Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Ferm şi plin de năduf: să moară mama!

Ferm şi plin de năduf: să moară mama!

Turambar si Pavel au fost invitatii mei. Ma bucur ca am avut cu cine discuta si, mai ales, ca am avut ocazia sa aud live cel mai convingator si mai plin de naduf “sa moara mama” posibil (pe care, daca inving in lupta cu tehnica, o sa-l postez).

Comentarii

comentarii

Similar Posts

37 thoughts on “Ferm şi plin de năduf: să moară mama!

  1. Saru’mana boierule,
    Daca vreti si daca puteti, fie-va viata frumoasa, aruncati si la mine cu un link spre PiticiPeCreier.ro, site apolitic dar care nu tine cu Basescu sa traiasca familia ta!

    Plus ca PiticiPeCreier.ro compara preturile cartilor de pe net si poate mai citeste si navigatorii o carte doua si nici nu arunca banii pe ele.

    Sa traiesti si sa te imbogatesti, splendoarea ta de tonomat!

  2. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Imi pare foarte rau ca nu am vazut emisiunea aseara.Din ceea ce am auzit, in ce ati publicat,cred ca a fost foarte interesanta.
    Cred ca in portocaliul ala v-a fost foarte cald…Sigur aveti nevoie de aer conditionat,sper sa auda cei care sunt responsabili.
    Va doresc sanatate in continuare si mult succes.
    Cu multa pretuire,
    IoanaP

  3. Mişto lume. Mişto taifas.
    Acum mulţi s-au grăbit să dea cu durda în Turambar, că procentele, că marja…
    Haidi, bre. Sondajul a fost făcut pe baza a ce declară rumânii ! Ce naiba voiaţi să iasă ?

  4. Tot respectul pentru Domnul Palada:). Caterinca maxima! “Sa moara mama!”.
    Hai, ca e mult peste Insomar, cel putin la nivelul directiunii. Tare as vrea sa-l vad si pe teodorescu spunand “Sa moara ala de plateste masa de m-am inteles cu careva:))”

  5. @Andrei: azi m-ai prins in zi buna. cred ca ma prinde portocaliul. enjoy it!

  6. Da, am rămas aseară blocat o clipă…
    La început am crezut că n-am înţeles bine, ori că s-o fi interferat oteveu’ peste ceva, da’ nu! Spunea clar şi foarte convins “să moară mama!” =))
    Nu mă întreb ce-o fi simţit săraca, mă întreb dac-o luat-o sănătos pe cocoaşă. Sigur, de la numita pe nedrept implictă-n toată tărăşenia… 😉

  7. Doua mici comentarii (rautacioase):
    1. fostul FSN = PD + PDL?
    2. Parca nu mai foloseati trilulilu? 🙂 Sau a castigat crocodilul din lupta cu tehnica?

    Cat despre exit-poll-uri, mai curand cred ca noul sistem de vot le-a luat pe nepregatite pe cele doua institute. Nu cred nici in complot intre moguli, nici in faptul ca lumea a mintit la iesirea de la urne. Daca minteau oamenii, minteau in mod egal pt toate partidele, ca doar nu s-au vorbit toti sa voteze cu PDL si sa spuna ca au votat cu PSD.

  8. @DIV: PDL + PSD. unii dintre noi erau nascuti atunci. cat despre trilu, poate ca te uiti si la cine a facut upload; daca nu te dor ochii-n cap.

  9. Victor,dintre Palada, Teodorescu , Bulai (daca il cunosti), Bruno Stefan si Pieleanu , pe care il consideri cel mai sociolog? Cel putin pentru zilele noastre?
    Dar apolitic, crezi ca este careva?

  10. @Vova: cum nu cred ca ei se pot pronunta asupra calitatilor mele de jurnalist, ar fi unfair (si abuziv) sa-i caracterizez eu ca sociologi. toti, mai devremea sau mai tarziu, devin (cel putin) usor politici. p.s. l-ai uitat pe Pasti.

  11. Da, eroare mea. Chiar, nu-mi pot da seama cum am putut uita. Pentru Vladimir Pasti am un respect f mare (imi este profesor si mai sunt si tizul dumnealui).

  12. @Victor Ciutacu: credeam ca am eu o amnezie legata de FSN, dar poti sa te revezi/reauzi la minutul 0:47 din primul film. Daca nu te dor urechile din cap.

    Legat de trilu, ma uit la cine-l foloseste, nu la cine uploadeaza acolo. Over and out 🙂

  13. @DIV: daca mai faci pe desteptu’, iti iei viteza de aici rapid si eficient

  14. Domnul Turambar mai exista, sociologic vorbind? N-am auzit motivatia “respondentii au mintit si d-aia s-a gresit sondajul” la nimeni altcineva. Atunci de ce sa mai facem sondaje daca pornim de la premisa ca “romanii e mincinosi”, nenea Turambare, mare sociolog mare? E chiar asa greu sa recunosti cand gresesti si trebuie sa dai mereu vina pe altii? Tipic pentru anumite persoane care n-au mancat usturoi, n-au incasat bani, nu cunosc, n-au auzit. Altii e de vina. Si domnu Ciutacu, zici ca nenea asta mustaciosu e prietenul dumitale? Mi-ar fi mai prieten adevarul, vorba aluia din antichitate, imi scapa acum numele. Si chiar nu ma gandesc la vorba aia cu cine se aseamana se aduna. zau daca.

