Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Analistu’ politic cel călător şi gurmand

Analistu’ politic cel călător şi gurmand

Bogdan Teodorescu e unul dintre invitatii care-mi plac foarte mult. Si ma bucur ca a acceptat ca acest sezon de “Vorbe grele” sa se termine cu el; ca unic invitat in ultima editie. Si nu, nu vom vorbi de politica & acareturi de stat, ci de calatorii si mancare. Asa cum le prezinta, de altfel, in ultima sa carte si nu numai. Pentru ca omu’ e un calator-gurmand de top. Dupa aia, insa, ne luam noi doi de manutele alea (cate) doua si-o taiem fuguta la Gadea. Sa dezbatem gustul pisatului platit de la buget si valentele artistice ale poneilor roz cu zvastica pe cur.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

27 thoughts on “Analistu’ politic cel călător şi gurmand

  1. bogdan teodorescu este SINGURUL dintre personajele implicate in politica (daca nu ma insel, a si fost parlamentar…) pe care nu ma satur vreodata sa-l ascult. tot ceea ce spune omul asta mi se pare logic, corect si interesant si m-as bucura ca ideile si simpatiile noastre sa ramana comune.

    ps: exista o l…ba trista, unu’ titus liviu vulpe de la Gandul, pe care-l f…te grija de ce face oprescu. ultima mostra e titlul magaresc din ziarul de azi. stiu ca nu prea te mai bagi, dar poate il “popularizezi” un pic pe titilica, sa-l mai afle lumea.

  2. Frumos, n-am ce comenta. Pe Bogdan Teodorescu pot sa-l ascult ore intregi, are un discurs incredibil.
    Dar voi chiar vreti sa-i umiliti rau de tot pe aia de pe Realitatea. Cred ca de-abia asteapta vacanta (voastra)

  3. Cat va plateste mogulul eolian sa va luati vacanta ? ( ca sa mai respire si piticii aia nefericiti )Chiar n-ar iesi mai ieftin sa-i concedieze pe deontologi si sa va tina pe voi in Bahamas tot anul ? Ar iesi mai ieftin si cu oaresce audienta-n plus…

  4. Domnul Bogdan Teodorescu are,ceea ce se numeste astazi,CULTURA.Si nu este cultura ceea ce am vazut ca s-a prezentat la expozitia aia la New York.Oare e de mirare ca au chemat acolo politia?Si doamna aceea ofuscata ne explica astazi ca are ziarul New York Times ceva cu ceea ce expune institutul asta a lui peste.Pai ii inteleg pe americani.Asta e cultura romaneasca?Atunci de ce ne suparam ca cei care termina un liceu habar nu au pe ce lume sunt?

  5. Tuturor colegilor de pe blog–Salutari de la Mamaia!!Daca mergetzi in alta parte , n-atzi pierdut nimic, e o jale: Pretzuri cu 50% mai mari[ decat anul trecut], peisaj saharian[sau subsaharian,cu iarba uscata iasca], mizeria cotidiana de rigoare si o invazie de alge si pene,pungi,etc, in apa!!!In trei zile o sa innotam in biomasa de alge!!! Scarbos!!!

  6. IAR CA SA REVIN LA SUBIECT—-Desi nu sunt decat de luni aci, vad ca incalzirea globala are efecte devastatoare asupra creierelor de politician roman.Cand mai aud cate una[bomba de asta politicianista] imi vine s-o iau spre largul marii!!!Astia nu mai au nimic sfant, daca or fi avut vreodata!!! Iar motz tuturor rahatzilor troneaza din Chitai, palaria-ntr-un picior……..!!!Asta seara ma voi uita la voi!![chiar daca e vara si concediu].

  7. @Victor Ciutacu. Salută-l, te rog, pe Bogdan din partea mea şi întreabă-l ce dedicaţie i-ar da preşedintelui Băsescu pe carte. Şi ce-ar răspunde dacă l-ar invita să-i fie consilier prezidenţial?

