Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Omagiul meu celor jigniți de o parvenită

Omagiul meu celor jigniți de o parvenită

N-am script, n-am înregistrare, aștept și eu – ca și voi – ca Parlamentul României să le dea publicității. Până atunci vă ofer ce mai găsesc și eu la liber pe Net. Alături de respectul meu public pentru toți cei care muncesc nevăzuți, suportă mitocăniile unei parvenite, dar continuă să-și facă onest meseria. Pentru că-și respectă blazonul…

Și olecuță de ghidușii cu perdele și case de avocatură pe banii dumneavoastră…

UPDATE: Şi o nouă relatare, de ieri, despre foamea de bani a tuturor trusturilor media .ro. Cum bine zicea şi nea Trăian într-un discurs memorabil la Cotroceni, oameni politici slabi care fac înţelegeri financiare pe sub masă cu mogulii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Omagiul meu celor jigniți de o parvenită

  1. Sunt eu paranoic sau tabul de “Fonduri” de la site-ul http://www.turism.gov.ro/ro/ nu mai este functionabil ?
    In ceea ce priveste declaratia de avere , se pare ca semnatura este mascata cu un mare dreptunghi albastru( secretarii de stat etc. nu au nicio semantura mascata).
    Sincer , asa a fost mereu sau au facut “licuricii” niste vraji pe sub masa?

  2. Ciutacule,

    Transcriptul asta va face istorie, are toate ingredientele mai putin sexul. Dar e bun si asa. Auzi Ciutacule, stai ca nu pricep o faza: planul de investitii de la orice institutie, nu e public by default ? Deci, voi aveti planul de investitii (care ar trebui sa fie public din prima zi) pe sestache si Woodrea nu il arata ca sa nu vada lumea ca da lovelele pe suport de maus ?

    Fiara.

    PS: Acuma te cred, e trunchiata rau, rau de tot. Se pare ca unii f. insistenti in spate iar Adriana e vazuta ca o vulnerabilitate. O sa ii aminteasca si lui Orban ca are probleme la trecerea de pietoni (Zorile din Galati) ?

  3. Consider ca sunt lucruri mult mai importante pentru noi ,cum ar fi asta.
    Oricum pe udrea o doare undeva de noi. Propun o dezbatere publica despre Codex la dvs in emisiune sau cel putin sa-i propuneti asta lui Gadea. Vă salută un caine trist ca si dvs. Ms aniticipat!

  4. @Marius,
    Confirm, la această oră tabul ” fonduri ” NU funcţionează !
    Se încalcă legea prin mascarea semnăturii cu patalamaua aia dreptunghiulară, căci nu numai că declaraţiile de avere şi interese trebuie să fie făcute public, afişate pe siteuri oficiale şi CU SEMNĂTURA LA VEDERE, mai mult se stipulează limpede că se arhivează ceva ani,dacă nu mă înşel 5 ani, aşa că masca e destinată să ce?? Să declare duduia udrea să ce anume, că le ştie pe toate !
    respecte,
    Sibilla

  5. “Ce-i in gusa, si-n capusa”? Oh, nu!Este mult mai mult de atat!Este un crez, exprimat in cuvinte simple, dar cu o forta uluitoare, izvorita din suflet. Este respectul,admiratia fata de toti, care muncesc ‘nevazuti’,care ‘isi fac meseria’,pentru ca ‘isi respecta blazonul’. care ‘suporta mitocaniile

  6. Actul normativ ce reglementeaza drepturile banesti ale celor trimisi in strainatate este HG 518/1995 cu foarte multe modificari ulterioare. Rezulta ca alde Turcescu trebuie sa dea banii inapoi, respectiv DUDUIA sa-i emita Decizie de imputare.

  7. i se apropie aţa de par şi, din câte se pare nu e decât o paraşută amărâtă dacă are pretenţia că fiţuica aia poate fi un act emis de guvernul româniei. şi dacă e, să-i împuşcăm pe toţi.

  8. …Bun!!! Poate isi vor aminti romanii
    in prag de alegeri de tot ceea ce se intam-
    pla acum.. si ceea ce s-a intamplat !!!
    … Ce fac, unde sant romanii de buna
    credinta ? Oare atat de scurta memorie avem
    noi cu totii, ca sa iasa sin anul acesta ???

    TOT ASTIA ? Ei care au dus in prapastie TARA
    Ei care ar trebui sa stie ca METRESA nu este
    egal MINISTRESA ? Ca valorile acestei na-
    tiuni MOR DE FOAME (la propriu) – sau isi
    pun inteligenta si priceperea in slujba al-
    tor natii…care ii merita !!!

