Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Scheleţii din dulap: Omar+Băse=love?

Scheleţii din dulap: Omar+Băse=love?

Deşi-l cunosc de nişte anişori, pe mine continuă să mă stupefieze cum vorbeşte Băsescu despre el însuşi ca despre altul. Zici că-i din altă poveste. Ăsta cred că şi când se duce acasă are pretenţia să-i zică femeile alea ‘trăiţi, dom’ preşedinte!

Consilierul lui pentru securitate naţională se întâlneşte la puşcărie cu unicul terorist condamnat din România, el o dă cu folosirea în campanie a spuselor unui infractor pesedist împotriva preşedintelui României, dar nu neagă conţinutul stenogramei. Dacă Hayssam era de la PKK, trebuia să-l luăm în seamă sau doar infractorii portocalii merită ascultaţi? Dacă era ticălos, de ce l-a primit nu o dată la Cotroceni?

P.S. Abia acum pătrund tâlcul spuselor lui Vanghelie despre arhiva doi ş-un sfert

UPDATE: Întâmplător, tot azi aflăm şi că Ohanesian a câştigat procesul cu răpirea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

168 thoughts on “Scheleţii din dulap: Omar+Băse=love?

  1. prea tare poza….. candidatul la prezidentiale cu fata de TOMBERON! Faza tare la poza asta e ca tomberonul din imagine are chiar culoarea partidului din care face parte ‘Base’

  2. a se observa ca pliantele si afisele electorale erau deja tipizate cu “hai la referendum”. deci orice ar fi zis parlamentul base ar fi semnat organizarea lui. inca o dovada de manipulare si dictator.

  3. Se pare ca am gresit! 🙁
    Se voteaza in aceeasi sectie de votare, pentru Prezidentiale si referendum.

    Intrebare: e constitutional sa se puna doua intrebari la un referendum sau basescul vrea doar sa provoace opozitia? Sa mearga ei la CC, iar el sa arate cu degetul(pentru fraieri, evident), cum nu vor parlamentarii sa piarda privilegii etc.

  4. Cat de meschin si cat de josnic a ajuns sa se comporte Basescu ! Cand populatia e disperata pt. viitor, temandu-se ca nu va reusi sa supravietuiasca peste o iarna ce se anunta cumplita , singura lui preocupare pare a fi jocu’ de-a guvernarea tarii … Fu unu’ dintre presedintii Romaniei care a beneficiat nemeritat de sprijinul populatiei pentru reformarea statului , dar s-a dovedit a fi doar unul dintre cei mai mincinosi politicieni ! Cu o vointa extraordinara de a-si asigura bunastarea materiala pt. propria familie si a inca vreo 3 generatii de urmasi ,stiind sa se foloseasca de toti cei care i-au stat prin preajma si aruncandu-i apoi la gunoi cand nu i-au mai fost necesari , scandalagiu far’ de pereche , momentan , isi mai doreste sa mai fie cel mai important om in stat inca un mandat ….Si-apoi, daca poporu’ o va cere (?), inca unu’ …sau poate pe veci ! Ca deh …. stie sa minta frumos , are si ,,charissima” … avand un discurs tipic demagogilor ! Se pare insa ca , de asta data , il va ocoli norocu’ ! Inteligent, a inteles asta inaintea celor care inca ii mai acorda credibilitate … si-acu’ mizeaza doar pe greselile adversarilor , ca de merite personale …nici nu mai poate fi vorba ! Sa vadem daca adversarii vor reusi sa fie cel putin la fel de inteligenti ca si el , stricandu-i strategia !

  5. Foarte interesant afisul.Astazi l-am zarit din fuga masinii,era un panou,iar eu aveam vreo 80.
    Am zarit bine,si de departe toate “mesajele”.
    Este bine facut,iar culorile atent alese.Acum,aici,am observat si detaliile.Are un mesaj clar,simplu(?),la obiect…aproape tehnic.Aduce cu un manual nemtzesc de utilazare-a unui obiect casnic.
    Autorul o fi identic cu cel care a gindit “ardeiul” de acum citiva ani,sau pe cel cu “…vin la Primarie” ?
    In rest,sper ca cei doi Teodorestu sa nu se fi inselat.
    Sa piarda.
    Iar,asa cum isi manifesta speranta D-na Roxana,sa mearga putin la Tribunal.
    Dixit.

