Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine şi de ce îngheaţă la Universitate?

Cine şi de ce îngheaţă la Universitate?

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII

UPDATE: Popor de folclorişti; doar noi putem face sârbe pe lozinci din piaţă

UPDATE LA UPDATE: Viermele ăla băsist pe care-l strâng chiloţii, Mircea Marian, se plângea că nu-i dă voie confidenţailitatea să-şi dea publicităţii contractul de la TVR, să vadă oamenii că nu se îngraşă pe banii lor. Au avut grijă alţii s-o facă. Exact cât scria în stenograme. Munciţi voi, fraierilor, şi plătiţi-vă impozitele şi taxele, că Băsescu trebuie să-şi plătească propaganda.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “Cine şi de ce îngheaţă la Universitate?

  1. O emisiune pe care am s-o urmaresc pentru ca din iesirile publice de pana acum a domnului Craciun si a domnului Doru Stanculescu mi-au parut ca au lucruri interesante si importante de spus.
    p.s. : astept revenirea domnului Mircea Albulescu:D

  2. Cred că Daniel Barbu va fi cam “înghesuit” între cei doi. 🙂

    P.S. Şi ce frumos vorbea Borbely şi-şi făcea el numărul de dus cu droaga “boborul” maghiar ( în mod special ), când dădu peste el Ciutacu! Şi ce îmbârligător era el în discursul său, iar Ciutacu îi aducea aminte că e bine să pluteşti, dar tot ajungi cu picioarele pe pământ, până la urmă! A fost foarte amuzant de privit; cred că şi Sandrei îi “râdea mustaţa”. 🙂
    O fi ştiut ungurul cine mai e invitat la Sandra?

  3. Inghet la Universitate pentru ca neamul meu sa nu mai fie sclavit in propria tara de catre straini.

  4. Doamne ai avut nervi de otel azi cu Borbely! Cat tupeu are omul asta,sa vina si sa spuna apasat ca el a facut pentru electoratul lui maghiar mult bine:nu i-a diminuat pensia cu 15%,si ca au profitat si amaratii de romani pe langa ungurii lui.
    Chiar nu am nimic cu maghiarii in general,ba chiar am fost de multe ori in zonele turistice locuite de maghiari si nu am avut absolut niciodata vreo experienta urata.Sunt oameni amabili,serviabili,care-si vad interesul si daca te prind pe la ei iti iau banii pe orice,prin servicii foarte bune.Domne dar astia nu au nicio treaba cu oamenii aia,pe bune!Niste imbuibati care au curvit politic de 20 de ani,si sunt ingrozitor de tupeisti! Bine ca n-ai luat foc,ca nici mult nu mai aveai….

  5. Nu știu, dar mai tare ar trebui să înghețe locataru’ de la Cotroceni! Stau și mă întreb: Ăsta nu-și dă seama ce ageamii are în ”subordine” sau așa îi palce lui?

  6. salut Victor,
    apropo de Piata Universitatii si de ceea ce colicita oamenii care au iesit in strada, am citit o propunere pentru reforma clasei politice, acesta este link-ul

    ce parere ai? poate sa fie o solutie, macar tranzitorie pentru a iesi din aceasta criza politica? si pentru a schimba cumva personajele politice actuale?
    multumesc

  7. Asta e, cind romanului ii e frig face batuta pe loc. Pai in ce tara mai vezi, sau ai mai vazut, ca niste proteste sa se faca cu lunile, iar nemurile proaste ce ne guverneaza sa ne trateze cu aroganta si sa ne lase sa fierbem in suc propiu?

  8. Tare as fi vrut sa urmaresc emisiunea lui Gadea unde si tu erai invitat.Nu a fost sa fie.Nu se mai poate Victore nu se mai poate.Chiar nu exista cineva sa isi dea seama ca Iliesiu ala e sisi.Daca nu m-a inebunit cu manifestul lui cu apelul ,,,lui catre clasa ,,intelectuala,, .Parca-i o placa zgariata cu anii 90 si scrisoarea lui.Si cine sant aia din scrisoareTismaneanu,Patapievici,Plesu …….Nu gasea si el niste Romani .Numai alogeni .Oamenii lui basel.

  9. Observ ca se incearca cu ura inversunata minimalizarea si luarea in deradere a protestelor.Noroc cu frigul asta polar!Altfel stateau inca pititi prin Palatul Victoria.Vad ca si prostituata Udrea a iesit la rampa sa trimita lumea la munca pe gerul asta.Eu o trimit pe centura.A capatat scroafa curaj.Eu daca as fi in locul lor ,as fi mai prudenta in declaratii.Iarna nu se anunta usoara,ci cu facturi mari,preturi mari si multe nemultumiri.