    MARE ATENTIE LA URMATOARELE ALEGERI !
    Altfel, NOI, vom da girul nostru MARII PRA-
    BUSIRI IN PRAPASTIE ! Si unii dintre noi nu
    vom mai vedea poate niciodata REVENIREA LA
    NORMAL ! daca aceasta se va mai petrece
    VREODATA !

  9. Decat sa puna lupa pe tabel mai bine pun 😯 pe parvenita.Politistii deja i-au pus-o la miting,asteptam si reactia

  10. @Fiara: intelegi foarte bine ce si de ce. da, un act prin definitie public e prezentat pe sub mana de JN. si tot da, se apasa pe Adriana si, banuiesc, in curand, pe Ludovic. blonda trebuie salvata cu orice pret.

  11. Asta da prestatie.Daca asi fi in locul lui Gidea numai pe voi trei v-as chema la emisiune tot timpul.Recunosc,m-ai omorit cu perdelele,jaluzelele,pixurile etc.Ai avut dreptate,dar o sa am si eu cu semnaturile.
    In rest Victore iti doresc o vacanta placuta si frumoasa . O intrebare: cum poti pleca in concediu cind sti ce tambalau o sa fie pe scena politica si tu sa nu fi de fata? Multa sanatate tie si familiei.

  12. cred ca ar fi interant de vazut cine face naveta cu avionul Bucuresti – Cluj si cat ne costa. Hai sa le dam concediu fara plata pe viata.

  13. @santinela: o sa supravietuiesc fara Udrea, sub umbreluta, la piscina 🙂

  14. Tot discuta analfabetul Pogea despre cele 10 zile de concediu fara plata ce vor trebuie luate in mod obligatoriu de toti bugetarii in lunile ce urmeaza.Propun sa-si ia “concediu”definitiv de la stat tovara Udrea cu tot cu ministerul ei(pentru ca dupa cum s-a remarcat ministerul este ei sau si nu al tarii)!Masura luarii concediului obligatoriu este ineficienta si prosteasca. Salariile din aparatul bugetar sunt mici(nu vorbesc despre exceptii)asa ca mari economii nu se vor face,iar salvarea tarii nu va veni de la concediile fortate.!Trebuie redus aparatul guvermanental,desfiintate Ministerele Tineretului si Sportului ,cel Turismului,I.M.M-urilor,cel al lui Blaga,(ce pot fi tranformate in agentii sau comasate).Ar fi arhisuficiente
    noua ministere cu oameni competentisi de buna credinta in fruntea lor.Ar trebui combatuta drastic evaziunea fiscala,ar trebui verificata piata agroalimentara si circuitul produselor agroalimentare,ar trebui reactivata Legea 18 privind controlul averilor ilicite,confiscate averile nejustificate,verficate veniturile celor ce vin la plata ajutorului social in Mercedes,verificate licitatiile, investitiile si costurile acestora la ministere si alte institutii publice pe cel putin 10 ani in urma,iar cei responsabilii sa plateasca( Curtea de Conturi s-a facut ca verifica,in realitatea controalele i-au ocolit pe acestia),ar trebui sistata activitatea de pompat bani in strazi(care nu se vad sau care se repara de doua ori pe an pe perioada crizei(greseala facuta de Irlanda)si investiti in activitati productive,eliminata cota unica de impozitare,marita TVA pentru toate produsele de lux,etc.Ar trebui sa avem bune relatii cu China si Rusia .Conchizand,ar trebui alt guvern,alt presedinte si diriguitori competenti care sa promoveze valoarea,competenta,serioazitatea si responsabilitatea in munca.Ar trebui ca diriguitorii natiei,indiferent pe ce palier s-ar afla, sa raspunda material si penal pentru modul in care conduc sau au condus tara fapt ce nu s-a intamplat pana acum(tot amaratul care produce vreun prejudiu raspunde,numai astia nu au platit vreodata pentru halul in care au adus tara).Sunt multe masuri anticriza ce pot fi luate rapid,numai guvernantii nu le baga in seama.Romania ar avea un reviriment spectaculos intr-un termen scurt!Nu sunt numai o parte din cele expuse anterior!Propun ca acest guvern sa-si ia un “concediu”definitiv!
    O vacanta reusita va doresc,domnule Ciutacu!Sa va intoarceti sanatos!

