Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Scheleţii din dulap: Omar+Băse=love?

Scheleţii din dulap: Omar+Băse=love?

Deşi-l cunosc de nişte anişori, pe mine continuă să mă stupefieze cum vorbeşte Băsescu despre el însuşi ca despre altul. Zici că-i din altă poveste. Ăsta cred că şi când se duce acasă are pretenţia să-i zică femeile alea ‘trăiţi, dom’ preşedinte!

Consilierul lui pentru securitate naţională se întâlneşte la puşcărie cu unicul terorist condamnat din România, el o dă cu folosirea în campanie a spuselor unui infractor pesedist împotriva preşedintelui României, dar nu neagă conţinutul stenogramei. Dacă Hayssam era de la PKK, trebuia să-l luăm în seamă sau doar infractorii portocalii merită ascultaţi? Dacă era ticălos, de ce l-a primit nu o dată la Cotroceni?

P.S. Abia acum pătrund tâlcul spuselor lui Vanghelie despre arhiva doi ş-un sfert

UPDATE: Întâmplător, tot azi aflăm şi că Ohanesian a câştigat procesul cu răpirea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

168 thoughts on “Scheleţii din dulap: Omar+Băse=love?

  1. @LICURICIU

    maestrul ardeilor umpluti cu deshtiu’, omul care mimeaza atat de bine demnitatea incat o crede chiar si el, ayatolahul jurnalismului romanesc, monumentul viu,din granit de gagesti, la care atatia dintre noi am batut temenele, adica don’ cristoiu, are o fiica, draga LICURICIU. fiica asta a lui, de vreo 35 de anisori, lucreaza in bruxelles, la ministerul transporturilor belgiene. acum putem spune, fara sa gresim prea tare, ca si beizadeaua cu nume de vaca, EBA, este si ea bruxelleza.
    eu nu zic ca vaca, scuze, EBA, o sa stea in gazda la fiica maestrului cu gura pe obraz, da’ sunt un om care nu prea crede in coincidente (sau testiculentze, ca sa nu sara, suparat, din dulap, patapievici). ceva, ceva a fost la mijloc, ceva s-a intamplat pentru ca granitu’ din gagesti sa se sfarme sub privirea ochilor mari si blanzi ai sefei de septel. om vedea ce si cum, poate vom afla adevarul intr-o zi, ca si eu sunt tare curios despre “intamplarea” asta.
    respect!:)

  2. @all care au nevoie de dovezi. Există lucruri în care toţi credeţi şi nu aveţi nevoie de dovezi, dar culmea la afirmaţiile în care se aduc “atingeri” marinarului vreţi dovezi. Îmi pun o întrebare, neuronii voştri fac sinapsă sau menopauză?

  3. @Camil
    :))))
    prietene, te implor, nu ne cobii asa ceva!
    si asa ma ia cu greata numai ce-i vad mecla, da’ sa-l mai vad si dand din buci!:)))

  4. Cine are nevoie de dovezi cand evidenta este asa de pertinenta? Eu unul sunt satul de nevertebrate.
    Nu mai putem sta impasibili in fata unor astfel de personaje aparute ca rezultat al pasivitatii noastre. In ultima vreme ma bantuie un fior de haiducie, asa ca pieptul inainte, barbia sus si pe ei.

  5. Dle Ciutacu,

    As dori sa va intreb pe care il veti sustine in campanie, Crin Antonescu sau Sorin Oprescu?
    Mi s-a parut interesant cum Dl Antonescu spune ca Bogdan Olteanu nu trebuie pus in functia aceea-parca eu sau Dvs. l-ati pus nu dumnealui.Daca face la fel si cu Dl. Basescu si il numeste Prim-Ministru.

    Iar Dl. Oprescu e foarte interesant, se supara foarte usor. Pe Antena 3 a fost foarte furios cand a fost intrebat cate limbi straine vorbeste.

