Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Scutiţi-mă de autoinvitaţii şi telefoane

Scutiţi-mă de autoinvitaţii şi telefoane

A-nceput oficial campania electorală pentru prezidenţiale. Cu excepţia faptului că Vorbe grele a fost declarată – la CNA, conform procedurii – emisiune electorală, nu schimb nimic; nici format, nici abordare, niente, nada! Probabil că (o maximă concesie pentru un minim de stress) voi încerca să mă adaptez rigorilor tâmpite impuse de un organism politic însărcinat să vegheze la imparţialitatea politică. Fix ca să scutesc postul de amenzi, că mie, personal, mi se rupe de politrucii tuturor. Uitasem să precizez – şi asta-i valabil pentru toate forţele politice din România – că nimic nu mă enervează mai rău decât intervenţiile pe la spate. Aşa că scutiţi-mă de încercări de autoinvitaţii şi de telefoane prieteneşti pe la colaboratorii apropiaţi ori pe la conducerea trustului. La Vorbe grele-n studio intră exclusiv cine vreau eu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Scutiţi-mă de autoinvitaţii şi telefoane

  1. am eu un fix/fixa
    Stiu ca atunci cind se face referendum pe o tema, ce modifica Constitutia, potrivit legii electorale, trebuie o lege speciala in acest caz. Unde e legea? Guvernul nu poate da nimik in acest sens si deci doar parlamentul o poate da. Nimeni nu se sesizeaza de aceste abuzuri?
    Domnu Ciutacu, e a treia oara cind te intreb.
    Nu vrea domnia ta sa intrebe niste specialisti, mai putin “specialistul” Bok, referitor la aceasta speta?

  2. Fa o emisiune cu proprietarii celor mai vestite si mai cu rating blog-uri.Prezenta obligatorie

  3. uite si articolul din Legea Electorala si mesajul trimis mai de demult:

    nea Ciutacule,
    ia uite o monstra de prostie la presedinte si te rog sa o publici cu caractere de 48 in ziar:

    In legea referendumului se specifica clar ca un referendum care modifica Constitutia, ceea ce daca a bagat unicameralul ne aflam in aceasta situatie, se face doar prin lege

    uite citatul din lege, ca Base e varza si shleahta lui de incompetenti de la cotroceni:

    “CAPITOLUL IV
    Dispozitii comune cu privire la desfasurarea referendumului
    Art. 15.
    (1) Obiectul si data referendumului national se stabilesc dupa cum urmeaza:
    a) prin lege, in cazul referendumului privind revizuirea Constitutiei, cu respectarea art. 147 alin. (3) din Constitutie;

    De korbul pe 21 October 2009 la 9:28 pm (#

  4. stiu ca nu are nici o legatura cu subiectul sau poate doar una asa mai pe dupa sura. m-am tot gindit la prosteala asta cu referendumul odata cu votul pt presedinte. habar n-am daca omu care stampileaza presedintele are un gidilici la mana pt ala care-l face sa taie si din parlamentari si nici nu cred foarte tare daca asta ar fi un foarte mare avantaj.
    dar ce ar fi daca comenzile pt formularele de vot s-ar da la o singura tipografie si nici dracu in 100 de ani de acum incolo n-ar mai sti cite formulare s-au tiparit din cele de capatuit presedinte sau din alelalte de taiat capete de parlamentari. si daca dupa ce s-au incurcat comenzile prin tipar acelasi drac n-ar mai afla tot vreo suta de ani unde si ce s-a intimplat cu surplusul de buletine care, mai dihai, nici nu se mai stie de care mama masii erau. nu-s paranoic si nici nu sufar de scenarita dar vad asta un mult mai mare avantaj al marilor stampulatiuni deodata decit promotia la presedinte (votezi cu asta primesti 150 de capete de parlamentar),

  5. cine este doamna din stanga ta Victor? macar sa ne delectam cu fotografia in cunostinta de cauza 🙂

  6. pana te viruseaza ca pe cristoiu,
    chiar nu ai niste filmari de acum un an in care cristoiu spunea …..minciuni

  7. Sa mai ziceti ca emisiunea Vorbe Grele nu se bucura de “aprecierea” unanima a CNA-lui. Poate, ca incercarea de a transforma o emisiune politica, in emisiune electorala ii va face o ‘deoesebita’ placere realizatorului, D-lui Ciutacu?!Si mai ales daca implica si alegerea actualului presedinte, care se vrea in scaunul Cotrocenilor si acum.
    Personal, m-am calmat intr-un fel, ca toate posturile TV (87), si toate radiourile (98) au aceasta “onoare” de a difuza emisiuni electo- rale, sau pe teme de campanie electorala. Despre “entuziasmul” lui D-l Ciutacu primind aceasta informatie, mai tarziu.

