Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Absolut nici o masă nu rămâne neplătită

Absolut nici o masă nu rămâne neplătită

Mă-ntreabă diverşi ce mă mână-n luptă. Răspunsul e simplu: modul de a fi şi nişte principii. Unul dintre ele sună cam aşa: nici o masă nu rămâne neplătită. Ştiu că, teoretic, n-am nimic de câştigat, ci doar de pierdut. Doar că mie-mi place practic.

Daţi-mi doi nebuni lângă mine şi fac iures. Dar doi care să nu-şi acopere spatele, să nu fie curve. Cu ăştia se joacă la totul sau nimic, dai în stânga şi-n dreapta. Cine rămâne în picioare înseamnă că are zile. E ca la gladiatori, dar mai modern.

P.S. Femeie am, că-s băiat prevăzător, aşa că nu vă-nghesuiţi la propuneri…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

96 thoughts on “Absolut nici o masă nu rămâne neplătită

  1. neplatita n-are cum sa ramana,dar depinde de unde ai bani s-o platesti. de cele mai multe ori,o masa copioasa este platita cu banii nemunciti de cel care-o serveste.

  2. Apai mai Victore iti traba doi de astia cu printzipuri si cu mentalitatea “ce-am avut si ce-am pierdut” ca altfel astia mai slabi de inger sunt santajabili si la cat e de “sus pusul” de machiavelic la sigur ii doboara dupa prima runda.iar la propuneri stiu fetele ca esti baiat de casa asa ca nu incearca sa te corupa,iar sa te “corupa” politic nu as vrea sa apuc ziua aia in care te vor corupe si pe tine.

  3. Arata-mi pe cineva necurva de oriunde te referi la politica si uneori cu mare succes si in mass-media(vezi trustul deontologilor pupini).E o vorba<>,asa si cu baietii astia:sex oral,anal,ce vrei,ia-ti un politician sau deontolog si te rezolva daca platesti bine:-)

  4. Victore, il ai alaturi pe Mircea Badea, voi nu trebuie decat sa dati adunarea si sint sigur , ca veti avea o mare surpriza.
    Trebuie , sa facem ceva, nu mai putem astepta!
    Alternativa tinerilor !!!!!!!!!!!

  5. Tinerilor….ma rog..:))), celor care aveau 20 20 si ceva la revolutie.., cei care au ramas intotdeauna pe din-afara

  6. Ridica steagul si suna adunarea! Intr-un fel sau altul pana la urma tot murim,”dar nu-i totuna leu sa mori ori caine-nlantuit.”
    Viva la revolucion!

  7. Eu ma ofer daca e rost de dat omor si nu ma cac pe mine. Bataia doare si unii o merita chiar daca le dai cu pumnu sau cu vorbele grele tre sa isi aminteasca – comanzi , halesti , platesti ….nu merge altfel pentru ca se numeste teapa

  8. Consider ca ar fi necesare niste clarificari.1.Incepem sa ne luptam cu “sistemul ticalosit” sau cu “fetele palide ale actualei coalitii” ?? 2. “Nci o masa nu ramine neplatita” este aceiasi idee ca: “there is no free lunch”??

  9. @Mile: oricand e bine sa ai un voinic sarb de omenie prin preajma ta.

  10. Principii au multi….Cu ‘outele’ stau cam prost.
    Pana de curand,si TRU avea principii.Acu a ramas cu banii de la PD-L.

    P.S.
    S-ar gasi si din aia de care zici tu,da cu stomacu gol si cu spatele descoperit nu stiu cine ar veni

  11. In afara de profilul moral ( loial, cinstit si motivat… poate chiar putin nebun ) presupun ca trebuie sa fie si un “baiat” cu ceva creier in dotare si chiar tare-n “pix” … Altceva ?
    Daca trebuie si notorietate … d-asta n-am…
    Insa… dati-mi o cauza nobila si voi rasturna pamantul !

    ” Vincere aut mori ”

    P.S. Va stau oricand la dispozitie cu CV-ul meu…

  12. Trecem la actiune, sau zici doar la misto?
    Daca da, astept instructiuni. Si nu glumesc, aerul din tara asta a devenit absolut irespirabil. A cam sosit vremea sa le spuna cineva astora ca nu se mai poate. Trebuie creata o alternativa sanatoasa la clasa asta politica imputita.

