Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Iacobov, primul interviu din puşcărie

Similar Posts

26 thoughts on “Iacobov, primul interviu din puşcărie

  1. Victore,
    Dupa “Nationalismul retrograd al Antenei 3” acum interviu cu Iacubov?! Sper sa nu ajunga si Nutu Camataru la VG:(
    Am (multe) rude la Onesti. Din ce spun ei, omul asta merita sa ajunga mai devreme in puscarie si pe o perioada mare de timp.

  2. S-au desteptat lupii si maraie unul la altul.Grava criza asta! Au uitat de Dumnezeu nu il mai au pe Dumnezeu in inima e o inima si suflet pervertit.Fiindca nimic nu dureaza vesnic toti ajungem in acelasi loc indiferent cat de presedinte sau om de afaceri am fost. Ma uitam la Basescu cum poate la pacatele pe care le poarta in carca sa se duca la Vatican locul sacru al catolicismului si sa creada ca pacatele lui vor fi sterse cu buretele?!

  3. @bigradu: Vorbe grele nu-i campionatul mondial al virtutii, ci o emisiune de interviu. nu musai politic sau cultural, ci cu personaje. Iacobov e un personaj. si are lucruri de spus. ceea ce a si facut, de altfel. bine ca, deocamdata, puscaria nu se da dupa perceptiile locuitorilor din Onesti sau de aiurea. i-a dat-o instanta. si o executa. ceea ce nu-i interzice dreptul la cuvant. daca as fi convins ca duce o ora de discutie, chiar as face un interviu si cu Nutu Camataru. una peste alta, mi se pare superb ca locuitorii din Onesti au timp sa injure. cand era Iacobov patron la rafinarie, asa om rau cum e el, n-aveau timp s-o faca. pentru ca aveau slujbe, nu aproape cel mai mare somaj din tara

  4. Sunt un tânăr care era adolescent în acea perioadă. Am dat refresh la amintiri, am văzut înregistrarea de pe antena3.ro și am căutat în ceea ce mai există pe net referitor la acest caz. Cu siguranță nu este un sfânt, dar m-a impreionat stilul incisiv și direct al invitatului dumneavoastră din seara trecută. Sper să faceți în continuare interviuri la fel de bune.
    În altă ordine de idei, aș dori să-mi transmiteți, dacă se poate, de ce domnul Valentin Stan și emisiunea dânsului, Conexiuni, nu mai apare în grila de programe a Antena 3.

  5. 🙁 . Nu mergeti pe drumul asta. Va implor! Nu mai sunt jurnalisti in tara in afara de dumneavoastra. Nu va ling in DOS ci spun lucrurilor pe nume.

  6. Dl Ciutacu,cred ca ar fi interesanta o emisiune in care invitat sa fie dl Falca primarul din Arad…exista aceasta posibilitate?

  7. Ai dreptate Victore. E ca la Realitatea: multi jurnalisti cu salarii mari. Dar e de domeniul trecutului. Nu era economic viabil.
    Daca ma gandesc bine mai am un exemplu din lumea ta: Adevarul lui Patriciu.
    Cam asa a fost si la Rafo: Iacubov a furat ca-n codru, a dat niste firimituri la unii de pe acolo dar, pe ansamblu, ramane un singur lucru: a furat chiar de la cei pe care i-a platit, de la societate in general, prin contrabanda si prin neplata impozitelor.
    Dar nu conteaza, atata timp cat il injura pe Base, este bun de interviu si se gaseste ceva de spus.
    Sunt multi infractori care au ceva de spus, dar merita ca tu, ca jurnalist, sa-i popularizezi? Asa a facut si Tatulici cu Stoica de Caritas (probabil din motive diferite decat tine) dar efectul e acelasi. Mai bine ramaneai la Nationalismul Retrogad al Antenei 3.

  8. sunt mii de muncitori din portul c-ta care pot da marturie,ca nave construite de 2-3 ani au fost vandute la fier vechi…despre ce vorbim?????????????????

  9. Impresionant interviul. Te îngrozeşti auzindu-l ce-a spus de Băsescu şi regimul patronat de el – cu procurorii, cu doasarele, cu arestarea, cu tot. Sunt sigur că nici Iacubov n-a fost un sfânt … dar este clar că omul a vrut să finanţeze PSD-ul şi nu PDL-ul lui Băsescu şi ptr. asta a plătit cu propria sa libertate când s-a văzut Băsescu preşedinte. A spus însă o vorbă foarte interesantă Iacubov – “Băsescu nu va scăpa de puşcărie”. Şi era foarte convins de asta. Sper să fie adevărat.