  8. Că intră nu-i bai, însă mi-aş dori ca unii să nu mai iasă de acolo. Sau să iasă, dar stilul plonjon prin geam (în caz că eşti la un etaj superior).

  9. @volt: happy? e veche si niciodata probata. au negociat gresit. nu le-a iesit

  10. Aseara deja au inceput razboaiele dintre partide pe strazile patriei, din cauza inceperii campaniei electorale-cine afiseaza si unde. Se anunta o lupta pe viata si pe moarte, extrem de murdara.
    Victore, tu ramai acelasi, asa cum te stim.
    Weekend placut!

  11. nu conteaza ca e mai veche. dupa cum chiar tu spuneai nu te schimbi asa usor , in timp.
    pe de alta parte e foarte amuzant, venind din partea ta, faptul ca vorbesti despre lucruri “neprobate”. 🙂

  12. cheama celebrii tehnocrati ca eu unul ma indoiesc de faptul ca ei o sa scoata tara din criza.Pana nu mor grangurii muscati de comunism no sa fie bine in tara asta

  13. @volt: scuteste-ma de refrene basesciene si de obsesiile lu’ Dan Tapalaga. apropo, nu eu mi-am facut casa-n Pipera, ci liderul anticoruptiei de Net. ai ceva nou de adaugat pe langa link sau pleci in viteza?

  14. astept noi dovezi , fie si de la tapalaga.
    cat depsre plecat , plec , dar ma intorc cand vreau eu.

  15. @volt: eu astept PRIMELE dovezi. pana atunci, pleci. si revii cand vreau EU.

  16. pff, e asa de bine fara internet acasa, canale romanesti nu am….sunt rupta de realitatea asta obscura, greu de imaginat cum mai puteti suporta josniciile alesilor. o sa merg totusi la vot:)

  17. Da acum sa vezi CNA-ul unealta lui Basescu in actiune cum arunca ei cu amenzi in dreapta si in stanga la comanda lui Basescu.

  18. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va felicit pentru atitudine!Vreau o campanie electorala ,la Dvs. ,ca la carte si sunt sigur ca o vom avea.
    Va doresc din inima succes si sa aveti mereu sanatate.

    Cu acelasi respect,
    ioanap

  19. Si daca Basescu este admirat de Ciutacu, nu e asta deprimant pentru el? Nu ca Ciutacu ar fi vreun important, dar sa-ti petreci o parte din viata lovind in Basescu, dorindu-i sfarsitul de pe scena politica, si toate astea numai pentru a dori inlocuirea sa cu cineva pe acelasi stil, ei bine, asta e cam trist. Daca l-ati fi vazut cate sperante a investit in Crin Antonescu, vazandu-l si sperand sa fie Basescu 2, cel care il va invinge pe original cu propriile arme, cu stilul brevetat de a face politica… Si daca l-ati fi vazut cand a inteles, ce e drept destul de repede, ca Antonescu n-are nici o treaba cu politica pe care o practica Base, ca nu e vulpea si sarpele la un loc, altfel spus, ca nu e Mesia pe care il astepta. Vaai, ce moment de crunta dezamagire, ce mila mi s-a facut de saracul jurnalist, de toate sperantele sale naruite, a fost tare frumos. Stiti cu ce mi-a semanat Ciutacu? Daca ati vazut vreo telenovela, era exact femeia care descopera pe neasteptate ca cel pe care il iubeste este de fapt insurat si are si vreo 3 copii. In loc sa o ia de nevasta, n-a fost decat o falsa speranta, pe care o astepta inca de cand era mica. Crunta dezamagire.

  20. Asta miroase a subiectivism extrem.Ca moderator de emisiune cu caracter electoral,nu te prinde.Ideea e ca nu-i frumos sa refuzi reprezentanti ai poporului care vor sa ne impartaseasca din planurile lor maiestuoase de salvare a tarii.In plus,daca baietii incearca sa se fofileze catre emisiunea ta,inseamna ca-ti respecta potentialul de a produce audienta.Asta nu-i asa de rau.

    ps: Vadim cand vine?

  21. Fratilor vin din oras,peste tot e plin de afise cu Base.Cand au avut timp sa le puna ?
    Toata propaganda electorala se bazeaza pe referendum ??????????
    Ma duc sa vars!!!!!!