  13. De acord cu @danym, unul ar fi Mircea Badea.
    Când “ce-am avut şi ce-am pierdut” este o lozincă de zi cu zi, poţi realiza incredibilul. Nimic nu l-ar opri.
    “Al doilea”, la alegere, între doamnele Vrânceanu Firea şi Dana Grecu. Ori împreună!
    Sau Radu Tudor. N-ar fi rea “vocea” lui.
    Ar fi excelent V. Stan, dacă ar renunţa la “circ”.
    Mai sunt câteva nume (mari!!!) care ar putea răsturna căruţa cu boi. Separat sau împreună, aceste “voci” pot produce “miracolul”: să scăpăm de o parte dintre hiene, indiferent ce nume poartă, indiferent din ce partid fac parte.
    E cam greu totuşi să porneşti într-o luptă inegală când ai familie. Atunci nu se mai aplică “ce-am avut şi ce-am pierdut”. Poate, doar dacă ea, familia, te susţine şi-ţi stă alături până la capăt.

  14. m-as vara eu in treaba,da-s prea mic pentru un razboi atat de mare-ce frumos am spun:) a,da,si nici nu seman cu banderas…

  15. foarte magulitor sa vezi ca se aduna lumea pe langa tine. sunt convinsa ca multi care se conduc tot dupa felul lor de a fi si dupa principii, ar fi dispusi sa se bage la lupte grele daca ar avea tovarasi adevarati.

  16. Filmul mi-a placut foarte mult. Chiar daca sint cam “slaba de inger”-prea multa vopsea rosie si Violenta- totusi principiile sint principii. Si cind e vorba de copii nu te gindesti de doua ori.
    Asa ca abia astept sa-ti gasesti oamenii si sa faci prapad!Cu vorbele, desigur!
    Da trezeste-i , nene, ca n-ai decit anesteziati si neputinciosi in jur!

  17. @danym si Lars: Nenicule, voi vreti o revolutie cu Mircea si Victor in frunte? -:))
    M-as baga ca si asa e criza

  18. Respect.

    @Victore iti recomand pe Mile. a vazut moartea cu ochii… si eu, care nu prea respect pe nimeni ma plec in fata omului asta. e, asa cum ziceau niste prieteni de ai mei lautari “numaru’ unu”.
    (respect Mile!)

    ps: daca ai nevoie ma bag si eu pt ca tot sunt obisnuit sa ma bat pt cauze pierdute. oricum am pierdut deja tot. asa ca ei sau eu…
    principii nu mai am: cu jegurile de bati cu armele lor.
    astept sa dai un semn (ei doua adrese de email…)

    daca ma intreba pe mine cineva ce ma mana in lupta… raspunsul e SCARBA. multi au vrut sa ma umileasca (ei au crezut ca m-au umilit) dar nu… nu m-au ingenunchiat.
    nu au cum pentru ca respectul meu pt mine insumi nu are cine sa mi-l ia 🙂

    respect si tie Victore, si sper sa nu dai back daca ne apucam de treaba 🙂

    ps:
    @danym imi pare rau ca te dezamagesc dar Mircea Badea isi acoera spatele… eu tot sper sa se indrepte pt ca are potential 😉

  19. la noi,revolutie n-a fost,& nici n-o sa fie. n-avem vocatie de Che Guevara. mai bine pitiponc decat revolutionar! noi suntem basesti,udrii,patricieni,etc. revolutia nu ne caracterizeaza,doar involutia prin degradare ne face bine.

  20. FuXi , de analisti e nevoie mai tarziu cind se lamuresc lucrurile , acum e nevoie de prosti…. si multi . Oameni destepti si cinstiti sunt si acum , da’ au prea putini prosti cu ei , i-au cam luat ceilalti .

  21. @cobmh.rou
    Si analistii-s prosti cateodata. Iar deseori sunt doar secaturi ceva mai destepte.
    A te feri de secaturi si de prostii harnici e insa lucru intelept.
    Asa ca-n revolutie-i nevoie de intelepciune!
    Parerea mea.
    Si mai e nevoie de OPTIMISM si de culoarea luminii de la capatul tunelului – altfel e isterie!

  22. FuXi ,toate revolutiile sunt distructive (cele violente ). Intelepciunea le foloseste liderilor ca sa-si impuna vointa . Problema e cum fac ei sa-i atraga pe prosti si cit timp ii tin aproape si mai ales cit de bun e binele pe care ei il proclama . Daca stii lucrurile astea si …poti ,amageste-ne sa te urmam .

  23. Ok,prezent,ma scuzati sefu,da muncii pana acum sa pun o paine copilasilor pe masa
    Se poate conta si pe mine

  24. @cobmh.rou
    Da-mi si mie niste exemple de prosti!
    Câți dintre cei care nu merg la vot sunt prosti?
    Câți dintre cei care susțin că nu are rost să mergem la vot sunt prosti și câți sunt secături?
    Câți dintre cei care susțin că nimic nu mai poate fi schimbat sunt prosti si câți secături?