    Multumesc,

  6. Ai dreptate ca au inceput sa se scoata dosare pe piata .Va fi o campanie murdara .Sunt descumpanita.Mi-e greata de Base.Poate ar trebui sa fie scosi la lumina scheletii tuturor candidatilor,ca sa stim exact cum stam.Care e mai murdar dintre ei?

  7. Azi Basescu a fost in campanie electorala la craiova chiar de zilele craiovei. A avut o intalnire cu profesorii olteni la filarmonica, mi-am zis in fine o sa-l vad pe acest tiran care s-a jucat cu romania asa cum a vrut el.
    Multimea il astepta murmurand, toti ereau nemultumiti si spuneau ei ca abia asteapta sa-l huiduie pe basescu. dupa vreo o ora jumate iese basescu imi ziceam in sinea mea ca in fine am sa-l vad pe baselu huiduit primindusi astfel “ciorba pe care a comandat-o” acum 5 ani, dar surpriza dragii mei romani am auzit aplauze, am ramas stupefiat doar eu cu sotia si mama mea l-am huiduit si imedit am fost inconjurati de 2 gorile si doi comunitari, una dintre gorile mi-a aplicat un cont in stomac iar pe sotia mea au jignit-o in fel si chip (eu si sotia mea fiind persoane cu handicap). Este foarte trist ca 2 persoane cu handicap au avut curajul sa-l huiduie si multimea desi vai mama ei de viata au aplaudat ca la teatru. Imi este teama ca asta este tara pe care noi romanii ni-o meritam cu prisosinta. HUUUUUUUUU basescu.

  8. Pana-ntelege lumea ce vrea sa spuna bal-bal- balbaitu` de Vanghelie cu arhiva sfertistilor se duce dracu` campania electorala… ca trenu` prin gara.

  9. @ alda:

    Eu, daca m-as uita la OTV, as fi plina de critici la adresa lor, a celor care realizeaza ,,emisiuni” acolo. Nefiind insa masochista, nu ,,trec” deloc pe la ei. De ce-as face-o?
    Tu de ce te uiti la Antene, daca il suporti atat de greu pe Ciutacu? Sau pe Mihai Gadea? Sa-ti amintesc cate alte optiuni ai?

    Eu ma uit la emisiunile cu Mirciulica Badea, Victor Ciutacu, Mihai Gadea, Radu Tudor, Valentin Stan, Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica, Gabi Firea, pentru ca-i apreciez pe toti, iar pe unii dintre ei II INDRAGESC.

  10. Va scriu pe scurt. Mama mea imcearca sa faca ceva pentru ca noi, copii ei, sa avem un viitor asigurat. Este vorba despre o piata in care spatiile compartimentate vor fi inchiriate. Stimati domni, mai avea un pic si isi taia venele. Asa ceva nu se poate numi sustinere din partea autoritatilor. Cine crede ca vorbesc ce am visat intr-o noapte, sa incerce sa faca ceva in Romania, sa deschida o afacere, sa construiasca ceva. Vei fi ingropat in hartii, iar cand crezi ca ai terminat si in sfarsit incepi, o vei lua de la capat, si asta in conditiile in care peste tot ti se va vorbi de parca esti ultimul infractor de pe planeta. Merita mama sa planga aproape in fiecare seara? De fapt eu voiam sa le multumesc tuturor Romanilor care au votat, si care mi-au hotarat soarta pana acum, ca de altfel si celor care vor merge la vot si care imi vor pecetlui destinul in continuare. Cum scrie pe afisele electorale ale lui Baselu? DE CE LE E FRICA,(Noua Romanilor)NU SCAPA. Credeti-ma, nu mai am saliva in gura de la atata injurat. Nu mai pot, nu mai pot. Stima, de la un posibil tehnocrat, Victore.