  6. victor, vad ca ti s-a lipit de blog un eunuc cleios, cu aere de detinator al adevarului suprem, scut de nadejde in calea celor ce-i sar la beregata marelui-sef oranj.

    socrate, platon, aristotel! puteti sa va opriti din facut piruete prin morminte, un demn urmas intr-ale logicii si retoricii si-a itit neuronu’ in ograda noastra, mioritica, asa ca puteti incepe sa executati, linistiti, somn de veci!

    ar fi poate de ras, dar logica si retorica eunucului o poti gasi deja la pretul de doi lei cornetu’ prin toate hrubele si lupanarele portocalii. stilul asta, de-a minimaliza, de-a lua in deradere orice ar putea pune cea mai mica pata pe fatza “omului perfect” vad ca se propaga c-o viteza mai dihai ca cea a gripei porcine. pupincurismul pro-basssescian deja mi se pare, parca, mai sinistru decat cel ceausist, mai insidios si mai nociv decat ceea ce consideram a fi un etalon pentru istoria noastra recenta.

    daca vine cineva c-o stenograma compromitatoare, ti se rade in nas si, cu mare rupere in bashini latine, ti se raspunde de la inaltime: “Testis unus, testis nullus”, adica o singura marturie nu face nici cat un cacat.
    daca, sa presupunem, ar fi expus zece stenograme si inregistrari audio-video, tot de la inaltimea aia ti s-ar aduce un alt argument, tot impertinent si tot pe latineste: “qui nimium probat, nihil probat”, adica: frate, prea multe dovezi, sigur e facatura dusmanilor lu’ bassse al nostru!
    vad ca citatele astea latine sunt la mare pret pentru eunuc, posibil ca-i dau sentimentul unei ascendent moral, mai stii? 🙂
    adica: “quid quid latine dictum sit, altum videtur” = tot ce-i spus in latina suna mai “profundis”,mai mishteaux :):):)

    ce oameni fericiti, zau! pe ei nu-i apasa nimic, nici cel mai mic dubiu. pe unii cel putin pot zice ca i-as intelege, pentru ca isi mai trag o prima, un grad, ceva contracte, da’ ce te faci cu zombie astia care mananca boc cu polonicu’ pe moka, din dragoste sincera? 🙂

    frate, mare-i gradina cu legume-fructe a lu’ doamne-doamne! 🙂

  7. Da un film cu Basescu si Udrea in plina actiune cand apare pe “piata”? Chiar nu are nimeni asa ceva?

  8. “Vice President Joe Biden was meeting Thursday with Romania’s president, whom he was expected to reassure that the U.S. commitment to eastern Europe remains strong.”

    Comentariul lui Bob Burns:
    When Biden “reassures” you of his “backing”, it’s time to develop plan B.

    Veste buna. Sper ca dl Burns il cunoaste bine pe Biden. lol

  9. Unicul!
    Singurul!
    Cel mai iubit!
    Cel mai stimat!
    Cel mai inteligent!
    Cel mai………
    Cel mai………
    Cel mai………
    Cel mai………
    Cel mai………
    Cel mai………
    Cel mai………
    Cel mai………
    Cel mai………
    IQ-ul poporului roman se va vedea la alegeri!

  10. Ciocanitoarea Woodrea

    A fost odată ca întotdeauna o ciocănitoare, Woodrea, pe numele ei de păsărică. La măritiş, păsăruica a declarat în faţa papagalului credul de la primărie că se va da pe corpul ei numai cu Cocoş Anel, până ce moartea licentzelor îi va despărtzi.

    Dar codobatura neastâmpărată a sărit din cuib şi s-a depărtat atât de mult de parcarea conjugală, până şi-a pierdut busola şi a luat-o, când pe sus, când pe jos, Taifunul Băs, s-o scape din vrie. Acesta e riscul în sporturile extreme, practicate fără licentză şi fără echipamentul obligatoriu din prospect (chilotzei cu tzepi, sutien cu şmirglu, strugurel antiderapant, jartele cu piton etc): dacă eşti fată cuminte, eşti luată drept o cârnăcioară blondină fraieră de Pleşcoa, pe când, dacă eşti fată rea, eşti luată de copan şi dată de-a dura pe scările guvernului, boc-boc!, până îtzi apare în prag ministerul turizdelor platinate, ecumenice din cap până-n picioare cu drept-credincioşii şi mai ales cu ateii, fie ei marineri sau ba.

    Dar Ciocănitoarea Woodrea nu a îmbrătzişat această carieră (impregnată pe veci de inconfundabilul Taifun Băs) numai din talent, numai cu ce a primit de la natură. Zburătoarea a ciocănit mult până şi-a desăvârşit studiile, dormind sub pernă cu maxima care spune că reuşita înseamnă 10 % inspiratzie şi 90 % transpiratzie. Şi dă-i şi transpiră, şi pune-te pe tocit! Dreptul a învătzat-o că nu e bine să te pui rău cu piratul din poveste, că durul odată te trimite pe şoseaua de centură, ca pe Lavinia Tandru, de nu mai pupi demnitate publică. Stângul a învăţat-o că, dacă eşti o Miss cuminte şi stai cu Roburta pe carte, ajungi la ce cameră vor sfincterele matale fermecate. Ba chiar potzi ajunge pe podiumul marilor functzii endocrine din stat. Păsăroaia noastră a mai studiat cazuistica ministerială şi, precaută, dând foarte rar cu stângul în dreptul, a băgat la cap că, şi dacă eşti cam boangiu, dar ştii să nu faci mutre de mică la arătat chiloţeii lui nenea căpitanul, prinzi de nu te vezi executivul gros, din ce parte îtzi place mai mult. Sau mai tare.

