Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Şase ani ca mâine trec. Iar chat cu mine

Şase ani ca mâine trec. Iar chat cu mine

Pe 1 iunie am împlinit şase ani de când am luat, probabil, cea mai inspirată decizie din cariera mea: plecarea benevolă din cel mai bun guvern (preşedintele Băsescu a zis-o, nu eu!) la Jurnalul Naţional, pe-o leafă de trei ori mai mică. N-a fost doar lapte şi miere, cum nu e nici astăzi, dar, categoric, a fost relansarea profesională pe care mi-o datoram şi, mai mult, o trambulină. Altfel, sunt bine, sănătos (atât cât poate să fie un hodorg de 40 de ani), continui să-mi respect contractele (în ciuda bârfotecii/zgomotecii), tot cu Vântu vorbesc (rar) la telefon mai des decât cu Voiculescu (deloc) şi azi-noapte am fost prima oară-n viaţă în clubul Le Gaga.

Conform obişnuinţei Ciutacosferei, mai facem o tură de 24 ore de chat; cu mine. Întrebaţi (decent) ce vă trece prin cap şi eu vă răspund în bloc, când am timp. Go!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

308 thoughts on “Şase ani ca mâine trec. Iar chat cu mine

  1. Victore, poate ma poti lamuri si pe mine cu o treaba. De ce a plecat Cristoiu` asa brusc de la antena? Poate ai mai multe informatii, nu ca l-as agrea enorm, da din curiozitate…
    Si poate stii si de ce Diaconescu a intors doctrina si a trecut brsuc la doctrina independenta. Presupunerea mea este ca a fost prins cu ceva, dar poate ma insel…

  2. tovarasa,hannah am terminat o amarata de scoala,si-mi cer scuze daca nu le am deloc,cu gramatica,cel putin eu recunosc asta fata de altii. MULTUMESC.

  3. Poţi să mă-mprumuţi cu 500 de lei până la salariu?

  4. @CIPRIAN & hannah: ajunge!
    @adrian cosmin: cred ca din meschine interese personale.
    @Mihai: nu-s Nostradamus

  5. Domnule Ciutacu,mai exista vreo persoana, sau guvern sau divinitate care sa opreasca caderea Romaniei din momentul asta si care sigur va avea repercusiuni grave in urmatorii 20 de ani?Va multumesc.

  6. @Ciprian@hannah
    Maiorecu spunea asa “E usor sa vorbesti academic fara a spune nimic…”

  7. @Romanescu: o tin. si ce fac cu ea?
    @Laur: am serioase indoieli…

  8. Am inteles, atunci stomac de fier, si dorinte de otel, ceva de genul.Va multumesc

  9. @Raluca: orientarea-i sexuala. religia e ortodoxa, asa m-au botezat, n-am nici un merit.
    @andrei_viitor_jurnalist: meseria asta nu-i alchimie

  10. Ai avut vreodată idoli…în afară de Billy Idol(chiar aşa,cum te-mpaci cu măria-sa motanul)?

  11. Dl. Ciutacu, de ce nu va faceti un partid, dupa modelul islandez, partidul Cel Mai Bun, si sa incercati sa aduceti un suflu nou in politica romaneasca? Sau ce alta persoana credeti dvs. ca ar putea sa aduca ceva nou in politica (care in acest moment nu are legatura cu politica)?

  12. Un mare jurnalist a fost intrebat:
    “Daca a-ti fin in fata lui Dumnezeu, ceintrebare ia-ti pune?”
    A raspuns:
    “O singura intrebare. Dumneavoastra credeti in Dumneavoatra?”
    Asa ca-ti pun si eu intrebarea asta, ce intrebare ai pune lui Dumnezeu?

  13. ai acelasi plan ca si ciumpalacul….sa renunti la emisiune si sa faci divertisment sau stiri??