  11. ceva ce se stia de mult dar nu era inca demonstrat..bataie de joc! Inca mai sper la ziua in care ne vom destepta dar imi dau seama ca traiesc o iluzie.Base face ce vrea mai intai vinde flota, apoi face cu fatelu’ lui “biznisuri” cu inghetata, cu pui, apoi cu arme, o mica intelegere cu Omar si gata Baselu “is the best” cum s-ar zice.Sincer,nu ma mai mira absolut nimic

  12. @ Begone

    Mai enervanti, mai josnici si mai penibili decat Basescu sunt cei care il sustin si il apara in ciuda bunului simt si al evidentelor. Nu ti-e clar ca blogul asta nu-i pentru drogati portocalii? De ce nu postezi la Morar&More? Acolo prostia crasa si nesimtirea sunt acceptate si promovate. Mai lasa-ne…si tu si angajatorul tau.

  13. @ Begone – 2.

    De ce crezi ca intereseaza pe cineva (sau pe Victor) cine esti cu adevarat? Probabil te crezi contele de Monte Cristo, dar hai sa te luminez un pic…ne doare in cot de identitatea ta adevarata, asa ca lasa dramele de telenovela te rog.

  14. Un important depozit de ‘Scheleti” e si la primarie. Omar a avut niste treburi si pe acolo, era si el ca tot parvenitu’ “investitor imobiliar”.
    Exista personaje cheie in anturajul doctorului care stiu bine toata povestea cu amanunte uluitoare.

  15. ..ce faţă de infractor la pîndă!.. zău ca nu prea te cheama la referendum! eu nu m-aş lăsa dusă pe motiv de afis,nţţ !..din păcate mare-i gradina,mulţi de dus cu preşu de vorbe goale 🙁

  16. Prieteni, prieteni… dar branza e pe bani. Imi pare rau sa spun, dar prima mea impresie mi-a fost confirmata.
    Am ezitat sa-mi dau cu parerea pana acum in legatura cu Oprescu. In seara asta insa, vazandu-l la realitatea, unde nu am putut sa-l urmaresc decat cu pauze, m-a lamurit. Atata intelegere a avut fata de Ontanu care a trecut brusc in gradina lui CeauBasescu, incat sunt sigura ca in turul doi, pentru ca oricum nu va intra, o sa-i acorde voturile lui CeauBasescu, sau, ca sa nu se faca definitiv de cacao, va spune ca-i lasa pe sustinatorii lui sa voteze cum le dicteaza constiinta. Nu va invoca bunul simt, pentru a nu se face confuzii.
    M-am lamurit. Este diversionistul lui CeauBasescu care spera sa fure din voturile lui Geoana si Antonescu, pentru a-i mari sansele lui CeauBasescu. Si daca ar fi fost numai aceasta declaratie…
    Mi-e scarba. In vremuri grele, in care orice soldat conteaza – si acum chiar este asa – pentru ca este pusa in discutie chiar amarata noastra de democratie pe care am castigat-o cu greu, orice dezertare se numeste TRADARE. Nu ma omor dupa PSD-isti, dar se pare ca pana si ei au realizat in ce mare kkat suntem cu un descreierat ca CeauBasescu si mafiotii lui.
    Ma intreb insa, PDL-istii nu au creierul la ei? Le tine cineva pistolul la tampla? Vorbesc de aia mici care nu au apucat sa se manjeasca prea tare sau uniii chiar deloc. Pentru ei Romania este hartia lor de sters la fund? Nu au constiinta chiar deloc? Mafiotii… este clar de ce nu dau inapoi… ii paste puscaria, sau in cel mai bun caz, nu vom mai auzi de ei ca oameni politici.
    Dar ceilalti sunt chiar retardati? Nu stiu sa gandeasca cu creierul lor? Nu vad ce se intampla? Mi-e clar. Nu au nici creierul nici constiinta la purtator.
    De sustinatorii lor nepartinici, ce sa mai zic, lobotomie fratilor. Se uita speriati si infuriati in jur si nu stiu ce au toti cu ei. Jalnici.

