Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Maşina cu succesuri parchează fix pe X

Maşina cu succesuri parchează fix pe X

“Va rog sa ma ajutati in a populariza o tanara de real viitor in politica romaneasca, posibil viitor secretar de stat, daca nu chiar ministru al Transporturilor. Inceputul este facut, legatura cu transporturile exista. Scuze pentru calitatea fotografiei, executata cu telefonul din dotare sambata 13.12.2008 la clubul IDM de la Semanatoarea. De apreciat acuratetea cu care s-a incadrat in “X”-ul din parcare, aproape de centru”, spune cititorul nostru de bine. Dat fiind ca nu-s taman regele Codului Rutier, am solicitat lamuriri suplimentare. Pe care le-am primit cu promptitudine: “X adica nu e voie. Nu este drum public, dar de bun simt nu blochezi aleea de acces. Probabil insa asa capata admiratia prietenilor”. (Dan)

P.S. Masha iese din greva politicii: cica Tiranu’ nu-i atat de malefic precum pare

UPDATE: Hai ca mi-au venit acum scriptul si inregistrarea de la “Vorbe grele”…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

41 thoughts on “Maşina cu succesuri parchează fix pe X

  1. Trebuia sa faci fotografia cu mobilul lui Cristoiu, cica-i bengos, dar nu-i rea nici poza asta. cat despre posibila ministra a transporturilor, fata lu’ tata, numai de bine

  2. Ba tarane tu ti-ai facut un hoby de a-l atca pe Basescu si familia lui.Tie nu ti-e frica ca te vede dumnezeu si isi bate joc de tine ma trompeta PC.

  3. @Zdarco: voi, khmerii portocalii, aveti in fisa postului sa fiti putintei la minte? pe crucea mea, parca sunteti trasi la indigo.
    @nenea iancu: ce legatura cu mogulii enumerati cu jeep-ul domnisoarei?

  4. Cred ca nici nu a sesizat ca e un X acolo, si daca sesiza nu stia pt ce este!Asa ca..hai bre Nea Victore iart-o de data asta 😛

  5. Politichia damboviteana si mitocania becaliana , cred ca ar trebui inregistrate ca si marca la OSIM. La astea se poate adauga cu usurinta nesimtirea miliardarilor de carton si a plozilor de bani gata . Dai de ei la tot pasul . Mi-a fost dat sa circul destul de mult in tari civilizate si credeti-ma , nici macar odata nu am fost clacsonat sau semnalizat cu farurile din spate cand circulam cu viteza legala sau cand se facea verde la semafor ! Incredibil , nu ?

  6. Poate a crezut ca a trasat cineva un x ajutator cu mesajul:”parcheaza aici”.Probabil stie parca la fel de bine cum stie si gramatica…

  7. stolojan e pregatit pentru candidatura la presedintia ROMANIEI (NU SE EZISTA MAI DEJTEPT LA PD…). in campanie o sa atace iar psd, de aia e rau in romania si criza si coruptie, el nu a vrut cardasia cu psd, el vrea sa rezolve tot, etc, si apoi il va numi pe base prim ministru, dupa modelul Putin din rusia. asta explica cel mai bine comportamentul lor din ultimul timp.

  8. Stai sa ajunga ministru sau secretar de stat!
    Sa vezi atunci fomistii ce figuri vor face!
    Ce visuri…eroice cred ca au avut zilele acestea- garzi de corp,girofare,spagi,chefuri si vacante moca…etc!

  9. Romania asta o sa ajunga o carpa de tara deabea astept alegerile sa dau jos miopul si familia lui.. ca vad ca au inceput cu rubedenile .astora cred ca le-ar prinde bine niste ANTRAX pe banutii care pun ei mana poate numai asa s-or satura

  10. @Zdarco: Ba ii e frica la Ciutacu de Dumnezeu cum le e frica si la hoarda de conducatori ai neamului care si-a batut joc de toti romanii 19 ani la rand (aia toti stiu de frica lui Dumnezeu ha, ha, ha).
    Si….invata cum se scrie corect!

  11. duduia Lenutza Basescu da dovada de nesimtire … asta e singurul lucru de care este capabila … ma mira faptul ca nu a urcat jeep-ul din dotare pe treptele cladirii … lucru ce-l va realiza in zilele ce urmeaza … la asa tata, asa fica …

  12. “Ba tarane tu ti-ai facut un hoby de a-l atca pe Basescu si familia lui.Tie nu ti-e frica ca te vede dumnezeu si isi bate joc de tine ma trompeta PC.

