Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cum se cere Băsescu la interviu labeunu

Cum se cere Băsescu la interviu labeunu

cristoiu.turcescu

Principialul domn Cristoiu, degrabă acuzator că toată lumea execută (cu excepţia lui) comenzi politice, povesteşte, într-un editorial din oficios, cum se fac labeunu invitaţiile în principiu şi, pe baza lor, cum se cere periodic Băsescu la Turcescu. Acum nu ştiu dacă imensul caracter rupt în fund e doar gelos pe colonelu’ ăla mic şi tânjeşte să cânte şi el cu Ansamblul Doina la Eurovision sau dacă Oancea i-a adus numai pe unii cu retribuţia la zi, dar e mişto. Cred că numai Nelu Barbu ne poate scoate din dilemă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

16 thoughts on “Cum se cere Băsescu la interviu labeunu

  1. pe cristoiu l-am auzit odata ca cica el intodeauna o sa sustina tabara mai slaba din politica ca sa mentina un echilibru.din ce-am observat nu-l intereseaza cine are dreptate . el vrea doar sa fie varful de lance al taberei pe care o sprijina.turcescu ,moraru , pora si celelalte gelatine care-l sustin pe basescu nu pot sa-i faca concurenta.ma gandesc ca pe la voi mai sunt cativa a caror voce s-ar putea auzi mai tare ca a lui.

  2. De Turcescu mi-e scarbescu.Si nu doar mie. Demonstreaza audientele Antenei 3 cati scarbeni are Turcescu la subscriberi. E o chestie direct pro(pora)tionala.
    Eu cred ca ala mic de se exprima greu, e doar gelos pe Turcescu. Da’ ce sa-i faci? Intra caria si labeunu, a intrat ea in PDL, “vezi Doamne”, dar la astia?! Hai numai bine va urez!!!

  3. Iar il facem colonel pe Turcescu ?! Da-o-ncolo, credeam ca Becali a lamurit asta, in maniera proprie, de o logica de neatacat: “Cum sa fii colonel, daca nu esti colonel ?!” Eu sunt de acord sa-l numim colonel, dar numai in sensul de diminutiv al colonului (matul ala gros prin care, mai lesne sau mai anevoie, handelul isi croieste drum catre dulcea libertate)…

  4. Luptele pentru statutul de “licurici portocaliu” intre Boc, Udrea, Blaga si Basescu arata cit de jos a coborit acest partid in discursul sau public ( nu ca ar fi sclipit la capitolul “comunicare” ). De fapt totul se invirte acum in jurul lui Basescu, asa cum ii place acestuia. Omu’ nu poate sau nu vrea sa isi tina gura inchisa, si ramine Presedintele tuturor portocaliilor care mai sunt.

    Ironia e ca mai toti “liderii”, in afara poate de Baconschi (azi scos din carti), care emitea si idei bune (dar care a avut atitudine de nobil cu singe albastru si ambitii cu surle si trimbite), au trecut fie pe la FSN (Blaga), fie pe la PSD + PNL (Udrea), fie pe la serviciile altora (Ungureanu Inc., si foarte posibil Mr. Boc, a Transylvanian leader, spune Michigan State University). Dovada ca ocolesc cu stoicism orice dezbatere ancorata in realitate despre aceasta Romanie in aceasta Europa si in aceasta lume, ei parca traind intr-un univers paralel aspirat lent intr-o gaura neagra. Nu spun ca este a doamnei Merkel intrucit nu am vazut-o. Altii insa au avut nenorocul.

    Mai bine ar pune lacat. Sunt in faliment de idei si ei si cei din PPE.

  5. Victore, daca-l mia vad pe Niels ala la voi la Antena 3 subcriu la madularele livrate de a antevorbitorii mei dar de data asta la Antena 3 si la desteptu de Gadea ! Sa se duca adea la Badea si sa-i dea cateva lectii dupa cu trebuiesc alesi oamenii dupa cateva criterii minime inainte sa-i pui pe sticla ! Unu dintre principalele atribute ar trebui sa fie sa fie macar simpatic !

