Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Ospătarul lasă masa în timpul şpriţului

Ospătarul lasă masa în timpul şpriţului

UPDATE 5: Nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu demonstrează – de data asta, cu acte – că serviciile secrete conduc România prin Traian Băsescu. Ne alăturăm astfel galeriei selecte a unor ţări ca Egipt şi Siria şi aşteptăm cu încredere lunetiştii de pe clădiri. Deci d-aia erau aşa preocupaţi şi făceau agitaţie în online zilele astea acoperiţii.

UPDATE 4: Cristi Diaconescu, un tip care până la un moment dat părea prizabil, nu conteneşte a mă uimi cu ridicolul în care se scaldă. După ce a mai apucat două săptămâni de mandat şi-n acest guvern, l-a scos încruntatul ăla cu frunte îngustă să se facă el de râs în faţa ziariştilor. În definitiv, unde merge mia, merge şi suta.

UPDATE 3: Când eşti vulnerabil, îţi trăieşti amar destinul de prezervativ

UPDATE 2: Când îţi trimiţi amanta prin republică să colecteze contracte de sute de milioane de euro de la stat şi-l faci pe bărbatu-său adjunct la Fisc, se cheamă că ai (cel puţin) o vulnerabilitate. Speculabilă când te agăţi ca nărodul de funcţie.

UPDATE 1: Malefic cum e, Băsescu nu l-a lăsat pe ăl mic nici măcar interminar până la succesiune (fiindcă-l avea la îndemână pe mereu disponibilul Predoiu) şi a încercat deja să spargă USL, invitând formaţiunile componente separat la Cotroceni. Pentru consolidarea grotescului, unde vârf de grâmadă e autopropusul Blănculescu, sper să-l propună şef al Executivului ori pe Geoană, ori pe unul dintre şefii serviciilor secrete, să ne apropiem ideatic de Egipt, dacă destinaţie turistică n-o să fim niciodată.

Cel mai sinistru premier din istoria postrevoluţionară a României, marioneta ţinută de păpuşarul-şef în fruntea celui mai prost Cabinet, demisionează aşa cum şi-a şi gestionat mandatul, în direct la televizor. Şi abia acum – după ce au plecat stăpânii de la FMI, cu lumea-n stradă şi ţara sub nămeţi – începe adevăratul carnaval…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on “Ospătarul lasă masa în timpul şpriţului

  1. DOAMNE AJUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    E MERITUL CELOR DIN STRADA macar 50% !!!
    DOAMNE AJUTA !!!

  2. Nu cred că e o mare scofală cu demisia asta. E ceva, dar e praf în ochi.

    Rămân doamnele. Oricum guvern n-am avut ci un fel de stăpâni care veneau din când în când să vadă cum le merg lucrurile la moşie.

  3. Mat!! imparatul maro a gasit formula magica pentru a reveni in sondaje! pun pariu pe orice cu oricine ca boc va fi urmatorul presedinte. E clar ce va urma: astia au plecat ca nu mai aveau cum sa spele putina, e dezastru in visteria statului( clar! ), maro imparat va profita de ocazia asta ca sa ii prinda in cursa pe USL-isti. Acestia nu vor avea incotro si vor prelua guvernul, dupa care urmeaza atacuri constante de la cotroceni si din pdl deoarece stiu ce dezatru au lasat in urma; colapsul provocat de maro imparat si compania va fi pus in carca USL-ului, de unde rezulta ca…boc presedinte( tara asta e prosta cu diploma, sa nu ne amagim cu apa rece la alegeri ) q.e.d.!

  4. A depune mandatum guvernului actual e tot una cu a demisiona?
    Nu prea cred.
    In orice caz daca nu mai e Boc pariu ca o pune pe Udrea. In orice caz ea pare ca vrea. Dupa declaratiile din ultimile zile. “Nu sunt o admiratoare a dansei” ;)))
    PS: tot nu merg inregistrarile de pe site-ul antena 3

  5. Azi va sari mass-media in aer…e normal…dar parca nu m-as bucura asa repede….si sper ca USL sa nu se lase iar dusa de val…si sa se increada in “prim-marinarul” nostru prea-iubit. Sa inceapa carnavalul, dar nu acum…sa iesim din iarna…ca sincer poate nu sunt bune asa multe suprize (cat au fost ele de surprinzatoare)una dupa alta….nu imi miroase asa de bine….nu stiu….

