Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Aproape nimic despre Comisia Udrea

Aproape nimic despre Comisia Udrea

Faimoasa comisie Udrea: venit, prestat, plecat. Nimic spectaculos, cu excepţia duratei record a audierii. Ori le-am fost eu simpatic, ori aveau ei o curiozitate specială. După mine a rămas la vorbire domnu’ nea Dan, urmau Lucian Gheorghiu (Cotidianul) şi Alecu Racoviceanu (Gardianul). Din punctul meu de vedere, a fost OK. Au întrebat, am răspuns, cine a avut voie să dea a dat (chiar şi selectiv). Jurnalul relatează în timp (oarecum) real de la lucrări. Dacă membrii comisiei de anchetă mai au neclarităţi, ştiu de unde să mă ia. Iar dacă eu, un particular, am putut să mă prezint la audieri, bugetara Udrea ar trebui să fie obligată s-o facă.

P.S. Când Camera Deputaţilor va binevoi să posteze pe site-ul propriu stenograma şi înregistrarea audierilor, atunci voi pune şi eu link-uri pentru cei interesaţi.

UPDATE: Apreciez la justa lor valoare strădaniile Antenei 3 de a dezbate orice altceva decât audierile din Comisia Udrea şi încerc să înţeleg raţiunile de a da ocol meseriei de jurnalist fără măcar să roşeşti de jenă. În semn de respect faţă de eroismul evitării subiectului, voi încerca deseară să egalez scorul la Gâdea.

UPDATE LA UPDATE: Lumea presei se mişcă şi, în ciuda strădaniilor disperate, se relatează copios de la comisie. Ce zic Săftoiu şi cu Orban şi, surpriza serii, în exclusivitate pentru Jurnalul, CUM ŞI-A TĂIAT SINGURĂ UDREA PERDELELE!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Aproape nimic despre Comisia Udrea

  1. Dupa ce am fost plecat toata ziua, am intrat in seara asta pe net, curios sa vad stiri legate de “comisia Udrea”. Pe site-ul Realitatea nimic, pe Antena 3 nimic, EVZ, Gandul si asa mai departe. In conditiile in care “comisia Ridzi” avea cateva stiri pe fiecare pagina.

    De fapt a fost ceva la buletinul de stiri de la Realitatea cu titlul “Vor s-o cloneze pe Elena Udrea”, referindu-se la o greva a politistilor. Titlul nu l-am inteles.

  2. Ciutacule,

    Uite o faza. Daca tot o tai in concediu miercuri, de ce nu te intalnesti maine seara cu Pretorienii lui Zeus sa iei valiza. O iei si fugi. Iti iei familia si te duci in insule. Bagi banii in banca iti deschizi o mica terasa, te apuci de scris, iti iei o barca Zodiac. Te-ar condamna cineva ? Daca iese Zeus si Woodrea ramane, cu ce te alegi ? Te-ai gandit vreodata ? Eu m-as gandi la asta uneori (cu alb, sec, rece si f. mult). Recunoaste ce o dilema acum in pas de vacanta….

    Fiara.

  3. Mintea mea nu mai poate pricepe ce se petrece in Romania, si mai mult de atat nu reusesc sa-mi dau seama cum “tampitii” cu scoala si un pic de gandire mai pot suporta prostia si inconstienta de care dau dovada alesii. La ritmul in care merge, curand unul cate unul va parasi corabia, raman doar fraierii, muritorii de foame care nu au prea multe optiuni. trist…

  4. domnule ciutacu sunteti idolul meu, ati fost FOARTE tare la comisia udrea, dur cu sange rece… perfect!

