”??? 20 de ani chiar nu inseamna nimic? pe un caine maidanez nu poti sa-l fraieresti decat maxim o data. noi,cetatenii,se pare ca nu raspundem la experimentul Pavlov.

  8. mai povesteste-ne ceva nou de adriana saftoiu sau inca nu a ajuns la tine noutatile ? miram-as !

  9. @erie: nu ma pasioneaza cine cu cine se tine; asternuturile/problemele lor

  10. ioano,scuza mi indiscretia dar nu ne spui si cu cine sa votam?asa e,femeile s baza,cele cele mai imaculate..uite la udrea aceasta ecaterina teodoroiu a politicii romanesti…hoti si incapabili,astia s “ostenii” ce formeaza cea mai mare parte a masei partidelor romanesti

  11. Cum îşi împarte Mafia imobilară Bucureştiul ca pe halva. Cum poate disparea un parc întreg doar printr-o ”simplă hîrtie” care îl trece în ”grija” măcelarului de Negoiţă. Cum taie şi spînzură politicieni de nimic aserviţi grupurilor de interese, ca şi cum oraşul ăsta, ţara asta, ar fi domeniul mămicilor lor. Şi, în definitiv, cine să îi Oprescu? Românii spălaţi pe creier care au dat cu mîna lor puterea mafioţilor?

  12. Dragi romani, Politicienii Romanii sunt gata sa ne vanda camatarilor internationali : FMI. Va rog sa semnati petitia online care se vrea sa stopeze acest imprumut care are un singur scop : aruncarea Romaniei in bratele camatarilor internationali – FMI. Petitia o gasiti aici. Daca acest imprumut se va realiza vom fi sclavi pentru restul vietii. Va rog sa luati atitudine. Va multumesc.

  13. Care tendinte misogine?Da de unde motive?Oamenii politici de la noi e gingasi,suavi domle,gen ministru culturii,ei nu pune mina dapai altceva,ei daca ii place o femeie ii recita versuri domle.In concluzie domnilor nu mai fiti misogini,toate femeile din politica au ajuns unde sunt strict prin merite personale,oricare ar fi acestea.

  14. @laziobz: ne-am mai imprumutat noi la FMI si nu mi se pare ca ne-am fi dus dracu’ pe pustii. ti se pare ca suntem prea independenti ca neam si tara?

  15. Domnule Ciutacu,

    As dori sa va intreb daca lupta dumneavoastra cu domnul Basescu este personala prin natura sau profesionala. Adica aveti ceva si cu persoana sau doar cu presedintele?
    Dumneavoastra reluati oarecum tema prezentata de filmul “Apocalypse Now” din 1979.

  16. @Dan: nu-mi permit, in ziar si la tv, sa-mi duc bataliile proprii. nu scrie asta-n fisa postului meu. chestiile private mi le rezolv, firesc, in privat.

  17. Te intreaca multi ce te mana-n lupta?!
    Ar trebui sa se intrebi pe ei CE NU-I MANA IN LUPTA! CE ASTEAPTA, PARA MALAIATA IN GURA LUI NATAFLEATA?! CRED CA DACA STAU ACASA SI LASA PE ALTII SA-I SALVEZI, CU ASTA REZOLVA PROBLEMELE TARII?!
    OAMENI BUNI, NIMANUI NU-I PASA DE NOI, ASA CA TREBUIE SA FIM TOTI CUM ESTE VICTOR. DECI PE ….BARICADE, ASTA DACA VREM SA SCHIMBAM MIZERIA ASTA DE VIATA.

  18. @Alecs-tu te agiti pt un parc?pai s au defrisat mii de hectare si de paduri si de parcuri…tunuri incredibile date pe nenorocita aia de lege a retrocedarii,s a mai auzit ceva?/unii politicieni cred ca daca s a vorbit la un moment dat in presa si nu s a intamplat nimic asta a fost tot..si mai cred ca si presa are aceasta atitudine,grasilor,cefosilor,umflatilor,nu uitam,nu va iertam..pana la urma vom gasi pe cineva carismatic care sa ne asculte doleantele,vom veni dupa voi,va fi ca la 1907..criza grabeste lucrurile,nu e dracul atat de negru..apropo,s a mai auzit ceva de STERLING?

  19. victore, nu te-am mai vazut intr-atat de pornit. daca tu zici ca merita…

  20. Ii ai alaturi pe Mircea Badea si Valentin Stan ca parteneri de nadejde.Cat despre chemarea la lupta,e suficient sa ridici steagul si vin si eu alaturi de voi impotriva canaliilor portocalii!!!

  21. @Adriana: ca sa fim on-topic, daca nu-l decoreaza, trebuie sa-l bat eu?

  22. Be careful. Creaza-ti mecanisme de salvgardare pentru ca e foarte usor sa o iei pe aratura si sa te pervertesti cand te loveste in cap drogul puterii si in final nu tu o sa ai de castigat. Avem asa de mare nevoie de o presa obiectiva si crede-ma ca oamenii simt. E doar un sfat…am vazut multe prostituate pe la tv.

