Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Opoziţie unită sau haiducie politică?

Similar Posts

124 thoughts on “Opoziţie unită sau haiducie politică?

  1. Sigur, crin antonescu e un invitat fermecator si talentat, mester in vorbe, spiritual si convingator, totusi daca-l alatur pnl, mi se mai stinge admiratia fiindca nu uit prestatia unora dintre ministrii sai iar amintirea lui tariceanu ma deprima de-a dreptul! Sigur ca leg de crin anumite sperante, bineinteles ca daca poimaine s-ar vota, ar avea stampila mea, dar mi-e greu sa cred ca neintelegerile cu ponta s-ar datora strict acestuia din urma, asa cum mi-e greu sa pricep ce probleme de pe lumea asta, politice ori personale, pot fi mai importante decat binele tarii asteia fara noroc, astfel incat sa nu le permita baietilor astora sa faca naibii ceva! Sunt de-a dreptul socat de neputinta in fata manariilor basesciene, de care dau dovada toate celelalte partide, asa fortoase si intelepte cum sunt!

  2. Intrebare pt.liderul pnl ?
    Este sau nu de vina dl.Tariceanu pentru situatia bugetului actual al tarii noastre si
    Cine l-a (dez)informat pe Dl.Presedinte al tarii mele despre situatia bugetului tarii mele atunci cand acesta a promulgat legea cu 50% majorare lefuri profesori …???
    Dac a poate sa raspunda liber si fara culoare politica…daca nu…sa trecem.

  3. Doamnei Irina Cristina Anghel:
    “Dumnezeu numara lacrimile unei femei.”
    Proverb persan.
    Domnului Crin Antonescu:
    “Sunt inger doar.
    Dar nu uitati,retineti asta bine!
    Ca diavolul,
    o,cel mai strasnic diavol,
    a fost odata inger,
    ca si mine.”
    Evgheni Evtusenko.
    Astept emisiunea!

  4. crin vrea sa fie presedinte. nu stie nici o limba straina. LOL
    am 27 ani si stiu 3. urasc tot ce inseamna politica romaneasca a anului 2010.
    sunteti penibili^^

  5. Lasati un pic politica deoparte(oricum greseala a fost facuta si nu mai poate fi indreptata pana in 2012)si ocupati-va o luna de zile de educatie EDUCATIE EDUCATIE si veti vedea ce rezultate veti avea cu romanii care nu stiu exact ce se intampla cu ei.Lipsa mijloacelor de existenta le dezvolta doar instincte primare.Stimulati-le un pic creierul si va veti minuna de ce e in stare acest popor(mai ales la cei tineri).

  6. Doru34:
    Dacă tot mi-ai acordat atenţie, atunci dă-mi voie să-ţi spun că mi-e ciudă că n-ai făcut acei 60 km, dar cam atât. Înţeleg că n-ai fost acel “liberal care nu-l poate vota pe Geoană”.
    În rest, cam sunt de acord cu ce ai scris. Şi eu pe Crin îl vreau preşedinte.
    🙂

  7. Ma bucur ca l-ati invitat,am sa urmaresc emisiunea cu mult interes,ca de altfel multi romani.Cred de altfel ca va fi una din cele mai bune emisiuni,aveti un invitat pe care il admir mult si sunteti un moderator care poate scoate ce e mai bun (sau mai rau:))dintr-o persoana.
    Multa bafta.

  8. Pot sa-ti spun ca L.Campanu are dreptate cand afirma ca i s-au facut propuneri “avantajoase”.Astazi 29 oct.Suprefectul UNPR de Botosani a fost obligat sa demisioneze.Acum vreo 10 zile a cerut sa fie recomandat director la Directia sanitara si luat leapsa.La ag.functionarilor publici cei care trebuie sa reuseasca sant invitati la WC si li se dau subiectele asa mi-a povestit cineva care asa a reusit desi….

