Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Opoziţie unită sau haiducie politică?

Similar Posts

124 thoughts on “Opoziţie unită sau haiducie politică?

  1. Abuzul, discreționarismul și oportunismul făceau deja parte din peisajul românesc. Ne obișnuisem cu el în politică, iar societatea s-a aliniat la “noua ordine mioritică” și a îmbrățișat cu mult zel același gen de comportament. Astfel, minciuna, tupeul, furtul au devenit job-uri naționale, iar cel care înșeală mai puțin are pretenția de a fi considerat de o calitate morală superioară. Bineînțeles, prin comparație cu hoții de elită…

    Nu calitatea politică a celor care fug de reponsabilitate este de contestat, poate nici cea profesională. Cu siguranță însă calitatea lor morală merită un vot de blam!

  2. haiducie politica…
    oricare partid a fost la putere, tot la ciolan a tras
    dar toti sunt ingeri in comparatie cu clica de hoti portocalii…
    parerea mea

  3. Crin Antonescu nu e perfect. Dar Crin Antonescu e UNIC, chiar dacă unii nu vor să recunoască. Cât despre alţii, ar face bine să recunoască asta în sinea lor, măcar, şi să se resemneze. Aşa, poate mai avem şi noi o şansă, ca neam.

  4. Normal ca ideologiile nu sunt aceleasi dar intersectari sunt,isi pot face politicile avand ca scop unitatea in folosul cetatenilor care i-au creditat sa-i reprezinte si care sunt convinsi ca i-au mandatat sa actioneze conform intereselor lor si a tarii.Nu fraze de genul bocciu,vom face,si ceasescu avea ticul verbal vom face,ci sa facem,acum,prezentul prioritar,s-apoi viitorul.Cred ca o unitate puternica a celor de la psd,conservatori si pnl si un limbaj comun la fel de puternic,cu o voce si atitudine mai hotarata,nu ca n-ar fi facut-o pana acum dar au aratat labilitati,haiducia politica nu duce decat la avantajele catorva care se nimeresc in calea lor,iar in momentul de fata trebuiesc bine stranse randurile.Pot sa spun ca am rezonat cu discursul dlui Antonescu,dupa cum mi-a placut faza cu dosarele de semnaturi trantite de psd,sub nasul piticului.Un pitic atat de mic facea baie in ibric,cred ca l-au trecut transpiratiile,s-a vazut cat de inghesuit era.Trebuie creata o presiune constanta,repetata si la unison.Sunt de acord ca opozitia sa parasesca sala atat timp cat furacioasa voturilor anastase va ocupa acel scaun.Astept,in continuare,sa se deschida ancheta,sesam deschide-te!Nu poti certifica un furt evident prin prezenta in plen,plus de asta se vede mai bine incompetenta si prostia lor.

  5. Aţi urmărit reacţiile lui Boc şi Blaga, în timpul discursului lui Crin, care li se tot adresa nominal? Cine a fost atent la aceste detalii a înţeles că nici unul dintre cei doi nu a fost nepăsător, n-a putut să fie! Chiar dacă ne-am fi aşteptat ca Boc să râdă ca prostul, cum face cu tupeu, dar şi prostie, de nenumărate alte dăţi nefavorabile lui, DE DATA ACEASTA NU A PUTUT SĂ INTERPRETEZE ACEEAŞI PLACĂ! Mie mi se pare tare de tot acest lucru.
    De la Blaga oricum nu mă aşteptam să se comporte penibil, dar era mai mult decât preocupat!

    Ce-am înţeles eu din asta:
    1. În condiţiile în care vorbele altora îi lasă rece, adevărul spus de Crin şi ÎN STILUL LUI CRIN doare tare;
    2. Dacă pe Boc a putut să-l afecteze discursul lui Crin, atunci BOC NU E NUMAI PROST ŞI SLUGĂ PERFECTĂ pentru Băsescu, ci e, el însuşi, UN TICĂLOS! Astfel, se poate spune că şi Băsescu a avut noroc că există Boc, şi nu numai în măsura care pare evidentă;
    3. Vasile Blaga, cu toate păcatele lui, are decenţa să-i fie ruşine, să-şi dea seama de lucruri pe care majoritatea colegilor lui de partid, mediocri, tupeişti, oportunişti de cea mai joasă speţă, nu dau doi bani.