    De Zdarco pe 17 December 2008 la 1:43 pm (#) ”

    Uite un dobitoc care scrie Basescu cu majuscula si Dumnezeu fara majuscula , ca e mai putin important, eventual e substantiv comun, fiindca dumnezei sunt mai multi, iar Basescu e UNUL.

  13. Si nu stiu cum poti sa spui ca un avorton intelectual ce esti, ca PC are trompete.
    Adica aliatul vostru de guvernare va e dusman sau cum?
    Pai n-ai auzit ma de “guvernul pentru Romania”
    pe care il da tarii seful vostru si aliatii sai domnii Geoana si Voiculescu”
    Ia te rog frumos treci si pupa-i in cur si pe astia doi. Executarea ca te parasc la Cotroceni neispravitule. Ai dormit beat o saptamana si nu ai aflat ca s-a schimbat modificarea?

  14. in aeroporturile din Germania problema urinarii pe jos si pe pereti a fost rezolvata prin desenarea in pisioar (in centru) a UNEI MUSTE NEGRE (care pare chiar vie).Tentatia de a o nimeri cu jetul a depasit ineleganta de a te intoarce dreapta-stanga cu tot cu furtun.

    asa ca eu cred ca dsoara cu pricina a cazut in capcana asta….fericita ca in final a nimerit

  15. fata lu’ tata oricum e depasita , dar sunt 80% sigur ca nu a fost o stationare de lunga durata deoarece la ce masini si “fuduli'” vin prin zona exista sansa de a fi mutata din loc … in rest succesuri nemasurate 🙂

  16. Buna seara d-le Ciutacu,
    E tare poza!
    Asa sunt unii oameni-de,politici,auzi,ca ei nu stiu ce sunt de fapt!
    Va doresc o seara buna-o sa urmaresc emisiunile.
    Cu tot respectul,
    IoanaP

    P.S.Domnule Ciutacu,aveti dreptul sa luati la ziar un analist lucid-lasati-o in colo de cratita,teoretic vorbind,ca ea nu preamareste femeia!

  17. Acel X e unul din cei trei care impreuna reprezinta suma realizarilor prezidentiale de-a lungul , de-a latul si pe diagonalele prezentului mandat deci consider locul ales de fata tatii pentru oprire unul potrivit . La popularizarea distinsei d-soare nu ma bag dar cred ca cele mai bune rezultaturi s-ar obtine cu pozitia h in HD.

  18. Aiurea-n tranvai, ce ministra, nu vazurati ce zicea mircelu despre duduile cu buzele injectate?! Cice deja au o ocupatie, o profesie, n-am priceput eu prea bine nuanta, ca-s batran si demodat, da’ cica ceva oral le-ar fi meseria, deci nu mai carcotiti pe la colturi de blog, fata are deja servici si gandesc ca-i onorabil, ca cica are si oarece fakultati si universitati, s-a specializat deja in ceva, e si remunerata dupa calitatea muncii, are masina scumpa, ce mai, o tanara realizata, n-atarna ea la guvernu’ lu’ boc !

  19. Domnul domnul Poc editeaza niste fraze cu usurinta in timp ce duduia parcheaza pe niste x-uri din nestiinta…ori necuviinta?! si innt-un caz si in altul, ce e asa greu de priceput???!!!

  20. N-a gresit deloc. Era cu elicopterul si ala mereu se pune pe X, da’ n-ati vazut voi bine.
    :))

  21. Re:
    Abia astept ca elicopteru’ lu’ ta-su sa zboare de pe X-ul de pe CC. Al PCR. 😛

  22. domnu’ ciutacu, e proasta aia mica nu zic, da “pe crucea mea” daca nu blogul asta-i cancan cateodata. Uite niste intrebari a la DDTV:

    1.e oprita sau intra in parcare?
    2.voi ati vedea x-ul ala de la volan…mai ales ca nu vad un alt semn?
    3.a tras 2 mintue sa vorbeasca la telefon?
    4.ea era ea la volan?
    5.te-a intrebat Basescu de fiu-tau sau numa ti-a zis ca ai ochii umezi?
    p.s:ramane valabila parerea si daca la volan e baiatu’ lu’ Prigoana, fata lui Voiculescu sau nevasta lu’ Nastase.

