Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Chiar fiecare politruc are cate o blonda?

Chiar fiecare politruc are cate o blonda?

Inteleg din Gardianul ca nenominalizarea in guvern ai Andreei Vass reprezinta unul dintre motivele decisive ale ultimei retrageri a lu’ draga Stolo din lungul si penibilul sir al renuntarilor sale. Domnisoara cu pricina – pe care am invitat-o-n emisiune sa dezlegam impreuna misterul, dar s-a eschivat realmente extrem de politicos – chiar isi expune, in scris, cu destul talent dramatic, puternica dezamagire pe propriul blog (in locul vostru, eu as citi cu atentie raspunsurile la comentarii). Date fiind, pe de o parte, obsesia lui Traian Basescu pentru Elena Udrea (profesionala si politica, desigur, bai, perversilor), respectiv barfa “pe surse” ca Elena din Troia ar fi fost tot blonda, ma intreb daca nu cumva taman faptul ca nu (prea) rezonez la blonde ma face atat de inadaptat in societatea romaneasca de consum si de rahat.

P.S. Dincolo de scarba care ma domina, imi face placere sa va semnalez aparitia volumului de interviuri despre Nicolae Ceausescu al colegului meu Toma Roman Jr, ex-candidat la Camera Deputatilor si un mare iubitor de blonde si de tarie alba.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “Chiar fiecare politruc are cate o blonda?

  1. Ii ofer eu lui doamna un post de Secretar de Stat pe Scaun din cadrul Departamentului de Forumizare Sectiunea Politic la EvZ adica in prima linie inamica.
    Ofer nick si tastatura gratuite.

  2. Victor, tu esti un dragalas, il banuiesti pe Stolo de sentimente si il umanizezi presupunind ca ar fi iesit din guvernare din motive blonde.

    Stolo a plecat de la guvernare exact cind i s-a terminat misiunea de a simula dreapta, exact asa cum i-a dictat piratul.

  3. Blonda Vass e cu doua capete deasupra blondei Udrea.
    Si am impresia ca-i da clasa si lui Videanu, viitorul ilustru ministru al Economiei (si bordurilor).

  4. ma indoiesc sincer ca toata comedia a fost doar din cauza domnului stolojan, deci e posibil ca cineva…nu dau nume…sa aiba o simpatie aparte pentru doua blonde, nu una…

  5. Mai Victor, da-le incolo de blonde…vin si eu…off-topic :(( : am stat si m-am gandit, apoi am vazut pe blogul lui Mircea Badea ca exact ca mine mai gandesc si altii….prin urmare iti pun 2 intrebari:
    1. Ce-ar fi daca am mai face o revolutie acum? Pt ca pur si simplu nu se mai poate. Astia ai nostri nu stiu sa faca politica, nu stiu sa aiba grija de tara asta….nu poate cineva sa strige la cei din UE si sa le zica ce magarii se intampla la noi? Poate vin aia cu vreo solutie…pe bune acum…
    2. Daca la urmatoarele alegeri, nu vine nimeni la vot, sau voteaza doar 10 – 20 %, ce se intampla?
    Merci si somn usor!

  6. In cazul blondelor, chiar daca uneori sunt brunete, eu cred ca e vorba despre aspiratia catre frumos a oamenilor politici. De simtul lor estetic, ca sa ma exprim corect. Unii colectioneaza tablouri, altii blonde/brunete, desigur competente profesional si politic. In rest sunt numai rautacizme si o atitudine politically incorrect fata de Elena din Troia, care, din cite stiu eu, pe surse, era roscata, dar nu bag mina-n foc.

  7. Exercitiu.
    Se da bancul de mai jos:
    Două blonde mergeau pe stradă, iar una dintre ele exclamă:
    – Uită-te la cainele ăla cu un ochi!
    Cealaltă blondă îşi acoperă un ochi şi zice:
    – Unde?
    Inlocuiti “doua blonde” cu doua nume de tipe din PD-L, iar “caine” cu numele unui premier desemnat care nu mai e desemnat dupa ce a fost totusi desemnat:) si vedeti ce va da.
    Nota: Exercitiul este pentru…blonde:)
    Salutare taica si noroc

  8. Nu sefu’ , nu fiecare politruc are cate-o blonda. Unii au cate doua, altii au cate vor.
    Cat despre blonda cu pricina sti cum e”Easy come, easy go” apar blondele astea ca ciupercile dupa ploaie.