  6. Se învată încă drumul spre unitatea opozitiei.Să sperăm că acest lucru se va întâmpla în timp util,căci caracatita care sufocă acum societatea,are viteză mare de deplasare si putere de actiune greu de contracarat dacă fortele opozitiei sunt risipite si se îneacă în orgolii demne de o cauză mai bună.

  7. nu, e vorba de un popor tampit.majoritatea romanilor au un nivel scazut de cultura, nu stiu CE sa pretinda de la viata, nu stiu care le sunt drepturile si nici nu-i intereseaza.sa ne gandim ca suntem 50% tarani, iar jumatate dintre cei veniti la oras sunt tot tarani in mentalitate(“am ceapa, slana,pita, ma descurc, da-i in ma-sa”).
    nu mai conteaza nici opozitia, nici nimic, suntem un popor masochist!
    ne salvam individual!
    nu mai departe de Ungaria, atunci cand Gyurcsani a spus ca a mintit a explodat gulyashul, la noi, chiar daca incalzesti mamaliga la 1000 gr. Celsius ca tot inghetzata ramane.
    sa nu mai zic de poramorarlabe1tvtraianungureanu…

  8. Principiul de Partid este gresit din start…ce pana mea…este evident.

    Care este rostul sa ai un partid mare cu atatea “minti luminate” care voteaza/gandesc cum li se zice de catre conducere. Nu ar fi corect sa actioneze in…nu stiu…INTERESUL POPORULUI

    Sigur solutia va veni de la o gloata de oameni care gandesc la fel. Oi creative si cu individualitate.

  9. Sper si am incredere in Crin Antonescu ca fiind detergentul cel mai puternic pentru a spala tara de zoaiele portocalii. In aceste momente nu mai conteaza ideologia, toti din clasa politica, inclusiv PDL-istii care mai au un dram de bunsimt(desi pare un nonsens)ar trebui sa treaca peste toate cele care ii despart si sa dea jos GUVERNUL ZERO si pe DULAUL DE LA COTROCENI, el fiind MARELE RAU al Romaniei.Pe de alta parte gandesc ca sansele sunt din ce in ce mai mici, statul securisto-comunist portocaliu si-a creat institutiile de reprimare, inclusiv ale opiniilor. Astept cu nerabdare spectacole omagiale pe Lia Manoliu, portretul prezidentului afisat inclusiv pe tarabele din piete si lansarea odelor de preamarire, inclusiv muzicale.

  10. Intr-un fel apreciez lupta lui impotriva acestor nenorociti , iar discursul pe ca l-a avut la motiune a fost EXTRAORDINAR !… in special vorbind de ” asistatii ” Udrea si Boc !!!
    Pe de alta parte mi-as dori ca putorile din Bucuresti sa-si miste fundurile din casa si din fata calculatorului si SA AJUTE la plecarea lui Basescu !!!…
    Si Antonescu si Ponta si cine mai vrei se agita ei , saracii , dar daca nu sunt ajutati de POPOR , se lupta degeaba !!!!!!!!!!!!
    Pana nu s-o destepta masa asta amorfa de adormiti , asa o sa ramanem : in saracie si disperare !!!…

  11. Opozitia unita sucks. Dincolo de violet & stuff, care intre noi fie vorba, sucks la fel ca portocalii.

    Crin e ok si l-as fi votat si in turul 2 din 2009. Daca ajungea. Asa ca l-am votat doar in turul 1, dar asta datorita prostanaciilor lui Geoana.

    Asta nu inseamna ca PNL e vreun partid de competenti, cota unica vreo masura geniala, iar guvernarea liberala n-a beneficiat de camara plina lasata de Nastase.

    Iar altfel…doua chestii:

    1. Mie nu-mi place termenul de opozitie unita. Si nici ce presupune. Asta ascunde tot felul de cocopo-uri, de impartiri ciudate, de negocieri ciudate. Pe scurt ala care are mult ramane cu prea putin fata de cat se asteapta, iar aia care au putin tot putin obtin fata de ce se asteapta.

    2. Dincolo de discurs si de metafore, atat Crin cat si liberalii in ansamblu sunt cam coarde.

    Oricine vede dincolo de dicursurile punctuale.
    Crin zice de Boc si de Basescu dar la sfarsit mai baga cate o zicere si despre PSD.