  9. As dori sa il intreb pe Dn. Antonescu,daca,dpdv legal,statul in scaune al pdleilor este echivalentul in constitutie cu vot-abtinere,altfel nu inteleg cum a cazut aceasta motiune.
    In alta ordine de idei,as dori sa imi exprim mahnirea cu privire la secretoasa misiune a numelor celor care au batut palma si pe urma s-au sucit.De ce nu se fac publice numele,asteptam sa mai ia un mandat uninominal?
    Cu respect,

  10. Pacat de valoarea oratorica a d-nului Antonescu.Are nevoie de specialisti care sa-i puna pe hartie si un proiect macroeconomic viabil si tentant pentru noi, multimea.

  11. Raspuns pentru ” violet ” :
    Ponta nu prea imi inspira incredere , deocamdata !…
    Intre doua raliuri , mai depune o motiune , pe urma mai pleaca intr-o excursie …s.a.m.d !
    Cred ca poate are intentii bune , dar totusi este prea tanar pentru o asa responsabilitate. Ii place mai mult ” imaginea ” pe care se lupta sa si-o construiasca !
    Eu cred ca PSD -ul daca vrea sa castige ceva in tara asta , sa-si caute alt lider …
    ” Micul Titulescu ” ar trebui sa mai creasca putin …

  12. intreaba-l pe domnul antonescu cand ne scapa de cvartetul “buca” (basescu-udrea-cocos-anastase)?
    multumesc

  13. Intrebare ptr invitatul tau:
    – Cand se rupe odata de PSD?
    Ca noi ne-am saturat de FSN- si la putere si in opozitie…

  14. @kiki: “Apreciez onestitatea, curajul si
    perseverenta de care da dovada …” . O clipa am crezut ca va referiti la invatatoarea Cristina Anghel, care este de 67 de zile in greva foamei. Doamna este printre putinii romani care in momentul de fata poate vorbi despre demnitate, onestitate si alte calitati morale.Dumneaei a incetat cu umilintele si compromisurile. Cati dintre noi ne putem mandri cu asa ceva ? Si eu il apreciez pe domnul Antonescu, dar pana a-l considera un fel de Mesia e prea mult… Iar incercam sa gasim un fel de “tatuc ” ? Apropos ,domnul Antonescu stie ca in unele orase PNL si PDL sunt mana-n mana?

  15. Antonio, şi eu cred la fel, că trebuie să mai crească. Şi după două mandate de Crin ( 😀 ), e numai bun, dacă dovedeşte că nu e complice cu Băsescu.
    Nu pot să-i ignor pe oamenii din PSD care pot fi valoroşi pentru această ţară.

  16. Completare: sunt câţiva oameni foarte valoroşi în PSD, care cred că au învăţat din greşelile trecutului. 😀

  17. Eu n-am sa spun ca Dl Crin Antonescu este singura noastra salvare,dar spun ca ne-ar trebui mai multi oameni de calitatea lui Crin Antonescu.Cat mai multi oameni ar trebui sa doreasca lideri necompromisi,necorupti,sa aprecieze cand apar pe scena politica astfel de specimene.Sa ne dorim lideri sinceri,drepti si buni romani.Dle Ciutacu intrebati-l pe dl Antonescu de ce nu-si promoveaza mai mult Guvernul din umbra?Si mai ales sa-si promoveze cat mai mult modul “altfel” de a face politica.

  18. Violet:
    Si mi-e imi este acum ciuda. Dar imi caut in nemernicia mea scuze. Totusi ce au facut “slugile mogulilor”, de la Paris au votat cu sutele pe ora? In Romania am fost membru in comisiile de votare in sectii, ori am fost trimis sa grijesc oamenii cu mancare, cu Pepsi, etc si sa stiu ce se intampla(adica sa cunoastem punctele slabe, de ex. unde observatorul suferea de incontinenta urinara). Stiu ca nu are legatura cu esenta, dar unde trebuia sa votam noi, la Liege, a trebuit sa completam o declaratie ( banui ca pricep ce am de scris) +legitimare+vot, etc.=min. 5 minute. Atunci cum au votat aia? Cum sa cred ca 2 PARTIDE nu au putut demonstra nimic? Ce sa sper? Astept, dar nu’s ce. Ce am inteles ca s-a intamplat la ultimele alegeri m-a uimit. Si am speranta inca, dar trebuie sa se trezeasca romanii, caci pt. mine e clar ca Ponta nu prea duce si nu vreau sa-l vad pe Antonescu spunand “am fost invins” (asta dupa 4 ani).

