Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Scheleţii din dulap: Omar+Băse=love?

Scheleţii din dulap: Omar+Băse=love?

Deşi-l cunosc de nişte anişori, pe mine continuă să mă stupefieze cum vorbeşte Băsescu despre el însuşi ca despre altul. Zici că-i din altă poveste. Ăsta cred că şi când se duce acasă are pretenţia să-i zică femeile alea ‘trăiţi, dom’ preşedinte!

Consilierul lui pentru securitate naţională se întâlneşte la puşcărie cu unicul terorist condamnat din România, el o dă cu folosirea în campanie a spuselor unui infractor pesedist împotriva preşedintelui României, dar nu neagă conţinutul stenogramei. Dacă Hayssam era de la PKK, trebuia să-l luăm în seamă sau doar infractorii portocalii merită ascultaţi? Dacă era ticălos, de ce l-a primit nu o dată la Cotroceni?

P.S. Abia acum pătrund tâlcul spuselor lui Vanghelie despre arhiva doi ş-un sfert

UPDATE: Întâmplător, tot azi aflăm şi că Ohanesian a câştigat procesul cu răpirea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

168 thoughts on “Scheleţii din dulap: Omar+Băse=love?

  1. Traian Basescu a venit in Salaj dupa mai bine de cinci ani de zile si pentru prima data in calitate de prese­dinte. „Vreau sa stiti ca nu am venit la Zalau neaparat pentru un discurs electoral, pentru ca nu este nevoie – castig oricum!”, a declamat Basescu. Vizita presedintelui a continuat la Simleu Silvaniei, unde a participat la inaugurarea parcului central si a facut obisnuitele bai de multime.

  2. Noi suntem urmaşii lui Traian…Băsescu

    Udroaica scăpată în trifoi, privindu-şi în oglinda vieţii păsărica guşată, se arată pe rând la un astrolog şi la un ginecolog, ambii tălmăcind că e vorba de urmaşi, giniţi în direct de ecograf (gemenii Criza şi Falimentul).
    Vremrile tulburi, anunţând un viitor aşişderea, o îndeamnă pe Udroaica la mărturisirea publică codificată – de ieri 25.11.2009 – care să ateste paternitatea prezidenţială a viitorilor avortoni ce vor rămâne în istorie ca ”urmaşi ai lui Traian Băsescu” ; aşa trebuie interpretată afirmaţia spre cinstită comentare.

  3. Traian Basescu este implicat in rapirea ziaristilor si in fuga lui Hayssam. Acest individ este implicat in foarte multe murdarii si care ar trebui date publicitatii aceste zile. E timpul sa aflam ce marsavii a facut TRAIAN BASESCU & FAMILIA SA, timp de 5 ani. E timpul sa ni se dezvaluie adevarata fata si faptele marsave savarsite cu voie de clanul mafioto-securist BASESCU. E timpul sa aflam cam cate zeci de milioane de euro s-au adaugat in contul Tiranului. E timpul sa aflam cat de bogati SUNT si cat au furat: VIDEANU, BLAGA,UDREA, BERCEANU SI BARONUL PEDELIST FLUTUR!

