Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Ospătarul lasă masa în timpul şpriţului

Ospătarul lasă masa în timpul şpriţului

UPDATE 5: Nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu demonstrează – de data asta, cu acte – că serviciile secrete conduc România prin Traian Băsescu. Ne alăturăm astfel galeriei selecte a unor ţări ca Egipt şi Siria şi aşteptăm cu încredere lunetiştii de pe clădiri. Deci d-aia erau aşa preocupaţi şi făceau agitaţie în online zilele astea acoperiţii.

UPDATE 4: Cristi Diaconescu, un tip care până la un moment dat părea prizabil, nu conteneşte a mă uimi cu ridicolul în care se scaldă. După ce a mai apucat două săptămâni de mandat şi-n acest guvern, l-a scos încruntatul ăla cu frunte îngustă să se facă el de râs în faţa ziariştilor. În definitiv, unde merge mia, merge şi suta.

UPDATE 3: Când eşti vulnerabil, îţi trăieşti amar destinul de prezervativ

UPDATE 2: Când îţi trimiţi amanta prin republică să colecteze contracte de sute de milioane de euro de la stat şi-l faci pe bărbatu-său adjunct la Fisc, se cheamă că ai (cel puţin) o vulnerabilitate. Speculabilă când te agăţi ca nărodul de funcţie.

UPDATE 1: Malefic cum e, Băsescu nu l-a lăsat pe ăl mic nici măcar interminar până la succesiune (fiindcă-l avea la îndemână pe mereu disponibilul Predoiu) şi a încercat deja să spargă USL, invitând formaţiunile componente separat la Cotroceni. Pentru consolidarea grotescului, unde vârf de grâmadă e autopropusul Blănculescu, sper să-l propună şef al Executivului ori pe Geoană, ori pe unul dintre şefii serviciilor secrete, să ne apropiem ideatic de Egipt, dacă destinaţie turistică n-o să fim niciodată.

Cel mai sinistru premier din istoria postrevoluţionară a României, marioneta ţinută de păpuşarul-şef în fruntea celui mai prost Cabinet, demisionează aşa cum şi-a şi gestionat mandatul, în direct la televizor. Şi abia acum – după ce au plecat stăpânii de la FMI, cu lumea-n stradă şi ţara sub nămeţi – începe adevăratul carnaval…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on “Ospătarul lasă masa în timpul şpriţului

  1. Toata lumea, “Ce sa faca noul guvern?” SA NU MAI FURE ar fi suficient. Romania s-a intretinut singura pe perioada recesiunii.

  2. DACA PRESEDINTII USL SE LASA MOMITI UNII IMPOTRIVA ALTORA, DEGEABA AU FOST TOATE! SA SPERAM IN BUNA CREDINTA A FIECARUIA DINTRE EI!

  3. De ce mi-a fost frica n-am scapat!Sa ma explic:era asa de bine fara PDL-ei la Antena 3. Acum va imaginati ce incepe (ca alftel CNA vegheaza!):Boc in calitate de premier vine ” sa dea expertiza” lui si ne ne explice de ce nu e bine ce se intampla si cat era de bine pe vremea cand era PREMIER si PRIMUL MINISTRU si toti din partid (pardon gasca) vor veni la toate emisiunile si mai vin si domnii Ciorbea si Roman si sa vedeti si sa auziti bla bla bla.Acum toti stiu sa conduca!

  4. Gunoiul caută să-i îmbârlige pe cei din USL, chemându-i separat. Ceva îmi spune că nu va reuşi de nicio culoare. Oare UDMR s-a sucit? Băsescu e prins cu chiloţii în vine? 🙄

  5. Eu cred c-o sa-l propuna pe Stolojan, care va accepta, iar maine seara se va razgandi.

  6. asteptam si alegerile anticipate + demiterea lui ha-ha.