  10. Lui scroafa de Udrea ar trebui sa-i ramana vorbele in gat !!!!!!!!!!
    Spanzurata exact in locul unde isi distrug sanatatea , si asa fragila , sute de batrani si copii si oameni prost hraniti !!!
    NENOROCITA PARVENITA !!!… Asta ar trebui impuscata ca pe un caine , putoarea dracului !!!…

  11. Wow ! Am crezut ca s-a intimplat un soi de
    “dansul pinguinului” intre timp. 😀
    Well, sintem un popor plin de har si fara de griji;
    probabil ca sirba cu pricina e un raspuns la “pîrţî-pa”-ul
    din 2009, cind doi “rapsozi” il elogiau pe “parintele” natiunii.
    Mamaliga de la gura sobei vazuta prin geamul inghetat e extraordinara;
    apropo de mamaliga, e un mic cintecel in Yiddish despre tara noastra
    de prin 1925 (Aaron Lebedeff – “Romenye, Romenye”) ce zice cam asa
    in primele doua strofe:
    http://www.youtube.com/watch?v=0agi_Gj2IEc

    Ah ! Romania, Romania, Romania…
    A fost odata un pamint dulce si minunat.
    Ekh ! Romania, Romania, Romania…
    A fost odata un pamint dulce si frumos.
    Sa traiesti acolo e o placere;
    Ce-ti pofteste inima poti primi;
    O mamaliga, o pastrama, un cirnat,
    Si un pahar de vin, aha !

    Ay, in Romania viata e asa de buna;
    Nimeni nu stie de grija;
    Peste tot, romanii beau vin
    Si iau o muscatura de cascaval.
    Hay, digadi dam… ♫

  12. Sincer eu nu inghet la Universitate pt popor, patrie, naeam, tara etc.

    Mie unuia o natiune inerta imi provoaca doar scarba – eu sunt acolo mai presus de orice pentru mine – daca asta va conta in ecuatia mare a lucrurilor n-am habar – cert e ca o mana de oameni cati suntem am reusit sa dezstabilizam un regim – cel putin aparent – cum ar fi fost ma intreb daca nu am fi fiintat ca o natiune de oi obediente? … e doar o chestiune ipotetica pt ca in ciuda faptului ca unii isi fac iluzii ca venind primavara o sa fim multi eu cred ca si in toiul verii romanii ar avea doua prioritati: lasitatea si lenea. Sunt o mie si una de motive pt care oamenii nemultumiti nu protesteaza sau nu au protestat – doua sunt in opinia mea primordiale: lasitatea si lenea. Nimeni, dar absolut nimeni nu te impiedica, tu fiind un om liber, sa iesi undeva, oriunde, pt 23-30 de minute, nici macar pe zi ci pe saptamana in strada sa iti strigi sau proclami nemultumirea. Si cu asta basta. PS: daca fiecare bucurestean ar iesi doar 30 de min PE SAPTAMANA intre 8 si 10 seara am fi in orice moment cel putin 100.000 … no further comment

  13. buna dimineata,

    Dabia astept emisiunea de diseara , in primul rand pentru Claudiu i-am vazut discursul de la Bruxelles si am vazut ca le-a placut celor de acolo ce a spus, ca s-au ridicat si l-au aplaudat.La emisiunea Sandrei nu v-am vazut, dar am vazut-o pe cea a lui Gadea, intradevar s-a circulat ingrozitor aseara, ca l-am auzit si pe amicul Badea la radio cum se vaita, iar asa cum am scris si in sms la hipermarketuri era dezastru, ca doara incepusera nenorocitii sa anunte ca vin troienile si luni, marti si miercuri bucurestiul v-a fi inchis.Jos palaria pentru Oprescu cu autobuzele se circula perfect pe sosea, chiar si acum dimineata era soseaua brici. O zi buna

  14. M-a enervat Borbely cu aroganta ca datorita lui nu ni s-au taiat pensiile cu 15%! A crezut ca am uitat ca nu a fost de acord Curtea Constitutionala si ca nu UDMR-ul a reclamat? Pana la urma au reusit sa ne ia 5,5% CASS! Victor, diseara sa amintesti printre ‘randuri’ despre divesiunea lui Igas cu iarna din 1954! Acesta a lansat si fraza ca s-a retras din Fondul de rezerva a primului ministru o suma enorma pentru a face fata! Cred ca asta a fost mesajul si nimeni de la Sinteza zilei sau celelalte emisiuni nu a observat.