    @Moş Călifar. Gura păcătosului … 🙂

  8. Zile si saptamani intregi fara “Sinteza zilei”!
    Nici anul trecut nu am trecut usor peste aceasta perioada! Stie cineva CAND REVINE “SINTEZA ZILEI”?

  9. Dom` Bogdan e fabulos ! Verva cu care povesteste si traieste ori ce fapte, chiar marunte, debordeaza de optimism !
    Omul traieste clipele, se simte in locul respectiv, martor sau aprticipant la toate si asta te bine-dispune !

    In plus ! E destept ! Pe bune !

  10. Bogdan Teodorescu e un tip fabulos! Imi pare nespus de rau ca nu am vazut emisiunea de la inceput!….

  11. CIUTACULE esti TARE FRATE ! NOROC CU VOI (SI NU O ZIK CU IRONIE) TU MIRCEA BADEA SI DOMNUL GADEA….CA VAZANDU-VA INCEP SA DEVIN MAI OPTIMISTA ..TARA ASTA MAI ARE O SANSA CU OAMENI CA VOI ! TINETI-O TOT ASA !

  12. OFF TOPIC

    In seara aceasta dupa “Sinteza Zilei”, in reteaua digitala UPC absolut TOATE posturile din trustul INTACT au inceput sa se vada foarte prost, cu intreruperi (imagine statica, sunet intarziat). Daca nu este o defectiune de la voi, atunci stim cu totii ce este.

  13. sal, as vrea sa stiu si eu linkul unde gasesc acel filmulet despre Romania, despre care vb astazi la sinteza zilei , zicea domnul Teodorescu ceva de el..mi se pare ca este facut de un american..chiar sunt interesat..ms frumos;)

  14. E de la Upc ..pe RCS se vad cristal !!!
    Cred ca ar fi cazul ca domnul Teszari patronul de la RCS impreuna cu amicu sau Marius Vizer sa dea un simplu telefon lui Vladimir Putin ca tot se cunosc cu el ..ia sa vedem noi atunci daca Mitica si clica lui Vantu mai sfideaza Rcs si Antena cum incearca sa o faca acum ???!!!!
    Ia sa le “trimita cate o bucata” ca toti trei au facut judo la viata lor ..ia sa vedem se mai ridica Vantu in picioare ..dar Mitica mai vede oare fara ochelari sau mai prinde parlamentul din noul sau statut de membru pdleu ????!!!

  15. Pe Bogdan l-am avut profesor si pot sa spun ca este intr-adevar spectaculos. Cat despre calatorii, ar trebui sa vedeti cate puncte are marcate pe planiglobul din birou…

    Fantastic…

  16. Dle Ciutacu, legat de finalul emisiunii de ieri seara (conflictu RCS-restul operatorilo) am vaga impresia ca iar omiteti sa spuneti chestii importante.
    Este drept ca, din moment ce RCS-Antena 1 dau o gramada de bani (cca. 28 de milioane de euro anual) pe televizarea Ligii I sa nu accepte cedarea acestor drepturi catre ceilalti pe bani putini.
    Da’ sa ceri de la UPC 20 de milioane de euro pe an in conditiile in care banii de publicitate ii iei doar tu, mi se pare magarie.
    Sa nu imi ziceti ca nu stiati cifrele astea. Chiar daca aseara nu le-ati pomenit 🙂