  15. @Begone: nu stiu de unde ai dedus tu ca eu as fi prieten cu Turambar, da’ stiu de unde am dedus eu ca deja ai devenit plitisitor cu obsesiile tale. iar eu, de regula, banez plicticosii. fiindca-s un tiran nenorocit.

  16. Editia de aseara a fost bunaciune rau.Asadar treaba e nashpa pt.tine: esti condamnat numai la V.G.de calitate.
    Deseara ce “servim” ???

    p.s:ai reusit sa-l convingi pe domnul profesor de muzica (din Tara Lapusului)sa revina ? Bafta!

  17. aveam complexe ca nu-l inteleg pe acest Tur….,era mentionat peste tot .m-am lamurit . asta-i director de institut de cercetare ? felicitari angajatilor !

  18. Salut…
    am si eu un mare naduf…
    ma ingrijoreaza lumea asta in care respiram si am inceput sa ma intereseze mai mult cine-mi “polueaza aerul”.
    “Cine va fi antrenor al guvernului” ma intereseaza acum pt ca stiu ca pana la urma, defapt, ne va afecta pe fiecare…
    si ce sa vezi? TRAIM DEMOCRATIA DE PORTELAN!
    Totul este sfaramat in fata lacomiilor si aspiratiilor individuale ale unor haite de lupi ce se lupa pentru caprioara atinsa de gerul naprasnic!
    Nu stiu daca intelege cineva ce am spus, dar ..
    MI-E SCARBA si vreau sa fac ceva sa ma vindec.

  19. inca ceva…
    am ajuns sa citesc un pic si prin Realitata.net si, la insistentele lui Badea. am vrut sa vad ce spune “celebra ” Ioana Lupea…
    Am ramas socat!:
    “Ioana Lupea: “Misiunea şefului statului va fi uşurată de trădările născute din lupta pentru putere din interiorul partidelor”.

    Materiile prime sunt neîncrederea, egoismul, lăcomia, ambiţiile politice, iar misiunea lui va fi mult uşurată de trădările născute din lupta pentru putere din interiorul PSD, PDL şi PNL.

    Şi Traian Băsescu are un interes egoist: mandatul de preşedinte. Ca să-l obţină, îi trebuie un guvern cooperant pentru a-l îngropa pe preşedintele conflictual. Un guvern competent care să găsească soluţiile bune pentru ameliorarea efectelor crizei, întrucât impasul economiei şi scăderea nivelului de trai i-ar pune în pericol al doilea mandat. Şi nu în ultimul rând, susţinerea candidaturii sale de către majoritatea guvernamentală”

    … a fost aproape de realitate…
    d’a ce o fi cu ea??

  20. nu stiu…nu pot sa-mi exprim bucuria pt. vestea cu dom’profesor.Multumesc frumos !
    Cu toate ca Rotonul(producatorul domniei sale) este in Iasi,prin magazinele de specialitate nu gasesti nimic.Singurul cd-iu gasit era in Selgros.Cel de sezon.

  21. Relativitatea statisticii (sau cata incredere mai avem in Statistica?)

    s-a trecut mult prea usor peste evenimentul cel important petrecut in Romania: invalidarea metodei PrognozeiStatistice si deci a unei intregi Teorii a Matematicii- Statistica!
    2 operatori Independenti realizeaza 2 Exit-pool-uri obtin ACELASI REZULTAT eronat in raport cu realitatea voturilor numarate (adica in afara “marjei de eroare” pe care o stabilesc Legile Statistice!) desi esantionul a fost, stabilit corect, dupa cum au afirmat Realizatorii lor.
    NICIODATA un esantion stabilit corect NU a condus la estimari gresite!
    (sau atat de “vagi” precum cele intamplate la alegerile din 30nov.)
    iar sansa ca “erorile de raspuns” sa conduca la aceeasi “eroare de sondaj” pt.2 Statistici Independente este poate mai mica decat “Probabilitatea ca Romania sa devina putere mondiala in urmatorii 3 ani!”
    Explicatia “ABATERII” invocata de catre cei 2 operatori (: declaratiile incorecte ale repondentilor) tradeaza ori IGNORANTA lor in materie ori DISPRETUL acestora pt. public.
    1. Ori “Esantionul a fost corect determinat” si atunci declaratiile incorecte ar fi trebuit sa fie “repartizate” uniform intre cele 4 optiuni de vot (si NU pt.2 “in minus” iar pt.al 3-lea “in plus”).
    2. Ori a fost o FRAUDA de numarare a voturilor!
    Acest lucru se poate stabili usor pe baza Proceselor-Verbale si a repartitiei lor pe circumscriptii. pt.ca Sondajul e un “diagnostic” si oricand ai posibilitatea sa verifici exactitatea lui prin “autopsie”
    (analiza corelatiei intre ipoteza statistica si rezultatul masuratorii).
    iar cei 2 Operatori (institute) sunt obligate sa produca aceste analize pt.ca publicul sa decida asupra COMPETENTEI acestora ori asupra
    CORECTITUDINII scrutinului.
    3. Ori “Statistica trebuie urgent corectata”! (sau ABANDONATA!)
    iar asta ar fi o mare pierdere!
    pt.ca statistica este (si) un instrument al democratiei, NU doar pt.ca “masoara perceptiile publicului fata de problemele societatii”, dar mai ales pt.ca ofera Controlul publicului asupra celor ce sunt adeptii principiului: NU conteza cine castiga
    voturile, ci cine le NUMARA!
    cat despre invalidarea Legilor Sondajului:
    Mi-e greu sa cred ca tocmai in Romania s-a descoperit Teoria RELATIVITATII STATISTICII!