  15. la prima parte a intrebarii nu pot raspunde decat: oameni decenti, oameni frumosi, oameni furiosi, oameni curajosi, oameni…la partea a doua a intrebarii raspunsul este mai simplu pentru ceilelti oameni la fel de decenti, la fel de frumosi, la fel de furiosi dar nu la fel de curajosi in cateva cuvinte, pentru noi poporul roman….

  16. Iesi afara javra ordinara !
    A avut noroc javra odrinara cu gerul asta ca m-am congelat la universitate si o sa mai vin cand se incalzeste la primavara acum stau in casa ca simt ca ma ia raceala !

  17. Tot comentati ca la A3 nu vin oamenii puterii ca le e teama de intrebarile voastre , dupa monologul lu’ borbely pot veni linistiti ! Placa lor uzata va derula fara probleme !

  18. Protestez cum pot,unde pot,pe ce vreme pot impotriva faptului ca astazi , dintr-un roman majoritar in tara mea am ajuns, in drepturi, un minoritar condus de un UDMR( cu 6% votanti), cativa minoritari(votati de cateva sute) si un UNPR( aflat la putere ilegal-format din cateva ciurucuri reevaluate).
    Protestez pentru ca am acest drept impotriva unui stat corupt, impotriva unui Parlament redus la formalitate, impotriva unui partid stat, impotriva unei dictaturi personale si pentru ca vreau sa traiesc in democratie, in libertate, intr-un stat de drept si sa fiu condus de oameni de valoare.
    Astazi numai accept incompetentii , slugile,ghioceii, mafia , institutiile statului politizate de la armata la SRI. de la justitie la ultimul functionar dintr-o oarecare primarie.
    Voronescu s-a inconjurat de oameni inculti care sa nu-l contrazica.
    DEZBINA si CONDU!

  19. Super tare smetia data ungurului!!!! Apropo,Victore,voi stiti de ce faceti asa audiente mari?Prin lipsa portocaliilor.Vorba lui Badea,toti au aceeasi placa zgiriata primita de la zeus(intentionat fara majuscula).M-a surprins ieri sa vad cum fufa prezidentiala a prins din nou curaj,trimitind protestatarii la munca.ORDINARA este prima care ar trebui sa faca acest lucru,sa nu mai “suga”din buget.

  20. Sapte ani de guvernare basescianista.
    Acum aspectul general al satului romanesc este dezolant: saracie, vrajba, minciuna, coruptie, manie mocnita, apatie, neincredere in slujitorii bisericii, in biserica chiar, ca locas de inchinaciune si reculegere, taranul roman prea des inselat, preferand sa se intalneasca cu Dumnezeu doar in sufletul sau.
    Si mai presus de toate lipsa orizontului, a luminii datatoare de speranta, de parca acesta s-ar fi inchis pentru romani.

  21. Stiu cine nu ingheata la universitate. Si mai stiu si de ce. sint cei care s-au asociat cu marele proprietar al unei rentabile fabrici … de inghetata!

  22. Una dintre cele mai lamuritoare„intamplari”din ultimul timp asupra paradoxului romanesc de astazi a fost prezentza ministrului mediului intr-o emisiune la Antena3.Daca mai era ceva neclar,acum nu mai este: etnia domniei sale formeaza picioarele de lut ale elefantului care calca acum totul….inca….