  6. Acum sa fim atenti sa vedem cum o sa faca tata base sa ramana la putere….daca si de data asta ii iese…..sa ne ajute cel de sus

  7. Ventrilocule de la cotroceni, gandeste-te un pic inainte de a iti pune planul in aplicare, ca esti destul de patat, iar astia mici de la usl nu prea sunt… Ai grija ce iti doresti ca… Noi te dorim departe de Soare, asta e clar!! Executarea!!! Javra ce esti!

  8. Nici la mine nu merg inregistarile! Poate faceti ceva. Sunt de acum vreo trei saptamani!

  9. Eu unul am satisfactia faptului ca s-a obtinut ceva, mai ales ca deveneam agasat de intrebarile tot mai frecvente axate in principal pe “da’ ce obtineti” …

    Nu-mi fac insa iluzii pt. ca sunt ferm convins ca Basescu se va agata cu dintii de scaun si sunt probabil ca toti ceilalti curios sa vad pe cine va vrea sa numeasca sef al Guvernului.

    Nu cred ca este nebun sa numeasca o persoana stearsa, mai curand cred ca va fi un personaj cu puternice legaturi cu PSD sau PNL.

    E si motivul cred eu pentru care cei doi lideri ai USL aratau de parca ar fi fost anuntati ca vine Apocalipsa.

    Si daca tot a plecat Boc si e un mic motiv de sarbatoare as vrea si eu sa-ti multumesc Victor, tie, celor de la Jurnalul National, in special lui Petru Zoltan, si tuturor celor de acolo care au sprijinit, intr-o logica a bunului simt, protestele de strada.

  10. mi-ar placea sa cred ca demisia asta a fost provocata de proteste, insa ma indoiesc ca a fost asta. Pur si simplu daca ramanea Boc PD-L nu intra in parlament. Chiar cred ca de data asta o sa incerce sa puna prim-ministru un tehnocrat credibil. Cred ca urmatoarele nume sunt deja in capul chiorului: Isarescu (n-o sa vrea), Tanasescu (cel mai probabil nici el n-o sa vrea), Leonard Orban (pe el il vad cel mai probabil viitor premier) si ultima solutie deja clasicul Croitoru.

  11. il vom avea inca pe cap vreo luna doua dupa care va veni un altul la fel .oricum nu scapam de basescu anul asta decat iesind in strada

  12. Tocmai am văzut-o pe curvă. Nu era EA…faţa ei mie îmi spune că nu va fi în noul guvern. Tonul vocii, de asemenea.

  13. Duca-se!
    Cred ca n-au vrut sa mai incaseze tot in contul PDL si grozavia actualei inzapeziri, plus ce-o sa urmeze cateva zile de aici incolo din punct de vedere meteorologic.
    Poate-o da cel de sus sa nu mai auzim niciodata de chistocu’ asta penibil.

  14. tocmai a fost sacrificata “fata tanara”… asteptam cu interes pe “cea mai frumoasa fecioara a comunitatii”

  15. Boc si-a dat demisia. Vax albina!
    La Cotroceni este tot Basescu.
    Pe frontul de vest nimic nou.

  16. Toate ¨geniile neintelese¨-s cu mina-n frapiera from time to time.
    Un distins domn branconier, citindu-l pe maestrul Bibanu´, ar spune:
    ¨a zbura, zburare, din prima conjugare¨. 🙂

  17. Daca guvernul actual cade, eu sunt de parere ca Base il va numi din nou pa Boc ca faca un nou guvern. Pariu pe el ca Udrea va uita de Presedinte in minutul doi al numirii sale.
    Eu nu mai vad nici o emisiune pe site-ul Antenei 3. Mesajul este inregistrarile nu sunt disponibile pe server.

  18. @Victor Ciutacu:

    Cum sta bursa pariurilor? Cine are cota mare la nominalizare?

  19. ce n-au inteles idiotii astia pdişti : ROMÂNIA NU STĂ ÎN VOI, BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!