    Aşa i-a venit Ciocănitoarei Woodrea ideea că, din moment ce există precedentul cu Ancutza Boagiutza, care s-a aşezat pe jiltzul încă fierbinte, abia eliberat de Băs la Transporturi, dânsa de ce nu ar putea fi prima fomeie româncă şefă de stat, în orice pozitzie, numai cotroceană să fie? Istoria României are dreptul la mai mult decât la succesurile limitate ale celor câteva Elene, care nu au cutezat mai sus decât umilitorul cabinet 2. Tradiţia misogină, care nici sub Cuza, nici sub Ceauşescu, nu a fost pusă cu botul pe labe, trebuie oprită! Argumentul suprem abia acum ni se relevă, din informatzia şic, venită pe surse, cum că niciuna dintre fostele Lenutze nu a ştiut cu ce să-şi îngrijească fizicul. Ciocănitoarea Woodrea, însă, a descoperit gama fabuloasă, unde raportul pretz-calitate este fără concurentză: „Oral B”. Cine n-a citit prospectul, să afle de la noi – prin bunăvointza păsăruicii politicii noastre de azi – că etimologia acestui brand minune este simplă şi eficace: „B” vine direct de la Taifunul Băs!
    Aplauze!

  11. surprizator,ar fi extra,ca almanahe sa poata reusi sa dea aceste informatii,sper sa reuseasca,dar, cel mai in masura ar fi d-ul Ohanesian,stau cu sufletul la gura si astept o bomba de presa,poate se va trzi populatia,spun populatie,pentru ca cei care-l sustin pe betivan fac parte din populatie ,einu pot fi numiti cetateni,pentru ca,cetatenii au o responsabilitate fata de tara lor.

  12. Intrebare la Radio Erevan:
    – Mai ia Basescu inca un mandat?
    Raspuns:
    -Da……….de 29 de zile.

    E un banc care ar trebui sa se materializeze in realitate pentru toate ororile pe care le a facut in mandatul sau (imprumut FMI, rapirea ziaristilor, u.p.ov.musatescu, arestari pe firul scurt, nivel de trai,instaurarea statului semi-totalitarist, flota, trafic de arme via m.b.,promovarea la conducerea tarii a non-valorilor – vezi cazul udrea, ridzi, placinta, boc-prim ministru…….)

  13. Vis a vis de poza nu am decat o simpla intrebare o gasi Tolea drumul si spre cotroceni?sa repete putin faza otv cu marinarul.

  14. ar trebui sa se sesizeze americanii de complicitate la acte de terorism si sa-l dea wanted prin lume

  15. tema cu referendumul vad ca e comentata de toata lumea, dar nimeni nu intelege miza. parlamentarilor pentru ca le e frica ca vor fi disponibilizati. pana la urma cele 2 intrebari ne vor permite sa pastram 2 camere si sa mai trimitem la pachet acasa din somnorosi. Dar bashelu face alceva, mai nene: isi face campanie electorala din bani publici. pentru ca lumea asociaza referendumul cu baselu si toti banii cheltuiti de la buget pentru referendum au return of investment la bashelu. Asta-i televiziunea! totusi betivu e cam idiot, pentru ca daca-l punea la turul 2 era mai diabolic. temele astea cu haisam, kkt, sunt leme. nu mai trebuie demonstrate. este evident ca e plin de kkt.

  16. Victor,

    Am vazut astazi o emisiune la antena 3 in care d-l Ohanesian afirma ca stie 100% ca datele aparute in Gardianul nu vin de la DGIPI ci din doua dosare secretizate in care mai sunt implicati si multi alti politicieni actuali.
    Eu cred ca trebuie ca cineva sa se luptre pentru a desecretiza aceste dosare si acesta ar fi Parlamentul .
    Cred ca este momentul ca sa se afle adevarul oricare ar fi acela, pentru ca noi care mergem la vot sa stim ce votam

  17. Victor, poate sunt off-topic, dar cred ca e alt subiect mai “fierbinte” decat asta. Ne paste o mare furtuna daca n-o vedem din timp…

    Subiect: De ce e basescu linistit si glumetz? Vine cumva furtuna si el, ca marinar, le stie p’astea cu valurile?