  4. Cand ceva este sa mearga prost, atunci este sigur ca va merge mult mai prost. Ar trebui sa devenim constienti ca am ales gresit politic. Dand votul cu patima PD-L si PSD pentru a sanctiona PNL, o parte dintre cei care au sperat la cai verzi pe pereti sa le ia potcoavele au constatat ca sunt victimele poftelor politicianiste ale alesilor lor. S-a confirmat, inca odata, faptul ca Traian Basescu si camarila de la PD-L nu au habar de guvernare si sunt urechisti in stiinta administrarii statului. Chiar daca la nivel individual sunt pedelisti care performeaza, unii cu intentii bune fata de cei din jur, la nivelul central al politicii PD-L vedem ca totul este facut aiurea. Pagubele le suportam noi.
    Ideile generoase de administrare a statului au fost subordonate gandirii contabilului birocrat si viziunilor ceausiste ale lui Traian Basescu despre om si despre tara. PD-L a incercat in scurtul timp cat a fost la conducerea tarii sa ne intoarca in timpul ceausismului, la egalitarismul comunist, pentru ca viziunile basesciene sunt posibile doar cu oameni fara constiinta, fara libertate, fara demnitate. Cu PD-L la guvernare, Romania se intorcea in “lagar”. Inainte vorbeam despre lagarul socialist, maine am vorbi despre lagarul pedelist. Un lagar in care noi, romanii, am fi prizonieri. Un lagar in care libertatea omului ar fi fost eradicata in interesul statului. Un stat atot-puternic, un stat care ne-ar fi planificat existenta, de la procreere la alimentatie, de la nastre pana la moarte.
    Din punct de vedere economic, am pierdut cei patru ani de dezvoltare din perioada guvernarii liberale si ne indreptam harnici catre pierderea anilor de dezvoltare din perioada guvernarii social-democrate nastasiene. Pentru ca si atunci a fost o dezvoltare desi era subordonata intereselor politicianiste ale PSD, in special a clicii patronata de Adrian Nastase.
    Saptamana care trecu ne-a confirmat ca suntem slabi. Tare slabi. Ca suntem o natie de gargaragii, dispusi sa ia ca subiect de senzatie o miscare total naroada a PD-L. Asa numitul “Guvern” al “Primului-ministru desemnat”. In primul rand aceste notiuni nu exista, sunt niste fictiuni jurnalistice si politicianiste, nu au substanta. Momentul in care Lucian Croitoru devine “prim-ministru desemnat” incepe de la momentul votului Parlamentului de aprobare si pana dupa depunerea juramantului in fata Presedintelui. Pana atunci insa este cale lunga.
    Lucian Croitoru, acest pedelist mascat, antidemocrat convins, dispus sa faca jocurile lui Traian Basescu de a desfiinta democratia in Romania prin atacul asupra singurei institutii care reprezinta democratia, Parlamentul, si-a anuntat intentia de a da tarii un Guvern. Vointa este a PD-L si a lui Traian Basescu insa este o vointa cu o lipsa majora. Nu are sustinere parlamentara. Este o vointa care pluteste, nu are legatura cu pamantul, este doar un vis. Mai mult, este un fals. Din intentia initiala s-a ales praful. Lista cu posibilii ministri este plina cu incompetentii PD-L care au dus tara de rapa. Pogea, Videanu, Berceanu, Blaga, Stanisoara … toti unul si unul. Dezamagitoare este disponibilitatea unor personalitati de a face parte din aceasta promisiune de Guvern, cum ar fi Bogdan Aurescu. Chiar daca explicatia data de Bogdan Aurescu este justa din punct de vedere profesional, pastrarea Ministerului de Externe pe o linie de continuitate politica la nivel national, faptul ca a acceptat includerea in lista pe un program al Guvernului Boc cu unele reformulari, mai ales faptul ca a acceptat ca Traian Basescu sa conduca politica externa romaneasca in continuare, dupa esecurile penibile din ultimii anii ale marinarului, il pune pe Bogdan Aurescu in situatia penibila de a nu mai fi crezut. Iar eu am mari indoieli din acest moment asupra lui.
    Klaus Johannis are afirmatii la fel de transante.
    “Lucian Croitoru a venit acum puţine zile în Parlament şi s-a prezentat în faţa liderilor majorităţii. Acolo a venit cu un text apocaliptic la modul ‘Dacă nu mă sprijiniţi să ajung premier şi să aduc banii de unde ştiu eu pentru că mi-a promis preşedintele, România intră în colaps’. Ca astăzi, foarte surprinzător, să vină domnul Croitoru să prezinte echipa de “tehnocraţi” şi să spună că finanţele României sunt în bună stare. Pentru mine apar semne de întrebare. Care este realitatea? Mă tem că aici avem o problemă mai gravă. Am impresia că au pus ţara pe butuci şi nu vor să se afle acest lucru înainte de alegeri”, a spus Klaus Johannis, în cadrul unei emisiuni televizate.
    Klaus considera ca acesta este tot un Guvern Boc insa fara Boc.
    La toate posturile TV pedelistii sustin ca acest Guvern are sanse sa treaca deoarece parlamentarii sunt independenti de partidele din care fac parte, fiind alesi uninominal. Ideea este sinistra. Desfiinteaza partidele, le ridiculizeaza. Ne duce catre acel Parlament unicameral, ales prin vot uninominal, premisa revenirii la Marea Adunare Nationala, Parlamentul comunist care aproba, pe banda, toate initiativele maretului conducator Nicolae Ceausescu.
    Lucian Croitoru este un pervers contabil care face jocurile lui Traian Basescu. Nu am stima pentru personaj. Este un lacheu si pentru mine asa va ramane de acum incolo. Individul asigura lui Traian Basescu sprijinul Guvernului Boc demisionat de Parlament pentru incompetenta de a conduce Romania insa al naibii de competent pentru a fura alegerile prezidentiale. Pentru ca este un Guvern demisionat, nici nu se mai pune problema termenului interimatului lui Blaga la Interne ! Constitutia prevede termenul de 45 de zile pentru interimat insa in cazul unui Guvern valid, in functie. Aici insa nu mai avem un Guvern in functie ci o gasca de pedelisti la furat. Pe 27 noiembrie se implinesc cele 45 de zile pana la care ar trebui sa avem un nou Guvern. Dupa cum actioneaza Traian Basescu si PD-L, slabe sperante. Vom avea tot Guvernul demisionat Boc, iar noul Presedinte care va rezulta in urma alegerilor va trebui sa reinceapa procedura de desemnare a unei personalitati care sa formeze un Guvern, pentru ca se intra in perioada unui nou mandat prezidential.
    Mai mult, Traian Basescu a bagat si referendumul. Voi fi impotriva celor doua intrebari. Nu sunt de acord cu Parlamentul unicameral, din motivele pentru care studiile ne arata ca un Parlament bicameral asigura un control suplimentar asupra tenditelor autocratice ale unui Presedinte sau al unui partid majoritar si nu sunt de acord nici cu reducerea numarului de parlamentari. Stiu ca sunt contra unor idei exprimate chiar de cei din PNL insa eu cred ca nu in numarul de parlamentari este problema. Este o problema falsa iar a acepta ideile lui Basescu inseamna sa accept ca Parlamentul nu este reprezentantul suprem al poporului ci o institutie acolo, oarecare, o frana in calea infaptuirii maretelor obiective politice ale lui “X” sau “Y” ajunsi Presedinti de tara. Eu vreau o republica parlamentara in care rolul Presedintelui sa fie serios diminuat, sa i se ia functiile administrative si sa ramana doar cu functiile onorifice.
    Din cauza referendumului si mai ales a fantomei Lucian Croitoru nu avem in prim-plan problema de baza: candidatii la prezidentiale. Cine sunt ei, ce au facut, ce programe individuale au, ce pot face, cum pot face, cine ii poate sprijini. Detest media care ne intoxica cu tot felul de loaze si subiecte lipsite de interes real. Referendumul lui Basescu nu va avea succes pentru ca nu va indeplini conditiile de validare. In plus, reducerea numarului de parlamentari nu este treaba populatiei, prin lege organiza se poate micsora sau mari numarul acestora. Acest referendum este o cheluiala aiurea pentru ca rezultatul lui nu poate obliga. Fara validitate, doar cu gargara politicianista ca chipurile ar fi dorit de “x” procente care au fost la vot, nu are viitor. Referendumul lui Basescu este tot o fantoma ca “Guvernul” lui Lucian Croitoru.
    Insusi Traian Basescu isi pierde din substanta. Calin Popescu Tariceanu il parafrazeaza si ii dedica propriile vorbe spuse de Basescu lui Nastase: Traiane nici nu stii cat de mic incepi sa fii. Iar Crin Antonescu il parafrazeaza pe 20 octombrie la Tulcea: „Ce bucurie, Traiane, pentru poporul ăsta, să fie nevoit să aleagă între doi dobrogeni.”
    Traian Basescu devine el insusi o fantoma. Sondajele il arata in scadere. Si scade, si scade, si va mai scadea pana cand vom merge la urne.
    Pentru ca referendumul lui Basescu este o fantoma, pentru ca “Guvernul” Croitoru este o fantoma, pe noi trebuie sa ne intereseze cum va deveni fantoma politica Traian Basescu. Trebuie sa stim pe cine sa votam si mai ales trebuie sa ne pregatim pentru un tur II. Trebuie sa constientizam ca intrarea lui Basescu in turul II ne obliga la votul negativ. Este votul pe care il practicam din 1996 incoace. Basescu insusi este produsul unui vot negativ. Va “muri” de votul negativ. Asta trebuie sa constientizam.