  20. si totusi, mai bine mai tarziu decat niciodata (sau cu picioarele`nainte)
    in umila mea opinie (de necunoscator in ale politicii) sacrificarea premierului e in zadar. urmeaza “papusarul”

  21. E un prilej foarte bun sa o vedem pe Udrea Premier, eu cred ca n-are nici o legatura cu protestele, doar cu disputa dintre Basescu si Udrea, care il atentioneaza ca alegerile vin imediat si ea n-a apucat sa-si “faca plinul” cum trebuie!

  22. inca ceva (si stiu ca abuzez de bunatatea ta Victore) dar cred ca marinaru` a vrut sa-i faca`n ciuda lui Badea :)) :)) :)) :)) :)) :)) (aseara declara ca nu va pica boculete)

  23. @all: cine nu vede emisiunile inregistrate pe site sa scrie la Antena 3. eu le vad si nici nu m-am angajat la IT

  24. Uitandu-ma la omul Boc nu pot sa nu observ ca parca a imbatranit vreo zece ani in ultimii patru. E suficient sa il compari cu Nastase care dupa patru ani de mandat plesnea de sanatate, parca abia iesise la incalzire si se pregatea de meci.

    Sa iti sacrifici ani din viata, nervi, si dupa toate astea sa ajungi cea mai hulita persoana in viata mi se pare foarte trist.

  25. @andrei
    vai, saracul de el! cum s-a sacrificat pentru popor. aproape mi-au dat lacrimile citind mesajul tau, jur :))

  26. curat carnaval! se vad unii ,,tehnocrati” in functii, se vaita unii ca stricam ce mergea…etc
    si cand colo jucatorul ne va procopsi tot cu Nutzi, Igas si alti retardati

  27. Previziune…..Romanaia sta pana la alegerile din primavara fara premier….astfel pdl isi ia primariile si dupa fura si parlamentarele

  28. AUZITI, DAR CE NE FACEM DACA BOC S-A DUS LA COTROCENI CA SA ANUNTE CA SE RETRAGE SI DIN PDL, DEVENIND, ASTFEL, CEL MAI CAPABIL TEHNOCRAT AL ROMANIEI DE ASTAZI?
    SI DACA SE TRANSFORMA SI TURISTA UDREA DIN POLITICIANCA MOP(EDELISTA) IN TEHNOCRATA COMPETENTA?
    SI BAC TARZIU CU DOUA FACULTATI, SI CUCUVEAUA REEEVALUATA?

  29. Rahat pe bat !!!
    BASESCU TREBUIE SA CADA , NU CARPA ASTA DE STERS PE JOS !!!… PANA MAINE ISI PUNE ALTA !!

  30. a cazut ca un fraier, ca tot era poza aia sugestiva din piata cu linsul fundului lui traienel, dar nu ma bucur ca noi vream capul ca vorba romaneasca spune asa: pestele de la cap se inpute asa ca basescule si toata gasca ta de inapti ce mai asteptati, sa nu credeti ca ne-ati facut, nu, nu in nici un caz.Cine rade la urma rade mai bine.

  31. Boc nu s-a putut abtine nici la demisie sa nu fie penibil si sa nu vorbeasca despre “reforme”!

  32. P.S. Am auzit varianta ISARESCU !!!!!!!!!!!!!
    Doamne fereste !!! Omul asta e chiar asa indispensabil !!!
    GENIU , FRATE !!!!… GENIU !!!!!!!!!!!!!!!!
    ASTA SUNT CRETINI RAAAAU DE TOT !!!!!!!!

  33. Un pas mic pentru noi protestatari, dar gigantic pentru societatea romaneasca! Pana si startul carnavalui a depins de o motricitate de care poporul roman aproape nu mai putea suspectat.

  34. bine ca a plecat… acum ar trebui sa avem alegeri anticipate, asta ar fi un adevarat succes pentru noi toti romanii
    hai la vot 🙂

  35. Hai să dăm mână cu mână şi să râdem de sluga unpr-istă Cristian Diaconescu care a stat “decât” 2 sptămâni la palatul Victoria.