    Dupa toata povestea cu caderea guvernului prin motiune si incapatanarea lui basescu sa nu fie ce ar trebui sa fie un presedinte, ci un simplu birocrat/functionar, imi pun intrebarea: de ce totusi este asa linistit si glumetz (impreuna cu boculetzii lui)??

    Raspuns: pentru ca saptamana asta care vine a convocat fmi-ul si se va folosi de el asa cum fmi-ul se foloseste de noi (sa ne arda la buzunare, nu sa ne ajute).

    Lamurire: deja basescu si lacheii lui pe la tv au inoculat ideea (ne-au programat) ca daca fmi-ul nu ne da bani nu vom putea plati salarii si pensii in toamna-iarna asta (ceea ce in sine, daca e adevarat, inseamna colaps aproape total pe plan economic si social). Aceste “declaratii” inca nu au fost combatute de nimeni pentru ca boc nu se da la o parte de la aparate ca sa masoare altineva competent (si corect) si sa vedem daca sunt pe bune (aici ma indoiesc).

    Oricum, ce am vrut sa spun este urmatoarea foarte mare probabilitate: saptamana urmatoare, basescu (cu lacrimi in ochi) impreuna cu fmi-ul (ton grav si mimat serios) vor declara – ATENTIE – ca nu se acorda transa urmatoare de bani din cauza instabilitatii politice si imposibilitatea generarii de catre guvern a legilor impuse de fmi pentru ca l-au dat jos “AIA RAI” !!!

    Imediat dupa anuntul asta tandem, basescu isi va sterge furios lacrimile de crocodil si se va adresa “natiunii” spunand: UITE POPORULE, AIA 2 RAI CARE MI-AU DAT JOS GUVERNUL MEU CEL MINUNAT V-AU BLOCAT VOUA PENSIILE SI SALARIILE !!! VOTATI-MA PE MINE-MINE-MINE CA ALTFEL MURIM !!!

    MARE ATENTIE!! basescu este perfect capabil sa planuiasca scenariul asta impreuna cu fmi-ul si sa-l puna in scena, desi toata schema e de un dispret, cinism si jeg maxim.

    PS: cine vrea sa stie ce urmareste si face fmi-ul intr-o tara sa caute si sa citeasca/auda/vada cel putin urmatorul interviu: “confessions of an economic hit man” de John Perkins. In Romania (a se citi base+boc ca ei au semnat acordul) procedura a fost easy-going, adica o manjeala cu niste zeci-sute de milioane dolari pe ici pe colo (unde trebuie) si hopa, acum trebuie sa plateasca fraierii 20 miliarde pe care nici nu-i vor vedea pentru ca oricum se intorc tot la fmi/sua prin firmele lor venite pe acilea…asa intamplator la cules…sau cumparam si noi niste f16 vechi ca nu mai avem cu ce sa aram pamantul.

    Sunt de acord cu bunul simt al lui Crin.A., dar pe hotz nu-l rogi frumos sa vina la puscarie, il bagi cu bata !!!

    SA FIM FURIOSI, DAR LUCIZI !!! AJUNGE CAT AM FOST FU_UTZI IN C_R DE ASTIA CU ZAMBETUL PE BUZE SI MAI DAM SI BANI PENTRU ASTA !!!!

  18. Mesaj de la un fost sustinator al lui Basescu (acest mesaj nu a fost publicat pe blog-ul lui Base. A fost cenzurat!)
    2 ani cat ati guvernat cu PNL ati avut toata justitia tarii in mana si nu ati facut nimic! I-ati avut pe Blaga, Macovei, Morar, Kovesi, SRI-Maior + CNSAS. Ce s-a intamplat in schimb? Numai la mine in judet, in Valcea, sunteti sustinut de inculpatul Gutau Mircia caruia DNA in timpul presedintiei dvs i-a facut 2 dosare penale pentru fapte grave de coruptie. Un alt sustinator al dvs, Dicu, care umbla prin cartiere si in momentul de fata si va face campanie a fost prins de procurorii DNA, in urma unui flagrant, cu banii pe care scriea MITA in mana. A fost eliberat din inchisoare si numit director de catre PDL. Tot la Valcea sunteti sustinut de familia Tudor Maria si Ion care au fost cercetati de organele statului pentru trafic de combustibil si evaziune fiscala, fiind cercetati de DNA si in prezent. Interesati-va de cazul ROARORA in care un om nevinovat a stat in inchisoare sub regimul Nastase, ai carui sustinatori membri PSD erau sotii Tudor. Acestia aveau 2 societati care au tepuit RARORA cu aprox 50 miliarde in 2003, iar fiscul le-a permis sa dizolve societatile fara sa plateasca datoriile! Tot de numele acestor stapani de pamanturi si de sclavi, pana nu de mult lingaii lui Hrebenciuc, se leaga si scandalul armelor de la Babeni, cel implicat, Gaitanaru, fiind angajat cu carte de munca l-a uzina acestei familii, fost lider de sindicat la Uzina Mecanica SA.Sunteti victima mogulilor, domnule presedinte Traian Basescu? Intrati pe internet si vedeti cu ochii dvs cum mogulii Tudor Maria si Ion l-au dat afara pe fostul director al televiziunii lor (VTV) pentru ca a refuzat sa va laude pe dvs l-a criticat pe Stolojan intr-o emisiune!

