Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Papuaşi; suntem cea mai Nouă Guinee

Papuaşi; suntem cea mai Nouă Guinee

baietii

Aflu stupefiat de la Dorin Chiotea, care transmite de la Soci pentru Realitatea TV, că Alexandru Teodorescu şi Radu Şovăială, calificaţi în competiţie, nu pot participa fiindcă n-au sanie de rezervă (aia de concurs e nesigură după ce s-au răsturnat la antrenament). Îmi vine să urlu de furie şi de revoltă. Primul dintre ei mi-e nepot, dar nu am nici un merit că are stofă de campion. Nu l-am văzut de când era mic şi am aflat de performanţa lui din presă. M-am bucurat, m-am mândrit cu el şi am aşteptat să văd pe loc termină băieţii. Ca astăzi, în drum spre casă, să mă lovească ştirea asta stupidă în moalele capului. Dacă auzeam mai devreme şi ştiam că marele şi finul european Octavian Morariu de la COSR nu e-n stare să producă un echipament de rezervă pentru sportivii care-i asigură traiul burghez, mă dezbrăcam iar, mă făceam preş pe la prieteni şi-i trimiteam eu pe copiii ăia cu o a doua sanie. N-ar fi fost prima oară când i-aş fi făcut treaba preşedintelui COSR…

UPDATE: Marea muşamlizare e-n curs. Vom afla că au avut copiii sanie de rezervă, dar greşeala de pilotaj a decis comitetul de organizare să nu le mai permită accesul în competiţie, din motive de securitate, evident. În acelaşi timp, la Soci au loc şedinţe de anchetă şi sesiuni de înfierare. Marele interes e răspunsul la întrebarea ucigătoare “de unde a aflat presa?”

4

LATE UPDATEGata, Comitetul Olimpic a anunţat public că sportivii nici măcar nu-s atât de valoroşi şi că au ajuns la Olimpiadă dintr-un noroc (eu zic să vă uitați la pozele din Cupa Mondială). Eu sunt de vină, că-s unchiul nemernicului care a rupt bunătate de sanie. Chiar, trebuia s-o ţină în tiplă, nu să iasă cu ea pe pârtie. Să-i oprească, din diurnă, banii pe ea, să avem sanie şi pentru Olimpiada viitoare. O s-o plătesc eu…

3

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Papuaşi; suntem cea mai Nouă Guinee

  1. Nu echipamentul a fost problema, ci slaba pregatire a echipajului, ce a facut de doua ori aceeasi greseala, rasturnandu-se. N-au dorit sa-si asume riscul de a-i vedea accidentati grav. Cel putin asa au spus periodicele azi. E de-a dreptul rusinos pentru noi, sa fim opriti sa concuram ca suntem mult prea slabi. Mai bine le spuneau de la inceput, nu sa faca deplasarea la Sochi si sa traiasca o asemenea umilinta de a fi opriti dupa antrenamentele oficiale.

  2. @andreea: care periodice? chiar ajungem sa credem o asemenea idiotenie? niste oameni care s-au calificat in Olimpiada in Cupa Mondiala se sperie de-o partie? da-i de foc, nu de gheata?

  3. In mod normal daca nu ai zeci de milioane de euro pentru partie/pista alegi 4-6 sportivi si faci cantonamente unde ai toate conditiile . Costa mai putin si se obisnuiesc si cu conditiile de concurs . Inainte de olimpiada trebuiau sa se antreneze la |Soci de cateva zeci/sute de ori ca altii , nu trebuia sa ne bubuie noua idea ci sa o luam de la altii . ex.Gabi Szabo avea unde sa alerge in Romania dar nu in conditiile care trebuia , asa ca pleca sa se antreneze in alte tari in conditii in care le considera bune pentru fiecare antrenament si perioada . Nu facem nimic doar cu doua partii , doua patinoare si o pista de bob/sanie .Astea sunt bune pentru a deschide apetitul dar profesionistii trebuie in conditii profesioniste … deci nu in Romania .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.