Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Nu mai plânge, (stolo)Jane…

Nu mai plânge, (stolo)Jane…

Aseara i-am avut invitati la “Vorbe grele” pe Crin Antonescu si Madalin Voicu. Si, pentru prima oara dupa extrem de multa vreme, nu m-am mai simtit impovarat de datoria contractuala de a face o emisiune. Oamenii au dat recital, iar eu, pur si simplu, m-am comportat ca-n vremurile bune; cu chef, idei si dorinta de a face o chestie mishteaux. Fiindca inca se mai poate! N-au amutit toti. Gasiti integral pe Monitoring Media scriptul si inregistrarea. Sunteti la un simplu click distanta…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Nu mai plânge, (stolo)Jane…

  1. Mai bula de roman!!! Normal ca ai fi foarte fericit sa ai asa angajati, numai sa’ti fie angajati. Habar n-am ce se intampla pe aici, in afara faptului ca mai refulez cateodata din scarba pe care mi-o provoaca basel. Ca’s angajati ai de raspund, ca nu’s “angajati” in nici un fel, chiar ma doare la basca, nah! D’aia si ma unge limbajul asta comun-argotic, mi s-a acrit pana peste urechi de pretentiosi cu mofturi de ‘telectuali paliti cu leuca, razganditi din motive pre inalte pentru intelegerea noastra limitata. Asa ca, riscand din nou sa ma traga de urechi dom’ Ciutacu: -Mai dute-ntr-o parte si mai lasa-ma in durerea mea!!! aitistu’ lu’ peste oceanic maioneza!

  2. si mai ia sh-un “i” d-aici pentru “colegi” aia! ca vrand -nevrand ne gadilia in mod neplacut urechile, noua, astora mai putin isteti!

  3. Dupa ce am vazut acum Sinteza zilei si dupa ce se intampla in multe organizatii P.S.D. din tara( printre care si cea din care fac parte),se contureaza urmatorul scenariu!
    O parte din P.S.D.(multi dintre cei ce au vrut la guvernare)vor fi asimilati cu timpul de P.D.-L.
    O alta parte va ramane adevaratul P.S.D.(care sunt intr-o alianta secreta cu P.N.L.-UL)si se vor lupta alaturi de liberali,sa il dea jos pe Basescu la anul.
    Acum,sa vedem cine va castiga!Parerea mea!

  4. Bre nea Ciutacu ăsta care se semnează roman sa schimbe numele pe blogguri ca si EU sunt roman. Si mă apuca nebunia când vad ca unul vrea sa se impună apelează la un naţionalism parşiv. Daca el e roman eu ce sunt daca nu sunt acord cu el, vândut??!! Deci pe mine sa mă pupe in locul unde măgarul lui Patapievici are os!!!
    Am fost decent?? Mama ce m-am străduit, ca daca tastam ce spun in momentul ăsta iar mă banezi! 🙂

  5. Domnule Costin Tanasescu, sa inteleg ca se va repeta istoria cu scindarea PSD dupa cateva luni de coalitie, asa cum a fost si in cazul PNL? Eu, una, total lipsita de cunostinte in domeniul sforariilor politice, gasesc frapanta asemanarea dintre cele doua situatii.
    Nu sunt simpatizanta PNL. Nici PSD. Dar PDL mi-a provocat intotdeauna sila.Asa ca…eu cu cine votez????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.