  23. De ce sa ne miram daca Elena ar ajunge intr-o functie inalta! Sunt atatea personaje penibile in parlament, dupa cum am vazut, incat cu siguranta ar mai incapea inca un mic neuron plictisit! PS : Poate Elena nu stie cum arata litera X!

  24. Cum e tata e si fiica, ce naiba. De unde educatie si apoi e mare smekera de Romania. Daca ar iesi din tara in civilizatie ar spala masini sau hai treaca, ar vinde ziare, asta fara relatiile lui taticu’.

  25. Domnule Ciutacu,ar trebui sa va ocupati cu seriozitate de salariile profesorilor.De ce spun asta,e simplu,am doi copii elevi,invatamantul romanesc e gratuit teoretic,practic lunar ma costa 900 lei.Va explic,in prima zi de scoala profesorul de matematica a anuntat elevii sa arunce manualul pentru ca nu e bun,a urmat o serie de note mici dupa csare sotia a intrat in panica,si am inceput meditatiile.1Romana 30 lei ora,4 ore pe sapt.2matematica 40 lei ora,4 ore pe sapt.3fizica30 lei ora 2 ore sapt.4engleza 30 lei ora,2ore sapt.La care se adauga fond clasa 150lei semestru,200lei fond scoala anual,350lei uniforma anual,100lei,craciun,paste,8martie.Adunati cu doi copii si vedeti ce suma va da.atentie meditatiile se fac cu grupe de 4,sau 5 elevi.Da domnule profesorii o duc greu in romania.A calculat sotia mea care e prietena cu diriginta fiului meu,profesoara de romana,ca venitul din meditatii lunar al acesteia e de 8000lei pe luna fara salariu care e de 1700lei fara sporuri.deci de ce vor sa faca greva?nu le ajunge ca au transformat invatamantul in afacere proprie si noi parintii platim de ne ustura pielea. va rog sa faceti o emisiune pe aceasta tema.va multumesc.florin olei

  26. Noutati importante de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana !!!

    Din cauza asta(declaratia de avere si declaratia de interese)s-au ajuns la cazurile cu salariile nesimtite si pensii nesimtite, vezi celebrul caz GEICA de la autoritatea aeronautica. Din noiembrie 2008 i-a luat locul alt liberal, care este mai nesimtit decat GEICA, Adrian VASILACHE. Asta a avut venituri de 370 milioane vechi in luna decembrie (salariu 200+indemnizatie CA 40+prima 120), si-a dat prima singur cat si consiliului de administratie(CA) de la AACR de 120 milioane lei vechi. Prima pentru membrii CA este premiera mondiala, au mai inventat o metoda de a-si da bani. Asta nu este tot, a mai facut o golanie, tot din bani publici, drept mutumire pentru prima (membrilor CA) acestia i-au aprobat plata fara plafon (adica daca vrea muschii lui boierul VASILACHE poate sa inchirieze un palat). Si-a “tras” un apartament in Satul Francez cu o chirie de 2.150 EUR+taxe bancare+ PLATA UTILITATILOR(gaze,…, parcare, servicii curatenie, bucatar etc.), total estimativ in lei 120 milioane lei vechi. ESTE MAI NESIMTIT DECAT PARLAMENTARII CARE AU FACUT SUBIECTUL FORTE AL MASS-MEDIA

  27. Domnule Ciutacu,va urmaresc emisiunile si as vrea sa fac o propunere prin intermediul dumneavoastra Guvernului Boc:sa se propuna pentru actori daca doresc sa ramana in acitvitate pana la varsta de 80 de ani ca angajati dupa limita de pensionare prevazuta de lege,iar la medici pana la varsta de 75,aceasata ne mai necesitand controversata lege a cumulului de pensii cu salarii.Va spun acestea apreciind activitatea dumneavoastra ca jurnalist si ca invitat al Antenei 3 la emisiunea Sinteza Zilei pe care o urmaresc cu interes.

  28. haide mai ca la don’soara asta merge orice ca deh e fata de prezident de tzara si i se iarta,poate a vazut x-ul si a crezut ca doar acolo poate parca unde este bifat :)))

  29. e proasta ce mai incoace si-ncolo.o sa dea n gropi cu nemiluita si slava domnului ar avea de unde alege.da ce ne facem ca o sa plece la brucsel si ramanem fara subiect de distractie.poate s o hotara ailalta sa candideze in locul lu taica sau

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.