  19. Comentariu la poza: si-a pus cineva intrebarea de ce apare basescu in marea majoritate a afiselor electorale cu craniul/capul taiat?

    Pentru ca e un mesaj subliminal care isi face datoria de a-ti spune adevarul in fata.

    Fiind mesaj subliminal, nu toat lumea il observa, dar el spune adevarul: IN POZA NU APARE CREIERUL PENTRU CA NU IL ARE, dar nu la modul fizic (ca si organ), ci la modul functionarii lui ca om politic si ca institutie.

    S-o scurtez, ADICA E PAPUSHICA ALTORA! Mai departe nu ba bag ca nu stiu exact, dar pot banui ca pot fi organizatii masonice, fmi, banca mondiala, etc…oricum totzi cu ochishorii umezi la resursele tarii asteia.

  20. circ, demagogie si minciuni sfruntate …

    Stimati candidati, nu ne mai spuneţi că votul este dreptul şi obligaţia oricărui cetăţean, daţi-ne nişte motive serioase pentru care să vă votăm pentru că ne-am săturat de minciuni, demagogie, de politicianism ieftin sau scump şi de toate porcăriile pe care ni le vindeţi de douăzeci de ani!

  21. fiecare are un cadavru ingropat in gradina … base in are in toate gradinile si in toate dulapurile , ideea este cate din ele se vor re-loca in gradinile altora prin dosare si “stele” , contracte si posturi , amenintari si invitatii ???

  22. Mati Meir inspirat de TB?

    Escroc predestinat prin zodia gemenilor căreia îi aparţine (n. 23 mai 1955, Haifa, Israel ), căsătorit de două ori, 5 copii, două condamnări pentru escrocherii şi falsuri în anii ’80 (30 luni şi 36 luni în Israel), ofiţer in armata ţării de origine, cetăţenie română (!?) în 2000, deputat în Parlamentul României între 2004-2008 (ce iute şi simplu pentru un fiu cinstit al poporului ales-bules ),
    membru pd (2 săptămâni), independentul inginer de maşini-matematică este priponit 29 de zile pentru fals mare cu lovele euro (bancnote de 500 euro) din 19.10.2009.
    Înscris în cursa pentru prezidenţiale, după principiu “dacă lui TB i-a mers io ce cusur am « este mirosit, oh !!!, chiar când să-şi depună dosarul la jude (comparaţie cu flooota, Mihăileanu, Hayssam , etc, etc, etc.). « Ayatollahului şi altor musulmani » care atribuie etichete de fascist pe acest blog celui mai cult şi titrat comentator, nu le spun naţionalitatea “aspirantului » încătuşat (sic !) dar le sugerez să facă o statistică pe 20 de ani a răspunderii fraţilor acestuia pentru hăul în care se află Romînia.
    Ştiţi de ce am primit cu oarecare uşurinţă împrumutul de 20 miliarde euro care are corespondent în rezerva BNR (a se citi siguranţa restituiri) ? Ca să pierdem şi acest ultim scut odată cu aurul depozitat la o bancă aparţinând unei ”rude » a excelenţei sale MM. ;asta numai dacă votaţi pentru al doilea mandat !!!

  23. Ce fel de emisiuni are Antena 3?
    Mai intai trebuie sa-l suport pe Ciutacu. Urmeaza Sinteza Zilei unde iarasi il vad pe Ciutacu cu alti invitati, mereu aceleasi persoane, care sunt antiBasescu. Ce fel de “moderator” esti tu Gadea? Moderezi intre cine si cine? Ar fi mai interesant daca ar fi si niste contraziceri din cand in cand…Asta nu este jurnalism onorabil! Asta este manipulare.
    Singurul care nu este moderator : Mircea Badea. El este contra tuturor. Dar nu se pretinde jurnalist! El este singurul care are o scuza.
    Si colac peste pupaza, in ultimele zile mai terbuie sa-l suport si pe sceleratul pupincurist al comunistilor, turnator si slugoi al altei figuri macabre: Eugen Barbu. Nu va dati seama ca WC Tudor este un dement impostor cu spume la gura???
    Si o ultima precizare: nu sunt un fan Basescu. Dar s-ar putea ca aceasta situatie penibila in media sa ma transforme intr-unul.