  22. De se lasi toate boraturile sa-ti manjeasca blogul? In numele democratiei? Sau????

  23. @Iordachel Gudurau: fiindca si imbecilii au dreptul sacru la libera exprimare

  24. Ar fi interesanta o emisiune cu carciumarii si chelnerii care l-au servit pe Basescu la masa.

  25. Domnule Ciutacu! Am intrat sa va multumesc pentru “partea asta virtuala” in care ne dati posibilitatea, unora ca mine, sa evadam din cotidian! Avand in vedere ca emisiunile de divertisment au cam disparut din toate televiziunile noastre, multumirea mea e justificata. Am ras cu lacrimi la foarte multe postari din blogul ce va apartine. Insa fotografia de aici, ma intristeaza putin. Nu stiu de ce, dar am impresia ca femeia asta, d-na Basescu, e o victima. E parerea mea! De cate ori o vad, nu ma gandesc decat la vizita “impinsa” de Basescu la Vatican. Nici acum nu-mi iese din minte modul in care a fost umilita d-na Basescu, si nici figura ei nevinovat-speriata. Nu stiu cat de umilita s-a simtit, dar eu m-am simtit umilita pentru ea, si, revoltata pe cei ce ar fi trebuit sa-i spuna ce trebuie sa faca.

  26. In Romania actuala ceea ce a fost lupta neo-comunisti versus democrati s-a transformat prin lipirea feselor “celui mai iubit betivan al poporului” de tronul Cotrocenilor in conflagratia SRI versus neocomunisti/democrati. Aproape ca imi e teama sa ii mai urasc pe comunisti. Ne sunt aliati si deocamdata surprinzatori de fideli intr-o lupta pe viata si pe moarte cu cancerul fulminant al societatii romanesti :SRIul. Cel mai iubit betivan al poporului, dupa afirmatiile lui, a reformat SRIul la astronomica cifra de 10 000 de cranii.(cand un cap nu mai are continutul gelations devine craniu). Adica noi romanii avem de 10 ori mai multi securisti (cu salarii pornografice) decat normele europene si strigam din toti rarunchi ca ne deranjeaza salariile a 430 de parlamentari?
    Personal, am fost o vreme de acord sa fie scazut numarul parlamentarilor dar sa se mentina parlamentul bicameral. De cand PDLul a declansat shopping-ul de parlamentari mi-am schimbat complet optica: Avem nevoie de si mai multi parlamentari , sa aiba PDListii “marfa” de cumparat si avem 1 000 (UNA MIE) cranii in SRI. In final, tragem linie si adunam… iesim cu economii de milioane de euro pe luna la buget.
    Nu ne putem crampona de 130 de parlamentari extra (in viziunea fudului sticlei) atata timp cat avem 9 000 extra “hyperactive trigger-fingers”.
    Cand se reduc efectivele SRI la 1 000 ATUNCI SI NUMAI ATUNCI discutam cati parlamentari avem “extra”. E normal sa avem un referendum DOAR pentru ca sa taiem picioarle la 130 de scaune?
    In concluzie,
    domnule Ciutacu mi-as dori sa o aveti ca invitata la o emisiune pe doamna Herta Muller si sa o intrebati daca dansa ar accepta postul de sef SRI, cunoscuta fiind aversiunea dansei fata crimele politiei politice romanesti.

  27. La ce sunt bune emisiunile electorale? Sa faca valuri si mai mari pentru ca in cele din urma tot ‘poporul suveran’ va decide pe cine alege. Si acestui popor ii iese pe gat ‘campania electorala, sloganurile’, etc. Nu vreau sa lungesc vorba, dar as dori sa aduc la cunostinta tuturora gandul si credinta unui om intelept,al primului Presedinte al Statelor Unite ale Americii, care a punctat foarte bine rolul ‘poporului suveran’: “Alegerile sunt treaba poporului. Decizia se afla in mainile sale.Daca, pentru a se incalzi se sprijina pe soba, dandu-si foc la turul pantalonilopr, el va trebui sa se aseze de acum incolo pe basici”. Foarte inspirat.
    Despre “incantarea” D-lui Ciutacu la alegerea Antenei 2, ca punct strategic pentru emisiune electorala poate vom scrie candva maine.

  28. Pentru ca articolele D-lui Ciutacu pe blog ne incita deobicei atat prin titlu cat si prin continut, nu pot sa spun doar atat ” ce bine ai scris Victore!”. La dumnealui mai fiecare cuvant este plin de semnificatie, si ne face sa tragem concluzii si invataminte din textul oferit, cu generozitate, spre lecturare. Acesta a fost motivul pentru care am scris ca vom mai scrie cate ceva de “incantarea” d-lui Ciutacu la anuntul ca Antena 2, trebuie sa faca emisiuni politice conform instructiunilor CNA-lui. Cat de “incantat” este D-l Ciutacu, de aceasta masura ne este sugerat de insusi titlul articolului: “Scutiti-ma de autoinvitatii si telefoane”. Ii si auzim glasul “rebelului” nostru jurnalist care ‘interzice’ categoric patrunderea in spatiul studioului Antenei 2 Vorbe Grele a politrucilor
    care “se autoinvita” sau se folosesc de colaboratorii apropiati sa intervina pentru a inlesni intrarea lor in emisiunea electorala. Rasuna pur si simplu amenintator, ca “nu va face nici o concesie, “nu schimb nimic”, “niente”, “nada”. Dar aducandu-si aminte ca CNA-ul totusi este “un organism politic” care la randul sau are “insarcinari politice” respectiv “sa vegheze la impartialitate politica” si daca se incapatineaza si nu se supune “rigorilor tampite” impuse de acest organism, afecteaza postul in sine, totusi va face ’emisiuni electorale’, dar, din nou precizeaza clar si raspicat “La Vorbe Grele in studio intra exclusiv cine vreau eu”. Nu ne ramane altceva de facut sa vedem pe cine va lasa dumnealui sa intre, ca jurnalistul nostru sta pe pozitie teapan de tot. Ii dorim succes.

