Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Nu mai plânge, (stolo)Jane…

Nu mai plânge, (stolo)Jane…

Aseara i-am avut invitati la “Vorbe grele” pe Crin Antonescu si Madalin Voicu. Si, pentru prima oara dupa extrem de multa vreme, nu m-am mai simtit impovarat de datoria contractuala de a face o emisiune. Oamenii au dat recital, iar eu, pur si simplu, m-am comportat ca-n vremurile bune; cu chef, idei si dorinta de a face o chestie mishteaux. Fiindca inca se mai poate! N-au amutit toti. Gasiti integral pe Monitoring Media scriptul si inregistrarea. Sunteti la un simplu click distanta…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Nu mai plânge, (stolo)Jane…

  1. M-am uitat aseara la emisiune si trebuie sa spun ca mi-a placut foarte mult. De fapt, imi place cand il ai invitat pe Crin Antonescu, am un mare respect pentru dansul.

  2. Ne face bine sa vedem din cand in cand si politicieni care nu vorbesc dupa fituicile altora. Din pacate oamenii astia n-or sa faca nici guverne, nici rating ( procente la vot ) la boborul votant. In plus, nu aduni 20 ca ei din toate partidele laolalta. Good job,emisiune beton.

  3. Superba emisiunea de aseara!Daca situatia din tara nu ar fi de plans,ar fi de ras…Se uita astia din strainatate cruciti la noi…Si raman la ideea mea:cel mai mare dusman al lui Base e Base insusi.Inca vreo cateva de astea si atinge Base culmile ridicolului,iar psd-ul am impresia ca nu constientizeaza ce urmeaza,ma refer in mod special la anumiti membri ai lui…Noi nu am cerut circ,dar ni-l ofera gratuit.

  4. @ Victore sa traiesti.L-am vazut azi in reluare de la 11 fara 10.Poate intr-o editie viitoare faci tot una asa meseriasa pe tema : Dilema sfarsitului lui 2008,pruncutul Boc ducea gastele la pascut sau ele il duceau pe el ?!…

  5. Victore, nu scrii si tu o carte cu memorii din culise? Ceva in genul Saftoiu (ea), insa o leaca mai dozat si cu sare si cu piper de la mogul 🙂

  6. Felicitari tie si invitatilor pe care i-ai avut aseara!
    Mi-as dori ca unul dintre ei (oricare) sa devina presedinte.
    Asa sa-i ajute Dumnezeu !!

  7. era previzibil ca draga stolo sa fuga iar postul era de la inceput pt. boc .unde gasea base un executant mai docil.acum si-a vazut visul cu ochii e si presedinte si premier ca boc va executa intocmai si la timp ordinele lui zeus.cit despre partide nu pot zice decit ca mi-e scirba baronii locali sint morti dupa bani nici un compromis nu se refuza pt. maria sa banul

  8. “n-am valente de scriitor si nici apropiat de mogul nu sunt”

    Intre noi fie vorba, indica macar un jurnalist (autohton!) care are…
    Pai, ce tangente are mogulu’ cu voi?
    Treaba lui este sa scoată banu’ si gata!

  9. Ehei, de-ar avea la un loc Oprişan, Hrebengiuc, Mitrea, Geoană (şi restul care negociază pe mirosul de ciolan) sânge-n instalaţie, pe sfert cât are Mădălin Voicu…

    Mi-s tot într-o veselie de ieri. Merg pe drum, îmi aduc aminte de bancul Presidentului şi râd ca prostu-n păpuşoi. Noroc că lumea s-o mai domnit şi nu se coteşte nime’ când trece pe lângă mine. Îi pufneşte şi pe ei rîsu’ de parcă am fi pe aceeaşi lungime de undă.

    Irina, zău că nu-mi pasă ce crede mapamondu’… Dacă putem trece prin criză râzând (cred totuşi că-i doar un bau-bau, criza asta) noi suntem ăia câştigaţi. Oricum îi îngrijorau pe experţi starea noastră de sănătate: prea-s obezi românii! Ieşim din toamnă ca după o cură de slăbire gratuită: fercheşi, sănătoşi şi (drept bonus!) c-un ALT President. Numai pentru asta şi tot merită să flămânzim. Râzând în hohote, sigur că da.