    Pe scurt, parerea mea este ca PNL si Crin ar vrea sa faca cu PSD ceea ce-a facut Basescu cu PNL in 2005-2006.
    Ar dori sa le castige alegerile PSD-ul iar ei sa sa-si puna prim-ministru dupa care sa-i dea inainte cu discursuri despre, sanchi, reformarea PSD-ului si alte bla-bla-uri din fonoteca polticii de dreapta.

    Chiar si aia mai putini aplecati catre fenomenul politic incep sa strambe din nas in legatura cu politica asta.

    PNL isi face guvern in umbra, dar pe aia nu-i stie nimeni, nici macar cum vorbesc, iar la televizor apar tot Fenechiu, Adomnitei, Vosganian, David, Bijboaca, etc.

    PSD-ul ii da inainte cu motiunea si face o ciudata numaratoare inversa, iar Crin da niste nume de prim-ministri, pe ideea ca aia oricum n-o sa accepte si dam vina pe ei.

    Pai eu i-as pune o intrebare simpla si clara lui Crin: crede el ca doar cu 15%(asta era procentul in ambele Camere la inceputul mandatului) isi poate pune un prim-ministru ?

    Daca da, ok…mergi cu Dumnezeu si spera ca procentele tale din sondaje se tranfera si in dreptul partidului. Si atunci nu mai e nevoie de “opozitia unita”.

    Daca nu, atunci…stiu ca poate supar, dar lasa ciocul mai mic si pretentiile mai jos.

    Eu unul stiu din viata ca nu exista oameni providentiali. Nici macar intr-un srl un singur om nu poate face nimic de unul singur. Darmite itr-o tara. Asa ca pe mine nu ma intereseaza si nu ma impresioneaza lesinul asta colectiv de genul “vai ce tare e Crin si ce bine le zice”.

    Adimnistrarea unei tari presupune ceva mai mult decat un discurs bun si o alegere inspirata a cuvintelor. Si Nicolae Iorga era la fel insa guvernarea a fost dezastruoasa.

  12. Nu-mi place Crin! Singurul “dar”, acela de orator, nu mă convinge. Ca şi Oprescu, e un alt Băsescu ceva mai şcolit. În fiecare zi ne arată ce nu poate şi cum i s-a urcat la cap de când cu preşedenţia partidului. De-ar fi (Doamne feri!) să-l înlocuiască pe Fraudă-Vodă, mare diferenţă n-ar exista. Nu ştie negocia, aruncă vina pe alţii, atacă pe la spate, îşi închipuie că doar el are dreptate… şi, înainte de orice, nu va putea şterge din mintea celor care au văzut, mitocănia făcută unei Doamne (în direct!) doar fiindcă avea el draci.
    Ar fi alţi 5 ani pierduţi de noi (ăia care mai apucăm!)
    Tot ce sper e ca, oricâtă propagandă i se va face, românii să nu se mai lase orbiţi (niciodată, niciodată!) de oratorie searbădă.

  13. Ma bucur sa il vad si sa il ascult din nou pe Crin Antonescu.
    Ar fi interesant, fiind profesor de istorie, sa auzim din partea lui Antonescu si o perspectiva cu trimiteri in trecutul acestui popor mioritic, popor care nu isi invata lectiile si este din nou incercat de dictatura, saracie si foame, dar si cenzura incipienta a presei.
    Multi considera ca poporul roman isi merita soarta. Ce crede Crin Antonescu despre asta?
    Il meritam pe Basescu?
    Multumesc.

  14. Sigur mai tineti minte cum a scris Flutur cu oi pe deal, ei uite ca au crescut ca drojdia (dar e imputita) si au scris cu parlamentari la motiunea de cenzura si i-au tinut bine in staul.
    Sper sa fie pusi acesti portocalii si la propriu in staul pe deal sa scrie ce vor ei dar sa-i uite in ceata ptr. vesnicie.
    Sanatate multa si bafta la miting

  15. Victore ia intreaba-l pe Crin Antonescu de ce nu strange semnaturi de la oamenii din tara pentru demiterea lui basescu,ca am inteles ca poate fi demis presedintele daca se strang semnaturi(nu ma pricep).

  16. Din astia doi putem face sigur unul bun,dar ar fi mai bine daca si ei s-ar intelege,Crin e potrivit pt prezident iar Ponta poate fi un bun prim ministru.Dar sunt prea ambitiosi deci prosti,.