  19. @Cristian: Dragul meu , scrii atat de patimas , cu argumente conjuncturale si NU GENERAL-VALABILE , dupa o logica atat de incoerenta , incat , desi am vrut initial sa-ti combat toata “poliloghia” , punctual , am “lasat-o balta” … ! Mi-am data seama ca pentru a reusi sa clarific “ghiveciul” din expunerea ta , ar fi trebuit sa abuzez de rabdarea celorlalti cititori .
    Imi pare rau pt. tine , dar din punctul meu de vedere “vorbesti discutii” …
    Daca ai fi avut minimum de curiozitate sa verifici CV-urile tuturor celor din Guvernul liberal “din umbra” , TOTI (cu o exceptie) sunt niste profesionisti (chiar somitati) in domeniul propus sau in unul apropiat , dar MAJORITATEA NU SUNT POLITICIENI (!!!!) , in timp ce Fenechiu, Adomnitei, Vosganian, David, Bijboaca, etc. sunt POLITICIENI INVITATI DE TELEVIZIUNI LA DISCUTII POLITICE !!!!! Acum intelegi ca de ce confunzi “s**a cu prefectura” ?!
    Si cam la fel faci si cu restul… “…camara plina lasata de Nastase…” ???? Unde dracu o fi fost camara aia plina ca nivelul de trai era “varza” pe vremea lui Nastase (ia vezi cat era salariu minim sau cat castigau cadrele didactice , cat erau costurile la utilitati sau pensiile pe vremea lui “Bombonel” si-atunci mai vorbim …) ? Poate “camara LUI Nastase” era plina … Faptul ca Tariceanu nu s-a vaietat ani de-a randul ca PDL-istii si chiar ca PSD-isti , despre “greaua mostenire” (a zis de cateva ori dar DOAR ATAT!), nu inseamna ca nu a gasit bugetul “la pamant” , CA , DE ALTFEL DUPA TOATE GUVERNARILE !!!
    Sa stii ca sunt satul de postacii portocalii , ca sa ajung acum sa-i suport pe cei rosii … Nu sunt liberal convins dar stiu un lucru: in ultimii 20 de ani DOAR in Guvernarea Tariceanu a crescut CU ADEVARAT nivelul de trai al romanilor ! Punct.
    Restul , ca o fi … , ca o pati …, ca din cauza aia … sau din cealalta … etc. SUNT PURE SPECULATII ca sa ne convingeti ca nimeni nu-i mai bun ca Basescu sau ca Nastase (Ponta). Brrrr ! sau Bleah ! … alege tu …

  20. Nici vitele astea din opozitie nu pot sa faca nimic !!!
    Totul e o mafie imputita !!!…
    RUSINE !!!

  21. Protestatare, baga si tu un upgrade la blog pt smartphone. Abia te astept cu manifestu pe pieptu-ti de arama facand spagatu’ in fata ceneaului 🙂 Si-un schimb de maiouri live cu Carmen, la final, pleeaasee 😀

  22. Intreaba-l pe Crin ce parere are despre declaratiile facute de Adrian Cioroianu cum ca e cel mai slab presedinte al PNL.

  23. Domnule Ciutacu am observat ca dumneavoastra si domnul Radu Tudor incercati sa il ridicati in sondaje pe Crin Antonescu, dar nu este corect, dumneavoastra trebuie sa fiti impartiali sau macar sa incercati sa nu va aratati simpatiile personale. Nu uitati de soarta lui Mircea Dinescu si a lui Tudor Popescu. Datorita lor ne-am pricopsit cu Basescu. Adevaratii intelectuali din toata lumea sunt de stanga, nu spun ca si dumneavoastra trebuie sa fiti de stanga dar macar sa nu fiti atat de evident cu dreapta. Acasa puteti sa tineti cu cine vreti dar la televizor trebuie macar sa pareti impartiali daca chiar nu puteti sa fiti neutrii.