  5. pdlistii inunda spatiul mediatic cu un populism gretzos si demagogie cat incape!!!incredibil, din pacate sunt destui oameni de la tzara ce le dau crezare.am vorbit cu destui cunoscuti, creduli si neinformati(oameni simpli ) atrasi de populismul pdlist mizerabil…

  6. @fla
    am intalmit si eu persoane care s-au speriat de lipsa banilor pt pensii si care erau dispusi sa voteze cu base ca le-a promis bani de la fmi pt pensii. a trebuit sa duc o luuunga lupta de lamurire sa le explic ca ce face base este se numeste manipulare in masa.

  7. Am fost ieri din Timisoara pana in Bozovici si inapoi, deci am trecut prin cateva zeci de sate din Timis si Caras. Toate pline de afise si banere electorale cu Basescu. PLINE !!! De unde asa un buget imens??? Autocarele “Autotim” sunt blindate cu afise Basescu !!!
    Plin de bannere foarte mari si cu referendumul.
    In Timisoara sunt si multe banere cat blocul pe care scrie: “Spune si tu DA” … pentru parlament unicameral si reducerea numarului…etc.
    De ce sa spun DA ??? Asta nu e un referendum, e un produs la care i se face reclama???
    La referendum nu intereseaza parerea mea? Dece mi se baga pe gat sa spun da ???
    …au si un site anonim : http://www.spunesituda.ro cand s-au organizat asa repede ? cine sunt ? cu ce bani ?

    Intamplator locuiesc deasupra sediului PDL unde nu am mai vazut atata agitatie de cand s-a ales EBA si ieseau zeci de tineri cu flyere EBA, distribuite de la sediu !!! Acum misuna zeci de oameni, pe unii ii stiu de la tv, iar masinile lor blocheaza tot traficul la noi pe strada. Le multumim pentru haosul zilnic la toate nivelurile.

  8. De ce ti-e frica nu scapi , ies la lumina inregistrarile.Aici sa vezi.
    Serviciile l-au lasat si pe “Ceasca” din mana daca a trebuit.

  9. Mai Traiane de ce crezi tu ca ne e bine cand nici tu nu ai vrea sa fi condus de unu ca tine

  10. ce mai zambea basescu in secventele cand s-au intors jurnalistii atunci pe aerodromul ala. Zambea ca i-a iesit planul ala malefic de a ne arata ce supererou de presedinte avem. Avem un mincinos patologic de care trebuie sa scapam. La Brasov Votam Mircea Geoana!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.