  23. Imi place cum gindesc tinerii acestia. E foarte dureros,intr-o tara cu atitia oameni capabili, cu tineri studiosi si bine pregatiti, am ajuns sa ne “reprezinte” analfabeti, parveniti, femei ajunse in posturi de conducere, prin mijloace mai mult decit discutabile, oportunisti si tot felul de neica-nimeni…Imi pare rau ca sint cam batrina…altfel m-as alatura voua. Dar,ciitindu-va pe toti, imi dau seama ca tara asta nu este tocmai pierduta. Va pup pe toti, acesti copii, cu dragoste de bunica.

  24. Dac-aş fi Mircea Badea, aş replica: “şi la ce vă foloseşte să luptaţi cu ei, când poate să vină unii mai răi ca ei”? Da’ fiindcă eu sunt eu, o să spun: “dacă nu faceţi asta, înseamnă că adevărul nu mai există”! Şi ştiţi ceva? Îmi place la nbunie când îi dore adevărul de se tăvălesc în chinuri!!!

  25. Am vazutin reluare discursu lu Basecsu-oribil,jalnic,populist,cel mai prost de pina acum.El e cel mai mare rau pt tara asta.

  26. @Victor Ciutacu…Consider ca nu suntem independenti ca neam si tara, insa consider ca este de datoria nostra sa luptam impotriva camatarilor de la FMI. Tu de ce nu iti faci publica parerea referitoare la acest imprumut? Daca esti impotriva imprumutului astept sa semnezi petita. In rest, multa bafta.

  27. Daca cineva iti serveste gogosi atuci raspunsul e simplu , si tu la randul tau servestei chifle.E bine ca mai sunt inca oamenii care se pot face auziti, care striga catre idioti si cretini sa se de-a jos de pe piedestal si sa miroasa adevarata mireasma a strazilor.
    FOARTE BINE CA EXISTI SI U SI MIRCEA
    De ceva zile am tot incercat sa ma uit la TV, sincer faa succes,stirile despre oameni ai lumii interlope lasati in libertate desi au la activ : rapiri ; furturi ; santaj etc. si reportajele prezentand un batranel de 70 ani, care e varat in puscarie si i se da 2- 3 ani fara suspendare, sincer MA SCARBESC , imi provoaca greata.
    Intr-o lume in care nu ma astept sa fie presarata cu miere si covrigi , dar macar cei abilitati sa incerce sa faca ceva , din contra observ cu stupuare ca nimic nu se schimba ci din contra devine din ce in ce mai grav.
    Apropo de lupta de gladiatori, cei cazuti in ’89 au fost gladiatori , au murit inutil pentru amuzamentul unor ipocriti.Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

  28. Va recomand doua persoane care din tot suflet urasc pe Base si PD-L-ul. Cand nu va mai exista PD-L si dispar de planeta personaje precum tiganul de traian basescu, prostituata de elena udrea, hotul ca adian videanu, mafiot cum ii si radu berceanu, tampiti ca emil boc.
    Cand nu vor mai exista aceste personaje si urmasii sai atunci e posibil sa fie o sansa minima sa duca Romania un pic mai bine!!!
    Dati in ei ca hotii de cai!!! Fara mila Domnule Ciutacu, deoarece nici lori nu e mila de dumitale!!!

  29. Dacă nici Falcă (bravul fin corupt, “scăpat” de sub urmărire? Acelaşi să fie?!) nu a găsit să ne spună o cât de mică realizare (bună!) a lui Băsescu… Şi totuşi, de ce-s atât de convinşi pedeliştii că-l vor avea drept pavăză la potlogării încă cinci ani?!

  30. Scriu de Iliescu, il dau draq pe Tariceanu, pe Basescu il pleznesc in fiecaere zi, ma iau de securisti, politisti, ziaristi, scriu de Elene, de TRU, de judecatoarea glaucom, de avocata beata, de smecheri, de clanuri, FMI.

    Sa fiu eu ca Mihai intre turci?

    Ma simt inconjurat. Dau in toate partile.
    Asa s-au “asezat” lucrurile la noi dupa 20 ani de tranzitie. Basescu e Kafka si traim in lumea lui groteasca?
    Si chiar daca nu ma stiu suferind de paranoia, am aceleasi manifestari.

    Acum 5 ani aveam cu cine sa tin. Aveam cu cine sa lupt. Acum nu mai e cazul.

    PS: Nu vreau imprumut de la FMI, chiar daca Romania este deja colonie.

  31. Principiul pe care l-am practicat pana acum:nu am nimic de pierdut,daca incerc.Cand te apuci sa intri in confruntari cu de-alde Basescu,trebuie sa fie si un pic de spate,tocmai din ograda lui,care nu stiu daca poate fi numita a lui,a mai fost si a altora.Si nu au ramas vesnic acolo,in varf.Ma astept la un nou atac al presedintelui asupra magistratilor,”puterea aia care decide bugetul”,in afara de guvern si parlament.E vorba si acolo de bani.Ma astept sa fie cu multe spume la gura.