  17. Antonescu si Ponta, De ce? numele lor suna mai frumos decat cel a lui Traian?, totii o apa si un pamant.PUNCT

  18. Draga Victor,matematica e simpla si precisa.Deci fara implicarea UDMR sau a Minoritatilor,nicio motiune nu-i sortita izbanzii.Conteaza deci cu ce-i poate cointeresa opozitia,ce le poate oferi ca si garantii, ca situatia actuala nu se va repeta,dar pe alte coordonate.Ca atare, totul depinde de interesele UDMR si ale Minoritatilor….caci de la aplaudacii portocalii, nu putem spera nici la constiinta,nici la verticalitate.Paramecii portocalii au prea multe tinichele de coada ca sa aiba curaj sa aiba vreo atitudine.

  19. Ce a facut Ponta in ultima vreme nu e haiducie politica ci mizerie politica, tipica alora de zice ca vrea sa-i dea jos. Mi-l aminteam zilele trecute cum declara ritos, acu vreo 2 ani, la o emisiune de-a lui Tatulici ca el vrea sa iasa din politica. Si, de asemenea, cum umplea el televizoarele in 2009, dupa ce minunatul guvern pdl-psd daduse ordonanta care a politizat si wc-urile publice, spunand ca ei sunt primii guvernanti care renunta la ipocrizie si recunosc ca fac ceea ce fac. Iar ieri, ii declara unui sindicalist ca si-au trecut in programul de guvernare depolitizarea. Ma enerveaza ingrozitor, dar trebuie sa constat ca asta minte precum Basescu, fara sa-i tresara niciun muschi al fetei.
    Cat despre Antonescu, nu stiu cat va mai putea continua dansul pe sarma. E in chingi, sub presiunea partidului, care chiar daca-i mai spalat, are naravurile societatii din care s-a nascut si care-l accepta inca pentru ca-i este locomotiva, sub presiunea propriului electorat care e si anti pdl si anti psd, sub presiunea “partenerului” de opozitie care-i la placinte inainte, la razboi inapoi samd. Nu pot decat sa-i urez succes si sa-mi exprim respectul pentru faptul ca nu a depus inca armele.
    M-ar interesa, daca se poate, sa aflu diseara, ce se intampla cu filialele PNL din tara, exista macar o incercare timida de primenire a membrilor de partid? Si-a deschis partidul, daca nu usile, macar geamurile catre profesionisti?

  20. Cu doi orgoliosi,e greu sa ai o opozitie unita.Vad ca se lauda pdl-ul ca oamenii lor nu tradeaza.Nu da Antonescu nume,nu da Ponta nume,dau eu de data asta ,ca sa le mai tai din avant.Uite:Stelica Strugaru-pdl.Se stia in colegiu ca vrea sa treaca la psd,de ceva timp,l-au cumparat cei de la guvern.Tocmai de aceea Campanu a iesit la inaintare ,pentru ca stia si el lucrul asta despre Strugaru.Daca ma chinui un pic ,aflu si alte nume.Am dat doar un exemplu.

  21. Din pacate, de 20 de ani tot mediteaza la cum sa ma elibereze…
    Intre timp am imbatranit si eu si Dansul.
    Eu ca simplu cetatean roman, el ca liberal care mediteaza la eliberare…hai libi !

  22. Crin Antonescu este un om politic care imi inspira incredere, lucru foarte-foarte rar pentru mine. Apreciez onestitatea, curajul si perseverenta de care da dovada, iar in ceea ce priveste elocinta nu pot decat sa spun ca este sclipitor.

  23. “Opoziţie unită sau haiducie politică?”
    :)) haiducie… nu! n-avem haiducii, opozitie… care opozanti!?! ca daca ar fi sa luam de exemplu pnl’ul sa zicem, staff-ul apropiat de antonescu,hasotti de exemplu, apropiat in teritoriu de familia culetu, reprezentata bine si in pnl si in pdl,inrudita cu familia shapera prin garofili, si astia apropiati de pdl prin stavrositu si de geoana prin costea… io mai degarba cred ca e o_pozitie, si aia inspirata de haiducul terente. adica o_pozitie in care electoratul e parte pasiva, cert nesatisfacuta.
    doresc sa ma insel,imi doresc cu fervoare si ardoare sa gresesc! intreaba’l si pe radu tudor daca aberez….