  24. Pentru “fla”;) Legat de ceea ce te intriga:o vorba din popor zice ca “cine se aseamana,se aduna”,deci e perfect normal ca in jurul lui Basescu sa se adune toti tupeistii,neobrazatii,nerusinatii,mincinosii,adica toti cei lipsiti de bun simt,principii si caracter,indiferent de sex sau varsta!Ca si in defunctul PCR,minciuna sta cu regele la masa in PD-L,iar unitatea de monolit a acestui partid in jurul conducatorului iubit(groaznic,ne-am intors in mocirla din care incercasem sa evadam in 1989!) ar trebui sa trezeasca constiintele tuturor celor care au contribuit la ascensiunea acestui partid fara dogma si principii,deoarece abia acum riscam sa ne fie furata democratia,deci si Revolutia!

  25. Cred ca presul jucator a citit proverbul scotian :” niciodata nu te casatori pentru bani, ii poti imprumuta mai ieftin”.
    Neputand sa se casatoreasca cu Romania pentru bani, s-a “imprumutat” ca sa plateasca chipurile rapitorii din Irak. (a se citi Omar si fan – clubul sau)
    Apoi, fiind bun prieten cu Omar i-au facut fifty-fifty 🙂 si l-a lasat pe acesta sa-i plateasca 🙂

  26. eu sper ca basescu sa castige alegerile, poate asa o sa aveti de munca inca un mandat…si pe criza asta, ce e m important?

  27. Base afirma ca e incorect sa iei in seama declaratiile infractorului Haisam… si crede probabil ca declaratiile infractorului Boierica despre Nastase sunt corecte??! Ar trebui creat un grup de monitorizare care sa-i dea raspuns pe post IMEDIAT nemernicului, ca uite-asa s-a tot ridicat asta bazandu-se pe uluiala care-i blocheaza pe oamenii de bun simt la tupeul si obraznicia neamului prost.

  28. Basescu in cei 5 ani de mandat si a agatat multe tinichele de coada si este constient ca zdranganiturile acelor tinichele in cazul in care nu mai prinde un mandat ii vor cauza probleme. …..acum daca stau putin si filozofez ragaind dupa o sticla de vodka ingurgitata si balanganindu ma pe drum tip : – ce pacat ca tomberoanele nu au si rolul de pisoar .

  29. Senzational!Da pe Elodia n-a primit-o la Cotroceni?Ca a disparut cam tot prin perioada aia. O fi luat-o Haysam cu el.

  30. nu mai suport cu basescu gata cum zice mircea badea asa zic si eu m-am saturat pana peste cap.asta ne-ar mai trebui acum unicameral si dictatura ar fi gata.la cat au intrata dictatura in oase unii ar mai trebui infiintata inca o camera sau doua cred, ca niciodata ,dar niciodata, o mana de oameni sa faca ce vor cu majoritatea.eu nu pot sa cred ca ar mai fi romani sa puna botul la vrajeala lui basescu.cred ca toti care sunt cu el au acelasi profil moral ca el altminteri nu se explica nu ar avea nici-o logica sa fii de acord cu acest om.dar sper ca toti care nu suntem ca el sa fim mai multi.NU SE POATE SA NU FII LOIAL, SINCER,DE BUNA CREDINTA .EU CRED CA MAJORITATEA ROMANILOR SUNTEM BUNI ,LOIALI SI NU MAI STIU ACUM CE CALITATI POZITIVE SA MAI ENUMAR ,SA NU FIM MAI MULTI CA EI.nu conteaza cine va fi presedinte numai basescu sa numai fie .mai rau decat a fost pana acum nu are cum sa fie numai circ,panarama,raca,ce naiba am innebunit sa mai voteze cineva pt 5 ani aceeasi situatie .eu de axamplu nu as vrea sa votez la referendum numai la presedinte si cred ca nu pot s-o fac ca sunt aceleasi comisii am inteles ce panarama si asta sau s-ar putea sa ma duc numai la turul al doilea sa vedem.mult succes si tineti-o tot asa ca trebuie sa invingem

  31. Ia te uită, frate! Păi, dacă militantii PD-L-iști au ajuns să lipească imaginea șefului lor pe tomberoane, înseamnă că pentru măritul împărat lucrurile stau mai nașpa decât ne închipuiam noi, găozarii.

  32. daca iese base, imi parasesc nevasta si copiii, ma retrag in munti si incep sa scriu poezii si cantece de jale despre asta. sper ca romanii sa nu lase sa se intample asa ceva cu mine…!