  24. Bai , oricat as vrea sa caut nod in papura , dar ca sa contesti coerenta , logica si corectitudinea afirmatiilor lui Antonescu trebuie sa fi ori tampit , ori rauvoitor …!!!

  25. Iar i-a lovit usor pe psdismizati…
    Dom’ profesor era sa ma adoarma atat de frumos povesteste.

  26. Sper inca intr-o alianta sanatoasa intre PSD si PNL,singura formula viabila ce va scoate Romania din marasm.
    In fond,aceste partide sunt asemanatoare si ar trebui sa fuzioneze.
    Numai asa scapam de tiranie!
    …ok,si PC,desi in calculul politic nu e neaparat de luat in seama.Sau chiar PRM,promite.

  27. Trbuie a ne schimba atitudinea cu o ideologie de genu “vreau sa cada guvernu dar nu ma vad mergind alaturi de Crin-Ponta” enuntata de M.Ciuvica si insusita de multi altii de foarte multa vreme, imi cer scuze dar pe astia ii avem daca vrem sa cada guvernu alaturi de ei trube sa mergem; hai sa vedem: copii aia care au murit la revolutie au cam mers alaturi de activisti de Partid, securisti, militieni poate ca stiau, poate nu dar nu si-au pus asa problema au vrut sa cada un regim si si-au riscat viata; credeti caci cu astfel de gindire o sa cada guvernu aista de incompetenti sau asteptati sa sa pogoare Sfintul Duh sa rezolve el problema ? nu avem alti lideri acestia au fost alesi daca doriti iesti in fata si mergem alaturi de dvs ca sa cada guvernu dar haideti sa fim uniti alta cale de mijloc nu exista sau poate vine vreun arhanghel sa faca dreptate. credeti ca UDMR are obiective economice pai hai sa vedem cum i-ar conveni cetateanului de etnie maghiara : sa poata ajunge la scoala unde intr-un mediu civilizat sa invete in limba romina , sa poata progresa si daca nu-i convine aici sa plece oriunde in lume ORI sa poata invata in limba materna dar ECONOMIC familia copilului sa nu aiba bani sa-l poata intretine la scoala unde nu poate ajunge din cauza lipsurilor, unde-i frig ori prea cald(vara normal), manuale lipsa, pachet cu mincare lipsa,profesori slab pregatiti din cauza fondurilor si tot asa ; amu puteti a ne spune dvs oare care din cele enumerate in conditiile actuale li s-ar potrivi ? ori poate si-n aceasta privinta trube a ne uita in sus spre judecata divina? olalaaaa suntem cuprinsi de pronie cereasca. Base cu ai lui se bazeaza pe aceasta “deontologie” indusa in care ne complacem, vai Doamne ca nici Crin sau Ponta nu au facut nimic si vor face numai ce fac PDL – dar ce a vorbit cumva cu D-zeu si i-a spus ca doar ei au adevarul absolut? , mai sunt doi ani si binenteles ca in mintea PDL-eilor sta gindirea ca in 2012 vor mari salariile, vor aloca oarece resurse si vezi Doamne ce bine o sa fie in continuare cu planul lor fantastic de trecere a crizei . Multi inca mai cred ca li se va mai da cite ceva in Decembrie anul asta asa cum neste unii din parlamentari ne spun ca li se vor aloca bani pt ei si cetatenii care i-au votat – asa e, doar pe hirtie – pt ca mai urmeaza votarea bugetului si aceeasi bani li se vor promite si li se va arunca o bucaticaaa micaaa-micaaa dupa care banii promisi vor disparea pt ca nu vor mai fi pina la urmatoarea motiune probabil (cit de bezmetic sa fii sa mai crezi asemenea prostii) . Revenind , daca vrem a da jos guvernu si clica lor nu exista cale de mijloc , nu exista ceilalti care au fost n-au facut nimic (pai daca nu faceau nimic din ce au ei sa cheltuie acum) hai sa fim alaturi de cei pe care ii avem, Crin-Ponta, si daca nu or fi mai buni ca astia ii dam jos mai repede decit ii ridicam tinta noastra momentan e darimarea astora si trube sa o facem. Apropo ca sa ieiparte la mitingul sindicalist e necesar a fi arian, cei care simpatizeaza un partid ori altu e necesar a avea calus sa nu-si exprime opiniile cumva din cei care l-au ales pe Base nu faceau parte si din sindicate? sa fimn seriosi, trebuie sa incercati a schimba mentalitatile acestea de genu “vreau sa cada guvernul dar nu merg alaturi de Cri-Ponta” si abea atunci puterea va incepe a se rupe, altfel vor fi doar vorbe in vint.