  17. Scriam doar de Base-schelet din dulap, dar au ramas atatea enigme si in legatura cu scheletul Hayssam; nu s-a lamurit de ex. cum a plecat; nu se stie exact daca s-au dat bani sau nu pentru eliberarea jurnalistilor, etc.
    Cert este ca Scheletul Base a stat la aceeasi masa cu teroristii.Si toate aceste informatii pot avea, da, Doamne! influenta covarsitoare asupra alegerii lui T.B.pentru un al doilea mandat.

  18. Fotografia de mai sus spune totul: “Omul potrivit la locul potrivit” sau “unde-i sta capul (la gunoi) sa-i stea si piciorele!” Slugile PDL-izde au avut o premonitie cand au tapetat cosurile de gunoi cu mecla spanchie si hida a diktatorului(cel putin pe strada Antiaeriana, inca de vineri 23 octombrie, toate cosurile de gunoi au pe ele chipul basecsului, cel mai iubit gunoier al tarii).

  19. de unde atata love la basescu , atata timp cat la o lucratoare pe matasari apropiata de pensionare gasesti mult mai multa iubire decat la base. ecuatia corecta ar fi :
    basescu + (haisam,udreacocoseuroconstruct,bucsaru,pacocasuneanu,poluspaskny,etc,etc)=love
    deci un gangbang in toata regula industriei xxx, de unde rezulta ca poporul roman e mare amator de pornografie, daca totusi 30% l-ar vota pe basescu

  20. Organizarea referendumului in ziua alegerilor asa cum a decretat mafiotul national baselu nu este pentru a castiga voturi(obiectiv,el nu are cum sa mai castige un al doilea mandat de presedinte),ci pentru a dobandi o marja mai mare in fraudarea alegerilor.baselu va face orice pentru a castiga,absolut orice,pentru ca stie ca viitorul nu ii prefigureaza decat doua mandate,care nu sunt succesive,ci alternative:cel de presedinte sau cel de priponire! Daca pierde nu va mai apuca sa plece un an pe mare!

  21. @victor ciutacu: tot “pe surse” se vorbeste ca Hayssam si-a luat-o, pentru ca nu a livrat “parandaratu'” unor grei…se pare de la psd; nu pot spune mai multe acum, dar in curand vor spune altii care a fost treaba pe bune…

  22. Am văzut un afiş de al marinarului “bla bla bla …e de-al nostru”. Bun eu ca şi cetăţean al acestei “land of choice” cum să îl consider pe marinar de al nostru sau eu de al lui.. Sloganul ăsta cu “e de-al nostru” e mai rău decât sloganul manelistic “ei cu ei no cu voi ” şi eu cu mama lor .

  23. (R) Cugetări necugetate

    ® Dacă aş naviga pe o mare sau ocean de whisky n-aş pregeta să sabordez nava

    PS Sloganul electoral adoptat de Băsescu

  24. scuze. si cu scheletii din dulap era pe blogul de care am zis, ca oprescu nu ar avea blat cu basescu, ci, mai degraba, cu altcineva. da aici nu am inteles cu cine. Multumesc.

  25. Stiu ca sunt pe langa subiect, insa nu ma pot abtine. Intrati pe blogul elenei udrea si cautati (intre comentariile la “Guvernul Patriciu”) schimbul de replici intre blonda Lulu si blonda udrea. Fabulospirit! Capodopera! Inefabil!