  5. Draga Victor, in primul rand felicitari pentru ziua de azi, itzi apreciez mult curajul si “coloana vertebrala”, neclintit de dreapta (!!), atat de serpuita pe la altzii in zilelel noastre…Pacat de nivelul low al interesului Antenei3, care ne promisese, in schimb, ca “te vom urmari in direct”, dar intre timp am adormit cu Pogea…Au reusit sa ma pacaleasca si am stat si tot asteptat sa apari…dar in zadar. In fiecarea seara imi pare rau ca noi, mai de colea, nu contam la audientzele voastre, dar azi chiar am fost multzumita, pt. ca nu mi-a placut procedeul…si nu de la Antene te asteptzi la asa ceva. Despre saftoiu, tot ce e demn de mentzionat a fost replica ta, cu “scoop of the day” – saftoiu o apara pe udrea”! Bravo, prezentza de spirit si umor, ca de obicei. Sper sa pui audierea ta on line, sa ne delectam si noi…In rest, bravo si pentru asta seara (martzi), voi profita si maine seara, dar in special VACANTZA F.F. PLACUTA, soare, voie buna si sa va intoarcetzi sanatosi! Cu multa prietenie, irina nisipeanu, geneva

  6. Felicitări, Domnule V Ciutacu !!!
    Spre deosebire de ceva comentatori, personal cred că nu numai că i se vor clinti ceva zulufi hamazoanei lenuş cocoş udrea, dar va ieşi tare şifonată, fie-mi gura aurită ! Şi va ieşi, pe uşa din dos, aşa cum merită.
    Auzi ” explicaţie ” la săftica : ce perdele, ce clipuri, care bani, ce cheltuieli… presa e drak, adicătelea de ce-a filmat-o pe ” diva ” pe cal… Păi de fonseca, şi becouse ” stimabila ” e din tagma ce confundă caii cu armăsarii, d-aia, nah , să mă scuze pudicii şi gazda, dar m-am săturat de acadeaua cotroceniului, şi… mulţi ca mine, ceea ce zăusul tăt nu pricepe.
    respecte, D-le Ciutacu şi încă o dată : Felicitări şi samo napred, musai,
    Sibilla

  7. Ciutacule,

    Hai ca puteai fi mai poetic. Auzi, dar daca nu mai iese Zeus ci Floarea ce ne facem ? Ca Floarea, ca orice Floare, are nevoie de Gradinar. Nu cumva Floarea are deja 2 gradinari (Petrolistul si Tamplarul) ?

    Fiara.

  8. @fiara
    nu ma incanta sa fac conversatie pe blogul domnului ciutacu, aici se fac comentarii la ce spune d-lui.]
    Dar totusi, de data asta te informez ca ignori piata monetara, ca si d-l Pogea de altfel.
    Habar n-ai ca rmo sunt proprietatea sistemului bancar, ca imprumutul fmi era destinat eliberarii rmo catre banci, deci injetie de lichiditate in economie.
    De asemenea habar n-ai ca bnr platea dobanda bancilor pentru rmo.
    Ca deobicei, in economie se intampla ca “unde dai si unde crapa”, iar rationamentele puerile bazate pe lipsa de cultura economica sunt caracteristice echipei de pafaristi Boc Videanu Pogea. Aceste rationamente sunt preluate urgent de pafaristii neguvernamentali, fiindca se potrivesc cu mintea lor cea simpla.

  9. Oarecum tangential, in contextul comisiilor si al audierilor (mai ales al absentelor de la audieri) ar fi interesanta o cercetare a intereselor Cristinei Traila, de la ANRMAP. Am scris pe blog despre sotu’ asociat cu Valeriu Stoica, dar am o vaga banuiala si de (alti) frati…

  10. Să fii tare, să nu te leşi intimidat de o gaşcă politică, că avem nevoie de oameni puternici, care să-i înfrunte pe aceşti populişti din jurul lui Băsescu.