  6. Basescu se cere singur cu gatu-n sticla! Elena Udrea e o centurista. Romania e de parastas! Astia ii pun prosop pe umar! La buna vedere! Sa traiti!

  7. Vaaaaaiiiiiiiiiii!!! Am palpitatii. Cred ca domnul Cristoiu a gresit undeva pentru ca rezulta din ce spune domnia-sa ca demersul jurnalistic al B1TV e urmarea unor comenzi politice. Va urma desigur dezmintirea. Erata. Lipseste undeva o virgula. Sau gaina cu pui vii a ajuns la menopauza, ceea ce ar insemna un dezastru. Offff!!!

  8. Mi-am amintit ceva (scuze de off-topic): am vazut interviul acordat CNN de Ponta. Mi s-a parut foarte neconvingator. Pe ecran textul era de genul “Primul ministru neaga…”, adica ceva de genul “da, neaga, da’ cine n-ar nega, nu?” Iar Ponta in loc sa dea cu numele de firme in cap o tot tinea cu “toate anchetele desfasurate nu au indicat vreo implicare…”. In loc sa spuna “francezii au luat carne de cal, au stiut ce iau, au schimbat eticheta si v-au vandut-o ca si carne de vita; o arata inclusiv ancheta lor, intrebati-i pe ei”. Cat de convingator a fost s-a vazut la sfarsit cand jurnalista l-a intrebat ca “daca in urma anchetei se va dovedi ca desi a fost corect etichetata, carnea de cal a fost infestata chimic (???? WTF ????!!!!), ce veti face”, Ponta s-a balbait putin si a terminat. Ma gandesc ca n-a vrut sa supere CNN-ul si ce frumos ar fi sa-l mai cheme la interviuri. Foarte sincer, mediatic am pierdut porcaria asta cu carnea de cal iar Ponta nu a stiut sau nu a vrut sau nu a putut sa mai schimbe putin situatia. Tu ce crezi?

  9. O intrebare: ieri la TV, nea Base la cumparaturi cu presa codoi. SI vazui un cadru fixat pe Maria Sa cand arata ca si-a cumparat o legatura cu ceapa verde. Ei bine, intreb: ii tremura mana stanga, scapata parca de sub controlul cerebral ?

  10. ce face Basecsu mai intereseaza pe cineva?e expirat si orice asociere cu el aduce doar prejudicii…sa speram ca iese Udrea presedinte la PDL,ca asa sigur se desfiinteaza.Intarata-i drace,ca si mie imi place!!!

  11. Nu ma mira ce fac cei platiti sa laude, dar totusi 5 milioane de ramani au votat Basescu, desi vedem ce se intampla. Era mai bine cu Ceausescu, macar trebuia sa il laudam. Acum cine ii obliga? Sa ne fie rusine noua romanilor!

  12. Mă întreb ce criterii o folosi Băsescu pentru a-l departaja pe Turcescu de Cristoiu? O fi pe bază de buze reci?

    În altă ordine de idei, mi-a plăcut că aseară Gâdea s-a autodepăşit. Era atât de pătruns de propriul monolog, încât a uitat să vă mai prezinte pe tine şi pe Mugur. :)))
    Uitându-mă până la capăt la emisiune mi-a venit totuşi o idee. Data viitoare când te mai invită la Sinteza Zilei eu zic să te prezinţi direct în studioul de la În gura presei, poate apuci să spui de acolo o frază până la capăt, deşi nici pentru asta n-aş băga mâna-n foc. 🙂
    Oricum absolut genial mi s-a părut faptul că în emisiunea de aseară s-a auzit mai mult vocea Danei Grecu, deşi nu era printre invitaţi, decât a ta şi a lui Mugur. Aşa ceva =)))

  13. O fi vrand nea Cristoiu sa se intoarca la Antene. Simte ca nu mai e mult de trait labe unu si cauta un exit timpuriu. Ca din 2015 se termina cu finantarea basista. Intrebarea e voi il mai primiti. Daca da, promit sa ma uit labe unu 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.