    @antonio: si indispensabilii se mai schimba citeodata 🙂

  7. mai bine asa decit deloc….
    acum este rindul USL sa dovedeasca prin fapte clare de ce sunt in stare si daca au cohones si corason

  8. Sa fi dat Boc dovada de incosecventa, el care spunea ca oricat ai fi de prost tre’ sa stai in fata si ailalti sa pice in extaz de cum iti faci treaba? Indiferent care ar fi ea …. Haideti, bre, e doar ca artistu’ fotograf a schimbat maimuta. D-acu’ fecem poze noi.

  9. Hai, ca dupa “branconajul” lui Igas am dat-o pe hipercorectitudine si elimin “n”-urile :)) Inconsecventa.

  10. @ Cãtãlin I

    1×2, cota 1.01 pentru Predoiu. Da’ mai bine pui pe Cristiano Ronaldo ca marcheaza, are 1.02

  11. Ca a depus demisia guvernului dupa lecturarea Rap.FMI era previzibil si atat de asteptat,ar eu as fi fost interesata mai mult de o autosesizare a DNA in urma acestui raport unde s-a spus ca “D-na” UDREA a eludat bunele practici fiscale.Asta mi s-ar fi parut o reactie normala si sanatoasa….restul e de fatada.

  12. ElZap are dreptate, cel care trebuie sa-si dea demisia este Traian Basescu!!!! Dar felicitari celor ce au stat in strada atata timp!!!

  13. Dacă s-a lăsat convins Fraudă-vodă de propria ingânfare că, aruncând câte o bucată de “carne” pradă “leilor înfometaţi” se salvează, greşeşte şi mă mir. Sigur ştie că este mult prea mică “ofranda” şi mult prea târziu aruncată. “Leii” nu sunt în Pieţe fiindcă-s înfometaţi după “carne”(nu doar după… 😉 ) ei şi-au privit “rafturile” şi au văzut că-s pline de praf acolo unde ştiau că au pus la păstrat Dreptate, Demnitate, Respect. Pe acestea (şi altele, nu bonus) le vor înapoi. Ei ştiu că nu le pot recupera decât dacă pleacă cel care a făcut ca toate umilinţele la care au fost supuşi, să fie posibile.
    (Băsescu, demisia! Anticipate! Nu comasate!
    Şi apoi să rămânem vigilenţi, să nu intrăm din nou într-o lungă hibernare. 😉 )

  14. DEAGEABA! O sa puna basinescu alt maimutoi si o sa fie acelasi rahat turcesc. SA PLECE LA PARNAIE BASINESCU SI UDREA + BOLOBOC (asta pt prostie)

  15. interimarul predoiu este fost pnl, carmaciul nu greseste. din acest moment talentul lui de inbarligator se va evidentia si mi-e teama ca liderii usl vor pune botu ca rata la muci…

  16. ar fi distractiv sa puna prim ministru pe udrea sau pe ponta.
    in prima varianta am avea un curc maxim pe la televiziuni :))

  17. Geniala poza…demisia aluia mic ar putea fi ceva,doar in cazul in care se va ajunge la anticipate…altfel nimic nou sub Soare.

  18. Exista o zicala ,,gramada cere varf,,.Demisia basescu!Iar eternul candidat premier Croitoru Lucian?Mai

  19. Caraghioslac:
    Il mai tii minte pe milogul( sper ca nu mai este in gratiile tale ) de Cristi Diaconescu, reintors, la ordin expres pe linie de partid, din tari staine( unde fu plantat ca proaspat ministru de externe din partea PDS ), invitat la Antena 3? Luase cu el si moaca sa de speriat care vroia sa arate de fapt indignare fata de iesirea fortata de la guvernare a PSD-ului…? Amaratul de el, “inlacramat” si total bulversat, cum se gasea la vremea aceea, nu intelegea ce se intampla si cum de s-a intamplat napasta exact cand ii mergea mai bine! Cand muncea si era pe metereze!!! ( intre timp: vine sunc-onschi, pleaca sunc-onschi ). Ce sa vezi? Taman cand s-a revazut in functie si functiune, foarte fericit ca un copil batran recuperandu-si jucaria, na belea ca tatucu maro imparat ii incurca iar ascensiunea in cariera… Pun pariu ca si acum plange!! “Ai vrut sa fii o sluga, i sa mori ca o sluga” zicea cineva intr-un film romanesc bun! T trailes!

