Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Eu nu vreau să mă predau. Focu’ la ei!

Eu nu vreau să mă predau. Focu’ la ei!

Motto: “A ajuns Boc mare? Nu-l mai bate ma-sa cu cureaua de la ceas?” (Vladutul)

Sinteza zilei, provided by Monitoring Media

P.S. Semnalati-mi si mie, va rog, daca mi-a scapat cumva, din greseala, vreun text de revolta al domnului Tolontan la adresa coalitiei imorale dintre partidul curat al incoruptibilului anticomunist Basescu si alianta pe care inalta constiinta media care nu vrea sa traiasca-n tara condusa de Iliescu si Voiculescu o detesta…

UPDATE: Din cate am dedus aseara, nici Badea nu se preda 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Eu nu vreau să mă predau. Focu’ la ei!

  1. Buna seara d-le Ciutacu,

    In primul rand mi-a placut foarte mult emisiunea cu domnii Crin Antonescu si Madalin Voicu de asta -seara.
    Am urmarit si aseara si azi Sinteza zilei;parca suntem chiar intr-o tara de nebuni.Eu ii multumesc lui Dumnezeu si doctorilor care m-au operat la cap,ca sunt INTREAGA la minte!
    Ce facem domnule Ciutacu cu handicapatii astia care ne conduc?Poate,vorba d-lui Ciuvica,le trebuie un consult psihiatric,ca maine -poimaine ajungem si noi,oamenii normali,la spitalul de nebuni,din cauza lor!

    Va doresc o noapte buna,sa va odihniti,ca maine cine stie ce ne mai asteapta!

    Cu mult respect,
    IoanaP

  2. Bravo dle. Ciutacu ! Daca toti ne dam la o parte si ne facem probleme cu privire la posibile interpretari, unde vom ajunge ? Care va sa zica sa ii lasam pe “ei” sa paseze, sa centreze si sa o bage si in poarta ? Stiu ca “Miorita” ar trebui cica sa ne reprezinte in esenta noastra romaneasca cea mai profunda, dar chiar sa stam si sa ne lasam calcati in picioare si sa mai spunem si “multumesc” ? Ajunge cu filozofia (se pare ca Boc e mare filozof, deci s-a dus si filozofia pe apa sambetei…), e timpul pentru ceva actiune! Sa rezistam impreuna (cati om mai fi cu creierul la locul lui) incercarii de imbecilizare generala!
    P.S. “Sa rezistam!” A inceput sa sune a lupta in ilegalitate, nu vi se pare, dle. Ciutacu ?

  3. Buna seara,

    Am fost anuntat ca emisiunea din seara asta cu Medelin si Crin a fost de Top.Cand e reluarea si mai ales,unde ?

  4. @johnson: habar n-am, parca era pe la 9 dimineata pe Antena 2. oricum, cand ajung la birou, voi incerca sa pun eu pe blog inregistrarea intiegrala si scriptul

  5. Dinescu sustinea credibil aseara o versiune foarte plauzibila a retragerii. Basescu l-ar fi injurat de doua ori pe Stolojan in aceste 4 zile.
    Oare lu’ flebetea mea Mungiu nu i-o fi urat nimic?

  6. Daca e adevarat ca TB s-a intalnit sambata cu £societatea civila”, e forte clar cine-l ghideaza pe Zeus.Doamna Mungiu a regizat si sceneta retragerii din 2004.Ati vazut vreun comentariu al “elitei” in ultimele zile?

  7. @ Victor Ciutacu,
    Multumesc,chiar ma intrebam ieri : ” Unde e Antonescu ? Chiar acum sa lipseasca,n-o fi in tara altfel nu se explica absenta….”

  8. Ce-ai bre cu Tolo? E si asa batut de soarta, plin de frustrari si aservit unor interese pe care nici el nu le pricepe…Maine – poimaine il vedem ca pe Stolo, cu privirea pierduta, de om invins pe care umanitatea n-a stiut sa-l aprecieze la justa sa valoare. Sa-l vad atunci cum mai inventeaza bombe de presa si mai da titluri abracadabrante stirilor terne, doar, doar il sesizeaza si pe el cineva pentru un Pulizer… sau euroi.
    Apropos, Tolo – Stolo rimeaza, asa-i?

  9. TRU e un caz special in presa romaneasca. Si trebuie tratat intr-un mod foarte special. 10 000 000 de flegme ale celor care n-au fost la vot oare l-ar vindeca?

  10. Domne’ avem un lucru in comun cu marea Britanie: si premierul nostru, si al lor sunt istorici 😆

    Ba o sa-l bata ma-sa si mai mult la cate prostioare o sa faca in camera sa de la Guvern.

  11. Victor, eu cred ca voi baietii destepti , care aveti totusi un cuvant de spus si influenta ar trebui sa initiati o rebeliune, sa iesim in strada si sa-i huiduim pe toti handicapatii si jegosii astia ! cine sa ne mobilizeze ? voi ati putea ! sa-i dea poporul jos, in strada ! altfel , noi cum sa ne manifestam furia ? ca suntem nepunticiosi ! dar voi, nu !