  23. Traian Băsescu, nu a fost sincer cu românii prin discursul său din 25 ianuarie 2012.
    Ce spunea Traian Băsescu, printre altele, în discursul respectiv:
    -Nu sînt un dictator.
    -Nu eu fac dosare,
    -Nu eu conduc PDL,
    -DNA-ul nu este al preşedintelui.
    Să le luam pe rînd:
    Nu sunt dictator, spunea Traian Băsescu. Dar întreb şi eu.
    -cui îi sînt prezentate toate informaţiile secrete din România ?
    -cine foloseşte legea pentru suprimarea opiniilor opozitiei ?
    -cine a preluat controlului asupra guvernului ?
    -cunoaşteţi convertirea oamenilor legii in niste supusi preaplecati puterii, dvs ?
    -suprimarea protestatarilor si ai celor care se opun regimului politic, etc.
    Nu eu fac dosare.
    Păi nu dvs.aţi spus la TVR, în 21 decembrie 2011, că presedintele trebuie să filtreze dosarele ?. Atunici vă refereaţi la DNA. Spuneaţi dvs.,să vi se arate un procuror care să spună că a primit de la dvs. indicaţii. Haide să fim serioşi. Nu vedeţi că nici oamenii nu vă mai cred.
    Nu eu conduc PDL.
    D-le preşedinte Traian Băsescu cine îi chemă, ori de cîte ori apare o problemă pe parlamentarii PDL, la Scroviştea, unde nu are acces nimeni în afară de dvs.? Dar la Palatul Parlamentului de cîte ori i-aţi chemat la şedinţă ? Este o imixtiune a dvs. în activitatea partidului?
    DNA-ul nu este al preşedintelui.
    D-le preşedinte, DNA este singura instituţie publică pe care aţi lăudat-o mai mereu. De ce ? Care este principala activitate a DNA ?. Nu cumva facerea de dosare penale?.
    In schim nimic despre protestatarii din ţară. De ce oare?. Asta-i respectul dvs.pentru popor.
    Iată d-le preşedinte de ce românii vă consideră că nu aţi fost sincer. Jalnic.

  24. Nu cred ca are de-a face cu nationalitatea.M-am lamurit ca lichelismul nu are nationalitate,de cind cu UDMR-ul.L-am vazut pe elegantul domn Frunda,a carui prioritate e sa apere clasa politica,nu cetatenii,cum dupa ce da mina cu Igas si aproape il trage si il pupa romaneste pe ambii obraji(la deschiderea sesiunii ordinare).Sa nu mai spun de Cherestoy sau de Borbely-aseara l-ai menajat dupa o sarja initiala!Nu-s nationalist,stiu ungureste si am trait in ungurime,dar nu am intilnit asa lichele printre ungurii de rind!
    Asta de la FMI,Franks vad ca s-a romanit si a dat-o pe pastrama si bea aldamasul cu baietii destepti.Am inteles,ca de la inelul maro a trecut pe carnita umeda!Poate il crestineaza Gigi!
    Nu m-ar mira sa vad orice functionar strain ca dupa ceva timp petrecut in Romania,lipeste bani pe fruntea lui Salam rigiind a mici sau ca danseaza din buric descheiat la slit!

  25. Borbely ,,menistrull,, cercetat de DNA.Sub nasul caruia apele Romaniei sant otravite si rauriile muntiilor distruse.Paduriile sant exterminate ,aerul tarii poluat.Si el doarme in papucii statului.Cel mai tantalau ministru al mediului in cei 22 de ani.Sub nasul caruia se va extrage gazul de sist de catre Chevron procedeu interzis in UE si chiar in State.Va fi un dezastru pt apele subterane si aerul Romaniei.Vedeai-as scosi pe veci din viata politica pe iudeo-meristii astia .Un singur reprezentant de-al lor ajunge si ala cu gura cusuta.

  26. Vremea este cea care ne creeaza cel mai mare disconfort, deoarece este departe de a fi solidara cu noi, cei care am ales sa ne afirmam dreptul la libertate, cu demnitate si fara a tine cont de gradele cu minus, viscol, jignirile si nesimtirea celor de la putere. Cu fiecare zi ce trece, suntem din ce in ce mai determinati, sa continuam sa rezistam, pana in momentul in care vremea va reveni la sentimente mai bune si vor putea veni alaturi de noi din ce in ce mai multi. Spre cinstea lor, majoritari sunt cei trecuti de 60 de ani, decanul de varsta fiind un domn de 89 de ani, care vine zilnic, fara sa tina cont de faptul ca isi pune viata in pericol – mi-a spus ca nu vrea sa paraseasca aceasta lume lasand tara sa fie distrusa de acesti oameni de nimic!
    mai multe, plus poze puteti gasi pe blogul meu, in serialul ”povestiri din piata libertatii”

  27. “Cine şi de ce îngheaţă la Universitate?”