  24. Absolut inocenti cei ce-si pun cu atata incredere sperantele in Antonescu. Stie cineva ce a facut in 20 de ani de “munca in folosul comunitatii”? Poate ar fi bine sa vedem pentru ce a luat leafa atata vreme. Dar nu-l intreaba nimeni treaba asta.

  25. Il simpatizez pe Antonescu si regret ca Geoana respectiv PSD nu au avut impreuna taria de caracter pentru a renunta in favoarea lui la presedintie. Ar fi fost acum presedinte si eu as fi discutat cu colegii la masda despre viitorul frumos al Romaniei cu un prim-ministru de origine germana.
    Cu toata simpatia, povestea cu guvernul din umbra a fost o tragi-comedie. Mai pierde si pentru ca nu iese cu Tariceanu in fata, care dupa parerea mea, pe langa faptul ca e un domn, a avut cea mai buna guvernare a Romaniei dupa 89. Si cine se gandeste la Sterling si alte asemenea, fie-mi permis un singur lucru: afacerile respective au necesitat macar un neuron pentru a putea fi intelese de catre noi cei din afara, indiferent de calitatea lor morala. Pe cand Basescu si ai lui stiu doar sa ia spaga si atat, nici macar nu sunt in stare din punct de vedere intelectual sa o faca voalat.
    Cat despre opozitie in sine, si daca fac front comun ce? Nu tot Boc e prim-ministru? Atata timp cat nu e eliminat Basescu din ecuatie, nu se schimba nimic.
    Si eu as semna pentru demiterea lui, numai unde?

  26. Doar impreuna ii putem invinge.
    Basescu si haita lui de hiene nu vor renunta de buna voie la putere.
    Sunt constienti ca dupa…. vor trebui sa dea multe explicatii poate chiar din celule stramte si friguroase.
    Trebuie sa nu ne mai uitam la ce ne desparte ci doar la ce ne uneste.

  27. Ciprian, nu ştiu sigur ce A FĂCUT, dar ştiu sigur ce N-A FĂCUT Crin Antonescu:

    N-A REUŞIT SĂ-I DEA PRILEJUL LUI BĂSESCU NU SĂ-L PLIMBE PE LA DNA, CI MĂCAR SĂ MINTĂ CĂ S-AR PUTEA PUNE PROBLEMA!

    Mai văd că n-a putut nimeni să-l contrazică atunci când a declarat că el n-are “mătuşi”, “unchi” etc. Se pare că nu i-a găsit nimeni.

    Din câte îmi amintesc de la confruntarea de la Cluj-Napoca, atunci când Crin a fost sclipitor în faţa unui om incult şi lipsit de exerciţiul dialogului, acesta din urmă a găsit de cuviinţă să spună o mizerie de care nici un om de stat( că el nu e) n-ar fi fost în stare.

    Şi mai lasă calificativele la adresa unor oameni pe care nu-i cunoşti!

    P.S. Apropo, ce ziceai că a prestat în “folosul comunităţii” bugetarul de 20 de ani Băsescu Traian? Şi aş mai vrea să ştiu cum şi-a putut dona salariul un bugetar. Băsescu e în greva foamei, pe ce îşi cumpără mâncare? A, tocmai mi-am amintit: îi dă soţia bani, care unde zicea că lucrează, că n-am reţinut?

  28. Cand citesc unele dintre comentariile de mai sus, imi dau seama ca romanii (din Romania)isi merita soarta. La injurii si lipsa de bun simt sunt pe primul loc in lume. Ce au semanat aia culeg si vor mai culege zeci de ani de acum incolo. In loc sa scrieti aberatii pe net, mai bine preocupati-va de educatia voastra. Poate asa va veti da seama ca scrieti fara sa va ganditi.
    Luati exemplu de la Crin Antonescu si poate asa aveti sansa sa ajungeti la mintea cea din urma. Imi este jena de ceea ce stiu sa scrie romanii. Ceea ce scrieti in comentariile voastre sunt injurii, calomnii si nu critica. Critica dupa mine este constructiva nu distructiva. Din pacate, nu va dati seama ca va descalificati ca oameni si ca defapt va faceti voi insiva rau. Asa sa va ajute D-zeu.

  29. “Puterea portocalie a supravietuit greu inca unei motiuni de cenzura…” Cine face aceste promo-uri nu a urmarit rezultatele motiunii? Totusi, au fost 17 voturi diferenta.
    Cu o zi inainte se anunta la TV ca fusesera stranse cele 236 voturi pentru a trece motiunea. Tot cu o zi inainte erau peste 100 mii de oameni asteptati sa iasa in strada si totodata oamenii portocaliilor urmau sa se infiltreze printre demonstranti pentru a instiga la violenta.