  33. off topic despre unu’ care-i totalmente off topic de realitate: HOARA!

    cum se face ca scheletu’ asta portocaliu, cu-n nume de posibil film porno-horror, “HOARA, THE ORANGE COCKUCKER”, imi da buzna in casa de pe sticla de cate ori pornesc tv-ul?!
    realizatorii sau moderatorii chiar n-au nici un cuvant de spus cand se stabilesc invitatii ptr emisiuni? face ciubalaul asta sinistru audienta?
    nu poate fi refuzat, dat afara din emisiune, electrocutat, injunghiat, impuscat? este impus? zau, daca reusec sa rezist sa stau mai mult de cinci minute vazandu-l pe clantzaul asta cum meliteaza prapastii, incep sa ma intreb daca nu cumva sunt sado-maso!
    muistul asta se lauda acum ceva timp c-a primit un premiu si-a dat mana cu Marin Sorescu. pai si de ce nu te-ai molipsit cu putina inteligenta in momentul ala, figura trista ce-mi esti?! +o(

  34. Dupa parerea mea, acest Omar molahizat de cardasii dubioase cu cele mai inalte cercuri politice, a facut jocuri complicate cu serviciile secrete (vanzari de armament prin el si altele) incat totul e ceva foarte stufos care nu va fi aflat niciodata.

    Si ca o chestie de amuzament, imi aduc aminte cum la inceputul crizei ostaticilor, Basescu spunea “jurnalistii rapiti” si apoi a schimbat sintagma – “cetatenii romani rapiti”. Ii spusese intre timp un consilier ca da mai bine la sulime sa spuna “cetateni romani”, caci el e presedintele tuturor, vezi doamne, nu actioneaza preferential pentru ca unii sunt jurnalisti.

    Desigur, daca era rapin nea Costica,sofer de tir, imediat trimitea baieti din SIE cu camionul de arme si gentile cu bani la teroristi.

  35. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Si eu l-as vrea pe Basescu in tomberon.Dar ne trebuie un ministru al mediului ca lumea,sa inlature rapid putoarea…

    Va doresc un week-end linistit si cu bucurie.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  36. Martora mi-e toata familia mea ca l-am suspectat pe Traian Basescu inca din 2005 de implicare in rapirea jurnalistilor. Si mai cred ca ceea ce face impotriva romanilor este tradare din orgoliu sau din necesitate.Ne-a invrajbit timp de 5 ani,ne arata muschii la fiecare aparitie si se incapataneaza sa fie numarul 1 in intrigi.De ce? Ne-a mintit rau de tot,de mai multe ori,sau asa este “piesa”in care trebuie sa joace si nu joaca bine de loc atata timp cat l-am ghicit atat de multi,chiar si eu.Este siret,parsiv in atitudinea sa fata de adversari si nu numai,iar aceste lucruri nu dau dovada de inteligenta deosebita.El devine “special” prin tupeu,badaranie,incurajare la dezbinare,dispret fata de toti cei ce nu gandesc la fel cu el.Niciodata nu l-am vazut smerit nici macar in biserica.Viclean cat nu se mai poate suporta,ma face sa-mi fie greata chiar ca sunt conationala cu el.Si pericolul ca i-a “vrajit” pe atatia romani n-a trecut.Oare cum se vor simti cei care “il tin in brate” acum,cand isi vor da seama ce mult gresesc? Sau poate pentru ei nici nu mai conteaza.Nu va obositi sa ma faceti securista sau de partea mogulilor,caci sunt un om cat se poate de simplu,care a facut si face eforturi mari sa aiba Internet macar sa pot sa injur cand nu mai rezist la atatea imbecilitati si nemernicii.Sunt un om gatuit de revolta ca minciuna sta prea mult la suprafata si chiar daca se spune ca adevarul nu se grabeste,intarzie prea mult.

  37. Minciunile si nesimtirea sunt la mare rang in PDL si in fruntea lui. Cred ca sunt in stare de orice si nu mai stiu ce sa cred despre usurinta care o au in a denatura toate cele ce le sunt potrivnice. Eu consider o mare tradare ceea ce se intampla cu noi.Timp de 5 ani am fost tinuti in scandaluri politice pornite dinspre Cotroceni si tare cred ca asta este “piesa” in care trebuie sa joace ofiterul marinar.Si mai cred ca suntem intr-un real pericol si ca suntem dezbinati mai mult ca niciodata. “Dezbina si condu” este valabil mai mult ca niciodata.Nimic nu mai este de valoare,nimic nu mai conteaza pt o anumita parte din politicieni,dar eu n-as merge pana acolo in a condamna toate clasa politica,nici n-as desfiinta Parlamentul bicameral.In schimb sunt de acord ca actualul presedinte trebuie sa dispara din scena politica romaneasca definitiv.Cred ca eu daca as fi atat de contestat si as pretinde ca-mi pasa de romani,as pleca pe mare nu un an,ci vreo 2o.Romanii vor fi din nou legati la ochi?Sau vor fi imbatati cu intrigi si demagogii?Sunt curioasa cu cine sunt conational si asta voi vedea dupa alegeri si de-o fi sa mai rabdam 5 ani,in mod sigur ma voi prapadi si nu ma voi mai considera roman.