  15. Shed si cujet…
    Daca base s ar inbolnavi si psihiatrul ar fi in cele 10 zile legal-obligatorii de concediu fara plata, l ar primi la nambar nain?
    Am un frate sora la spital, pentru dansul orshce,orshcand pile d’astea cu placere…

  16. Asa precum remarca dl. Marius:
    “In ceea ce priveste declaratia de avere , se pare ca semnatura este mascata cu un mare dreptunghi albastru( secretarii de stat etc. nu au nicio semantura mascata).
    Sincer , asa a fost mereu sau au facut “licuricii” niste vraji pe sub masa?”
    Nu numai la doamna Udrea s-a mascat semnatura ci si la TOTI membrii cabinetului Boc !!
    Asta da masura luata in masa!! La al cui ORDIN?
    Retin exact ca aceste declaratii aveau semnaturi in original, le-am vizualizat din curiozitate la cateva timp dupa investire.
    “Licuricii” guvernantilor pleaca si ei in concediu fara salariu?? Poate au chef de vorba:)) mai stii?? Din cate am observat poporul asta are o “sensibilitate” puternica la tot ce tine de moneda.
    Bafta, domnule Ciutacu!
    Incercati sa le scoateti din cap la “alesii poporului” proverbul :
    “Cainii latra, ursul merge”!!!
    Exista ac si pentru cojocul lor !!!

  17. Victore… pune si tu poza la “docoment” mai mare un pic… ca nu se intelege mare lucru..

  18. Datorită bunului management al BLONDEI am luat decizia să-mi petrec concediul în afara ţării.
    Şi pot spune că nu regret.M-am simţit într-adevăr respectat.Udrea să cumpere perdele din talcioc.În rest numai bine .
    Ţine-o tot aşa Victore!

  19. nu mai conteaza…. l-am vazut pe JN…
    Sunt curios ce explicatii o sa livreze 🙂
    Am impresia ca are si ea prin minister 1-2-3 care nu prea agreeaza fenomenul si-i fac farse din astea 🙂 Asa a patit si Ridzi…si-a luat-o de la oamenii din interior…

  20. Intelepciunea financiara pogisto guvernamentala de a folosi banii fmi direct de catre guvern, fara a trece prin mecanismul bnr – rmo- banci -credit guvernamental nu poate sa duca decat la …liberalizarea spectaculosa a cursului euro/leu.
    Unde dai si unde crapa ca de obicei. Mirarea lui Pogea si a celorlalti pafaristi va fi indelunga si natanga, pentru ei economia e o chestie simpla, un fel de saiba.

  21. Domnule Ciutacu felicitari pt.pozitia transanta la audieri si pt.remarca facuta in legatura cu Saftoiu.Chiar ma intreb daca pina la urma e avocatul blondei sau e membru intr-o comisie parlamentara si daca poate e santajata sau se fac presiuni asupra ei, de ce nu se retrage?Ajutorul pentru ca mizeriile si eventualele ilegalitati sa iasa la suprafata si sa fie descoperite nu poate veni decit din interior.Altfel ma tem ca nu se poate afla nimic si comisia nu va primi niciodata documentele cu bube…Atit timp cit e o Topoliceanu,o Bucau-Dinca si o Koalmi care nu fac decit sa consume combustibil in draci(citeam intr-un articol)si sa lucreze la imaginea ministresei nu va transpira nimic.Sunt o echipa veche si ma intreb daca se merita sa-ti risti libertatea sau macar credibilitatea pentru un om chiar si prieten?ele poate da,avind in vedere functiile cu care au tot fost cadorisite..citesti mereu in presa si numele astora 3 sunt arhicunoscute si nu ca ar fi facut ceva util si constructiv…pe unde au lucrat au tot lasat urme.De ce trebuia externalizata consult.juridica pe un porcoi de bani?pai Dinca si Topoliceanu dar si madam ministresa sunt juriste,avocate..esti director achizitii si departam.juridic si iei banii pt.ce,daca tu externalizezi juridicul?sau poate nu sunt profesioniste si competente si e mai bine sa platesti si sa dai ordine..dar nu din banii altora…sa faca in propriile afaceri asta..Chiar nu vrea niumeni in tara asta nici dupa 20 ani sa se intimple nimic bun?

  22. Ciutacule,

    Deci, voi ati pus pe sestache mana pe documentul initial. Woodrea a zis ca e fals si apoi ca e un draft. Voi l-ati dat pe LCD – uri. Intre timp Woodrea a manarit originalul si voi ati pus labutza din nou pe “noul” original (ala cu perdelele taiate). In mod evident, cele 2 documente ale voastre sunt identice, mai putin taietura la perdele. Corect ?