  28. Da, a fost o emisiune pe cinste. Am tinut sa scriu asta, chiar mi-a placut. Daca dl Antonescu isi scrie singur discursurile (si cred ca are minim o mare contributie la ele), atunci are o inteligenta ascutita si o charisma de netagaduit.
    Week-end placut tuturor.

  29. Usor , usor , vine tiptil ca o pisica Partidul lui Diaconescu …. hahahahahaha
    Ar fi culmea ca astia in timp ce se cearta si se ” rup ” in programe si ideologii , Diaconescu sa le fure cascavalul !!!

  30. O emisiune foarte buna aseara. Am si eu o mica curiozitate, intalnirea cu D-na Udrea chiar va mai avea loc in cadrul emisiunii d-voastre?
    Off-topic: Blogul d-voastra nu poate fi incarcat decat utilizand Mozzila. Cu Chrome sau IE nu pot viziona continutul blogului d-voastra.
    Numai bine!

  31. din doua una dle V.Ciutacu: ori esti pe blat cu CA ori esti slab realizator tv; in momentul in care CA a spus ca a vb cu tipa aia de la petrom pt functia de prim-ministru si ea i-a spus pas, urmatoarea ta intreba LOGICA era sa-l intrebi: dle CA, dar cu iohanis, cu farmache etc ai vorbit si daca da ti-au spus si ei pas sau nu? din moment ce i-a propus psd-ului, in mod normal se presupune ca a vb cu toti si toti au acceptat (desi niciunul nu a confirmat). Daca este asa, atunci asta spune multe despre calitatea acestor candidati, adica sa accepti sa fi prim-ministru in conditiile in care mai sunt inca 10 carora li s-a propus acelasi lucru, in conditiile in care nu ai niciun cuvant de spus in ceea ce priveste echipa ministeriala si in conditiile unei crize economice accerbe intr-o tara ca a noastra, inseamna sa dai dovada de un amatorism la cub. Concluzia e clara: liberalii nu au niciun gand sa intre la guvernare acum; au venit cu propunerea asta cu prim-ministru doar ca sa nu se spuna ca sunt la remorca psd si ca sa arate eventualilor doritori de votat motiunea ca opozitia nu e unita si ar fi bine sa nici nu o sustina. Cine le garanta lor ca motiunea trecea daca se stia prim-ministru, din contra eu cred ca nici macar o parte din cei din psd sau pnl nu votau daca nu le placea de un eventual prim-ministru

  32. In anii 90 exista campania:”Nu ne vindem tara” cand la postul national de televiziune apareau tot felul de oameni care declarau usu si tare ca nu sunt de acord cu politica domnului Ratiu de a privatiza economia. Sloganul PNT-CD: “Alungati Lupii”, referinu-se la alungarea fostilot securisti si comunisti care s-au organizat in FSN nu a dat roade deoarece postul national de televiziune era aservit 100% puteri. Acum la 20 de ani de la Revolutie se duce o alta campanie si anume:”toti sunt la fel”…si citind conebtariile precedente vad ca si-a atins scopul. Nu domnilor, nu toti sunt la fel. Si nu mai bagati in aceeasi oala PNL cu PSD si PDL care fac parte din fostul FSN. O analiza simpla ne arata ca tara a fost condusa de 20 de ani de aceeasi oameni si anule fosti securisti si activisti comunisti. In guvernarea PNTCD a existat un PD care provenea din FSN si care prin santaj ca ies de la guvernare si distrugand majoritatea de atunci, si-au impus doleantele. In guvernarea 2004 -2008 in primii 2 ani PNL a guvernat cu PD si urmatorii 2 ani sustinuti de PSD…DEci in aceasta tara adevarata dreapta nu a guvernat singura o secunda. Va rog nu mai bagati in aceasi oala toate partidele politici.