  14. @Raluca: nu-s PR la A3. am auzit si eu zvonul. Gadea-i director.
    @carolina bianca: e o idee latenta, da’ fara securisti si bani nu rezolvi. or, pe de o parte, eu n-am nici securisti, nici bani, respectiv, pe de alta parte, daca mi-as gasi securisti si bani, n-ar mai fi nimic nou.
    @eoliana: cred ca nu si nu, sper ca da si da.
    @Dana I: nu. sunt un self made man fara modele.
    @geom: divertisment niciodata, sunt penibil.
    @Daniel Moroianu: Cheeky Girls 🙂
    @adrian cosmin: “de ce ne chinui, Doamne?”

  15. Ah, şi… care e cel mai mare regret? (nu-mi zi că nu regreţi…) 🙂

  16. Există vreun buton de reset al României? La americani e butonul roșu, dar om avea și noi butonul maro? Cui și câtă șpagă trebuie să dăm să-l apese?

  17. Inca o data numa de bine Victore. Inchei aici. A fost poate cel mai placut post… Am mai uitat de saracie si novoi ca doar le-am aparat de secole…

  18. Salut,
    Am vazut amenda primita de Antena3. Si cel mai interesant, imi pare motivatia!
    Acum o sa mergeti pe ideea “astia portocalii sunt de vina”?
    PS: Nu sunt un admirator PSD sau PNL, iar PDL il prefer acestora doar pentru ca sunt mai prosti decat ei (de PC nu mai zic …). Spre diferenta de postaci, pot citi si opinii de o parte si de cealalta! Urasc infumurarea celor care considera ca daca nu esti de acord cu ei, esti impotriva lor … Niste …
    Apreciez la tine faptul ca, spre diferenta de “fantasticul” ala de Buble, nu esti las si inchizi accesul unora pe blog … (sa vedem pana cand)
    Sunt dezamagit totusi de un anumit primitivism in gandirea ta … Renunta la injurii! Cred ca poti mai mult, si devii si mai credibil … Oricum, spre diferenta de “profesionistii” aia de la Antene, vad ca realizezi totusi ca fara credibilitate degeaba dai din gura ca tot papagal ramai …
    Si cel mai important, astept pareri so opinii, atata timp cat sunt exprimate pertinet …

    Cu stima,
    Poweraxxel

  19. Care ar fi cel mai bun prim ministru in acest moment pentru Romania?

  20. Cum ti se pare Preafericitul Daniel? Pana la urma, CEDO ii va retroceda bisericii toata tara? Mie imi pare o persoana foarte influenta si care are multi prieteni foarte bogati, gen Iuliu Dascalu.

  21. Cred ca asa ‘hodorog’ cum sunteti se intorc cam multe capete spre Dvs.Sunteti genul omului care cucereste asistenta prin carisma, prin emanarea increderii in sine, prin “darul facut de zei oamenilor”.
    Tine carisma Dvs. de aspect fizic, de pregatire profesionala, de pozitia din societate?

  22. Am si eu una, daca sti: cu cine simpatizeaza (politic ma refer) Dan Andronic, e foarte alunecos tipul.

  23. @Daniel: nu-mi place. e destept, dar rapace si predispus la compromis politic
    @Raluca: pe medie, Oprescu, pe sfert de varf, Vadim
    @poweraxxel: eu n-am vazut-o, ca nu mi-a trimis-o pe fax Razvan Popescu, da’ te felicit pentru capacitatea investigativa. eu n-o sa merg pe nici o idee, ca nu pe mine m-a amendat. ma lasa rece optiunea ta politica, supararea ta pe Buble si dezamagirea ca si eu sunt la fel ca el.
    @mery: cu nimeni, e mercenar. sprijina pe cine da banu’.
    @I.I: n-am nici o preocupare in privinta provenientei charismei mele.