    2. Acum Woodrea poate inchide scandalul in 10 min dovedind ca gaoazarii / tonomatii / derbedeii au inventat cu nerusinare documentul prezentand adevaratul original. Corect ?

    Multam,
    Fiara.

    PS: Bulionul din valiza cu iepuroi a fost mereu doar un bulion sau suma creste pe zi ce scandalul creste si el ?

  23. Eu va felicit pe dumnevoastra pentru ce ati declarat la comisie si pentru fermitatea cu care tratati aceasta chestiune!
    Doamna Saftoiu s-a facut de ras, de teama ca poate mai scoate Basescu vreun filmulet si il trimite la tabloide… Ati pus punctul pe i foarte corect, ieri, cand ati spus ca atitudinea ei reprezinta o stire! Va felicit!

  24. dar ceva de rodipet nimic, domnule ciutacu? sau tu esti o usa de biserica. marfele moralist, dar ipocritul nr. 1 al televiziunilor tonomat. apropo, ce mai fac arabii aia cu rodipetul? nu ne spui nimic de ei?

  25. Doaman Udrea este o parvenita tipica, lipsita de remuscari si cu puternice iesiri de toapa!

  26. Ce se mai sufoca de indignare doamna blonda care apare in cadru ! Vreo observatoare portocalie ? Ca-mi pare cunoscuta…

  27. Victor, eu vad constituirea unei comisii drept o dovada de sucess din partea jurnalistilor. Felicitari si la mai multe/multi. Sa nu fie campanie si pentru voi si sa se intimple odata la 4-5 ani!
    Totul e accesibil si posibil acum.
    De ce nu sinteti multumiti? E personal? Vreti sa demisioneze lumea dupa fiecare articol de ziar?

    P.S. Poza din articol are rezolutie prea mica ca sa fie citibila.

  28. cata ura-n vorbe manifestata de sute de mii de oameni care vor `carne si dreptate` nu mai pot cu astia…sincer nu in toamna ma duc pe antonescu cu sinceritatea macabra ca poate o sa-mi iau teapa dar nu mai pot cu `piticii de gradina`…

  29. Felicitări pentru “interviu”, dom Ciutacu!
    Aici, pe pagina ta, filmul de 9 minute e coerent.
    La tv erau asemenea tăieturi că păreai hăituiut, buimac… Să mai zică cineva că n-avem profesionişti în televiziuni, sau că nu se pot aranja lucrurile din foarfecă!
    Dna Săftoiu are un singur crez politic: politica, ca afacere. Deşi acum îşi trage deontologeala mai puţin din crez şi mai mult din faptul că e, probabil, strânsă cu uşa.

  30. Esti tare Victore. Ma mandresc ca sunt amic cu tine, chiar daca acest lucru este doar virtual. Tine-o tot asa, esti adevarat.
    Cat despre tacerea si nesimtirea Sexy-Buzoiencei, cred ca ai lasat-o fara replica, cu tot tupeul ei colosal.
    Adevarul este ca aceasta femeie a depasit orice limita a bunului simt. Este o cheie foarte importanta a lui Zeus, iar daca veti reusi sa o “rupeti”, cu siguranta vom scapa ce cel mai slab si incompetent guvern postdecembrist condus de clanul Basescu.
    Am vazut azi un sondaj in care actualul presedinte inca mai are 34%!!!! MA INTREB CINE SUNT acei cretini, ca altfel nu-i poti numi, care ar mai vota cu mafia basesciana?! CHIAR NU ESTE CLAR CA ACEST OM A FACUT RAU ROMANIEI MAI MULT DECAT CEI 45 DE ANI DE COMUNISM?!
    In Romania nu este criza economico-financiara, cat este o criza POLITICA, CEA MAI PROFUNDA DIN ULTIMII 20 DE ANI. Pentru ca acest Basescu Traian a facut totul pentru a ne arata noua tuturor, cum iti poti bate joc si batjocori, razand, de un popor care abia acum invata drumul spre adevarata libertate si democratie.
    ESTE INCREDIBIL CUM DE ACEST INDIVID INCA MAI ARE 34% DIN ELECTORAT! SPER SA FIE SI SA RAMANA DOAR UN COSMAR CUMPLIT!
    Dragi romani, nu va mai lasati manipulati si treziti-va pana nu va fi prea tarziu.