  26. Autorul spaniol Pomponius Mela, unul dintre cei informaţii autorii antici cu situaţia Daciei din secolului I d. Hr., în lucrarea sa Chorographia, scrisă în vremea împăratului Claudiu (41-54 d.Hr.), spunea despre popoarele care locuiau în Sciţia şi Tracia că “deşi locuiesc ca un singur neam tracii se deosebesc între ei şi prin moravuri. Unii sunt CRÂNCENI şi gata de moarte – mai ales DACII.[…] Unii cred că sufletele celor mor au să se întoarcă […] De aceea, la unii din ei, se boceşte la naştere şi se jeluieşte soarta celor nou-năcuţi; dimpotrivă, serbează îngropăciunile şi le celebrează prin cântece şi jocuri ca pe nişte sărbători religioase,” Ce a mai rămas din încrâncerea poporului român ACUM? Ne uităm nepuntincioşi când sărbătorim de Ziua ARMATEI, avansarea unor nulităţi din punct de vedere militar, nişte generali de carton precum:Onţanu,Oprea, era să zic Ordănescu ca să fie toţi cu litera O. Atunci în aceeaşi notă putem să OBSERVĂM , ca şi dacii, că sărbătorim ONOAREA MILTARĂ? sau ONESTITATEA înaintaşilor noştri? Sau avem de a face cu ONEROŞI noştri conducătorii sau cu lipsa de ONORABILITATE a acestora, care se bucură că au înmormântat Statul Român. OCULTĂ mai este politica pe malurile dâmboviţene

  27. poate să ne spună domnul Blaga care au fost meritele pentru care PREŞEDINTELE ROMÂNIEI i-a avansat pe dl. Onţanu, Oprea şi Iordănescu? Oare care au fost faptele excepţionale ale acestora ? numai simplu fapt, că au trecut dintr-o barcă în alta! sunt apolitic dar întreb? Cine a trădat o dată, nu trădează şi a doua oară……sunt mii de militarii care sunt în Afganistan, zilnic viaţa personalului MAI este pusă în PRIMEJDIE, pe străzi şi pe stadioane, lupta pe FRONTUL SECRET este dură etc OARE aceşti oameni nu merită? Măcar unul! DINTRE aceşti domni, unul are merite la primărie, altul la C.M. de fotbal, iar altul în culisele politicii. Mai există bun simţ în România dle BĂSESCU ŞI IMPLICIT DLE BLAGA?Vă propun spre avansare pe Elisabeta Lipă, CORNEL DINU, la o stea de general în plus. Iar la gradul DE GENERAL pe VASILE TURCU, NICOLAE BADEA şi CRISTINEL BORCEA, Ştiţi cumva dle Blaga ce înseamnă a fi general? Se întorc în mormânt genialii strategii ai istoriei militare române. Credeţi că pentru asta au luptat, şi au căzut eroic, pe glorioasele câmpuri de bătălie. PROPUN PENTRU MERITE DEOSEBITE ÎN RELANSAREA TURISMULUI ROMÂNESC PE ELENA UDREA, Nu de alta sar are studii juridice ca şi DL: OPREA. RUŞINE RUŞINE RUŞINE

  28. @Merlin: Referendum-ul nu-i obligatoriu.Dar ca si randul trecut, pedeleii sunt instruiti sa indemne cetatenii sa participe si la referendum, insinuand ca e obligatoriu.
    Indemnul electoral din afise al prezidentului este total neinspirat.Am auzit comentarii multe, logice dar nu le voi divulga acum.
    Interesanta sentinta lui Ohanesian. Oricum, nu-i singurul caz in care procurorii trimit in judecata dar uita sa puna si sechestru, statul ori nu mai recupereaza nimic, ori plateste neglijenta.

  29. VRETI SA VA SCAPATI DE BASESCU…??? NU VA MAI REFULATI DEGEABA FRUSTRARILE PE BLOGURI SAU ALTE SPATII PT. COMENTARII ( O PUTETI FACE … , DAR MAI IMPORTANT E…=> ) , MAI BINE VA STRADUITI FIECARE SA DESCHIDETI OCHII LA CAT MAI MULTI CUNOSCUTI , FARA INCRANCENARE SI FARA PROPAGANDA ( CA SI SECTANTII SAU CA SI PROPAGANDISTII DE PARTID…), DAR CU ARGUMENTE PERTINENTE SI CONVINGATOARE… Lamuriti-i sa vina la vot si sa voteze pe cine considera ei …, aproape oricare optiune e mai buna decat unul ca Basescu , care NE-A CONVINS CA DOAR AMBITIILE SI INTERESELE SALE PERSONALE CONTEAZA…!!! Convingeti cat mai multe persoane si vom fi mult mai castigati decat sa ne plangem singuri de mila…!!!