  10. “sa se inchida dracului odata” spusa explicit vs. “ca o sa vina mai apoi ‘mericanii si sa o s-o faca bine si frumos de la zero” gandita implicit de catre noi totzi

    Va mai aducetzi aminte ? Eu da.
    Ei bine s-a inchis, atz-i infrant.
    ACUMA ASTEPTAZII PE ‘MERICANI !!!!!

    Exact identic si la fel se intampla acuma la Oltchim. Ce din ceea ca s-a intamplat la RAFO-JAFO facetzi ca sa nu se mai intample la OLTCHIM ? Nimic ?
    Ei din aia o sa traitzi mai incolo.

    Tzara se face mai mica de la un an la altul de la o basina invartita prin media la alta de la un talk show la altul de la o alegere la alta.

    Tzara = numarul locurilor de munca cu contract permanent cu salariu peste nivelul oficial al saraciei.

    Tzara = numarul oamenilor economic vii din ea ca din ei din cei aconomic vii rezulta si tzara pensioinarilor si a alocatziilor pentru copii si tzra scolii gratis si a spitaului cat de cat.

    Iar aceasta tzara devine an de an mai mica. MASURABIL MAI MICA SI MAI MICA.

    Si nimeni nu intrevede nici o piedica credibila in calea acestui process continuu de mancare a cozii pana cand nu va mai ramane nimic de mancat.

    Tzara s-a facut jumatare (nr de locuri de munca conform fiscului si a anualului statistic este 1/2 din cate erau in 1990) si nimeni nu pare dispus as-i pune viazta pariu ca scaderea se va opri aici.

    Si de s-ar opri si de ce si-ar pune-o zalog cand cei de dinainte cei care au facut tzara jumatate nu au patzit nimic, nu le-a luat nimeni capul si nu i-a belit nimeni de vii.

    De ce ar fii unii azi mai responsabili cand altzii, inaintea lor au fost iresponsabili si uite ca le-a iesit pasentza s-au aranjat pe viatza.

    Politica ca si presa evidenent, masurabil si dicolo de gragara proprie celor ce fosgaie prin ea este arta organizarii urii si ranchiunii unor impotriva altora in scop personal.

    O emsiune un ziar cu cat are mai multa scarna, mai mult scandal, mai mult motive de arata cu degetul, cu atat se vinde mai bine.

    Un politician ca cat arata mai vartos cu degetul cu atat se alege mi bine.

    Cel ce face si nu injura …. dar oare cine reuseste sa nu injure in Ro ca despre a face ceva sunt siguri ca sunt multzi.
    Ca datorita lor inca tzara nu s-a inchis cu totul

    Si apoi ne miram de ce media ca si poolitica put? Pai daca singura lor materie prima , singurul lor combustibil rela care l etzin in miscare e ura si ranchiuna, a ce atz-i vrea sa miroasa ? A petale de trandafir?

    Daca nimeni nu cladeste viitorul si toata lumea a ocupata exclusiv cu daramarea trecutului de ce va minunatzi ca lucrurile sunt asa cum sunt si nu asa cum visam noi ca ar trebui si ca ar putea sa fie ?

    Cine mai e dispus sa faca un viitor in care sa incapi si tu sa incap si eu si nu doar el si eventual parte a gastii si a familei sale?

  11. Rafo – Jafo si restul platformei si al orasului s-a facut pentru ca asa a vrut mai intai Gheorghe Gheorghiu – Dej si mai apoi Elena Ceausescu si a disparut cand motivele pentru care a aparut dintru inceput au disparut.

    Nimeni, niciodata nu s-a crezut responsabil pentru Rafo, pentru Cauciuc ori pentru Chimcomplex dupa cum nu stiu cu cine din media ori din politica care conteaza (Balnculescu se exclude) as putea numi azi, aici, acum pentru a putea face ceva si a opri reperarea mecanismului inchiderii Rafo la Oltchim si apoi la altzii.

    Tzara de la TV nu pare a avea nevoie de ele si nici nu pare a fi in stare sa genereze solutziile necesare pentru a le tzina in viatza necum pentru a le face sa creasca.