    Am impresia ca se cam incearca prosteala cu televizorul. Poate ca ar functiona daca alternativa la acest guvern vai de mama lui nu ar fi alti politicieni care nu au nimic in comun cu bunastarea, protectia, si educarea cetatenilor acestei tari.

    Aceste randuri le-a scris un cetatean simplu, care urmareste de la distanta ce se intampla in Romania, neimplicat politic si temator pentru viitorul sumbru ce se anunta (fie cu PDL la guvernare, fie cu alte formatiuni politice).

    As mai fi putut insista asupra presiunilor evidente facute de oameni de televiziune in favoarea unor parti politice, oameni ce ar trebui sa spuna adevarul, ce ar trebui sa fie impartiali in loc sa incerce sa aduca oamenii in strada creand o imagine de o noua revolutie, dar ramane asa. Oricum, probabil nu veti posta acest mesaj.

    Un sfat pentru dumneavoastra si pentru alti moderatori de talk-show-uri politice de la Antena3 (post pe care il urmaresc in majoritatea timpului alocat TV-ului), vorba doamnei Dana Grecu: nu ne insultati inteligenta. E adevarat ca sunt si oameni influentabili in acest popor, dar cred ca nu mai merge asa de usor cu prosteala. Se pare ca unii mai si invata din greseli.

    O zi buna,
    Cristi

  30. aparent, nimic interesant..adica pe antonescu il vad foarte des la tv..si tot la antena 3. dar am incredere in tine ca o sa faci o emisiune buna..o sa ma uit

  31. Victor, sper sa ii dai nu doar hard talk, ci si a really hard time. Asta isi inchipuie ca daca tine un discurs avantat o data la mai multe luni si daca arboreaza aerul lui de baiatat istet prin emisiuni tv, gata, si-a facut treaba de lider al opozitiei. As vrea sa reiasa din intrebarile pe care i le pui ca lumea e nemultumita de figuratia asta penibila. Pana la urma, incepem sa-l regretam pe Tariceanu, mai putin charismatic, dar si mai putin unreliable decat acest Tinkerbell. Baga-l in corzi!

  32. nu avem si nu vom avea opozitie unita cu PNL si PSD si nu cu Crin iar in partea cealalta ,,puiutul de arogant” Ponta, sau Che Guevara care marsaluiste pe strazzi in loc sa graiasca frumos la tribuna parlamentului
    una peste alta cred ca e un blestem pur si simplu, sau acesti oameni sunt paraleli de doleantele cetatenilor!?

  33. Salut,
    O intamplare care vine sa indreptateasca initiativa voastra, a ta si a lui Badea, de a manifesta pentru libertatea cuvantului.
    Azi dimineata la Radio Zu era transmisie din Piata Victoriei, din Autobuzdu’ lui Morar, si unde se incerca o aroganta la adresa mai micilor ce ne conduc, condusi la randul lor de cel mai mic dintre ei … si el, la randul lui de cel hot dintre noi
    La Arad, ” la finu Ghita ” pa mosie, Radio Zu e preluat de Radio Arad.
    Numai ca azi dimineata dupa anuntul lui Morar si al lui Buzdu cu aroganta, de la 7:25 pana la 10:15 am ascultat la radio pentru primele 2 minute bruiaje, apoi … PURICI …
    … URMEAZA TELEVIZIUNILE

    Abia astept sa-si ia poporul vreo 5 minute de desene mihaela seara de la 19:55, apoi pana la 20:30 Stiri nasul, apoi … purici portocalii
    … ne meritam soarta

  34. din pacate sunt plictisit si de domnul antonescu, si de domnul ponta ; asemenea liderilor de sindicat, nu prea stiu pe cine mai reprezinta acesti domni si ce interese au.

  35. A durat destul de mult incalzirea lui Antonescu…
    Asteapta, ca la fotbal, sa-l bage antrenorul,care este certat cu impresarul sau ……
    Competitie lunga, mon cher!