  12. Si eu am auzit de emisiunea de aseara cu Crin Antonescu si Madalin Voicu! Please pe blog inregistrarea!
    Oricum esti tare si tine-o tot asa !
    Tu si Mircea Badea ce-mi mai luminati serile!

  13. Citez de pe blogul lui Tolo:

    1. Chat Noir on 15 Decembrie, 2008 3:19 pm
    Cataline ai dreptate. Dar lasa te rog putin fotbalul si scrie ceva despre ce se intampla in politica romaneasca. Chiar sunt curios sa-ti cunosc punctul de vedere.

    6. Cătălin Tolontan on 15 Decembrie, 2008 3:25 pm
    mi se pare ca tocmai s-a fondat Pactul pentru Buzunaria, in varianta oficiala Pactul pentru Romania.

    http://www.tolo.ro/2008/12/15/ciocnirea-civilizatiilor-la-steaua/?cp=1#comments

    Vezi – din aceasta cauza e e Tolo mult mai respectat decat tine (cel putin in mediul celor care mai si gandesc), pentru ca este obiectiv. Are curajul sa accepte ca seful lui este cel putin la fel de securist si invechit in rele ca dusmanii sefului lui.

  14. Ai fost la …inaltime aseara in emisiune!
    Victore,chiar asa de mult le este foame unor baroni locali de la P.S.D.?!Adica vor accepta linsajul public al marinelului,doar de dragul de a guverna?!

  15. Buna dimineata,
    Shic emisiunea de aseara,chiar spumoasa datorita lui musiu Madalin,dar si a lui Crin.
    Nu-i de colo nici tonusul moderatorului,de zile mari.
    In alta ordine de idei TE ROG raspunde-mi la urmatoarea intrebare:
    Doi-trei ziaristi au afirmat ieri,ca aveau “de pe surse” informatia abandonului,de simbata seara ori duminica.Ca cei mai multi au crezut ca este o intoxicare si…ca nu i-au dat crezare.
    Mai mult,dl.Radu Tudor informase Antena 3 asupra acestei chestiuni…dar nici aceasta nu a purces.
    Asadar,aveai aceasta informatie simbata seara ori duminica ? Ai stiut ?
    Multumesc frumos.

  16. @FuXi,
    tu o cunosti pe doamna Mungiu si altfel decit de la televizor ? Stii care este “meseria ei de baza” ?

  17. @Catalin: ce-mi plac mie astia care se dau viteji in comentariile din subsolul propriilor texte despre fotbal. astept editorialul de revolta:)

  18. “Guvernare – Cred că PSD+PC va cîştiga cu pînă la cinci procente avans faţă de PD-L, dar aceştia din urmă, împreună cu PNL şi UDMR vor putea forma majoritatea.

    Prim-ministru – Vasile Blaga. ” – 4 dec. 2008

    Asta e ultimul comentariu politic tolontanian pe care l-am gasit eu. Acuma, din doua una: ori inca mai asteapta sa se intample ca sa ne zica “I told you so” (scena politica e pe repede inainte/inapoi, asa ca orice e posibil), ori e in poarta la mama Omida ca sa-i ceara banii inapoi.

  19. Mos Gheorghe strangea fanul uscat si incerca sa ridice o capita. Dupa o zi grea de munca a reusit sa ridice doua capite inalte, inalte, una langa alta. Mandru era de el taranul.

    Cum sta el asa intr-o rana isi aprinse o tigara si contempla vazduhul…

    La un moment dat un parapantis pierde brusc din altitudine si cade pe cele doua capite daramandu-le.

    Dupa ce a tras adanc in piept taranul din tigara, uitandu-se la capitele daramate, zice:
    “Tara de cacat, atentate de cacat!”

    Macar in Iraq nenea Bush a facut ceva gimnastica ferindu-se de pantofii omului care sigur va intra in istorie…

  20. D-le Ciutacu ce parere aveti de urmatorul scenariu ?
    1. intelegerea PSD PD-L a fost facuta inainte de alegeri, chiar si cea cu PNL (la cacealma)
    2. retragerea lui Stolo vine exact la 2 zile de la venirea in tara a D-nei Alina Mungiu, cea care a pus in scena minunata telenovela din 2004, care nu este incantata de aceasta alianta , a se vedea emisiunea de vineri cu Robert Turcescu
    3. Blaga, Videanu, Preda si ceilalti s-au saturat de marinar si vor sa-l trimita pe mare , unde probabil ii este locul
    4. curios este si tacerea D-lui Iliescu, Nastase (chiar si a consilierei sale),Madalin Voicu, care dupa doar o zi dupa ce blamasera aceasta coalitie au inceput sa taca (probabil dupa ce au inteles si ei trocul…dupa ce le-a explicat Hrebe… ca doar asa pot scapa de Base)
    5. Stolojan era putin incomod, deoarece trebuiau sa gaseasca niste minciuni foarte bune pentru a-si pune planul in practica, acela ca in vara guvernul sa majoreze salariile si pensile , bugetul statului neavand bani, acestea nu vor fi acordate, PSD iasa de la guvernare si vor incepe sa urla ca din gura de sarpe (sau de Mitrea) ca Base si cu PDL-ul lui este de vine
    6. parerea mea ce deja parditul, cu exceptia D-lui Boc, (PDL) incepe sa intoarca armele, iar la toamna urmeaza descalecarea marinarului de la cotroceni cu aportul intregii clase politice (sau de nebuni)
    7. nu pot uita insistenta D-lui Hrebenciuc care zicea : NU VA FACETI PROBLEME, STATI LINISTITI, STIM CE FACEM ,SUNTEM FOARTE BUNI NEGOCIATORI…..
    8. ei trebuie sa se injure in continuare pt a fi credibili, PSD cu PDL, PSD cu PNL, Voicu cu Geoana, etc
    9. ce tara frumoasa avem……….