  9. @Adriana: 1. mi-e teama ca e deja negociata intre PSD si PD-L. 2. se va guverna cu o majoritate confortabila din minoritatea votantilor

  10. Stolojan e terminat. Gata, nu mai poate. Si boc nu ne va scoate din criza:|

  11. Posibil ca Stolo sa stie un numar de cont ce zace negolit de vreo douaj de ani pe undeva in tara Marmotelor cu Initiativa pe nu vrea sa-l impartaseasca Chiorimii Sale…Drept pentru care niste domnisoare blonde raman fara functii in Stat.Cam SF,este ? Hmmmm….

  12. I-am vazut pe cei doi porumbei alergand in jurul Parlamentului European pe la 8 seara. In plus m-am intors cu acelasi avion cu ei. La cum se purta ea cu el parea mai mult decat o secretara. Doar stiti cum e: Unde dragoste nu e, nici Stolo premier nu e.

  13. He, he, he, domnule Victor, cred si eu ca ai fi vrut sa o ai invitata in emisiune pe Andreea Vass (as fi vrut si eu!) Din pacate pentru tine si pentru noi, Andreea Vass, prin inteligenta, pregatirea si frumusetea ei (adevarata!) joaca in alta liga decat Mitzele Baston gen Udrea, Boagiu si alte alea care ar da navala la tine emisiune.
    Eu personal o vedeam pe Andreea Vass prim-ministru si sunt convins ca va fi intr-o buna zi, atunci cand toti stefan gheorghistii de stanga-dreapta isi vor fi luat sutul in cur bine-meritat de la natiunea recunoscatoare.

  14. scuze,is consecvent,ca boul,am pus si eu o intrebare ieri,….nu am gasit nici un raspuns !
    De ce ? am formulat-o atit de politicos…

  15. Niste intrebari, mai omule.
    Tu chiar crezi ca si-a dat demisia pentru o tipa?
    Nu e cam suspect cum au aparut dintr-o data barfele de genul asta?
    Ce poate fi mai eficient in eliminarea ultimului dram de sens al gestului lui Stolojan, decat asocierea lui cu o blonda?
    Cam cine “crezi” ca are de castigat din discreditarea lui Stolojan?
    Cam pe care ureche crezi ca se vor culca sforarii noului guvern dupa ce Stolojan va fi discreditat complet?
    Ce fel de jurnalist esti atata timp cat nu faci decat sa publici o barfa de rating, fara niciun comentariu valabil?
    Iti place sa fii doar o rotita inconstienta in marele joc?

  16. @don giovanni: da, mi-am ratat provocarea vietii. cand sa-mi calce pragul geniul economiei mondiale, m-am trezit refuzat. nu stiu daca-mi voi reveni vreodata.

  17. @Mircica+don givani,
    sinteti niste circotasi modesti.Ia sa va vad eu la 65 puteti avea “secretare” ca robocap ?
    Hai,lasati-o mai moale,o fi el ,cum o fi dar la “asistente” e mare.
    Comparati cu cea a marinelului,cea din localitatea in care se fac cirnatii celebri,tot bloda ,tot frumoasa(?),ei…asta este si frumoasa si desteapta.Sic.

  18. nU CREDETI CA sTOLO TREBUIA SA CADA LA INVESTITURA IN PARLAMENT, DAR DIN CAUZA NOII ALIANTE RISCA SA NU CADA?
    nU VI SE PARE SUSPECT CA sTOLO SE POARTA CA SI CUM NU S-AR FI INTAMPLAT NIMIC?
    oARE NU CUMVA TOTUL E CONSECINTA UNUI SCENARIU CE ARE SEMNATURA LA cOTRO?
    oARE, PENTRU UN MARE CUCERITOR DE BLONDE, NU E PREA MULT SA VEZI UN NIMENI CA sTOLO SA AIBA 2 “BLONDE”(vASS SI tURCA) SI SA LE FACA MARI PE AMANDOUA?
    oARE NU CUMVA DRAGA sTOLO A PROMIS UNGURILOR SA LE BAGE PE CINEVA IN GUVERN PE USA DIN DOS SI NU A REUSIT?(vASS E UN NUME DE UNGUR)
    oARE….
    oARE…
    oARE..
    oARE.

  19. Eu as pune-o (intrebarea) asa: “Chiar fiecare blonda are un politruc?”
    ..Si chiar fiecare politruc are un politroc?… Si in fiecare politroc apare in final Boc (asta a cui blonda mai e?)?… Ura, draguta mea, frumoasa-i tara mea!…

    🙂 Vadim nu se pune, ca s-ar pute sa aiba acromatopsie si, oricum, prin ochelarii lui, toate pisicile se vad negre.