  31. Basescu..numitorul comun al PARVENITILOR..UDREA si CIUTACU!!!!

    madam UDREEEA.. blonda semidocta de la Drept..
    nea CIUTACU….brunetelul semidoct..de la INJINERIE..

    madam UDREEA…membra de vaza a camarilei infecte a Besescului..
    nea CIUTACU…membru al comandoului de atacuri ( anti besescu) cu iz pestilential al Hatmanului Gadea din subordinea Turnatorului FELIX via HREBE-GUZGU

    madam UDREEA…simbolul pupincurismului besescian..
    nea Ciutacu…emblema lingicurismului felixian si guzgano-hrebescian..

    SUNTETI amandoi..o ( jeg) apa si un ( gunoi)pamant….!!!

    PS…iamginea presei…

    mi-e totuna daca in peisajul presei..au plecat [email protected] vine Gadea @co…toti sunt aghiotanti si fac presa la comanada..toti ziaristii s-au compromis…zoae de PARVENITI!!!..poate va treziti sa faceti presa IMPARTIALA si ECHIDISTANTA…..simbriasilor de joasa speta!!!

    Sa ne traiesti NATIUNE….!!!

    FELICITARI.. Ion Cristoiu…are demnintate si onoare..

  32. Domnule Ciutacu, eu îţi mulţumesc pentru intenţie, dar pe mine nu pot sa mă jignească orice fufa. Nu mă cobor la nivelul ei. Daca devine agasanta, fufa, ca Udrea eu crescut in Crangasi ştiu sa o gratulez de aşa maniera ca nu ii mai trebuie nici sare pe coliva. Nu pot sa pun pe blog cum o pun la punct din respect pentru dumneavoastră si pentru cei care vin aici!!!!!!!!!

  33. Victore, sa inteleg ca Orban e tradator?
    Stiam eu ceva, dar nu eram sigur.
    Stiu ca Nuti trebuie salvata cu orice pret, dar, totusi, dovezile sunt ELOCVENTE. Nu ii poate cumpara pe toti. PSD-ul merge in blat, ma intreb ce face CRINUL lui Bogdan Teodorescu!? De ce tace chiar acum cand trebuia sa atace la baioneta?! Stiu ca Udrea ii are la mana pe aproape toti politicienii, dar chiar NU ESTE NIMENI SA LE SPUNA PE SLEAU, ma refer la politicieni?! Candidatul Geoana sau ADRIAN NASTASE de ce tac, sau asta e strategia?! Halal politicieni!
    Una peste alta ramaneti voi ziaristii pe baricade, macar voi sa aflati adevarul si sa-l divulgati pana la capat. Presa e super tare, iar unii dintre tinerii gazetari sunt SUPER PROFESIONISTI.
    FELICITARI J.N.!

  34. victor,tu supravietuiesti,dar noi sau mare parte din noi,NU! nu mai vrem sa traim alaturi de acesti criminali.pt ca distrug,omoara familii:someri care trebuie sa plece dincolo ca nu mai au aici din ce sa traiasca si isi lasa familia-sotul sau copilul- nu mai vrem,vrem sa plateasca!

  35. @Costin Tanasescu: nu-l suspectez de nimic pe Ludovic, astept rezultate.
    @lol: dar pe colegii mei a reusit sa-i jigneasca.
    @xorin: te-ai racorit?
    @rachelle: Bazac e ultima mea preocupare zilele astea. l-o apuca randul…
    @Tio: noi nu vrem nimic, noi scriem. rezolutia mare o obtii apasand pe link
    @naruto: au datorii peste 1 milion de euro la Intact. alte curiozitati?
    @Fiara: poate fi si asta un fel de salvare, da’ nu asa se modifica 🙂
    @Sinzianna: semnaturile se acopera-n toate regimurile, ca sa nu fie falsificate si utilizate in alte scopuri. eu nu le am de pe site-uri.

  36. Inca si-a pastrat parvenita legaturile in randul liberalilor.Liberalii sunt niste lasi.(ca doar nu o sa ma rog de fraieri sa fie activi)Ma gandesc foarte serios sa ies din pnl,ca doar abia am intrat.Il pot sprijini foarte bine pe Crin din afara partidului,cum am facut-o si pana acum.Orban,vai si amar de capul tau!Oricum,din cate am inteles seful liberalilor de la noi vrea sa o taie la psd,ca doar a intrat viceprimar pe voturile liberalilor.