  29. Ce o sa ma mai distrez…
    Ma gandeam ieri uitandu-ma pe Antena 3 ca toata campania asta seamana cu promovarea unui nou album de catre un cantaret: turneu prin tara, autografe, tras in poze, aparitii la tv, declaratii peste declaratii…
    Oare cum va “suna” noul album…?

  30. Stai ca nu inteleg… Tu ai zis ca le dai la toti spatiu in emisiune in mod egal… Atunci de unde presiuni?

  31. ce vremuri….suntem condusi de un chior si un pitic…..

    oare la anul…o sa mai avem acelasi cosmar???

    .chiorul ne considera o natie de idioti…toata campania lui se bazeaza pe acest referendum…

  32. şi Mircea Badea face acelaşi lucru. zi-mi şi mie, ce se întâmplă dacă nu vă conformaţi (id est, dacă nu puneţi pătrăţelu’ ăla de căcat acolo în josul imaginii)

  33. #

    cum intelegi de ce nu mai pot sa cred promisiunile nici unui politician, indiferent pe ce s-ar jura? Pentru ca sunt ca porumbeii: cind sunt jos iti ciugulesc din palma, si dupa ce ajung sus ti-i se caca-n cap.

  34. pentru a evita toate fraudele, ar trebui pusi 3 oameni maxim la fiecare sectie de votare din tara[PNL/PSD/PDL]si sa traga cate o liniuta pe foaie cati oameni au intrat in sectia de votare, si apoi la numaratoarea voturilor sa fie confruntate foile, si daca sunt mai multe voturi decat intrari in sectie, frauda!!.
    faza penala ar fi ca cei de la PNL si PSD sa aiba acelasi numar pe foi, iar cei de la PDL sa aiba mai mult :)).

  35. Pai bine , bai … Il injuri toata ziua si pe urma te ,, tragi ,, cu familia prezidentiala in poze ??????????
    Cine sa te mai creada ca nu il doresti in continuare ????????????????????

  36. Am si eu o intrebare. Sunt un alegator care are urmatoarele optiuni: voi merge sa votez pentru presedinte insa nu doresc sa votez la referendum pentru ca acesta sa nu fie validat. Daca alegerile prezidentiale si referendumul se desfasoara in aceeasi sectie de votare, nu devine clar pentru membrii comisiei din sectia respectiva ca votul meu la prezidentiale este contra basescu? Si in acest caz, nu se incalca cumva secretul votului? Cum sa procedez ca sa “nu ma dau de gol”?

  37. o sa invitati la emisiunea dumneavoastra inclusiv candidati mai putin cunoscuti gen remus cernea?

    btw,locuiesc in constanta si in seara aceasta am iesit la o plimbare prin zona.la un hotel din zona(bulevard) am zarit 3 autobuze marca sorin oprescu plus o parcare ticsita de aprox 30-40 de masini ale sustinatorilor/staffului de campanie(banuiesc,hotelul e pustiu in perioada aceasta a anului) si ochiometric nu am vazut un autoturism mai ieftin de 20 000 de euro majoritatea situandu-se la 50 000 in sus.plus o gramada de personaje roind in jurul hotelului ce,in ciuda costumelor fine si a masinilor scumpe ce le detineau,daca ar sta in fatza casei mele mi-as zavori ferestrele,si as sta cu 112 pe apelare rapida.aveam alta impresie despre domnul oprescu,sa inteleg ca daca el castga o sa inlocuim un presedinte sustinut de drumari si “baeti” electrici cu alt presedinte sustinut de clanuri mafioate de cea mai joasa orientare,nu de alta dar am recunoscut in receptia hotelului un anume domn corpolent si blond,bucurestean de fel,ce se ocupa cu lucruri inocente cum ar fi traficul de copii si tinere femei?

  38. sa stiti ca orice ar fi am sa-l votez pe Traian Basescu vreau sa vad cum da de pamint cu acesti oameni care se gindesc numai la ei si la pensiile lor pe care nu ii mai satura Dumnezeu de nimic, unde este dreptatea ? pina cind sa mai rabdam pe acesti imbuibati? oare chiar nu se va face dreptate niciodata?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.