Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Omagiul meu celor jigniți de o parvenită

Omagiul meu celor jigniți de o parvenită

N-am script, n-am înregistrare, aștept și eu – ca și voi – ca Parlamentul României să le dea publicității. Până atunci vă ofer ce mai găsesc și eu la liber pe Net. Alături de respectul meu public pentru toți cei care muncesc nevăzuți, suportă mitocăniile unei parvenite, dar continuă să-și facă onest meseria. Pentru că-și respectă blazonul…

Și olecuță de ghidușii cu perdele și case de avocatură pe banii dumneavoastră…

UPDATE: Şi o nouă relatare, de ieri, despre foamea de bani a tuturor trusturilor media .ro. Cum bine zicea şi nea Trăian într-un discurs memorabil la Cotroceni, oameni politici slabi care fac înţelegeri financiare pe sub masă cu mogulii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Omagiul meu celor jigniți de o parvenită

  1. @ xorin. Sunt născut in Crangasi si educat in Ardeal aşa ca o sa îţi spun cum poţi fi catalogat acolo in Ardeal.
    Ai ceva minte da nu este toată buna !! 🙂
    @ Ciutacu. E o fufa Nutzi, bre si punct! poate sa aibă câţi bani poate sa duca sau cat dau imbecilii pe fesele ei, tot o FUFA este!!!!
    Colegi lu” matale pot liniştiţi sa o trimită in…. nu spun unde ca nu este frumos.. 🙂

  2. Nu am vazut pana acum nici un fel de “sacrificiu” al marilor bugetari: parlamentarii, guvernantzii ! Eu cred ca ar fi necesar ca cele doua – trei miliarde de euro necesari pentru echilibrarea balantzei de platzi sa fie stranse din obligativitatea presedintelui Baselu, a tuturor guvernantzilor shi parlamentarilor de a nu mai primi salarii timp de unu pana la cinci ani (ca in Codul penal, nu-i asa ?)Oricum, foarte multzi sunt afaceristi de frunte, (inclusiv doamna cea blonda), sau pensionari de lux, la fel, asa ca ar avea din ce trai ei. Dar, mai ales, am avea din ce trai noi !!!!!!

  3. @xorin
    Omule (independentule; monument de obiectivitate ce esti; fierbintelule)ai fost suprauncalzit bine, daca nici dupa acest comentariu nu te-ai racorit.

  4. @mihai 10:26 am ,
    Marius nu minte, nu a mers !
    Azi noapte, respectiv până la ora 3 dimi, am tot încercat şi eu, NU merge deloc ! ” Scula ” e ok, la ” stimabili ” ceva NU era ok…
    respecte,
    Sibilla

  5. @xorin: mai degraba x! Ai vrut atentie si ai avut! Dar se pare ca “ai consumat” cam mult si cam devreme. Niste zeama de varza iti poate prinde bine! Sau mai bine du-te de te culca!

  6. Pai, perdelele alea taiate pot fi verificate si in contracte si in documente contabile si daca sunt in patrimoniul ministerului sau nu.Sper sa nu fi incercat “stergerea” din toate actele inclusiv posta electronica, la fel ca predecesoarea sa…
    Propun ca primii disponibilizati din Ministerul Turismului sa fie consilierii juridici.Pentru ca nu poti sa ai in acelasi timp consilieri angajati si sa aplelezi si la “case de avocatura”.Asta inseamna plata pentru acelasi tip de serviciu de doua ori. Si vreau sa vad si eu contractele, ca un contribuabil ce sunt. Ce probleme grave are un minister nou infiintat daca a apelat la avocati ? Pentru ce a platit d-na acesti banuti ,daca se justifica si ce societati de avocatura sunt implicate.

  7. Cu cata tarie sustineti, ca o ‘simpatie’ puternica, o sustinere deschisa ‘fara frontiere’, ‘nu poate sa transforme o activitate jurnalistica intr-o vendeta’. Dar, ii pune cineva vreo piedica? Conteaza pentru dumnealui ca ‘gaozarii’ urla? N-au decat! zice dumnealui in sinea lui! Este?