  20. @Victor Ciutacu: nu dispera, iti vei reveni din refuzul acestei domnisoare inteligente, toba de carte, sportiva si frumoasa pe deasupra. Te vor ajuta inteligenta romales a lui Medelin si sclipirile de inteligenta ale idolului liftierelor de la Municipal, “profesorul” Oprescu. Astia da’ baetzi!
    @Mihail: ce-ai cu mine domnnule? Vezi mai sus parerea mea despre domnisoara Vass. Cat despre dl. Stolojan, inca o data de acord, il invidiez si eu pentru ca a putut sa se inconjoare cu asemenea exemplare feminine (scuze doamnelor, nu sunt sexist!) si pentru ca este asa de sportiv.

  21. @don giovanni: scuteste-ma cu talentele astea ieftine, n-am timp si nici chef sa citesc ce grozavi sunt toti instabilii psihic si ce anturaje minunate au

  22. Care e problema cu blondele? Daca Elena Udrea sau Andreea Vass s-ar vopsi maine brunete, le-ar creste brusc si inteligenta? Evident ca nu. (Mentionez ca nu am nimic cu niciuna dintre ele)
    Sau daca Elena Basescu s-ar vopsi blonda, ar fi mai “putin inteligenta” decat e acum? Bineinteles ca nu, tot pe X ar parca.

  23. Fiecare politruc are cel putin o amanta!Si daca tot se poarta blondele(unele se vopsesc pentru ca este trendy),sunt majoritare!
    Dupa cum stim barbatii se impart in doua categorii-cei care recunosc ca au cel putin o amanta(sunt si exceptii care nu au deloc) si cei care nu recunosc!
    Nu mai pun la socoteala ca politrucii au buzunarele doldora de lovele!De aici se intelege ca …AU CU CE DOMNULE!)))
    http://www.youtube.com/watch?v=RNBSunlgEfs

  24. Alege raspunsul corect la urmatoarea intrebare si poti castiga un loc de parcare gratuit ,valabil 4 ani , situat numai si numai in adevar :
    Unde va face Nutsi noi parcari in urmatorii ani de profunda criza ?
    a) limBRICUL lui Mircea… G.
    b) limBRICUL lui Traianus… B.
    c) limBOCUL lui Emil…PM.

  25. @Costin Tanasescu: om bun, te rog eu, hai sa nu generalizam la mine pe blog povestea asta cu amantlacurile blonde ale politicienilor. habar n-am si nici nu ma pasioneaza daca domnisoara Vass (pe care am vazut-o, fugar, o data-n viata) se tine au ba cu domnu’ Stolo, dar incerc sa nu prezum ca in tara romaneasca se poate avansa doar pe baza de cur.

  26. uitandu-ma la poza am crezut ca “anonima” lu’ Stlolo se apropie usor de varsta lui si asa ii tine de plictiseala, dar cand am intrat pe site-ul tufei si-am vazut ca n-are decat 30 de ani…brrr! cam cum si cat trebuie sa faci sa ajungi asa babita la 30 de ani ?!?

  27. Ma mir ca nu le e rusine , ASTIA sunt barbati de stat??????????? sa-si deschida bordeluri….

  28. Intaresc ce a scris @Ianos, vass= fier in lb. lu’ Arpi bacsi.
    Da’ nu-i asta baiu’! Daca minunea blonda reprezentata in foto, o avea si ceva creier… Mda, are, ca doar e BLONDA!!!

  29. Apropos, am uitat sa scriu. Nesimtitii astia au uitat sa mai faca un Minister Important, foarte util pe perioada crizei, si marii coalitii de guvernare: Ministerul Tacerii si Supunerii, sau Ministeru’ Mucles. Cel mai potrivit ar fi ca ministru un pesedel, ca tocma’ intrara si stanga romaneasca pe corabia condusa de inteleptu’ capitan.
    Si sa nu uitam sloganu’:
    SA VA CRIZATI M’BINE!!!

  30. Da domnule, toti au cate una. Il vazui si pe sir Voiculescu cu o baba blonda, din spate… Din fata s-a dovedit a fi Baba Novac.

  31. Cutacu si Mircea Badea sunt cei mai inteligenti baieti in romanica asta …acum sa stiti ca vb. serios, asa mi-ar placea sa ii am prin preajma mea..dar cine nu i-ar vrea? am avea si noi de invatat cate ceva de la asa unicati
    sa auzim numai de bine…si lasati-o drak pe udrea aia…ca nu-i nici frumoasa nici desteapta, e o tuta:))va pup

  32. la antena 3 sunt numai inteligeni ..cinste domnului Voiculescu ca stie ce oamenii sa aleaga intr-o tv.cand il vad pe lingusitorul ala de Radu Moraru de la ce tv este ala?…:)) imi vine greata.
    Ii iubesc pe Ciutacu, Gadea si Mirciulica – bravo voua

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.