Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Academia militară de tăcători de cuvânt

Academia militară de tăcători de cuvânt

După ce Turcan s-a privatizat, Băsescu şi-a pus o tăntică uşor piţi din rezerva de cadre a SNSPA să tacă mereu despre acelaşi lucru. Angajată la 22 de ani la palat, decorată cavaleră la 23, proprietară de firmă de sondaje de opinie, fină cu Pieleanu şi măritată-n cabinet la nea Viorel, tăcătoare de cuvânt la 26, mişto carieră. Eu nu am auzit-o grăind până acum şi n-am fost plecat din galaxie, dar asta ar fi ultima barieră în calea naşterii unei noi stele. Şi Turcan a tăcut solemn vreun an şi după aia s-a măscărit cu liderii opoziţiei şi cu tonomatele, şi Ioana Muntean a avut nevoie de un an până să-şi pună mâinile-n şolduri şi să strige ca o apucată. Sper ca măcar Dan Suciu, un tip ok şi cu bună ziua la el, să rămână întreg la minte după experienţa Palatul Victoria şi să nu bea apă după toţi aproximativii şi sfertodocţii din juru-i.

Gângavul ăla de Lăzăroiu face radio-televiziune pe banii studenţilor de la Spiru Haret. De când Bondrea a trecut cu arme şi bagaje la UNPR, nici el nu mai e dinozaur comunist, nici orezăria lui nu mai e fabrică de diplome. Sper că-l pune pe Turcan director, să aibă şi el un loc în cartea de muncă unde să poată fi poreclit ziarist.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

41 thoughts on “Academia militară de tăcători de cuvânt

  1. Cea mai importantă, în opinia mea, ştire: “fină cu Pieleanu “…

    Şi s-a elucidat şi misterul reclamei de la A3: Lăzăroi ( a se citi în franceză terminaţia 🙂 ) îşi trage televiziune.

  2. Pe mine ma amuza la greu faptul ca Lazaroiu ISI FACE PUBLICITATE LA ANTENE !!!!!!!
    Cum s-a intamplat asa ceva ???

    Muuaaaaahhhaaaaaa !!!… TARE !!!

  3. M-am linistit.
    Asadar nu incepi o supra-re-evaluare si nu te muti cu armele “la ei”.
    Opozitia poa’ sa mai viseze ca te-nculci cu ei. 🙂
    Sa speram ca mereu vei prefera sa ramai purtatorul propriilor cuvinte si nu al tacerilor altora.
    Za shou mast gau on !

  4. Stimate D-le Ciutacu

    1. Aceste miscari sunt doar pregatirea pentru contra ofensiva mediatica a PDL
    2. Televiziunea lui Lazaroiu este doar o versiunea “light” a TVR Info Reload

  5. Prima iesire a tanticai va suna ,,alo… staţi liniştiţi la locurile voastre,,. A inceput familia Basescu sa se obisnuiasca cu parnaia se duce intai Mondialu sa vada cum este si daca este bine il cheama si pe Nationalu. Mondialule acum merge asta

  6. dl ciutacu ,as vrea si io sa imi spuneti la prima sau 2 emisiune ce rating a avut lascarescu?tare sunt de curios.
    cum o sa fie el ca moderator si cu cuvintele iesid printre dinti?
    maaaammaaaa tai cablu.

  7. Cik, incepand de azi, ora 16.30, cretinul de Lazaroiu e sef de post TV la fabrica de patalamale colorate Spiru Haret.

    Ard de nerabdare sa-l aud vorbind pe Lazaroiu.

  8. @Crisy: asta scriam si eu in textul de mai sus, nu era nevoie sa repeti. cititorii mei se prind din prima

  9. Victore,

    In legatura cu ‘tzutzerii de cuvit’, acum cu punerea lui Dan Suciu ca ‘tzutzer de cuvint’ al Spionului Sef MRU sa inteleg ca l-a desconspirat ca Spion sub Acoperire Infiltrat in Presa?

  10. Au o procedura de spalare a creierului,dilesc tot ce exista acolo,daca exista,si memoreaza cuvinte lipsite de continut!Inainte era limbajul de lemn,acum este tacere,decat sa lasi broastele sa iasa,mai bine taci frumos!Sa inteleg ca e din piele fina,tantica cand isi face debutul?!Sa crezi ca tv.pe care lazaroi si-o va face,va sparge targul sa fim seriosi,cine sta sa-l asculte mai mult de un minut e super rezistent.Va fi Imaculata tv?!Ii trebuie o camera de dezinsectie,inainte de a intra in emisie,de delepadare de basescu!Altfel undele extorsioneaza in degajament!!!