  8. Hallo, Ciutacule cati parveniti sant in Romania…??? Atunci ce sa ne mai suparam de una…??? Crezi ca este cea mai mare parvenita…??? Hei trezeste-te Ciutacule ca peste vreo 15-20 de ani se v-a spune si despre tine ca esti un parvenit… Dar sti de ce pentru ca daca iei istoria cea adevarata a Romaniei (cea adevarata nu cea falsificata de un membru al Academiei Romane caruia din jena nu doresc sa-i pomenesc numele cu toate ca l-am apreciat demult..)ai sa afli de fapt ca nobilimea noastra a fost rezultatul unei parveniri…Dixit sau Erare Humanum Est….

  9. Domnu Ciutacu! Mi-a placut foarte mult prestatia dumneavoastra, dar si mai cum ati vorbit si cum ati pus punctul de vedere. Felicitarile mele! In sfarsit mai vad si eu oameni care sa vorbeasca parca din prisma cetatenilor. Spor la munca sa aveti!

  10. Ciutacule esti un nenorocit.Ajunsasi ma tu la parlament?Esti o durere in cur pt astia.Sa ai putere si concediu linistit ca meriti dupa atitea razboaie.Si inca ceva pt aia care te tot intrerupea daca o mai vezi sa ii explici ca televiziunile dau in general stiri cu demnitari ca asta e domeniul lor de activitate.Cu asta se ocupa proasta dracu.Daca o tuta de ministreata sare calul tre sa stiu.Hai ca iar m-am enervat.

  11. Felicitari pt ancheta udrea,….ar fi minunat sa bagati o pleoapa si pe la aparare…..sa vedeti golaneala de ultima speta acolo, va cruciti nu alta!Alooooo… serviciile de informatii dormiti in cizme pe banii nostri?

  12. VACANTA PLACUTA SA VII CU FORTE PROASPETE SA TE DAI LA NENOROCITII ASTIA NESIMTITI CA VAD CA NU MAI AU NICI-UN DRAM DE BUN SIMT…MULTA SANATATE TIE SI FAMILIEI!!!!

  13. Victor, evident ca “intelectoala rasa(ta) nutzi & gashka de hotzi o sa stearga orice urma a hotiei si o sa iasa basma curata. Nu mai avem nici o sansa.Asta e rominika actuala-totul e la comanda. Ce va asteptati? nici ceasca si gashka nu indrazneau asta.

  14. Mai bine haimana decit tradator
    Mai bine huligan decit dictator
    Mai bine golan decit activist
    Mai bine derbedeu decit PDL-ist

  15. Buna ziua,
    Va rog sa analizati reclamele de promovare a Romaniei ! Astazi am urmarit la Stirea Zilei secvente, cateva, de-am innebunit… ulterior, pe de-a-ntregul: http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-6016837-video-romania-land-choice-debuteaza-eurosport.htm
    Ma declar o Romanca jignita !
    Romania singura tara in care o femeie se poate casatori cu 4 barbati ???!!! (Romania care a refuzat legalizarea prostitutiei…nu-i bai)
    Promovare de tara sau instigare la trafic de carne vie si catre practici sexsuale perverse!
    si Pesti in pom ?! Imi suna a proxenetism…!!!
    Chiar atat de inculta sa fiu, de nu-nteleg mesajul subliminal al acestei promovari !?
    Sunt o Romanca jignita ! va rog sa analizati aceste reclame !

  16. Foarte tare, in sfarsit cineva care vorbeste drept si apasat, are curajul sa infrunte gloata de idioti care “muncesc in folosul nostru”; mama lor de scamatori!
    Bafta in continuare, si curaj!

  17. domnule ciutacu va rog din suflet sa candidati la prezidentiale,eu si toti cei pe care-i cunosc va vor vota cu drag.