  11. Ce părere aveţi de sindicatele feroviare, care s-au înţeles cu administraţia să se facă reduceri prin pensionarea celor ce au dreptul, şi asupra cărora se fac fel de fel de presiuni şi ameninţări, pentru a-şi depune cererea de pensionare, fără ca acest lucru să se facă şi cu cei care sunt pe fel de fel de funcţii pe la sindicate, de unii dintre aceştia, afli că peste noapte au funcţie pe la sindicat, fără să fi auzit în prealabil de alegeri.
    Se pot da exemple de acest fel, dar la salariaţi le este frică de răzbunarea acestora, fiindcă mulţi dintre aceştia sunt persoane cu funcţii de conducere sau cu sarcini de control. Personal consider că nu este corect, dar nici moral, ca să ameninţi un salariat, care nu are nici stagiul complet de cotizare prevăzut de legea 19, că î-i reduci postul dacă nu î-şi depune cererea de pensionare la 52 de ani, şi aţii de peste 54 de ani şi chiar mult mai mult, cu stagiile complete de cotizare, să stea bine, că are funcţie pe la sindicat şi este protejat de legea 54. Cred că este chiar o nesimţire.

  12. Scrisoarea pierduta de la ministerul lu’ Pogea nu e valabila , zic de a doua scrisoare, nu are confirmarea ministeriala asa cum ne lamurea ministrul iesit la rampa ca trebuie sa aiba.Aud nenea ministrule ?

  13. Victore, daca tot se cauta ministrii la punguta cu banii de publicitate, ia uite aici un pont: ministrul apararii Mihai Stanisoara, are la Severin un post de televiziune pe numele nevesti-sii, Codruta. Si o buna bucata de vreme s-a facut publicitate la greu cu Televiziunea Severin, pentru Academia Tehnica Militara. Ma gandesc ca nu pe gratis publicitatea aia….si e aici un conflict de interese, cat casa.
    Ce zici, nu te interesezi un pic?

  14. Sunt foarte nerabdator, sa fie adus in tara, din punctul de vedere personal, abuzivul Necolaiciuc, poate va spune ceva de lantul Basescu-Nicolaiciuc-Mitrea, dar si de verigi mai mici al acestui lant, Simut, Boagiu etc.
    Suspiciunile enorme, care planeaza si asupra multor locotenenti infiintati de jupanu Nicolaiciuc, nu cred ca se vor scoate la lumina, ca timpul mare trecut le-a bagat adanc in intuneric. Anul 1998 este un reper foarte important pentru CFR, caci atunci s-a politizat masiv calea ferata, si prin inmultirea directorilor, la nivel de regionale din 1 sau facut 5, si la 8 regionale, din 8 sa ajuns la 40, fara a mai cauta prin Central. Este anul cand ministrul Basescu la numit director la Iasi, pe aventurierul Nicolaiciuic, care apoi si-a numit oameni de incredere prin puncte importante,(unii fosti colegi de la depou), pentru a controla miscarile din teritoriu. Marea smecherie Basesciana de atunci, a fost ordonanta, prin care au fost pacaliti multi salariati feroviari, sa plece, dar in locul acestora au fost incadrati noi salariati, spre bucuria jupanului si locotenetilor acestuia. Toti acestia, si locotenenti, si noii angajati de atunci, dar si avansatii de atunci nu-l vor vorbi decat de bine pe jupan, si nu se pot afla prea multe informatii, si sunt foarte multi. Jupanu impreuna cu prietenii s-au apucat de fel de fel de constructii,(hoteluri, garduri, crasme, vopsirea garilor,etc.), care sunt lucruri auxiliare in domeniul feroviar, si mai putin de baza feroviara, care este:trenul, sina si masina. Pe inteles pentru tot omul, baza caii ferate este linia, locomotivele si vagoanele. Vom trai si vom vedea, dar eu cred, ca nu prea vom vedea.

  15. Daca se muta un munte, nu ramaneam uimit atat de tare, dar faptul ca Necolaiciuc a fost eliberat este incredibil. Nu stiu daca mai exista justitie pentru marii vinovati, cred ca numai pentru gainari. Asadar, ca sa nu fii condamnat trebuie sa faci “fapte” mari. Cand i-mi amintesc numai de abuzurile lui Necolaiciuc, si acum nu vad nici un rezultat de la justitie, trag concluzia ca Basescu conduce tot. Eu asteptam sa se afle despre implicarea lui Basescu, Boagiu, Mitrea etc. in smecheriile lui Necolaiciuic. E strigator!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.