    Nu doar acolo, Imperatoare. Deşi nu se vede la televizor şi în “Piaţa” noastră din faţa Casei de Cultură (peste drum de Primăria lui Ritzi) se strigă îngheţat, de săptămâni întregi. Uneori câteva sute, alteori câteva zeci, alteori o mână. Ce se aude? La început multe strigări şi ziceri (de n-aş fi aşa ruşinos vi le-aş spune 😉 )dar s-au desprins dintre ele ce ne doare pe toţi: JOS BĂSESCU!
    (Despre legitimaţia pe care o port alături de mulţi alţii oricând ies în oraş, i-am spus Măritei noastre. Pe ea scrie în clar: “BĂSESCU, DEMISIA! ANTICIPATE! NU COMASATE!” Până se vor împlini, legitimaţia asta cu înscrisul de mai sus,în piept sau pe guler o să-mi stea. Cum ar veni, am intrat Anticipat în vremea Mărţişorului. 😉

  28. Astazi la Bistrita ninge de trasneste, dar o sa fim ca de obicei acolo. Imputitul de Olteanu spune ca opozitia -i formata din handicapati psihici. Noi toti suntem opozitia, toti cei ce nu-i mai vrem! Da, cum spunea cineva mai sus, nu stim ce va insemna gestul nostru in aceasta ecuatie, dar eu una stiu ca nu sunt vierme, ciumpalac,nevrotica sau handicapata psihic. Stiu ca am platit miliarde de lei din afacerea mea gunoaielor astora si nu mai vreau sa o fac pentru ei! Vreau sa-i concediez definitiv! Sa se duca dracului toti, in frunte cu vaca aia grasa de Udrea, care ne trimitea ieri sa muncim! Cine? Putoarea aia ordinara, stie ea ce inseamna munca? O intereseaza macar CINE protesteaza? Tembela! Imi iau haina de schi si ma duc sa protestez in continuare, cu sau fara rost, pana la final.Si daca n-am reusi sa facem nimic, faptul ca le pot striga in fiecare zi saturatia pe care o am fata de ei, imi face bine.

  29. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Succes pentru emisiunea din aceasta seara.
    Ma bucura prezenta d-lui Claudiu Craciun;este o dovada ca tineretul roman,care e din ce in ce mai destept, a inceput sa reactioneze si sa fie auzit.

    Cu tot respectul pentru Dvs. si invitati,
    IoanaP

  30. Stiu ca s-ar putea sa par nebun, dar de cand a inceput sa inghete Romania, de acum cca 2 saptamani, am avut senzatia unui plan bine pus la punct de marea oculta, care si-a dat seama ca Romania e in pragul unei revolte fara precedent in ultimii 22 de ani, si ca e in pericol sa-si piarda influenta asupra tarii noastre (prin FMI si tradatorii de politicieni).

    Si cred ca s-a pus in functiune sistemul HAARP, pentru ca oamenii sa stea acasa si sa se descurajeze sa mai manifesteze.

    Ieri, am aflat ca in Dobrogea au fost montate niste antene ciudate, o miniatura a sistemului HAARP din strainatate, si ca e posibil chiar de la noi din tara sa se fi provocat ger, zapada etc.

    Stiu ca pot parea ciudat, dar credeti-ma ca orice e posibil acum.

    IN plus, amici care au manifestat zile in sir pana sa inghete Romania, au spus ca au avut dureri de cap, ameteli,stari de panica si frica, un fel de anxietate si tulburare, ca si cum s-ar fi actionat asupra lor cu vreo arma moderna de tip psihotronic.

    Numai bine!

  31. De n-ar fi această mini eră glaciară în întreaga Europă, mai că aş tinde să-l cred pe @mircea. 😉 Ori îşi arată Natura muşchii, ori le-a scăpat ălora din mână experimentul. 🙂

  32. @mircea:
    mie doar jimmy choo-urile purtate “cu gratie”,
    hahaiala lui “ză eşec”, zimbetul posesorului
    pantofului gaurit, “cotcodaceala” impartitorului
    de ceai cu lopatica si declaratiile lui Mărcuş
    mi-au provocat repulsie pina acum; arma aia
    psiho-pupu ori nu exista, ori e ineficace… =))

  33. M-am uitat in statele de plata ale TVR si la prima lectura-Lucia Hossu Longin cistiga jumatate cit Liiceanu!Daca in materie de televiziune,Liiceanu face mai multi bani decit dna Hossu-Longin asta da reforma statului!

  34. @bond-escu: la rigoare, Lucica are doua contracte, plus indemnizatia de CA, deci ia mai mult decat Liiceanu. da-i imoral ca are nevoie de mai multe surse de venit ca sa-l depaseasca

  35. puteai sa dai direct link-ul catre site-ul care a publicat prima oara statele de plata, nu catre site-uri care au preluat informatia la a 7-a mana sau ti-e teama ca te acuza cineva de partinire!?