  36. Si totusi nici macar acuma nu-si asuma raspunderea 🙂 Nu a zis ca demisioneaza, ci ca-si depune mandatul. Asta inseamna ca paseaza si in asta raspunderea la Cotroceni, sa faca Base ce vrea cu mandatul – sa negocieze cu altii, sa negocieze cu opozitia, in ultima instanta daca pica coalitia pe chestia asta poate il si primeste inapoi 🙂

  37. Acesta e începutul sfîrşitului pentru Clanul Basescu!
    Asta-i presedintele Romaniei:
    1.Băsescu, la un pas de inculpare pentru trafic de arme si crima organizata .
    2.Publicaţia de investigaţii Exploziv-News din Bucureşti a înaintat un denunţ penal împotriva preşedintelui României acuzându-l că a instaurat statul mafiot în ţara noastră.
    3.Raportul TG-621 al CIA releva fara echivoc legatura dintre Traian Basescu, SRI, SIE si teroristul Ahmad Al-Khalaf Shabib Dulaymi .
    4.Datoria REALA a Romaniei: 140 miliarde Euro!
    5.A luat bani de la FMI ca sa aiba ce fura!
    6.Basescu a trimis arme ilegal catre Iran.
    7.Traian Basescu a luat bani de la FNI.
    8.Inaltă trădare! Regimul Băsescu cedează gratis combinatele energetice.
    9.Sorin Blejnar: Omul cheie al Regimuluibinatele energetice.
    10.Regimul Băsescu pune in aplicare “Planul Illuminati”!

  38. @andrei ….
    In loc sa plangi de mila lui Boc , mai bine uita-te la sutele de mii de oameni care au imbatranit inainte de vreme din cauza lipsurilor si a saraciei !!!…
    Poate ai gresit blogul !!!

  39. Nu ma pot bucura…cred ca va veni ceva mai rau, la cum a dat cu flit pt. convorbiri, le-a dat de inteles ca i se rupe ca de obicei. Cei de la fmi au spalat repede putina, pt. ca stiau ce ii asteapta daca raman, dupa anuntul de scumpiri la gaze si energie. Intrebarea e, pe noi cine ne ajuta? S.U.A. sau Rusia, ca in Europa nu prea mai avem pe nimeni…Sau ne lasa in pace, sa instauram dictatura ca asa sunt siguri ca isi pot recupera din bani? Si nu numai.

  40. NU UITATI SA LE SPUNETI CELOR DE LA USL SA AIBA O PROPUNERE DE PREMIER CAND MERG LA COTROCENI. ALTFEL VOR IESI IAR CA SE DUC NEPREGATITI LA CONSULTARI PRIVIND UN NOU GUVERN.

  41. demisia premierului boc fara suspentarea presedintelui este o frectie cu diana la un picior de lemn. dar poate fi o piatra de incercare pentru usl. cu basescu la butoane si pdl, unpr in carca, actuala opozitie se va epuiza usor in fata electoratului. ce este de mirare este faptul ca puterea portocalie si papusarul sef a realizat abia acum acest lucru…cu niste maestri demaolatori in carca (si nu-i asa ca la asta se pricep al naibii de bine) se poate demola inclusiv firava speranta…

  42. Dincolo de asta, nu mai e decat marinaru’ insusi. Interesant e pe cine va pune in loc, oricum marinaru’ a sacrificat jumatate din el insusi, adica jumatatea care se intitula prim ministru, un astfel de om e greu sa mai gaseasca! Orice om din tara asta are mai multa demnitate decat boc, deci odata plecat, marinaru’ tre’ ca se simte nasol de tot! De un lucru insa putem fi siguri: se apropie latul si de gatul prezidential, de acum a satisfacut cererile pietii, mai putin pe-aia cu jos basescu. Deci, se pregateste, chiar daca nu-si da seama inca si mai tese, ca paianjenul, intrigi si ticalosii! Totul depinde de manifestatiile din tara si de la universitate! Sa ne ajute Dumnezeu!

  43. PDL-istii stiau de ieri,cred ca azi isi va da demisia,nu?
    De ce a simtit nevoia Udrea sa apara
    aseara la postul propriu tv sa anunte ca ar trebui ca Boc sa renunte?A fost un semnal in teritoriu ca ea i-a luat gitii?Sau e lasitatea de a-i da si ea un sut in gura unuia cazut la pamint?
    Nu am putut sa nu remarc,ca in timp ce pdl-istii veneau in Modrogan infofoliti,Udrea a venit cu pieptul dezvelit ca Pintea Viteazu!Chiar ca are singe in pasarica!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.