  30. Cat de tare te invidiez ca inca te mai pot stresa lucruri de genul asta…imi pari asa normal…:) Eu de cateva zile ma tot trezesc cu gandul la litiu si acum citesc despre magnetic refrigeration. Si daca nu citeam despre litiu probabil ca si maine ma trezeam tot cu el in gand. Asta-i semn rau. Oricum, te invdiez…si sper ca nu-mi pierd mintile. Nu ma mai ajuta nici sa-ti citesc blogul. Cred ca mi-ar prinde bine sa-l urasc pe Basescu dar nu pot.:( 🙂 PSYCHO….

  31. Base = 100 x (Omar/Yasin) = Money – ( Seful SRI + Seful SIE )
    Intr-adevar, pana la urma totul da in LOVE (pe vremea aceea cu A. Saftoiu)

  32. M-am saturat de Basescu si de jocurile lui… Sa aibe grija sa nu ii scape “ochiul de sticla”, ca a mierlit-o… si i-as recomanda un nou slogan: “Ma bas pentru Romania”

  33. Am un prieten care are aceiasi problema ca baselu la ochi si are gradul doi de handicap.

    Poi cum si basescu are aceleasi probleme intelegem ca si el are acelasi handicap (bine el are mai multe handicapuri), daca nu ma insel in acea carticica numita constitutia romaniei scre clar ca persoanele cu handicap nu au voie sa candideze la presedentie.

    Daca numai iasa presedinte baselu sa dus cu flota, abia astept sa il vad cu catusele la maini. Dar sincer nu cred ca se va intampla asta, toti sunt o apa si pamant. Decat base presedinte mai bine sa vina sadam husssein dun groapa.

  34. @Gabriel,
    tare mi-e teama ca sloganul pe care-l recomanzi chiorbaliului, “Ma bas pentru Romania”, i s-ar parea prea soft. el deja a ridicat stacheta, se caca pe toti si toate cu nonsalanta betivului care-si face nevoile in sifonier si mai este si aplaudat si adulat pentru asta. doar se ocupa armata de scatofagi ce-o are la dispozitie sa-i poleiasca dump-urile si sa le ofere naivilor drept tic-tac.

  35. Sunt de acord cu cei care au spus ca Oprescu face blatul pentru Basescu. Motive:
    1. Candidand, Oprescu “fura” din voturile PSD si PNL.
    2. Oprescu exagereaza batator la ochi cu atacurile impotriva lui Basescu si trage numai “gloante oarbe” (critici fara prea mult susbstrat, nimic serios)
    3.Securist la securist nu-si scoate ochiul (lol).
    4.Oprescu a pazit cu sfintenie dovezile din primarie care puteau demonstra ce “tunuri”a tras basescu cat a fost primar. (mai toate hotiile lui basescu de care s-a auzit ceva sunt din timpul lui la ministerul transportului sau ca presedinte).
    5.canalia perfecta participa la alegeri FARA BLAT? sa fim seriosi…daca nu oprescu, cine este blatul lui?

    In ce priveste “inundarea” Romaniei cu afisele lui basescu, un tanar s-a electrocutat incercand sa puna un afis pe un stalp electric. As fi curios domnule Ciutacu, sa aud raspunsul lui basescu daca il chestionati despre accidentul asta.

  36. “Degeratu n-a fost ministru al Apararii ci sef al Statului Major General intre 1997 si 2000. Iar Hayssam il cunostea pe Degeratu de la Basescu de prin 1998 cind i-a facilitat arabului “una mica” cu rachete de la MApN pentru o tara aflata sub embargou ONU. Boacana care s-a aflat dupa venirea PSD la putere. Asa ca Base l-a trimis pe Degeratu sa-i inchida gura lui Hashu ( codul de agent SIE al lui Omar )”

  37. tot basescu, basescu … Nu te-ai saturat. Ai facut norma intreaga de scris despre ciudatu’ asta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.