  33. @violet
    Daca s-ar interzice proxy-urile si daca Victor ar fi mai exigent, asa cum v-a amenintat la un moment dat anul trecut, n-ar mai ramane nimic din discursurile voastre.

    Iar ideea pe care o sugerezi tu, voteaza un prostanac doar pentru ca e prostanacul nostru, este probabil rezultatul mediului politic in care te invarti.

    Eu n-am fost coarda lui Base pana sa vrea sa ma fuzioneze in direct la televizor, asa ca nu am de ce fac lucrul asta.

    Cat despre Crin…au spus si altii mai sus si dupa ce-am vazut inregistrarea pot sa spun si eu dupa modelul Crin cu guvernarea superminoritara asumata ca…

    as vrea sa-mi asum pozitia de mogul insa nu mi-o ofera nimeni. 🙂

    Asa ca din punctul meu de vedere, fiecare de capul lui si cu cat obtine. La sfarsit pun pe masa ce-au strans si vad ce pot face in conformitate cu acele rezultate.
    Fara abureli de genul ca noi vrem un prim-ministru independent, ca noi suntem pe locul 2, ca noi suntem geniali, ca noi vrem cota unica…in general fara conditionari prealabile.

    O sa ia PNL-ul cat are in sondaje cand o sa fiu eu popa. In afara de faptul ca este pepiniera portocaliilor si a “independentilor”.

    Mie mi se pare mai corect si mai curat asa. Si inainte sa te agiti iti spun ca mi se rupe in 14 daca mai sta PSD-ul o tura, sau o viata, in opozitie.

    Castigati alegerile cu forte proprii, puneti-va presedinte, premier, si asta e, foarte bine. Nu plange nimeni dupa PSD, n-avea grija. In afara de membrii lor de partid.

    Dar cand vreodata a castigat PNL alegerile, altfel decat in aliante conjucturale, cu PNT, cu PD, cu… ?

    Iar Ponta…eu in locul lui Ponta va lasam pe voi liberalii care ati navalit pe televizoare sa anuntati ca depuneti motiune de cenzura pe educatie, s-o depuneti. 🙂 Va ziceam bine mai, ia depuneti voi motiunea si noi o votam. Sa vedem daca aveti parlamentarii necesari. 🙂

  34. Cristian, hai că eşti haios!
    În primul rând, nu cred că Victor m-a ameninţat pe mine personal. 🙂
    Şi ştii tu, nu vreau să pun întrebări stupide, dar mi se pare mie sau mă consideri postac liberal? În sensul că mă trimite PNL, pe bază de remuneraţie, să scriu pe blog? :))
    Cât despre “coarda lui Băse”, guess what: nici Crin N-A FOST! Eu parcă aşa am auzit recent, că el, Crin, n-a fost de acord cu alianţa DA. Tare de tot! Eu n-am ştiut asta, fiindcă pe vremea aceea nu mă interesa deloc politica. Evident, în mod cu totul eronat. Aşa am ajuns să-l votez în 2004 pe Băsescu. Asta e, mai face omul şi tâmpenii.
    Bine, nu trebuie să-ţi spun cine A FOST, că se ştie… 😉

    Rândurile tale eu văd că emană tot “deranjul” provocat de Crin şi procentele lui, că prea încerci să mă/ne convingi de nişte chestii pe care le doreşti tu. Dacă greşesc, e greşeala mea. Who cares?