  36. TRAIAN BASESCU NU A FOST DETERMINAT SA FACA MISCAREA CU BOC DIN CAUZA STRAZII,PUTIN II
    PASA DE OAMENI, PLANUL ERA FACUT DE ANUL TRECUT PT CA NU AU PREVAZUT FONDURI PT ALEGERI.

  37. inventivi mai sunt romanii, oricum bine ca am scapat de boc si de gloata lui incompetenta,dar mai un singur hop demisia dictatorului, tiranuli TRAIAN BASESCU care se face ca nu vede pe cei de la piata universitatii pe romani in general. Ma intreb oare o fi fost cea mai buna decizie pe care a luat-o de al pune premier pe MIHAI RAZVAN UNGUREANU seful spionilor. se pare ca domnul boc nu mai pupa bine si a zis ca il schimbe acum oare noul premier lo pupa bine.In legatura cu doamna Udrea care ne trimite la munca, bun ne ducem dar unde daca nu mai sunt locuri de munca in tara, oare de ce? fiindca de 8 ani ati distrus tot si acum pe ultima suta de metri mai vreti sa distrugeti tot ce a mai ramas. nu pot sa spun decat jos basescu

  38. Doamne fereste,ce aud ???????! Manifestatii in ritm de sarba …..:)))))) lesin de ras …sau de plans!!!!!
    Pai,pentru asta am inghetat eu cu orele?! …sa faca unii sarbe idioate ?????!
    Popor tembel ! :((((

  39. Domnule Ciutacu ! Urmaresc de multa vreme,comentariile pertinente ,in cadrul ANTENEI3.Unul dintre fii mei este de varsta d-voastra si as fi bucuros sa fiti unul dintre ei.Ceea ce se intampla in Bucuresti si alte localitati,reprezinta acte de EROISM. Rezultatul? O sleahta de emanati cu un MARTAFOI in frunte ! Ai parte,ai carte.Ai carte,ai masterate.Ai masterate,ai maserati si toate la un loc,MANGA CUM LAUDAE !

  40. sa fie,oare,ponta atat de naiv, sa nu zic prost,incat sa nu-si dea seama ca apropierea de basescu inseamna sinucidere politica? sa-si doreasca,oare,ponta sa se faca,carpa de sters pe talpi a lui basescu?eu si nu numai, am apreciat discursul lui ponta.stiu, o sa spuneti ca e treaba mea dar eu mai cred ca v-ati pripit si mata si dl.ciuvica si dl. badea cand ati tabarat atat de vehement pe ponta si mai ales ca ati demarat abrupt ideia ca ponta s-a vandut,ca vrea sa faca jocul lui basescu si ai lui ca vrea tradeze intelegerea cu dl. antonescu.e foarte periculos ce sustineti ptr.ca asta poate subtize increderea marei parti a populatiei in opozitia unita;poate sa diminueze speranta celor multi in cei ce incearca prin unire sa ne scape de cei rai.as fi tentat sa cred ca dstra cei care il banuiti de tradare faceti jocul puterii inducand,repet, ideia de balbaiala a celor in care ne punem mari sperante.incercati sa intelegeti si ,mai ales, sa comentati ptr. populatie mai nuantat si fara patima comportamentle si zicerile celor care,pana la urma urmei, se lupta si ptr. noi.apropo,l-am vazut pe seful curtii constitutionale partcipand cu mare bucurie la paranghelia de la cotroceni cu ocazia investirii guvernului.mai putem spera ca demersul usl va fi judecat cu dreapta masura?

  41. D-le Victor Ciutacu :Va urmaresc de mult emisiunile de la Antena 3,cu deoasebit interes si va apreciez pentru ca le spuneti liucrurilor pe nume.Referitor la ce s-a intamplat fiului dvs,in legatura cu jandarmii pot sa va spun ca perchezitiile de or ce fel sunt prev.la art.100 din Codul Penal si urmatoarele.O lege organica nu poate fi inlaturata in baza unui ordin intern.Asta numai asa ca sa stie d-l purtator de vorbe de la jandarmerie ca mai sunt oameni care cunosc si legile.Trecand la urmatoarul subiect, v-asi intreba de ce nu faceti anchete si in jud,Covasna,pt a le publica sa stie toata tara ce abuzuri se intampla aici,toate acestea fiind comise de prietenii lu Basexu de la udmr.Daca ati face asemenea investigatii asi putea sa va sprijin cu diferita date .Daca sunteti de acord dati-mi de stire .Multumesc si continuati cu investigatiile pe care le faceti ca numai in acest mod mai aflam si noi adevaratele stiri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.