  32. Mi-ar plăcea să văd un meci Ciutacu-Băsescu! :))) Cred că nu s-ar mai supăra Badea fiindcă amândoi sunteţi români!
    Să ne spuneţi când aţi stabilit duelul, ne place să fim martori. Dacă e doar o bătaie cu frişcă, să ne daţi de veste, luăm din timp marfa din galantare!
    P.S. Cine naiba-i oaia aia creaţă din studioul Antenei 3?

  33. desi fac urticarie cand ma uit pe antena3 la gadea,nu am putut sa nu remarc violenta cu care l-ai aparat pe bombonel nastase!eu NU sunt angajatul nimanui,locuiesc in sibiu,am 30 de ani si nu ma ascund,asa ca nu ma suspecta!
    a.nastase alaturi de alte nevertrebrate din psd,pd sau pnl,de fapt din toate partidele ar trebui pusi ca in viata asta si inca 3 de acum incolo sa faca nuumai autostrazi,canale si ca au furat destul de la tata poporului!asa ca nu mai apara asemenea scursuri ale societatii asa zise capitaliste.mai lasa ura pentru ei deoparte si vezi ca si voiculescu are destui pitici pe creer!

  34. Prim-ministrul Emil Boc a anunţat zilele trecute că este nevoie de o descentralizare la nivelul judeţelor cu privire la sănătate şi ordine publică. Cu toate acestea prefectul judeţului Cluj,Florin Stamatian, cel care ar trebui să pregătească condiţiile pentru o bună desfăşurare a descentralizării, spune că niciuna dintre părţi nu este pregătită.

    “Spitalele în actuala situaţie nu sunt pregătite pentru o descentralizare. Nu putem spune de mâine spitalul x trece la administraţia locală. Nici măcar municipalitatea nu ştie ce să facă, pentru că nu e destul să aloce bani pentru datorii sau cheltuieli.
    nici asta (Doctor bun, de altfel) nu-i de accord cu Boc, cel care l-a numit!! cum sa fiu eu???

  35. Balada Mosului

    Zeus deghizat in Mos,
    In Palat veni pe cos
    Si in hol la Cotroceni
    Manari de nou Guvern.

    Aliniati langa perete,
    Pedelisti, baieti si fete
    Stau dublati de ai lui Geoana
    Mosului i-l dau pe Goarna.

    Care mic si fastacit
    Se apuca de Bocit:
    -Tariceanu, ne-a luat osu’,
    Ce ne facem, bre nea Mosu’??!!

    -Taci bai Goarna, nu Boci
    Caci de’acum te-oi pricopsi,
    Neamuri multe-ti vei aduce
    Pe romani ii vei conduce!

    Dar din vorba de’ai sa-mi iesi,
    Lacrimi multe ai sa versi.
    Te voi bate la popou
    Cu curea de ceas, cadou.

    -Mosule, eu te asigur
    Vei avea Guvernul sigur
    Si cuvant ti-oi asculta,
    Sa Traiesti Maria Ta !!!

    Pe genunchi acum la Mos
    Sade Leana lui Cocos
    Si cu glas mieros si dulce,
    De Ciolan sta sa apuce.

    -Nuti, tu credint-ai dovedit,
    In iatac cand ne-am iubit.
    De’astazi esti ministereasa
    La turism dregatoreasa !

    -Saru’ mana, Mosule
    Mosule, dragutule,
    Din cuvant nu’ti voi iesi
    Pe romani ii vom popi!

    Mezina veni la rand.
    Tamp din buze surazand,
    Ea tatucului ii cere
    Un borcan cu multa miere,

    Si’n Bruxelles vrea de la vara
    Statut de parlamentara.
    La tribuna de’o vorbi
    Tot romanul va rosi.

    -Fie, zise Mosu’ndata
    Dandu-i un pupic de tata!
    Iar mezina fericita
    Pleaca si mai gangavita.

    Prostancu’ si’a lui ceata,
    De’acum turma devotata
    Mosului ii cer rasplata
    Cascaval, cate’o bucata.

    Insa Mosul, pus pe glume,
    Hahaind cu’al sau renume
    La toti le dadu in dar
    Gauri mari de cascaval.

    Cand ajunse la bobor
    El vazu ca sacu’i gol.
    Cum s-o dreaga, ce sa faca
    La votanti sa dea o halca?

    Brusc iluminat la minte
    Le dadu invataminte,
    Iara golul ce-i ramase
    Impartit’a’n a lor case.

    Goluri mari in buzunare,
    Farfurii si prin pahare.
    Goluri mari in frigidere
    Si bugete austere.

    De’asa daruri multumit
    Tot romanu’i fericit
    Si cu gand maret la toamna,
    El pe Mosu’ il aclama.

  36. Doua blonde stau de vorba.
    Prima: Ai auzit ca ungurii o au cea mai lunga?
    A doua: Ai auzit ca mexicanii o au cea mai groasa?
    Bula prin apropiere se opreste si asculta discutia.
    Una din blonde il observa si il intreaba: Tu cine esti?
    Bula: PISTI GONZALES

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.