    TZARA DE LA TV E DOAR UN MARTOR GURES (DAR MEREU ABSENT ATUNCI CAND CONTEAZA) LA STINGEREA LOR DIN VIATZA.

    Iar apoi pe modelul PRO TV tzara de la TV se intreba ipocrit de ce ? De ce ? De asta.
    De voi, de noi, dar mai ales din cauza mea.

    Pentru ca voi , noi si mai ales pentru ca EU nu ne-am / m-am opus.

    Nu ne-am opus pentru ca am crezut ca tzara se face de la sine si mai ales se face fara noi.

    Iaca azi vedem cu totzii ca nu e cazul.

    Maine, altora le va veni randul si masina vidanjei cu ura recirculabila va functziona in cotinuare la turatzie maxima daramand fara a pune nimic in loc.

    Si nimanui nu ii va pasa si de ce i-ar pasa ?

  12. Deci ce am inteles de aici:Basescu trebuie haituit nu lasat in pace!El acum in perioada asta se regenereaza iar cand o sa le-o traga la baietii astia care cred in harti semnate la ceas de noapte,nici nu le vor veni sa creada ce li se intampla!!!

  13. Chestia cu scena demontata peste noapte este adevarata , daca doriti mai multe detali …aveti deja e-mailu meu . toate cele bune

  14. Bataia golanilor pa banii de la buget, se aseamana cu bataia unui administrator care a fugit cu banii de rulment ai asociatiei de locatari, in insulele balneare (sud ghiuoll). De bataia chelului pe vilele si elicopteru’ lu’ piticu’, mentiunea e in exces. Succes.

  15. @Marius Anghel: pe care drum?
    @bigradu: da, e infractor, deci mine despre domnu’ presedinte 🙂 misto logica, nu conteaza ca actele si faptele ii confirma spusele. eu zic sa-ti pastrezi sfaturile de cariera pentru tine

  16. Presedintele Romaniei e ca un sportiv care la antrenamente fura coltu’ terenului cand da ture de stadion si care pierde meciurile constant, cu scorul de 2-0 care e un scor periculos. Lasa ca-i batem noi acasa!

  17. Victore,
    E infractor, deci minte in general. Despre presedinte minte in mod particular. Despre acte si fapte sunt sceptic. Am o parere diferita de a ta: Iacubov este acolo unde trebuie sa fie doar ca prea tarziu si prea putin.
    Si apropos de Iacubov: sa stii ca nici despre Paunesti nu am alta parere. Ar trebui sa fie alaturi de Iacubov, din pacate si-au facut televiziune. Dar poate nu-i timpul pierdut.

  18. e infractor, deci minte 🙂 superb! iar de amenintat public l-am amenintat eu. si de condus RAFO tot eu am facut-o. cum, de altfel, tot eu am cumparat rafinaria direct din puscarie si am dat oamenii afara

  19. Domnule Ciutacu,
    Am urmarit cu atentie acest interviu care mi s-a parut foarte interesant. Mi-a placut ca stie spune anumite lucruri ca un om care nu mai are nimic de pierdut. La fel ca si in cazul Nastase acesta este un dosar “fabricat”. De ce credeti ca se fabrica astfel de dosare chiar daca inculpatii ar putea fi acuzati de fapte reale si nu inventate? Spun asta deoarece de-a lungul timpului au aparut in presa fapte penale ale acestor personaje, cu destule dovezi pentru a fi condamnati, dar se prefera dosarele “fabricate”. Parerea mea este ca la un dosar “real”, pe langa inculpatul principal intra si altii pe care cei de la putere nu vor sa-i atinga. De aia fabrica un dosar in care vinovatii sunt strict cei care vor ei. Asta e doar o parere de-a mea, si as fi recunoscator daca as afla parerea dumneavoastra .

  20. Domnu’ Victor dar rafinaria aia o fi construit-o ta’su? Sau poate o fi facuta de Iacubov ca eu nu stiu… Ca totul din tara asta, a fost luata de un om aflat la lovul si momentul potrivite. Noi nu il putem privi pe Iacubov ca pe un mare industrias sau om de afaceri, Oricat ar poza el in asta.

  21. Oare daca, sentimentul de nevinovatie..e corect, ce a asteptat atata timp, in tacere..cine poate sa creada ca..dupa e saracul..nevinovat, domnule iacubov, tu crezi ce spui, chiar crezi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.