    Eu vin la o revoluție cu oameni capabili să dea o viziune – un model de societate pentru care merită să investești timp, pasiune, muncă …

    Altfel, fiind deja extrem de nervos, voi participa si la o revolta, fara sa-mi fac insa iluzii ca este o revolutie.

  25. @cobmh.rou: care zice ca: “acum e nevoie de prosti… si multi”
    Nu vreau nici un prost langa mine indiferent pe ce drum as pleca si indiferent ce interese as avea. Un prost ramane un prost si nu poate fi benefic in nici o situatie. Cum bine zice proverbul: Decat cu un prost la castig, mai bine cu un destept la paguba!
    Daca voiam sa fiu inconjurat de prosti pupincuristi intram in corul portocaliu. Pe blogul lui Ciutacu am pretentia sa dialoghez cu oameni destepti.

  26. victorase hai sa-ti vand un pont.primariile si-au anuntat angajatii ca vor primi prime de pasti in tichete cadou in valoare de 1600 lei/persoana iar dupa paste tichete de vacanta de 3600 lei.in ntimp ce pe noi ne cocoseaza cu impozite ei se lafaie ca nababii.javre ordinare intr-o tara de rahat!da-o la tv.

  27. adevarat ca nici o masa nu ramane neplatita,pe acest principiu merg si eu,desi nu fac parte din nici o organizatie cred ca ion iliescu are o masa de platit,cea de la mineriade,de revolutie nu ma pronunt pt ca e prea multa ceata,insa la mineriade e evident,pe langa victimele de atunci,tineri care aveau niste simple idealuri,tineri ca si cei care scriu pe blog care vor sa munceasca si sa traiasca n tara lor,care vor sa traiasca ntr o societate in care scara valorilor e data de competenta,deci pe langa aceste victime atunci s au mai intamplat si alte fenomene,romania a fost aruncata la groapa de gunoi a europei,a fost adusa n urma cu 50 de ani fata de anii 90 nu cei de acum,milioane de romani au saracit,o parte au emigrat in anii ce au urmat si au prestat munci umilitoare pe care de ex jegurile de italieni nu le fac,altii au furat,altele s au prostituat samd..ala a fost inceputul unei drame a romaniei care continua n prezent,multi se axeaza pe efecte,si vor sa le combata,dar cauzele sunt in alta parte;tot atunci s au ridicat si marii baroni locali,mischie,oprisan,culita tarata,mazare,sechelariu si mai is o gramada,tunurile cele mari,bancorex,dacia felix,fni..continuate evident in penibila guvernare constantinescu-ciorbea…mesele acelea cine dracu le plateste victore,am lasat un comentariu acum cateva zile in legatura cu aceste lucruri,mai subtil ce i drept dar nu l ai “observat”..pai daca e sa facem “revolutie” sa incepem cu inceputul…apropo de videoclip,se potrivea mai bine filmul ala n care bradd pitt parca juca rolul unui membru IRA care a fugit peste ocean,chiar inceputul e “criminal”,si la propriu si la figurat;multa bafta n continuare

  28. @Victor:de acord. De mult am spus ca nu mai am nimic de pierdut si ca mi-am cistigat drepturile singura. Am platit pentru tot ce am invatat,-inclusiv ca sa imi parchez masina regulamentar-,deci da un semn si deschisa-i calea…Nu datorez nimic nimanui si nimeni nu-mi datoreaza nimic. Stiu sa vorbesc si cu vladica si cu opinca si intotdeauna m-am comportat conform principiilor mele .Desi sint rationala si realista , nu mi-am pierdut doza de idealiusm specifica tineretii.Am demonstrat si m-am demonstrat.
    @Ionut:Chiar te impiedici intr-un boc? Nimic important nu este usor, cu boi , fara boi, cu boci , fara boci…sau e mai bine ca strutu’?

  29. Domnu’ Victor,
    Masa ca masa, da’ ce ne facem cu curva, ca asteia trebuia sa-i dai banii inainte, altufel, ups, apare un clapon reconditionat in proxenet de lux, si-ti ia locu’ de parcare din fata blocului?!!!
    sa fii iubit ca suntem mai multi de 3
    marcus

  30. :))))))))))))) Nu mi-am dat seama pana acuma ca ai simtul umorului.Desperado….:))))))

  31. Victor,

    mana aia de oameni care va invartiti in jurul Sintezei Zilei sunteti suficient de combativi si convingatori si n-am simtit niciodata ca vreunul dintre voi ar avea motive personale de lasat armele jos.
    Singurele motive de domoleala sunt acelea ca televiziunea incaseaza niste amenzi cand discursul devine… NORMAL.