  38. De fapt, Dasescu va fi acolo unde merita: la lada de gunoi a istoriei! Poate, poate, buboiul Haissam se va sparge acum, in campanie (deja incepe sa puroieze!). Prea era cusuta cu ata alba rapirea jurnalistilor ca sa treaca 50 de ani sa aflam adevarul! In mod cert, el si Blaga nu-s straini de fuga lui Haissam!

  39. Cand preotii ajung acasa, sotia si copii sar in intampinarea lui cu “saru’mana parinte” si cate0data trec si la fapte(am fost de multe ori de fata cand s-a intamplat asta!). Asa ca cine stie cum il asteapta acasa sotia si copiii pe Base’.

  40. Ar merita sa ne uitam un pic la “scheletii din dulap” evocati de D-l Ciutacu.Atat Basescu cat si Hayssam sunt foarte abili, fara scrupule, calculati, rationali. Diferenta se creeaza din cauza pozitiei pe care le ocupa in ierarhia societatii: unul este Presedintele tarii, celalalt un “infractor”, cum il denumeste Presedintele. Unul are puteri absolute,celalalt incearca sa traga un profit material.
    Basescu a facut si face calcule ‘matematice’ pe care le imbraca intro ‘hahaiala’ , si cei din jur nici nu-si dau seama, ca iar au ajuns sa fie batjocoriti de el.Din calcul rece electoral, el da afara ministri. I-a dat afara pe PSD-ti ca sa-i multumeasca pe PDL-ti; subliniaza ca nu s-a schimbat in nici un fel, ca este intransingent; isi refidelizeaza sustinatorii.
    Calculul lui rece, care-ti provoaca fiori,il conduce la ideea sa-l favorizeze aparent pe Geoana in lupta cu ceilalti competitori, pentru Cotroceni; de ce oare? Pentru ca este convins ca pe Geoana il poate invinge. “Scheletul ” acesta este inepuizabil, este un izvor nesecat de rautate, rea-vointa, cinism.
    Ultimul lui act de ‘vointa’, decretul pentru organizarea referendumului se bazeaza pe ignoranta si mistificare. Practic desfiinteaza Senatul si reduce numarul parlamentarilor, ignorand recomandarera propriei comisii de ancheta. Gestul lui este un act de vointa si nimeni nu-l poate opri, asa cum nici infiintarea noului cabinet de guvernare nu poate fi oprit daca el asa vrea, cu toate ca toata lumea este constienta de faptul ca Parlamentul nu va valida propunerea noului guvern. Acest act de vointa ne dezvaluie un ‘schelet’bine hranit de prostime; el, de fapt, vrea sa lase o gura de oxigen pentru guvernul Boc 2,sa ramane la guvernare pana dupa alegeri. Deci iarai din calcule reci si seci,malefismul lui fata de Parlament, fata de liderii de partide, fata de politruci dar mai ales fata de popor se manifesta in toata goliciuna lui. Si nu avem mijloace de a scapa de acest “schelet”. Nu! Vointa lui este mai puternica decat vointa majoritatii, si atunci scandalurile se tin lant. Uneori am impresia ca acest schelet “se hraneste” din scandaluri, ca tinta lui este ca sa intimideze pe toata lumea, si sa-si impuna nebunia asupra unei tari intregi.
    De, si-ar gasi odata “nasul”!

  41. ‘de ce le e frica nu scapa’ …
    Cine i-a facut lui Basescu sloganul asta, nu s-a gandit ca se poate intoarce ca un bumerang…

    contracandidatii ar putea contracara cu :
    “de ce -i e frica nu scapa!,” la care pot adauga ,dupa gusturi , flota, casa din ,mihaileanu, vanzarile anterioare…
    Deh, unde nu-i cap…

  42. Cu toata stradania mea nu-mi pot explica ciudata alaturare a “scheletilor din dulap” cu “love”. “Love” pentru stoarcerea de bani, homosexualitate? Dar oricum as intoarce ciudata idee,nu-l pot contrazice pe D-l Ciutacu; danca dansul vede un end-result de “love” intre cei doi scheleti, sa-i fie de bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.