Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Eu nu vreau să mă predau. Focu’ la ei!

Eu nu vreau să mă predau. Focu’ la ei!

Motto: “A ajuns Boc mare? Nu-l mai bate ma-sa cu cureaua de la ceas?” (Vladutul)

Sinteza zilei, provided by Monitoring Media

P.S. Semnalati-mi si mie, va rog, daca mi-a scapat cumva, din greseala, vreun text de revolta al domnului Tolontan la adresa coalitiei imorale dintre partidul curat al incoruptibilului anticomunist Basescu si alianta pe care inalta constiinta media care nu vrea sa traiasca-n tara condusa de Iliescu si Voiculescu o detesta…

UPDATE: Din cate am dedus aseara, nici Badea nu se preda 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Eu nu vreau să mă predau. Focu’ la ei!

  1. @Catalin: da’ vad ca te multumesti cu putin din partea lui. oricum, n-o sa ne intelegem niciodata in privinta lu’ Tolo; altfel, bun ziarist de sport si atat:)
    @Crina Marin: altii se ocupa cu scosul poporului in strada
    @Tudorminator: din pacate, cam toti copiii “invata” romana de pe Net

  2. Stapaneste arta de a amari viata altora si dezbina si condu sant principiile dupa care se ghideaza Basescu.Pana cand?Va spun eu: pana in decembrie 2009.Trebuie sa lase locul celor tineri iar el sa se pensioneze ca- cam batran si sa joace table in parcul Cismigiu.

  3. victore,daca ei nu te mai vor,noi te vrem.
    PS foarte tare emisiunea lui badea de aseara

  4. Mda bine … Tolo… E unu’ mai frustrat ca el ca ii fuge pamantul de sub picioare? Lasati-l la corner, sa poa’ sa ceara vreun 11 metri, sau ma rog… Tocma’ are de comentat revenirea lu’ Laca la Jiji-n ograda… Seamana cu “coalitia”. Pai nu zise Badea fain aseara: Nu stam bine cu capu’!!!

  5. “Iar cum socotiti Dumneavoastra ca Tara se chiama poporul, iar nu tagma jefuitorilor”
    T. Vladimirescu, 1821
    Si sa nu uitam sloganu’:
    Sa va crizati m’bine!!!

  6. mai oameni buni, politicienii astia ai nostri sau ce or fi ei, sunt umanoizi cu mintea odihnita. niciodata nu poti stii ce le mai fata mintea.
    noi ne agitam ca sifonul si ei fac tot ce stiu.
    nu mai avem nicio sansa ca natie sa ne revenim.

  7. sunt un om cu simt civic si am participat la toate alegerile ca elector bineinteles din 90 ,si am votat numai un partid care anul asta nu a mai intrat in parlament,si sunt la o varsta cand pot face diferenta dintre bun si rau.Dupa mine cel mai rau pe care il are romania in momentul de fata este acest basescu ,el este capul tuturor relelor din aceasta tara ,l-am votat dar am spus in fata mai multor oameni ca nu este bun,am dat mai mult un vot impotriva lui nastase nu pt. el ,si acum mi sa confirmat.Va scriu d-voastra deoarece va urmaresc emisiunea si vad ca i-mi confirmati parerea,este un om foarte periculos pt. tara ,pt. clasa politica si pt. viitorul democratiei din romania ,si cu acest guvern pe care tot el il conduce confirma cele spuse de mai sus.

  8. Despre virgulă

    Când trebuie făcută respiraţia intr-o interpretare muzical-vocală, o pui unde vor
    bojogii – chiar şi-ntre subiect şi predicat
    (vezi ş-un dicţionar).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.