    Bun, si atunci ce-i de facut ca sa va permiteti si normalitate?
    Tot ce nu-ncape in reguli sa fie mutat in afara televiziunii: pe internet.
    Nu sub acoperirea televiziunii, nu sub acoperirea vreunui trust de presa.
    LIBER si DESCHIS pentru oricine doreste sa se alature.
    Ma ofer sa semnez eu peste toata tarashenia intru incasarea oricarui gunoi,
    ca oricum mai nasol decat un al doilea mandat Baaaaaaaaaase Baaaaaaase nu poate fi nimic. Pe mine cine dracu’ sa ma amendeze?
    Si tu, si Mircea Badea aveti deja un public numeros care va urmeaza cu mare placere oriunde. Daca-i adunam pe toti intr-un singur loc, sunt convinsa ca se vor alatura tot mai multi.
    Patim ceva daca incercam? I doubt it. “When you’ve got nothing, you’ve got nothing to lose”
    Insa daca nu incercam nimic, SIGUR patim ceva – si mi-e ca n-are sa ne placa.

    In fond, habar n-am cine se va ocupa de campaniile electorale ale candidatilor,
    insa stiu sigur ca putem sa-i facem si noi campania noastra, neoficiala, aluia pe care-l simtim in stare s-o mai dea si pe limba intelectualilor.

    So:
    O jucarie online ne trebuie, un spatiu cat se poate de simplu, dar promovat cat se poate de intens, un spatiu in care sa se adune tot ce nu incape pe sticla. Asa cum are Obama pe blog o sectiune careia ii zice “Your Weekly Address”, unde spune cateva vorbe o data pe saptamana, tot asa puteti posta si voi acolo un Daily Address, Hourly Address daca vreti. Filmat, scris, cu reactii din public etc. –- anything works.

    Repet, I’ll gladly host it and promote it (–that’s what I was trained to do). Eu n-am nici un sef din media, si nici politic. Iar voi aveti credibilitatea si capacitatea de a transmite niste lucruri, in asa fel incat sa nu ramana neauzite.

    (Tocmai a trecut Odiosu’ in sondajul de acu cateva posturi usor inaintea optiunii “Altul (nume/prenume)”, dupa ce ieri Antonescu a scazut de la 36% la 35% – mie mi-e suficient de greatza, nu stiu voua.)

  32. FuXi ,analizeaza-l singur pe Patapievici si pe Paleologu (preda , mihaies ) si acoperi complet intrebarea , dar nu la acestia ma refeream eu . Eu ma refer la marea parte a populatiei, cea simpla ,cu bun simt ., care e complet dezorientata . Aceasta trebuie mobilizata . Aici e problema …cum procedam ?

  33. Se joaca la doua capete? La trei? Sau la patru?

    1. Mungioaica da, Baseasca nu –> PDL este rezonant la pretentiile soc. civile si Mungioaica nu este privita ca o fripturista gen TRU.

    2. Mungioaica nu, Baseasca da –> Mungioaca ramane un fel de eroina a soc. civile care isi va folosi sporul de credibilitate fabricata pentru al sustine pe ~cel mai mic rau dintre rai~> Basescu.

    3. Mungioaica da, Baseasca da –> Mungioaica arata ca desi accepta si unele compromisuri ramane Curata-curatelor.

    4. Mungiu nu, Baseasca nu –> gasesc ei cum sa faca un lucru glorios din asta.

    vezi si fuxi-link-ul

  34. @ cobmh.rou
    Oamenii simpli, cu bun simt, nu sunt prosti! Daca stabilim asta, ca atitudine si nu-i consideram pe romanii simpli ca fiind prostimea sau pulimea … inseamna ca suntem altceva decat GDS-imea, partidimea, afacerimea (citeste vidanimea), baronimea etc.

    P.S. Hai sa nu transformam totusi blogul lui Ciutacu in chat!

  35. Celor carora va era dor de ceausescu, uitati-va la televizor! S-a intors.

  36. Mai suntsi din astia cu oua dar cind ai picioru in git,fara servici,desi ai studii da nu ai pile,fara bani,marginalizati si dati deoparte,e mai greu.Oricum e bine ca cineva are curaju sa ridice vocea,asa vedem si noi ca nu suntem singuri in societatea asta.Cu respect…

  37. oamenii simpli cu bun-simt nu e prosti,e fraieri. corect. dar prea multi estem ipocriti.prea ipocriti. daca reusim sa scapam de ipocrizie,haideti la lupta,tovarasi! sa-i dam jos pe asupritorii & profitorii acestei natii!

  38. De acord cu dvs.
    O scurta intrebare: cand veti porni la lupta cea mare, treceti cu ostenii si pe la tov. Felix sau pe el il ocoliti? Cred ca nu e loc de disputa asupra faptului ca si tov. Felix are de platit niste mese (copioase as zice), putand fi inclus cu succes in gramada celor cu care trebe sa dai de pamant ca altfel nu se poate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.