  20. Ar fi o idee sa numeasca guvern de tehnocrati ,dar oare, daca acestia ar lua niste masuri bune pentru romani,nu s-ar pierde pe drum ca o apa in desert,din cauza coruptiei din administartie?!
    Mai avem putin de asteptat,oricum.

  21. Ciutacule,

    Pai n-a zis Titulescu ca aia de la securitate trebuie sa ramana acolo ca sunt f. competenti ? sau sunt polivalenti si luam unul de acolo?

    Vespasian.

    PS: Ca sa fim ca in Egipt, trebuie sa infiintam Ministerul Informatiilor. Crezi ca Jack se califica? sau Culcer – e libera de contract

  22. singura optiune valabila pentru usl este alegeri anticipate si procedura de suspendare a presedintelui, orice alta optiune este perdanta… si nu trebuie acceptata.

  23. Citez din Sociolog: oare ce-ar fi daca am avea un guvern condus de Patriarhul Daniel ?

    Vespasian.

    PS: Oricum Daniel s-a dovedit a fi un mare administrator – cea mai profitabila SC din Romania + lobbist -> CMN

  24. D-le Ciutacu,

    Imi place comentariul Dvs.din articolul publicat;aveti dreptate,incepe cu adevarat carnavalul politic.A venit cu adevarat iarna pentru micul greieras cu piept bombat.

    Doanme ajuta,sa fie bine pentru noi in ceea ce va urma.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  25. mie nu imi place cum arata Ponta azi..e trist si ingandurat. stie ceva mai multe, si mi-e teama ca se coace ceva, dar nu imi dau seama ce..
    ar exista si varianta ca base sa-l propuna pe Ponta premier, stiind ca parlamentul nu-l va vota si ii va destabiliza putin imaginea.
    sau se incearca scoaterea nuticai (de-aia arata de parca i se inecasera corabiile) din ecuatie, ca si cum pdl-ul s-ar scutura de vechituri si ar vrea sa iasa cu alta fata..
    in rest, era timpul sa si-o ia si boculet pe coaja!

  26. Victore, victore … ce cancer e în Grupul ăsta al Minorităților Inexistente … și nimeni n-o pune pe tapet la modul public … mai de anvergură!

  27. Sunt curios ce ar face Ponta daca el ar fi cel nominalizat de Basescu drept premier…

  28. Se aud trosniturile corabiei,din toate incheieturile.Se poate spune,in pofida cacofoniei:„asta-i muzica ce-mi place…”

  29. Desi ma zgarie putin pe retina formularea din pacate exprima un adevar cat se poate de trist. Soarta lui Boc nu este cu nimic mai diferita de a lui Roman, Ciorbea, Nastase sau Tariceanu, sau mai bine zis niciunul din astia nu a sfarsit mai glorios.
    As spune ca mai degraba noi toti ne traim destinul de curvari, azi scuipam unde ieri am pupat.

  30. Nu cred ca demisia are legatura cu protestele(din pacate).Demisia are loc dupa plecarea celor de fmi,cred ca s-a vrut o schimbare a imaginii actualei puteri ptr cei din afara(cei din tara,majoritatea,nu cred ca acesta demisie ca fi ceva pozitiv atata vreme cat seful statului ramane acelasi).Mda,dupa demisie va incepe balciul(desartaciunilor)…Nu cred ca o sa ajunga cea care sta “printre atatea fete acre” in acest moment prim-ministru(prezidentul o va sacrifica doar daca va castiga din nou alegerile).Chemarea separata a partidelor din usl e o miscare abila(acum se va vedea unitatea dintre ei).