  24. Nu se poate muta emisiunea ta la Antena 3 ?
    Antena 2 pare ca se transforma in tv de divertisment

  25. @andi: ba se poate, dar trebuie sa vrea simultan si Gadea, si Ciutacu, si cine-o sa mai fie numit director la A2

  26. 1. Lista ta de comentaci cu accesul blocat e la fel de mare, mai mare, mai mica ?
    2. Eu mai am onoarea sa ma regasesc in ea ?
    3. Mi-ai schimbat si mie IP-ul, sa functioneze dracia cum trebuie ?
    Sa incercam sa accesam cu rabdare: mai intai punem http, apoi smro si punct si wordpress com.
    Ma lasa – nu ma lasa, ma iubeste – nu ma iubeste …

  27. @Unu` blocat: 1. se imbogateste cu unul, maxim doi pe zi. 2. da, te-am readus temporar ca sa te anunt ca te intorci la proscrisi. 3. nu

  28. si unul dintre motivele pentru care ati plecat a fost si dosarul domnului Hoară primit pentru semnare?

  29. Dvs credeti ca Victor Ponta va face mai multe pentru PSD decat a facut Geoana si daca are vreo sansa la sefia tarii la urmatoarele alegeri?

  30. @aranburu: nu, da’ altii n-au produs nimic intr-un mandat intreg. nu-mi place Teo, nici politic, nici ca om, insa nu-i caut vina cu lumanarea.
    @sonia: n-are nici o legatura

  31. in noiembrie 2009 Realitatea TV sustinea ca asteapta rezultatul expertizei unui laborator din strainatate in legatura cu auntenticitatea filmuletului cu Basescu… nici pana acum n-am aflat raspunsul…
    1. e minciuna, nu s-a cerut
    2. trucaj
    3. autentic… atunci de ce ascund? din cauza ca au devenit iar basisti?

  32. @nauneim: habar n-am. banuiesc ca au vrut s-o dea la pace. proasta alegere.
    @Daniel: mai degraba ala micu’
    @carolina bianca: oricine ar trebui sa faca mai mult decat Geoana

  33. Am si eu o intrebare jupane si o curiozitate:

    Intrebare: Te-ai gandit vreodata sa scrii o carte? Imi permit sa-ti dau si o idee 🙂 Un roman autobiografic piperat cu povesti / stiri / informatii din culisele politicii si media. Nu ma refer neaparat la mondenitati..ci la stiri si barfe ce nu au ajuns pe sticla sau in ziare. Genul de informatii care nu ajung breaking news, dar se invart prin cercurile celor avizati. Cred ca ar fi interesant.

    Curiozitate: Ce parere ai de Mugur Ciuvica?

  34. iartă ma dacă sunt nesimţit dar mai am câteva nedumeriri

    oare arpy unguru bulan dacă pică ăştia nu ar putea fi luat pe la dna de către ceilalţi sau încrengăturile sorosiste îi sunt pavăză la ticăloşie? ăsta este cetăţeanu de vapor al marinelului şi se pare că îi intangibil… chiar nu i se află naşul???

    şi totuşi cum îţi explici că pe aşa vremuri de tâmpire naţională ăstora(“clasei politice”) le merge, să cred că anul 89 s au încuibat irevocabil eşaloanele cele mai rapace ale lu ceaşcă care şi au dospit pofta de ticăloşie şi amu ne o servesc cu sadism?

    pe de altă parte cum îţi explici că BOR ul nu reacţionează oficial? aşa de tari să fie parteneriatele între videanu şi prealipsitul vremurilor (din cetate) de restrişte morală daniel?

    oare sindicalişitii sunt aşa de şantajabili încât nu au altceva de făcut decât să scheaune şi să organizeze chermeze în loc de proteste care să exulte tăria lui demos spre esenţa lui cratos? nu de alta dar am auzit că unii au făcut pasiune pentru aspectele hoteliere de pe litoral

    mulţumesc frumos!

  35. @Daniel: nu, de ce ar fi?
    @Fanu: 1. e posibil, dar nu garantez. 2. cam da. 3. santajabili si lipsiti de aramatele de oameni de odinioara din spate.
    @Drujbaru: m-am gandit sa-l ajut pe Serghei la cartea vietii. momentan stagnam la intentia comuna si atat. cu mine, cel putin, Mugur a fost mereu foarte OK. n-am o chestie conturata, nu l-am studiat cu atentie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.