Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Tupeu jegos: Hotnews acuză un plagiat!

Tupeu jegos: Hotnews acuză un plagiat!

Motto: “Dacă aş fi avut parte în viaţa mea de atîţia bani pe cît am avut parte de boi, eram miliardar” (Corleone)

Oficina de Net a Jucatorului, care si-a pierdut editorialista de forta in urma unui scandal de plagiat (de continut) pentru care nu si-a prezentat scuze nici pana-n ziua de astazi, are tupeul jegos sa-si acuze concurenta c-o plagiaza (la poze)! Mai mare obraznicie rar mi-a fost dat sa vad. Regii lu’ copy/paste se tavalesc in chinuri fiindca-s furati. Daca i-a lasat memoria, le ofer eu in dar o captura specifica.

Daca-l aud si-l vad pe Consumator condamnand bautura-n Parlament, ating Nirvana.

UPDATE: Mangla, daca ea a existat (si asa pare) e condamnabila si odioasa si-n celalalt sens. Si, mai rau, a devenit un mod de viata in media scarbos din .ro.

P.S. Lavinia Sandru se zvarcoleste-n chinuri. Mi-a cam luminat noaptea!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

21 thoughts on “Tupeu jegos: Hotnews acuză un plagiat!

  1. @victor
    pun si eu o intrebare. diferenta dintre sondaje si realitate nu se poate explica prin faptul ca portocalii au votat mai mult foarte aproape de inchiderea urnelor si nu au mai fost “prinsi” in calcul?

  2. Pora asta e pisica neagra, e ceasul rau…
    De ce dracu mai apare si la TV, ca mi-a speriat copiii. Fuckin’ life!

  3. HAHA. astia de la hotnews sunt de-a dreptul penibili. Si de cand au facut ei conceptul de poza sau in cazul primei imagini colaj, copyrighted?!?! orice prost poate sa argumenteze ca e alta poza :)) doar ca are “granulatia pixelilor diferita”.
    Ar fi frumos ca cei care nu au mare lucru cu internetul sa se lase dusi de val. (cat despre hotnews, cu ce-i ajuta daca erau mentionati pe site-ul celor de la ziare.ro?)

  4. N-au facut decât să redeschidă un subiect care cu siguranţă îi oftică rău de tot. S-or fi gândit mult? Hai că bat şi eu câmpii…ce naiba, ăia gândesc?

  5. Aud ca la PDL s-a dat consemnul: ”ciocul mic,zeus negociaza cu alde intelectualii” (aia care urasc orice stiinta obiectiva si-s doctori copy/paste, de la liiceanu la pora))!”

  6. Sa fim seriosi. Daca as face o statistica ce-cat-cum FURA Hotnews ( si altii) intr-o zi din presa internationala, ati cadea pe spate. Dar mie sfertodocsii imi provoaca mila
    PS
    Mogulule, 2,38 EUROI imi datorezi 🙂

  7. Da’ de ce le zice HOT news ? Sunt eroticoase ? Şi dacă da… ce mama dracu’ de erotism poate fi ăla care o implică pe aia din poza pe care o dai tu? Freaky !

  8. Pora e o familie mare, cu reprezentanti cam peste tot. Am cunoscut si eu doi inainte de 89. Unul era un matematician cam ciudat dar onorabil, iar celalalt lucra la ministerul comertului si “aproba” televizoare color; contra spaga.
    Nu stiu daca si domnisoara asta severa si patrioata e din acelasi neam, da aia nu erau gangavi. Cred ca gangaveala e mai degraba afectata, in scopul de a spori interesul publicului consumator. In rest, sa-i dea inainte. Nici nu ajuta nici nu strica.

  9. Pai… nu stiati? Traim in Romania si aici se copiaza totul. Ar fi cazul sa ne deschidem si o fabrica de Xerox-uri, sigur gasim o solutie incat sa facem aparatura de calitate :)) care sa copieze orice, pana la cel mai mic detaliu. Glumesc… ironic.

  10. Bai Victore, aia de la Hotnews sunt niste mici copii intr-ale ciordelii pe langa Serinela. Mie mi s-a furat acolo o ancheta in exclusivitate, care a aparut fara numele autorului si cu mentunea “sursa Ziare.com”. Aia de la mogulul nostru ziceau ca-i dau in judecata, nu stiu daca au mai facut-o sau nu.

    Acu’, te inteleg ca vrei sa le-o tragi apasat astora de la Hotnews, dar hmm, locul I cu coronita la furat il are totusi Ziare.com

  11. @Optimvs: sper ca nu ma suspectezi ca m-as fi indragostit subit de ea, da’ zau ca Hotnews e chiar ultima intreprindere care sa se planga ca ar fi furata.

  12. Adriane, si eu am auzit multe despre tine, dar nu despre asta e vorba aici. Si nu inteleg ce legatura are viata personala a Serinelei cu Ziare.com. Sunt doua lucruri complet diferite. In plus de zvonurile despre viata acestei femei se folosesc doar idioti ca tine si ca Zoso.
    Revenind la Ziare.com e unul din siteurile in care se respecta o regula uitata a jurnalismului: citarea sursei. Nu zic ca n-au gresit acum, da’ nu arunca tu cu noroi pt ca ai o problema cu fosta ta sefa! Lipsa ta de argumente e mai mult decat clara, iar in articolul de care vorbesti era citat Gandul.

  13. Serios Serinela? Ai curajul sa risti un pariu apropo de citarea surse? Nu de alta, dar la vremea respectiva, socat de nesimtirea cu care fura ziare.com, am facut o captura de ecran mai mult decat lamuritoare.

    P.S. Pana acum nimeni nu a vorbit aici despre viata ta personala . A, ca tu te simti cu musca pe caciula, si ca din “amoruri imposibile” deduci chestia de care rade toata breasla, nu e vina noastra.

    P.P.S. iti fac aceeasi oferta pe care i-am facut-o si sarmanului zoso, mergem impreuna la Mensa sa ne facem testul IQ, si daca iei cu mai putin de 20 de puncte sub mine te declar pe tine mai desteapta.

    P.P.S.S. Data viitoare incearca sa semnezi cu numele tau. Te cunoastem prea bine ca sa nu te dibuim imediat, si macar eviti sa te faci de ras.

  14. @Victor & Optimus: v-as fi recunoscator daca v-ati rezolva rafuielile in privat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.