  17. Minunata emisiune/Dl.Teodorescu un om deosebit care te incanta de fiecare data indiferent de tema abordata.

  18. Peste Marea zisa Neagra si la poale de Caucaz,
    Isi gasi salas si curte, Soarecele cel Viteaz.
    Vorbitor de limbi straine si scolit in Occident
    Soarecele nostru frate fu ales de prezident.
    Megies avea el insa, si cu singe siberian
    Mult temut si foarte aprig, pe Vestitul de Motan.
    Mare fan de Tom si Jerry si crezindu-se erou
    Aliat fi’nd cu Buldogul, luat de unii drept un bou
    Inspirindu-se din filme si bind vin cam otetit
    Se puse sa latre nene la Motanul cel Vestit.
    Ast’ Motan, trezit din somnu’i, iritat de fals latrat
    Se porni sa il alerge pina la al sau palat.
    Si aici cu zarva mare, doar o laba el ii dete
    Suficient de tare insa, ca sa sparga un perete.
    Brusc trezit din mahmureala si cu glas tremurator
    Incepu al nostru Soarec sa clameze ajutor.
    Celelate dragi jivine, dependente de Motan
    Si Buldogul al sau frate, dar cu gindul la ciolan
    Se retrasera in cusca, bombanind de ochii lumii
    Lasind pe eroul nostru, victima a sale furii.

    Morala:
    Cind ai dar rau de betie, nu te pune cu Motanu,’
    Caci te lasa toata lumea sa te’neci precum tiganu’,
    Sezi in banca dumitale si nu cauta de rica,
    Ca te ciufule Motanu’ de te arde’n lingurica.
    Si drept bonus te loveste luindu-ti chiar si ciocolata,
    Iar tu neica, in napasta, iti vei rontai cravata

  19. Super d=l Teodorescu, e o placere sa il asculti.Pacat ca nu este mai des in emisiuni.Tot ce spune este cu miez.Sa il mai invitati, se poate vorbi orice cu el .

  20. Stimate domnule Ciutacu, imi permit sa va dau o idee a fenomenelor politice actuale, respectiv alianta lui Base cu Vadim. Poate nu stiti dar bufonul de serviciu al dictatorului era Vadim.Dupa 1989 a ramas pe acelasi post dar la noi stapani.Toate refularile romanilor la adresa noilor “alesi” au canalizat votul masiv al romanilor catre PRM. Acum in 2008 cand de serviciile PRM nu mai avea nimeni nevoie, iar membri marcanti ai partidului prinsesera deja miscarea de bau bau folosita de PRM, au inceput sa se revolte, dar au fost inlaturati imediat de Vadim. Acum cand PC-ul a trecut cu arme si bagaje in tabara PSD, pe piata ramasese doar PNG si PRM. PNG-ul a pus botul la locale, deci a fost incalecat usor, dar mai trebuia atras o mare parte din electorat, in speial cei de genul Gica contra, si la periferia marilor orase , inclusiv in Bucuresti sunt destui, asa ca s-a trecut la planul de rezerva, respectiv hai sa luam PRM. Planul de formare a guvernului numai de catre PD-L nu a fost lasat in adormire de Base. Sa nu va mire ca in cele doua luni care urmeaza, multe partidulete vor semna protocoale de alianta cu PD-L. Primii vor face miscarea cei de la minoritati, cap de lista va fi UDMR urmata de Partida Romilor.Asa ca sa nu va mire ca primul ministru va fi pus de PD-L, acceptat(a) de Base, respectiv doamna Elena Udrea pe post de Margaret Thacher. Si atunci sa vezi intalniri intre presedinte si primul ministru. Pariez ca va fi cea mai fructuosa colaborare intre un premier si presedintele unei tari, din toata lumea moderna.

  21. bogdan teodorescu presedinte…parerea mea ca meritam presedinte un om de talia si cultura lui
    p.s are cineva link-ul blogului lui?

  22. Romania este o rusie mai mica condusa de un fost comnist travestit in populist. Are dreptate domnul Teodorescu. Portocaliul va supravetui si va uzurpa asa cum a facut-o de cind s-a dezlipit de Fsn. Bolshevicii lui Iliescu nu vor face nici un pact cu PNL-ul. Se vor certa in continuare manipulati de bratul armat al securitatii. Romania nu are nici o sansa Va dispare dn cauza coruptiei si a saraciei

  23. Geniala emisiunea cu Bogdan Teodorescu .. cum as putea sa il gasesc .. pe facebook nu am reusit .. ma ajuta cineva cu o adresa de mail sau orice alta informatie ..
    Multumesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.