  36. Crin Antonescu e singura noastra salvare. Nu zic ca e perfect, pentru ca nimeni nu e, dar el e cel mai aproape de perfectiunea pe care o sa o primim noi romanii…

  37. Antonescu e singurul sef de partid parlamentar care impartaseste, asa cum si trebuie dealtfel, un puternic si, parerea mea, sincer sentiment de ura impotriva Chiorului si a clicii sale. Trebuie sustinuta propunerea lui de greva parlamentara si de demisie a parlamentarilor opozitiei. Doar prin masuri exceptionale se poate raspunde unei situatii exceptionale,unei situatii in care insasi natiunea romana a ajuns sa fie amenintata. Am tot respectul pentru domnul Antonescu si ne-ar fi fost mult mai bine noua, ca tara, daca am fi avut mai multi politicieni de talia unora dintre fruntasii liberali actuali.

  38. Din pacate…, de la asta opozitie nu ne putem astepta decat la sfortari inutile. Vor sa dea impresia unei opozitii unite…, dar nu prea le iese! Prea multe voci din interior derapeaza de la aceasta linie, ba cate’odata-si mai si arata coltii unu’ la altul! De multe ori, ii privesc, ii ascult si ma infior. Ma infioara un gand! Gandul ca… desi se bat cu pumnul in piept…, nu vor in fapt sa ia taurul de coarne! Imi este teama ca vor astepta o minune…, precum il ruga tziganu’ pe D-zeu sa-l ajute sa castige la LOTO, pana s-a suparat D-zeu si i-a zis: Bai tzigane, ca sa castigi la LOTO…, trebuie sa si joci!

    Ma astept sa iasa una din cele mai bune emisiuni. (Ce pacat ca doar de atata suntem in stare!)

  39. hm…dupa d-l Constantinescu…d-l Antonescu…
    foarte bine,Victor.devin fidel emisiunii…asta pana la udrea.
    si asta fara patimi.
    🙂
    (cred,asa laic,ca aceasta femeie nu are ce sa ne spuna vineri seara…exista ptr asta mult mai tinere)

  40. Cristian :

    Fiecare rămâne cu părerile lui. Mai spun doar că nici nu-mi trece prin cap să iau acum punct cu punct ideile exprimate de cineva care “n-a putut” să voteze cu Geoană în turul doi.

    P.S. Crin nu va sta sigur pe un cal alb şi nici pe post de salvatorul neamului în sens fantastic, nu-l văd. Adică aşa ceva nu există, de-aia. Oricum, pe un blog, fără să ne vedem, nu ne putem înţelege aşa cum am face-o face to face.

  41. I-aş întreba pe cei care nu-l plac pe Crin, ce părere au de Ponta şi imaginea lui în fruntea manifestanţilor? :))

  42. Violet:
    tine cont de parerea ceteanului. Sunt un actual liberal, fost taranist harsit in nu-s cum sa le spun :infrangeri politice?
    Mi-am parasit tara ca sa nu inclin capul: cand vine cate un bou de-al lui Pinalty si te amendeaza in fiecare zi, asa, ca sa te reeduce ce ai sa faci?
    Din pacate nici eu nu l-am votat pe Geoana, m-am gandit ca n-are cum sa piarda in turul II si mi-a fost lene sa fac 60 de km.
    PNL-ul nu are inca capacitatea de a castiga alegerile, mentalitatea lui “noua cine ne da” e prea vie, inca. Poate dupa tot haosul si golania asta, in fata foamei, oamenii se vor trezi. Dar ar mai trebui: cultura politica, niscaiva cunostinte de istorie, respect fata de munca (mai ales a altora), solidaritate si ceva bani, altfel vor castiga tot ei (nu’s sub ce forma:PDL, PSD, ori vreo alta alianta bizara). Fara astea si eu cred ca d-nul Crin isi face doar numarul, poate doar (cum ar fi normal) de viitor presedinte.

  43. Eu il sustin si admir mult pe omul asta,e singura esenta de onestitate (pana la dovada contrarie) si logica de bun simt din politica. Singur nu va face nimic,cu aliati poate…daca vor veni in guvernare,vor avea vreo 2 ani de reparat incontinuu. Si asta daca vin niste oameni care se vor dovedi ulterior capabili.
    As vrea sa nu pice ca victima vreodata,ar fii un castig enorm pt portocalii.

    Mi-ar place sa vad un politician “vechi” pe scaunul Vorbelor Grele,ca Radu Campeanu (desi domnul este un pic cam in varsta din cate stiu) sau Teodor Melescanu,un om pe care-l admir de mic pt eticheta si profesionalismul lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.