  18. apropo, va rog sa nu-l mai aduceti la emisiuni pe; sorin rosca stanescu,radu tudor,gabriela fireapt.ca sunt niste unelte speciale ale psd si a lui iliescu pt. a intoxica poporul cu minciuni. din tot ce au spus pina acum se observa o crasa afacere de denigrare a altor personalitati si nu au priza la poor ci numai la clevetitori.

  19. in prag de alegeri prezidentiale ar fi foarte indicata o emisiune ,doua…sau mai multe despre GENOCIDUL din ROMANIA. Uniti-va – toate vocile care conteaza – si vorbiti CLAR SI APASAT despre asta pentru ca altfel se va pierde intre toate celelalte si de fapt toate celelalte duc la GENOCID . Pe Ceausescu pentru asta l-am omorat..ASTIA ce cusur au .Pun pariu ca dupa o serie de emisiuni bine documentate multi dintre ei vor fugi din tara,sau isi vor trimite prima data familiile ei ramanand pe loc sa vada ce se intampla.La primul semn rau o sterg si ei.INCERCATI… Am scris si pe blogul D.lui Badea despre asta .poate va uniti si cu Dl.Gadea,si cu Dl.M.Tuca ……….. ASTEPT…..

  20. Stimate Dle Ciutacu,
    uramresc cu sufletul la gura etapele alegerilor prezidentiale, dar sincer mi-au lasat un gust amar si dezamagitor.nu vad de ce unele persoane sunt impotriva gandirii dvs, sunt cu totul in asentimentul dvs.
    Am asteptat cu nerabdare turul doi al alegerilor, desi sunt plecata departe de tara in vacanta la fratele meu, am innebunit pe toata lumea de aici ca doresc sa particip la vot.Spus si facut, desi ei preocupati de activitatile cotidiene de aici, am gasit resursa de a ajunge la sectia de votare,mirarea mea a fost ca la trei ore de la deschidere au fost prezenti asa cate unul la distanta de 10 minute sau poate si mai mult,din cate am inteles eu multi dintre romanii de afara au actele expirate si nu au reusit sa ajunga sa le schimbe.
    Doream si eu o schimbare ,cu sufletul la gura am alergat sa votez.la ora cand eu m-am prezentat la vot la noi in tara inca nu erau inchise sectiile de votare.
    Ceea ce vreau sa subliniez a fost faptul ca la cateva ore dupa sosirea acasa, am aflat rezultatele partiale, m-am bucurat dar aceea bucurie mi-a fost spulberata spre dimineata la aflarea rezultatelor sustinute de unii, dar mai presus de orice am fost indignata de faptul ca anumite persoane ai partidului PDL, sunau cu disperare in AMERICA ,LA RUDELE SI PRIETENII DE AICI sa mearga de urgenta sa voteze cu dl Basescu, deoarece se intorc la putere comunistii.Stupoare,am intrebat atunci ce comunisti?pai dl Iliescu e la conducerea partidului reprezentat de dl Gioana,
    Nu sunt de acord ca oriunde in lume votul sa fie legat de fusul orar , asa se stiu procentele in care inclina candidatul votat si pacat ca ne luptam cu morile de vant, aici in locul in care am votat nu statea nimeni la coada, venea cate unul intra si iesea.
    Norocul cum se spune a fost diaspora .
    Sper sa iasa adevarul la suprafata si sa nu se mai acuze tipic celor din PDL, candva am fost admiratoarea acestora dar acuma am ajuns la concluzia ca nu merita.
    bine daca stam sa ne gandim nici unul nu e mai bun dar decat unul care a pris radacini si vom ajunge din nou la sistel din trecut tipic Ceausist, mai bine schimbarea , iar mai rau decat a fost nu cred ca va fi.
    Am urmarit emisiunea din noaptea alegerilor si v-am auzit cum transmiteati mesajul fiiului dvs, ,,Ce bine ca nu mai trebuie sa emigram in alta tara”sunt de aceeasi parere cu el, la acest lucru meditam si eu desi sunt putin mai in varsta decat domniile voastre.
    cand va trimit acest mesaj inca ma mai aflu pe teritoriul fagaduintei America, Portland

    Cu stima
    Elena F, Cluj

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.