  10. Indiferent pe cine aveti invitat sau invitati prima mana, la o asemenea emisiune, ii revine fara doar si poate moderatorului si implicit daca interlocutorii sunt de ,,talie” se poate inclina balanta si de-o parte si de cealalta incat noi privitorii sa savuram (ca atat ne-a mai ramas) placutele emisiuni cu dumneavoastra, Cristoiu, Stan, Gadea, Tudor, etc… Nu observa chiar nimeni ca domnii politicieni si guvernanti nu fac altceva decat a-si umple buzunarele ticalosite pe bunavointa si uneori (cam des) prostia noastra. Torul este mai ceva ca la balci. Totul este anapoda.

  11. Atmosfera destinsa,o gluma buna,o intepatura finuta etc. Ai avut invitati pe doi din putinii oamenii politici pe care ii mai respect, fiecare cu multe calitati si mai putine defecte decat majoritatea politicienilor din Romania.
    Victor,te rog sa continui cu astfel de oameni ca invitati, de la care avem ceva de invatat, de inteles si care ne pot tine atentia treaza asupra a ceeace se intampla la varful tarii asteia amarate.
    Nu vrem limbuti, sforaitori, torcatori,ascultatori de conducator, maleabili,meschini,pupincuristi etc.
    Sper sa te mentii asa cum esti si sa ai si pe viitor libertatea de a spune lucrurile asa cum sunt, fara floricele si ciucurasi.
    Felicitari pt. emisiune!

  12. Observatie pentru reporterii care doresc pe viitor sa-i ia interviuri domnului prim-ministru Boc: nu e frumos sa tineti microfoanele alea asa sus , la nivelul soldului!!! Puneti-le naibii pe podea, ca obligati omul ala sa se ridice intruna pe varfuri!

  13. Vai , ce m`am ras cand am intrat la nutzi pe blog ; imediat deasupra unui post in care critica PSD-ul cu vorbe usoare , a postat despre noua alianta care ne va salva de la pieire :)) Vai…

  14. Super emisiunea!!! M-a distrat cand am vazut pe burtiera “Madalin Voicu-deputat PDL”.Sper ca a fost doar o greseala si ca (intotdeauna) simpaticul Medelin, n-o sa treaca in barca lui papura-voda…

  15. Doamne, ati auzit cum suna “guvernu’ boc”?! Cu ce-om fi gresit noi ca popor de ne e dat sa ne veselim atat de mult si des?! Oare paiatele-astea de politicieni care cica ne conduc si cica raspund de destinul istoric al tarii, n-or sesiza ridicolul gros in care se complac temeinic si insistent?! Familiile lor nu le-or spune cam ce impresie lasa la tv?! Slava Domnului ca nesimtirea, ca si prostia de altfel, nu doare, altfel ce ragnete s-ar mai auzi de pe plaiurile mioritice! Apropo, batrana europa si-a dat cu parerea despre veselele noastre schimbari politice?!

  16. Primele imagini cu PM al Romaniei in lume vor fi cele cu bush-eala de pe scena lui Gheorghe…Boc face imagine Romaniei de parca Basescu nu ar fi fost de ajuns

  17. Satulului nu ii va pasa in vecii vecilor de cel flamand asa ca, or fi ei, unii dintre politicieni dragi la nu stiu ce si placuti la vorbe dar tot dintr-un aluat sunt facuti. Prima lor grija este tot ciolanul. Sa fim serioasi, ca ar exista vreunul care sa-i pese de cei nevoiasi. Nevoiasii astia amarati isi merita soarta in totalitate, pentru ca-si fac singuri (cu si pe mana lor) viata grea si mai grea. Credeti ca daca este prim-ministru Muc cel Mic (cat o fi si asta) se va schimba ceva? Fals! Se intampla la guvernare exact cum se intampla la Steaua lui Becali: schimba pe cine vrea cu cine vrea cum vor muschii lui.

  18. Chiar si genialul Caragiale ar fi invidios pe asemenea realitate, tocmai buna se pus pe hartie. Trag nadejdea ca maestrul Dinu Sararu isi continua cartea, ca aud ca se scrie aproape singura, draga de ea!