  35. Cristian:

    Tot zic să nu insist, dar mai am ceva de spus şi chiar că trec la altceva.
    PNL e pepiniera portocaliilor şi a “independenţilor”? Serios? Dar PSD ce e/ a fost (sper) ? O să încerc să aflu câţi sunt plecaţi din PNL şi câţi din PSD să-i pupe fundul lui Băsescu, contra avantaje, că nu pe degeaba. La prima “strigare” îmi vin în minte nume ca: Oprea, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu ( ilustrul diplomat, eufemistic vorbind, of course).

  36. Crin a fost cel pe care-l ştiu, la emisiune. Ce vrea Opoziţia asta să ne servească, asta nu mai ştiu. Om vedea, dar are şi răbdarea noastră limite.
    Mi-a plăcut observaţia că numele lui Crin e prea lung pentru a scrie cu oi pe deal. :)) De aici, imposibilitatea colaborării cu Flutur.
    🙂

  37. ” violet ” …
    Mai e o optine : sa fii noul Aliodor a lui Crin .. hahaha
    Glumesc …

  38. Ce sunt astea PSD, PD-L , PNL , PC, PRM etc? Stie cineva ce sunt ? Va spun eu ce sunt , interfetele unui sistem mafiot!

    Ne trebuie o revolutie adevarata de data asta, una care sa darame aceasta mafie din temelie.

  39. Coalitia lu’peste prajit in dansul fetelor de la Capalna,coregrafia la Cotrocila,dupa ureche, sa se adune ca sa se stranga sa-si faca apelul si arrivederci si un praz verde!Era un cantec,non ho l’eta per amarti,a cazut frunza,s-a dus dragostea,udrea stie de ce!E timpul sa mai si radem,trebuie sa am o satisfactie,daca motiune nu e,educatia e gestanta,papica nu e….in schimb euroi e,porcisme stie!

  40. se pare ca nu reusim sa ne ocupam de ceva serios . maresalul florilor ne-a vorbit iar de intretinerea gradinii ( romania ) si acum ne dam toti cu parerea cum ca el era cel mai bun samd . sa fim seriosi crin este de departe cel mai slab lider de partid … fac o concesie numind cloaca de interese de la pnl partid politic . si ca au fost cei mai hoti dintre toti cei care ne-au condus cred ca nici cel mai chior nu poate spune altceva … sa ne uitam la sectorul care a avut ghinion sa aiba un primar analfabet dar liberal prin altoire chiliman care bate recordul de timp la schimbarea bordurilor si a sensurilor giratorii din sector …. avem cumva alegeri anticipate si patriciu ( as pune un p si mai mic ) nu mai da bani ? bordura placuta d-nule chiliman

  41. Ciudat, dar si mie tot poanta cu numele prea lung pt a fi scris de flutur cu oi pe dealuri (Doamne, ce dementa!), mi-a ramas in minte! Altfel, crin ca de obicei: inteligent, ironic si plin de farmec, dar nu l-am auzit sa spuna ca tara si poporul roman sunt mai presus de culorile si umorile politice si ca va face pe dracu-n patru, chiar si sa treaca peste antipatia si dispretul fara intoarcere pe care pare sa i le poarte lui ponta! Ori, pana nu aud si nu vad ca baietii astia isi dau mana si trec peste sentimentele personale de dragul meu si-al celorlalti romani, degeaba farmecul si discursul impecabil! Si, intre noi fie vorba, felul in care ati formulat intrebarile, a fost cel putin la fel de interesant ca si raspunsurile! “Vorbe grele” capata tot mai multa substanta si demnitate, felicitari!

  42. Ponta e mai rau ca Geoana. Cu alte cuvinte : E DEZASTRU!
    Legea educatiei e o marlanie la puterea paishe. Auzi ma, plozii bozgori sunt dusi pe banul public cu “taximetrul” de acasa la scoala indiferent cat de departe locuiesc ei de scoala. Cadrele didactice sunt duse la “specializare” in strainatate tot pe banul public!
    Fratilor! O noua revolutie. Crin presedinte si confiscarea tuturor averilor ilicite. Statul sa recupereze daunele facute de toti liderii de dupa 89.
    PSD daca are valori le ascunde sub pres! Tara nu face nimic cu de’alde Ponta sau Nastase.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.