Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Scutiţi-mă de autoinvitaţii şi telefoane

Scutiţi-mă de autoinvitaţii şi telefoane

A-nceput oficial campania electorală pentru prezidenţiale. Cu excepţia faptului că Vorbe grele a fost declarată – la CNA, conform procedurii – emisiune electorală, nu schimb nimic; nici format, nici abordare, niente, nada! Probabil că (o maximă concesie pentru un minim de stress) voi încerca să mă adaptez rigorilor tâmpite impuse de un organism politic însărcinat să vegheze la imparţialitatea politică. Fix ca să scutesc postul de amenzi, că mie, personal, mi se rupe de politrucii tuturor. Uitasem să precizez – şi asta-i valabil pentru toate forţele politice din România – că nimic nu mă enervează mai rău decât intervenţiile pe la spate. Aşa că scutiţi-mă de încercări de autoinvitaţii şi de telefoane prieteneşti pe la colaboratorii apropiaţi ori pe la conducerea trustului. La Vorbe grele-n studio intră exclusiv cine vreau eu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Scutiţi-mă de autoinvitaţii şi telefoane

  1. salut…..vreau sa-ti spun ca acum 5 ani am fost adanc infipt in psd…..si stiu un numar RECORD de fraude care s-au facut ….o gramada de voturi….si a castigat basescu….

    anul acesta habar nu am….nu am votat nu am fost implicat deloc in nimic ….

    intrebarea mea este….daca acum 5 ani s-a umblat cu cioara vopsita la psd…..anul acesta de ce nu s-ar fi umblat ???

    o alta intrebare….daca nu s-ar fi facut de catre voi(tu…badea…gadea…etc) si de toata presa o campanie atat de mult mediatizata anti basescu….cam cu cate procente castiga basescu peste geoana ???

    faptul ca sunteti atat de impartiali..faptul ca ati facut campania asta atat de mare impotriva lui basescu….tocmai asta a facut lumea sa mearga in numar asa mare la vot….

    am o vaga banuiala ca …daca o sa se re-voteze…o sa fie un procent si mai mare care o sa mearga la vot….si o sa castige basescu detasat….

    asta nu o sa intample…pentru ca SIGUR ambii au umblat la voturi….si si-au ascuns bine urmele….si cei care au facut asta “pe fatza”…sunt niste incompetenti….care nu stiu sa umble la buzunare…

    ca o incheiere….tot respectu’ pentru parerea ta personala….atata timp cat ramane parerea ta personala….si atata timp ca nu iti folosesti puterea de influenta data de ratinguri sa inluentezi parerile a milioane de romani…

    mai mult…incearca sa convingi romanii ca opozitia o sa FURE mai putin decat cei de la putere daca o sa iasa…..nu incerca sa convingi oamenii ca astia au furat….

    50% din romani nu prea sunt de acord cu tine….sau….ca sa fiu mai concludent….si sa ma bazez pe primul tur….doar 30% sunt de acord cu tine….

    ps: e-mailul e pe bune…daca vrei….pot sa te lamuresc cu fraudele care s-au facut in 2004 la care am luat parte….

    nu am intrat cu proxi 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.