  37. @ Costin Tanasescu: Orban are problemele lui de la trecerea de pietoni asa ca, dpv personal, moral n-are competente. Sigur, asta nu inseamna ca nu poate face treaba buna acolo.

    Taietura aia din documentu’ lui Ciutacu inseamna ca Woodrea era speriata rau sa nu transpire documentu’ daca il face in format electronic (mail, messenger, telefon, stick, aparat foto, orice suport magnetic in general). Asa, pe hartie, scade numarul personalelor pe care il vad. Ideea a fost buna. In orice minister sunt 3 tipuri de oameni PSDist, PDList si fraierii – tristii (NBC, PCR, angajati pe spaga). Ultimii nu conteaza. Woodrea nu cred sa fi avut incredere intr-un PSDist. Ramane doar ca a sifonat treaba de la un PDList de incredere pt ea. Asta ma face sa cred ca Woodrea are probleme mai mari cu PDL-ul decat cu restul (posibil motiv: ascensiunea prea rapida, legatura directa la Bulibasa). Sunt multi care se oftica la faza asta. Unul care se oftica rau, care e si informat si are si modalitati e Blaga. Eu pe Blaga il suspectez in toata afacerea asta. Speculez ca e o lupta interna in PDL, pt. ca dupa stinta mea, Zeus castiga in toamna-iarna.

    Uite regia: In rolul Crizei…Criza.
    In rolul lui Ciorbea …Boc
    In rolul lui P. Roman….Basescu
    In rolul lui Basescu…V. Blaga
    In rolul lui P. Thompsen ….J. Franks
    In rolul Fraierilor….Fraierii 🙂

    Evident, scenariul pica daca Mogulul l-a platit pe Deep Throat pt. document, dar nu cred in faza asta.

    Sau, Min. Turismului are un fff prost C.I.-ist.

    Fiara.

    PS: Oricum Ciutacul nu poate comenta si nici nu e normal sa zica ceva despre Deep Throat, dar am voie sa imi exprim scenariile bolnavicioase, nu ? Oricum el stie sigur toata afacerea ca stie cine e Deep Throat.:)

  38. Pe al Dambovitei mal,
    Din saracie alti fac bal,
    Si cheltuie blonda muza,
    Plimbandu-se de beleuza.

    Cand vremurile ni-s grele,
    Ne trebuie un hectar de perdele,
    Ne vom hranii cu pixuri si brichete,
    Caci ea e protejata de cei ce fac decrete!

    Si noi lipiti de glie,
    Fi-vom asasinati de ciuma portocalie!,
    Si-acum sloganul sa transforma,
    Ca acesti monstrii fara forma.

    Nu se supune, “SA TRAITI BINE !”,
    Ci: Mai Traiti?, Bine !!!…,
    Si ca ei sa scape de recesiune,
    Ar trebui sa-mpuste intreaga natiune.

    Domnule Ciutacu, eu cred ca putem sa le facem viata mai usoara guvernantilor si sa scape mai usor de criza. Le propun sa ne impuste pe toti, de la al cu tata in gura pana la al cu barba sura, asa ar scapa si de salariile bugetarilor si de pensionari.
    P.S., le promit guvernantilor ca bani pentru inmormanatre,lumanari si parastas, vom strange noi contribuabili, cas nu-i lasam in recesiune.

  39. Strigator la cer: Profesor de romana,sef de catedra la un Colegiu National din Bucuresti,il suna pe tata sa il intrebe daca poate sa il ia la distributia de ziare deoarece statul nu ii mai plateste salariul si nici concediul de odihna….Vai de noi.Un parlamentar-2 nu puteau sa dea jos…sau sa le scada salariile la 1 euro asa cum e la niste vecini…Niciodata.Dam in tot ce se piate.Oricum stim parerea lui Basescu: scoala face tampiti…Incredibil de nesimtiti…Perdelele Elenei Udrea cam cate salarii ar fi acoperit?Isi bat joc de noi

  40. @xorin
    Daca scopul a fost sa te racoresti si nu ti s-a intamplat,te sfatuiesc prieteneste,du-te la doctor!
    IoanaP

  41. Emisiune buna rau aseara,asa se combate nu cum a fost luni.Documentele nu ies inca dar in curand apar lucruri absolut halucinate despre relatiile publice si nu numai ale guvernantilor.Sunt disperati oameni apropiati lor nu mai suporta si vor scoate la iveala ite de neimaginat.Dar sa vezi dupa alegeri cum va fi,crima nu alta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.