  19. Daca am votat impotriva cuiva pe 30 nov. acesta este Boc.Am votat pentru dreptul meu de a spune ce gandesc cu capul meu.In curvasareala asta din ultimele zile il vad pe Boc tot timpul la TV indiferent de ora sau post.Ii rog pe “MARII OAMENI AI TARII” ca atunci cind apar la TV sa-si puna un ecuson cu numele sa-i putem deosebi.Daca nu se poate macar puneti-le cite un numar(BOC 1,BOC al XIV lea etc)

  20. aratati ca niste nevertebrate
    O spune unul care nu are treaba cu politica dar urmareste politica.
    La posturile tv ale lui dan voiculescu se promoveaza :stiri sangeroase,gay,PITIPOANCE ,COCALARI,MANELISTI,numai distrusi si poate ca asta prinde la public
    Sincer voi cei care apareti pe sticla si scrieti la ziarele lui voiculescu cititi ce scriu colegi vostrii sau urmariti antenele?sunt sigur ca nu.
    eu am scos din memoria tv antenele(dauneaza copiilor)

  21. Victore,
    Când un analfabet scrie “colegi voştrii”, de ce mai răspunzi?
    Taie-l!
    Ăsta nu este un forum pentru analfabeţi (eu, cep puţin, aşa am crezut şi continuu să cred).

  22. uitasi “l”-ul de la coada, da’ nu ma astept la gramatica de la ultrasii oranj

  23. @victor. chiar imi pare bine ca recunosti: emisiunea de aseara e printre putinele pe care se vede ca le-ai facut cu placere.

  24. deci nu am treaba cu politica
    serios
    si nu pot sa demonstrez,stiti asta
    dar faceti un studiu sa vedeti cine se uita la antene
    poate fi de folos.
    cu gramatica…..mea culpa
    asta e….sanatate si stati drept macar in fata oglinzii.

  25. Nu ai putea sa iti stergi din memorie si blogul asta???? Si daca oricum urmaresti pe net de ce le-ai mai scos din memoria tv-ului??

  26. @ domnu’ din “domeniu” it (am priceput ca-i IT, ca altfel prea suna a Stephen King…): nu stiu de ce am impresia ca faci mataluta o confuzie cu Pro Tv…dar mai stii, asa s-o fi vazand din departamentul IT de la “Cotidianu” (fara l, sa fim in trend)

  27. si revin: DECI – faza cu “deci” la inceputul propozitiei te califica fara drept de apel fix in tagma cocalarilor de care pomenesti.:))

  28. Acum ca se apropie sarbatorile, nu-l mai inviti pe Bogdan Teodorescu sa povestiti despre calatoriile dansului? A fost o emisiune splendida. Apropo, nu-i oferiti o emisiune pe tema calatoriilor? Cred ca ar fi ceva superb. Am mai uita de noroiul politichiei romanesti.:)

  29. Cunoscand din guvernarile trecute,obiceiurile abuzive de conducere,nu este greu sa punem totul la patrat si iese ceva de cosmar,acum cand au sustinere in parlament aproape ca la Marea Adunare Nationala,te trec frisoanele la gandul ce pot legifera baietii astia,cum pe motivul crizei si probabil pe chestia cu lupta antiterorista,ce de drepturi ne vor fi ingradite,ce de pumni in gura vom lua si de bastoane pe spate,libertatile de tot felul si dreptatea vor fi acolo niste notiuni de parada europeana,cainii de paza ai stapanirii,de exemplu CNA,DNA si cate or mai fi,vor gasi caile “legale” de a astupa vocile opozante.Au uitat sa infiinteze ministerul cantatului in cor,sau cine stie,se va infiinta in loc de minister o agentie numita DA SEFU,in subordinea directa a primului ministru,am mai auzit ca la Cocoteni se amenajeaza sala baronilor, unde din inaltul tronului imparatul lor ii va mangaia si ii va certa pe masura supunerii lor.

  30. Noi vorbim, si aia fac guvernul. Am o mare intrebare. Ai fost unul dintre cei mai infocati sustinatori ai lui Oprescu si acum te aud criticandu-l, putin dezamagit. I-am mai auzit si pe altii, dar daca si tu o faci, atunci e groasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.