Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Un show politic nerecomandat idioţilor

Un show politic nerecomandat idioţilor

Unii au inceput sa-i cante cu intonatie prohodul politic. Altii sunt convinsi ca va reveni, dupa alegerile generale, mai puternic si mai influent. Probabil ca majoritatea poporului, alcatuita din cei neinteresati de politica si de vedetele ei, are o durere la cozorocu’ de la bascalia cu moţ in privinta viitorului sindicalistului scolit afara de dreapta ca sa ajunga sef in principalul partid de stanga.

Foto: Sutu

Doar ca noi combatem aici (si, cat timp o mai performa tonomatul pe piata asta mica si meschina a realizatorilor de, vorba unui clasic in viata din Salajan, sezatori televizate, pe geamul sticlei) pentru cei cu aplecare catre fenomenul politic. Iar Miron Mitrea vine, pentru acestia si cine s-o mai uita la “Vorbe grele” in seara asta, la tonomatul cu ieuro, intr-un show politic nerecomandat idiotilor.

Daca aveti intrebari sau idei, nu va opreste nimeni sa le scrieti.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

25 thoughts on “Un show politic nerecomandat idioţilor

  1. Intrebari:
    1. Cat o sa mai joace “Prostanacu'” in prima divizie?
    2. Ce rol va juca clanul Mazare dupa viitoarele alegeri?
    3. Cum a reactionat presedintele de onoare al PSD cand a aflat ca partenerul intru reconstructia stangii romanesti l-a tradat pentru un pumn de arginti si un potential scaun senatorial?
    4. Cate si mai ales ce scaune (prim)ministeriale au solicitat PD-L-ul de nu pot accepta PSD-isti oferta de alianta post electorala?

    Cu stima,

  2. O intrebare pentul Domnul Mitrea: Ce l-ar sfatui pe Adrian Nastase in dosarele pe care le are la DNA? Sa-si dea sau NU demisia din parlament? ii dauneaza la imagine fostului premier ca nu-si da la o parte imunitatea?

    PS: nu prea ma pricep la politica.

  3. mie,domnul Mitrea imi place asa cum este si cum face;am unele nemultumiri legate de modul cum a gestionat unele aspecte de la MT.L-as intreba :daca ar mai fi la MT ar fi dispus sa organizeze activitatea transporturilor pe principii liberale?

  4. daca vor castiga alegerile si presedintele nu desemneaza prim ministru de la psd, vor suspenda pe basescu?

  5. nu-s asa de incifrat ca Mos califar da-l intreb si io nenica cum a reusit un lider sindical sa obtina atat de multa influenta politica ,si daca se sofeaza mai bine pe culoarele parlamentului decat pe suselele patriei

  6. Nu tin cu Mitrea, la fel cum nu tin cu psd, insa apreciez gestul lui de a se tine de cuvant si a-si da demisia. Oare Bombonel ar fi capabil de gesturi asemanatoare?

    As vrea sa aud si eu un raspuns la intrebarea lui @sarar si la intrebarea 1 a lui @ion ionescu de la brad

  7. Evident ca va reveni in forta exact in locul de unde a plecat…la Transporturi.
    Scena politica se clarifica de una singura, FSN 1 , FSN 2 si FSN 3 .Tot cu prietenul nostru comun la Cotroceanca…..Interesele sunt mai puternice decat orgoliile si doctrinele(care doctrine??)

  8. Renuntarea la mandat a fost un act care l-a scos la bataie mai serios.se pare ca are destul sange in instalatie.

  9. Victore, intreaba-l daca ii sustine candidatura lui Nastase.

    Oricum de cand s-au intors astia doi PSD-ul se misca mai bine, ceva mai natural, se simte mai “bazat”. Si coincide si cu inceputul scaderii pd-ului. Pacat ca-l lasa pe ala micu in fata. 🙂

  10. Nu ma omor dupa M.M.
    Si-a dat demisia ( stiind ca nu va pati nimic), dar i-a dat clasa lui Bombo!

  11. O persoana usor de cumparat, cum a fost Miron Mitrea cand a “renuntat” la sindicat si a intrat in P.S.D., este o persoana prea ieftina ca sa merite atentia mea si, cu atat mai mult, o intrebare!

  12. Bine-ai,, revenit,,se referea la atitudinea fata de valoarea ta.Asta trebuie sa fie!Saptamana asta n-ai avut fisuri.

  13. Am o mare rugaminte, incercati sa sesizati, sa se poata circula pe sos. Alexandria-zona Piata Rahova, fiindca nu ai loc de comerciantii care isi insira marfa pe trotuar. Va multumesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.