  11. Victore,
    Pieleanu asta joaca la toate capetele .
    Nu’i pica si lui ceva, un grad in plus macar.
    “Serveste ” patria din avanposturi si nika , nika ?

  12. Cu cat se scormoneste mai mult printre ei,cu toate rudele si increngaturile si afacerile si„demnitatile”lor,cu atat sila devine mai mare.

  13. D-le Ciutacu, vă rog din suflet să abordaţi în una din emisiunile dv (că aveţi curaj şi profesionalism)drama prin care trec cadrele didactice în urma punerii în aplicare a Legii învăţământului, trecută prin asumare (şi aici mă refer la ordinul 5553 şi la cei care au absolvit înainte de 1989 , pe care guvernul îi umileşte).Vă mulţumim pentru efort(diplomele luate cu examene adevărate şi nu cu dosare, acum nu mai au valoare).Totdeauna le-am spus copiilor, că diplomele obţinute cu trudă nu ţi le ia nimeni şi m-am înşelat!Nu ştim dacă mai însemnăm ceva pentru societatea pentru care ne-am sacrificat dintotdeauna…Probabil,nu mai au nevoie de noi ,ci de “hârtii”.Sper să regrete faptul, că generaţii întregi au fost sacrificate cu “experimente”inutile şi ineficiente.Acum sunt printre noi “cadre didactice” care au acumulat licenţe peste licenţe (nu comentez în ce mod),dar care nu sunt capabili să scrie corect româneşte sau să rezolve o problemă de nivel mediu şi de multe ori sunt mai puţin pregătiţi decât proprii elevi, dar sunt OK.din punctul noilor metodologii.Vă mulţumim anticipat pentru efort!

  14. @ Nikk Daaaa e un blatuitor de sondaje menite sa acopere furtul de voturi si o arde in ambele tabere ca oricine vine la putere el sa fie mare sondator. Un cal troian prin antena 3.

  15. Ca o parere, cred ca tanti aia de la sediul cucuvelei este purtatoare de tucal, ca doar base scuipa, injura, latra, bea si etc.
    Asta ii e meseria. Din haznaua puterii nu pot iesi porumbei albi, ies laturi si mizerii.

  16. No apai unde sa-si faca Laza reclama? Face unde banii cheltuiti au si impact. Se uita cineva labeunu sau TVR?

  17. Io una,nu-i prea vad rostul la aia de la Cotroceni. Lu’ marinelu-i place sa ne scoata personal din sarite!

  18. E tare trist cum prostitutia prolifereaza indiferent de sex,mai ales cea sinecurista. trebuie sa fii tare (nu se stie in ce) ca la 26 de ani sa aduni atitea ca “piti” dela Cotroceni,in timp ce niste “analfabeti” cu studii pe la Sorbona, Oxford, Cambrige si alte facultati “de doi lei” nu reusesc sa-si gaseasca un post decent. La guvern,presidentie sau alte locuri caldute si de viitor sunt plasati/te toti martafoii sau toate fufele care atunci cand primesc ordin jignesc,urla sau dau flit celor care in numele opiniei publice le deranjaza stapanii.Criteriul dupa care a fost ales noul purtator de cuvant este naucitor” e sibian si vorbeste germana” Tare criteriu de selectie, nu-i asa dle Ciutacu?

  19. Frumos grait-ai geniule!
    La ce zi am avut,chiar m-ai uns la suflet cu spusele tale.
    Si,inca ceva:
    Asta DA JURNALISM,asta da JURNALIST!(majusculele mi le asum).

  20. Nu pot sa-l sufar pe acest Pieleanu .. Bate vant de reevaluare PDL – ista la el !!!…
    Ca maine va injura si asta pe la toate colturile !

  21. Si eu tot astept sa iasa si sa ridice in slavi guvernul pd pentru reusite colosale,recunoscute la nivel european.Deci nu mai am incredere in sondaje,acum ca am aflat detalii.