  22. ciutacule,stii de ce PSD-ul vrea la guvernare ?
    1)Sa scape de DNA,etc alde MITREA, MIKI SPAGA si altii.
    2) HREBE vrea sa infiinteze un minister:”Relatii cu fiica presedintelui”

  23. dupa mine ext-pollul a fost corect.nimeni nu si-a pus intrebarea ce s-a intimplat cu voturile albe ? stiti ca in presa scrisa si audio vizuala s-a batut moneda pe votul alb ce s-a facut cu ele au fost numarate ca atare ori au fost stampilate pt. cine trebuie??????imtreb si eu ca nestiutoare a legii asa zis uninominala facuta de pro democratia de la a carui presedinte a venit si ideea cu vot albde protest??????? ce ziceti de chestia asta??

  24. Salut domnule Ciutacu.
    Sunt tare onorat sa scriu la dumneatale pe blog si mai ales despre negocierile astora. Hai sa iti zic una buna : Cum mama draq sa se faca alianta PD-L si PNL atat timp cat in teritoriu e jale. Eu sunt din Municipiul Giurgiu ( orasul de 5 STELE ). Da sa nu te minunezi ca asa sa zis la lansarea candidatilor PNL ca avem oras de 5 stele si primar ( Tovarasu Lucian Iliescu ) tot de 5 stele. Orasul ala e plin de GROPI, cu caldura se pare ca de la 15 decembrie sa incheiat jucaria, deoarece ca acest Mao Tzedung al Giurgiului sau Primarele Judetului a terminat definitiv si irevocabil Societatea Comerciala Uzina Twermoelectrica Giurgiu S.A., condusa si asta la randul ei de un imbecil de moldovean de 5 stele Tovarasu Cepraga Sorin, care a fost de pa PSD-ist pana la PNL-ist. Bun si cum ziceam de alianta astora. La Giurgiu primarele care este tovarasu Iliescovici sa balacarit de cand se stie cu alt Tovaras Iliescu dar asta este Iliescu Adrian seful PD-L Giurgiu, care na si el in partiduletul lui sa pripasit cu Victor Boiangiu ( fost presedinte de consiliu judetean 8 ani – PSD ), Victor Radu Nitulescu – fost prefect PSD , disrtugatorul Zonei Libere Giurgiu acum consilier judetean PD-L, etc.
    Ei se balacaresc si cand dorm poate tia zis Radoi Ion, si la Bucuresti cica alianta. POi se poate o asemenea alianta cand Iliescu de la PDL arata lumii intregi actele doveditoare prin care Tov. Iliescu primarele a papat de la DADP 15.000 euro, cum isi bate primarele joc de cei ce cu imbecilitate maxima lau ales la al 4-lea mandat. Daca vrei sa discutam mai multe lasami un mesaj pe adresa de email cum te pot contacta .
    In incheiere eu iti zic ca te saluta cu un deosebit respect VOCEA AMERICII GIURGIU.

  25. În România postdecembristă, “vacile slabe” au tot păscut timp de 20 de ani. Majoritatea partidelor politice sunt lipsite de ideologie, programe de dezvoltare şi soluţii economice viabile pentru următorii ani. Poporul a fost folosit mai mult ca toaletă democratică. Actuala clasă politică, poate fi considerată un cancer pe trupul neamului.

  26. A guverna alaturi de P.D.-L, ar inseamna SINUCIDERE curata pentru orice partid.Se banuie o guvernare P.D.-L.+U.D.M.R.+alte nationalitati+deputatii si senatorii cercetati penal.Deja se fac presiuni asupra acestora!

  27. Este sigur ca s-a furat fara mila! Asa ca nu programele de calculator sau chestionarele au fost ramase in secXX. Furtul cu sociologia nu se potrivesc. Asta trebuia daca avea COCONES directorul CaCaCaSaBula, care a luat milioane de euroi de pomana! Ar trebui trimis la munca de jos adica la Cotroceni

  28. de ce Legea Pensiilor nu se aplica si in cazul lui “Draga STOLO? “Am inteles ca are 65 de ani!!!!!!!!!!!!!!!!eu am fost obligata sa ma pensionez din invatamantla 57 de ani!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.