  31. Boc ai dat degeaba la lopata,stapanul tau ti-a tras-o cu lopata la scafarlie trimitandu-te inapoi in necunoscutul din care ai provenit. De acum incolo ai sa imparti ceai cald si seminte de bostan la meciurile Clujului si ai sa-ti iei in cap cojile de seminte scuipate. Acum ca am scapat de Boc a mai ramas sa obtinem alegerile anticipate si demisia lui Basescu. Incercarea il schimbam pe Boc cu Poc nu tine asa ca Base demisia,daca nu…vine,vine primavara,se revolta toata tara. Base a trecut vremea ,,baletului,, de ,,animal politic,, nu mai tine DISPARI dupa Boc,dezastrul ti se datoreaza 100% tie.

  32. @IoanaP

    Am înţeles că-l respecţi pe domnul Ciutacu. A înţeles toată lumea de atâta amar de vreme. Opreşte-te, fiinţă! Dacă ai ceva de adăugat la unele postări, dacă ai o părere, e OK să o exprimi. Dar gata cu stima şi cu pupatul şi cu urările şi cu scuzele exprimate public. Gata! Mai suntem câţiva interesaţi de ceea ce se scrie şi de ceea ce se compleatează prin comentarii de oameni normali. Nu ne face să nu mai deschidem articolele!

  33. Parfum!!!! Al “n”-ulea condom aruncat de “marinel”…Asta e doar preludiul pentru orgasmu’ al mare! Nu mi-e clar inca daca Leana buz(e)oianca sau USL-ul il vor decapita pe Popeye, da’ mi-e clar c-asta va fi apogeul fantasmelor mele. Iar curba descendenta a graficului placerii va fi data de-o mana-n cap pusa blondei la urcarea-ntr-o masina, in fata la DNA. Dac-as fi s-aleg intre un ménage à trois cu ultimele doua Miss Univers si filmu’ asta, imi voi zice simplu: “Las’ ca femei oi mai avea eu ocazia sa-ntalnesc!”

  34. Well, ca esti putz ori belfer, prezervativul-l
    folosesti o data. De cincispe ori e semn ori de
    calicie crunta, ori de inteligenta crasa. :))

    Apropo, asta, ultimu’ de-a “raposat” prin demisie,
    al citilea guvern-Boc e ?

  35. Vreau si sper ca e LIVACHE, ca doar nu o sa facem ca rusii, ce isi pun doar oamenii de la KGB.
    Udrea nu va fi se retrage la manastire o vreme.

  36. Na poftim! Cei trei oameni ce poseda si creier nu doar cap, au raspuns la intrebari, au vorbit clar, coerent si corect; spre deosebire de toti ceilati idioti, inclusiv milogul pe care l-am amintit mai devreme( am avut o presimtire… buna;) ) si tu in update-ul 4, care au iesit manjiti de maro ca sa spuna… nimic! Da’ nimic nene! E de rau bre!

  37. A venit Predoiu interimar,pe asta il asteapta niste proteste in propria ograda,de la justitie,l-a ales Base asa bine…:)Astia sunt varza.

  38. Domnule Ciutacu,
    Ati reusit sa diminuati bucuria pricinuita de demisia premierului. Stiu ca va autoproclamati arogant si genial, dar cred ca azi ati depasit masura. Nu deveniti mai interesant numindu-l, comparandu-l pe premierul demisionar cu un prezervativ folosit. Nemaivorbind de faptul ca marsati de cand va stiu pe inaltimea dansului. Acestea nu sunt argumente geniale nicidecum, ci pur si simplu lipsite de decenta. Din pacate nici presa nu e mai vrednica decat clasa politica.

  39. Si Boc si Diaconescu au avut in momentul retragerii(Diaconescu de la alegerile din PSD) acelasi “rictus de oameni prinsi de pintecaraie”.
    Si,sa ne aducem aminte ca si Cristi Diaconescu are veleitati de amant al femeilor chioare.Asta, macar nu a dat contracte incornoratilor!Sau ba?

  40. Pd-ul nu are interes sa faca alegeri parlamentare in 2013 ,pentru ca urmeaza scumpiri la gaze,electricitate,alegeri dupa o noua iarna nu recomand nimanui.A se vedea preturile la intretinere.Deci vor incerca sa faca alegeri parlamentare inaintea iernii.Predoiu e asociat cu Udrea.Touche.Foarte buna alegerea.:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.