  22. Cea mai buna si eficienta masura pt salvarea Romaniei din gura ta a iesit.DUBA .))))Scurt si la adevar.

  23. Pe lazaroiu il stiu, e nenea ala care pare mereu murdar, unsuros si nebarbierit, cu dantura vraiste si cam nesigur pe ce rosteste. Pe tantica putin piti n-o stiu, si are si un nume usor de uitat, deci, pt mine, e ca si cum n-ar exista, din toate punctele de vedere! Ca lazaroiu isi face teveu, nu ma mir, cu cat mai multe teveuri care sustin cauza portocalie, cu atat mai bine, ca bani au, cacalau! Deci sa nu ne impacientam, nu s-a schimbat nimic, nici cu ei, nici cu noi!

  24. Să trăieşti, tizule!
    Excelentă analiză însă m-a derutat titlul. Ştiu că eşti genial dar, ca absolvent al instituţiei mai sus amintite, te rog, nu mă lăsa în ceaţă!

  25. Off topic: Tocmai l-am auzit pe Socaciu spunand ca a scandat “Jos!”, impreuna cu oamenii din Piata Universitatii. O fi strigat si “Jos Udrea!” sau ii afecteaza cariera sotiei?

  26. :)) Buna asta cu tacatorii de cuvant…mai bine te faceai scriitor…chiar, te-ai gandit sa scri o carte?

  27. Ca Suciu a acceptat, pe mine nu ma mira. Chiar cred ca unii oameni isi imagineaza pentru o vreme ca pot face ceva bun. Si faptul ca unii mai spera nu-i un lucru chiar rau. Da-s curioasa cand o pleca? Imi doresc sa plece cand va remarca rolul de a imbraca frumos genocidul la care vrea, nu vrea, s-a angajat.

  28. Nu o stiu pe asta. Te rog posteaza o poza cu ea. Cat despre Pieleanu, ala de va strica mereu voua emisiunile cu pareri in doi peri sant de acord cu ce s-a zis mai sus. E mereu la doua capete. Sinecurist.

  29. lasati-l, fratilor, pe Pieleanu, ca nu el e erou in povestea asta si nu el a numit-o acolo pe printesa

  30. Pe mine nu ma mira faptul ca toti “purtatorii de cuvant” de la cotroceni tac! Ei vorbesc la comanda si de obicei ne comunica….nimic.
    De cand e ” baselu’ ” in delul cotrocenilor, am senzatia ca isi alege “tacatorii”, consilierii, si tot ce misca acolo de la taraba din piata… cand apar oamenii lui la TV sa comunice ceva am senzatie ca suntem in direct cu Piata Dorobanti, unde vand taranii care sunt mai smecheri si care comenteaza orice atunci cand te duci sa cumpari ceva. Taranii care vand in piata asta “de fitze” cred ca sunt domni cu acte pentru ca ei vand marfa la “lumea buna” (lume buna = varciu, adelina , bianca lu’bote, si alte “staruri”)
    Asa si cu angajatii de la presedintie, daca lucreaza acolo ei cred ca sunt destepti ci nu tampiti cu diplome luate de la “Spiru” sau daca sunt ceva mai copti cei cu diplome de la “facultatea muncitoreasca de partid” Stefan Gheorghiu (sau “fane patriotul” – asa o numeam noi pe vremea cand eram studenti la facultatile adevarate de stat, cand eram cate 10 pe loc la admitere si invatam de ne sareau capacele ca sa promovam examenele cu note mari ca sa nu te repartizeze acolo unde se bate harta in cui); Scara de valori e rasturnata de vreo 22 de ani si inca nu putem sa o asezam la locul ei. Am vazut ca cineva iti propune sa faci o emisiune despre cadrele didactice. Ar fi bine, cu cele din invatamantul preuniversitar, vreaus sa-ti spun ca mai exista profesori care-si fac meseria constiincios chiar si cu 13-14 milioane salariu. Stii bine ca in zilele noastre se practica metoda asta : predau 3 lulele 3 surcele la clasa si sa vina sa faca meditatie daca vor note mari….

  31. Si Adrian Paunescu a tinut ore la Spiru Haret,televizate pe TVRM!Se pare ca Spiru devine rezerva de cadre pentru guvernele Romaniei.

  32. Prin deductie, ii vom vedea (cine are stomac pentru asta) pe Basescu si pe liderii PDL la televiziunea lui Bondrea!!??? Wow!!! N-a visat Bondrea (seniorul) nici in visele lui cele mai roz ca, dupa ce a dormit in pat cu Ceausescu (stiu ce spun, nu vorbesc prostii), o sa-i fie gazda si lui Basescu!!! Traiti, don’ general!

  33. tacator de cuvant….hahahahahahah….bravo ciutacule….rad de juma’ de ora!…forta tati cum ar veni!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.