  21. Cea mai proasta tara din Europa, cu cei mai prosti oameni alesi la conducere. Cum p**a mea sa te puna premier si sa nu accepti? Cum p**a mea la alegerile din 2004 sa renunti pe ultima suta de metri la candidatura? Cum p**a mea se poate sa mai faci totusi parte din politica cu atata prostie? Unde va ajunge tarisoara asta a noastra?

  22. nu tace si nici nu cred ca l-ar putea face cineva sa taca, dar trebuie sa duca punctul 8 la indeplinire dupa ce s-a trezit sa vorbeasca….

  23. Domnilor,
    Eu sunt foarte neplacut surprins de faptul ca baietzii astia care ne conduc nu prea ne lasa sa traim linistiti.
    Ar trebui sa facem si altceva in afara sa vorbim sau sa nu mergem la vot… Nu credeti ?
    Poate din prostie sau poate dintr-o totala lipsa de imaginatie nu-mi dau seama acum ce… dar ma gandesc… si va rog sa va ganditi si dvs.
    Cu totii suntem insa de acord ca asa nu mai merge…!
    Ma gandesc cu groaza la cele scrise de catre dl. Patavievici in “Politice”… chiar asa suntem…? Nashpa…! Nashpa rau…!
    Se apropie cu pasi repezi momentul in care vom inchide gura, vom inghiti dar nu o vom mai deschide niciodata.
    Decat poate doar pentru a vomita…

    P.S. … sau pentru a le da cu ceva in cap !

  24. Avem de o parte asazisa clasa politica(amestecata cu afaceristi) la mijloc CASCAVALUL iar de partea cealalta poporul(saracu)- Asta se intimpla si se va mai intimpla ceva vreme in Romania

  25. Domnule Ciutacu, jos palaria pentru emisiunea dvs, ori pentru emisiunea la care participati cateodata “Sinteza zilei”, insa va rog sa cititi parerea unui umil telespectator mai nepriceput asa… parca lipseste un personaj de antiteza in emisiunea d-lui Gadea, in sensul ca acest mediu conturat de pareri identice(dar formulate altfel), creeaza o stare de frustrare comuna a celor prezenti. O astfel de emisiune ar trebui “impodobita” si cu personaje care au ALTA PARERE, nu de alta dar ar fi mai interesant!

  26. Mah! Voi sunteti in cardasie!
    Sa nu aveti voi incredere in lacrimile lui Basescu, crizele lui Stolojan si cazaturile lui Boc?
    tz tz tz!
    Ce uoameni, dom’le, ce ouameni!

    P.S. Mai si lipsesc emoticoanele!
    Adica, stai sa fac incercare…
    lol
    😆

  27. Nah, nu am nimerit codurile de la emoticoane…
    Americanii-s de vina!
    Daca am avea titei mai mult, probabil ar fi aici si emoticoane.
    Si tancuri, portavioane, consilieri pe probleme de impunereaa democratiei.
    Tot tacamul!

  28. f. buna emisiunea de aseara madalin a exprimat exact ce simt multi din psd dar si parerea simpatizantilor daca mai faci emisiune si in viitor te rog sa-i mai inviti. P.S. cind te intilnesti cu badea te rog saruta-l pe obraji din partea mea a facut o emisiune extra aseara m-a bucurat desi eram f.trista

  29. domnilor dupa ultimile miscari pe scena politica avem o tzara de BOC.Se zice ca numele proprii nu se traduc,intrebatzi totusi un tatar de Dobrogea la ce zice el b o c(subst.comun)si vetzi vedea ce prim-ministru avem,ce clasa politica avem.Inchipuitzi-va pm in vizita in Turcia recomandindu-se Boc, cefetze vor face otomanii si unde il vor trimite.

  30. @Victor Ciutacu
    E bun si in subsolul unui comentariu la fotbal. Importanta e ideea, in totala contradictie cu ceea ce prezinti tu. Tolo accepta mai multe surse ale raului in timp ce tu propovaduiesti numai una, in comparatie cu care tot restul sunt niste sfinti.
    Eu cred ca in ceea ce priveste marsavia si raul facut (si de facut) noua, cetatenilor de rand, se poate pune oricand egal intre Iliescu – Voiculescu – Basescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.