Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Pilotul automat dă câte doi mici şi-o bere

Pilotul automat dă câte doi mici şi-o bere

BREAKING NEWS: A venit Gâdea din concediu, în seara asta se reuneşte în plen trupa veseliei, la Realitatea se stinge iar lumina.

Am scris de nenumărate ori că guvernul rezultat din faimoasa împărţire pe din două a ţării de către o majoritate politică de peste 70% e cel mai impotent din istoria noastră postrevoluţionară. După week-end, vă mai dau câteva argumente:

1. Am ajuns să ne împrumutăm până şi de bani de salarii şi de pensii de la FMI. Asta înseamnă că suntem pe buza incapacităţii de plată. Investiţii nu mai există.

2. După ce ne-a îngenuncheat (atât prin modul în care ne-a făcut să cerşim banii, cât şi prin valoarea împrumutului), odată cu acceptul de a băga creditu-n consum, FMI preia oficial cârma. Practic, nu mai avem guvern, suntem pe pilot automat.

3. Majoritatea parlamentară a lu’ Peşte prăjit nu mai are puterea nici măcar să se prefacă a conduce prin ordonanţe de urgenţă. Aşa că-şi propune (declarativ, deocamdată) asumarea răspunderii guvernamentale pentru nişte legi pe care, pe baza aritmeticii parlamentare simple, le-ar putea adopta într-o săptămână.

4. Fiindcă Titanicul scufundător are musai nevoie de-un şef de orchestră care să ţină pasagerii ocupaţi până intră apa-n toate crăpăturile, interjecţia Boc anunţă ferm majorarea pensiilor. Micii şi berea vin de la catering, cu plata la 120 de zile.

Ceva mai pe larg, în JN

Comentarii

comentarii

Similar Posts

128 thoughts on “Pilotul automat dă câte doi mici şi-o bere

  1. Azi te duci la comisie….Poate ne zici si noua ce le-ai zis… daca n-o fi secret…

  2. nu am reusit sa vad emisiunea aseara neavand semnal dar am stat dupa 12 si am vazut reluarea.toate bune si frumoase pana la interventiile lui V.Stan…Iar laptop,iar intreruperea celorlalti,iar franturi audio din discursurile unora…Daca ar spune el pe gura ce a spus Baserscu sau Boc acum 3-4 luni l-ar crede toti,daca vrea poate sa redea grafic pe ecran punand comentariul scris acolo nu sa ne chinuie cu zdranganitura aia sinistra de “file audio” din care nu se intelege mai nimic si decat sa stau sa ma uit la pereti dau pe alt canal,nu neaparat la Realitatea.In plus de asta omul se da “shpiritual” intrerupand pe unul sau pe altul ca sa intercaleze el o glumita de doi lei…Efectiv spulbera mesajul trimics de tine,Ciuvica,Radu Tudor sau altcineva.Baiatul asta e cancerul emisiunii si doar contractul probabil ca-l mai tine in viata acolo.Da-i te rog comentariul meu sa vada si el cam cum e perceput de unul care nu face deloc parte din publicul lui Basescu asta tocmai ca sa nu se ascunda dupa sintagma…atac fondat pe diversitatea de opinie.

  3. absenteismul la vot ne va condamna la inca multi ani de pacalici tip boc. Absenteismul ii avantajeaza pe cai la putere, cu cat sunt mai putini la vot cu atat mai mare este procentul obtinut prin turism electoral. Asta ar fi o mare victorie, sa reusiti prin media sa convingeti oamenii SA VINA LA VOT si sa terminam cu piratul asta nenorocit.

  4. Bine ca a venit Gidea inapoi ca sincer cit a fost Mindruta ca prezentator nu m-am uitat deloc.El este bun de prezentator de stiri si de pilot nu sa conduca o emisiune de talia SINTEZEI ZILEI.Parerea mea…Domnule Ciutacu sinteti cel mai tare de la aceasta emisiune.Totusi as avea o intrebare pentru dumneavoastra.De ce nu ati condus dumneavoastra emisiunea SINTEZA ZILEI si la-ti lasat pe prezentatorul ala de stiri sa conduca cea mai buna emisiune al Antenei3?Numa` bine

  5. Victor Ciutacu, iti dau un sfat, pe bune. Straduiestete sa fii mai calm, mult mai calm la Gadea daca vrei sa fii convingator. Si fii mai aplicat, cu argumente. Succes.

  6. Mai intai, in sfarsit, o altfel de Sinteza, dupa muuuult timp. Se vede cine se pricepe la emisiuni in direct si cine sa citeasca stiri.
    Si ce interpelare a jurnalistilor !!!! Exact asa cum ma asteptam, o lalaiala, de data asta, o tragere de timp. Cam cu sfiala, cand se leaga direct de zeus. Singura stire care ar fi demna de mentionat, in legatura cu comisia… ar fi…cate pachete de tigari a deschis Ciutacu dupa… Restul, zau ca e stire de…can can.

  7. @Fiara :chiar ma gandeam cand o sa ma “taxezi” si pe mine, ca pe toti i-ai luat la rand.
    Nici eu nu sunt finantista dar sunt convinsa ca la talentul managerial al d-nului Boc o sa dam banii inapoi din impozite marite si diversificate, fii linisit-a !

  8. Stimate Domnule Ciutacu,

    Aveti perfecta dreptate cu FMI, dar ei fac o facere imprumutand bani Romaniei, pe cand guvernul nostru habar nu are ce face, in general, dar mai ales in acest caz!
    Cand ma uit la diverse emisiuni TV si vad toti jegosii de la PDL cat c… mananca, pe prostii de la PNL si PSD cum se chinuiesc sa-i ^combata^ si pe moderatorii care se straduiesc sa ramana politicosi, ma apuca disperarea!!!
    Cert este ca vom avea mult de patimit din cauza acestor butafori jegosi, hoti, imbecili si tembeli, care ne-au adus in situatia de a ne idigna inutil pe bloguri!
    O solutie ar fi sa iesim cu totii la vot… dar slabe sperante ca vom rezolva ceva!
    Imi amintesc totusi cat de usor a cazut Ceausescu1 – nu l-a aparat nimeni… si nici pe astia nu-i va apara nimeni!
    Doamne-ajuta!

  9. Salut baieti,m-am intors de la mare”Mamaia” este ingrositor de imputita statiunea si situatie ,este mai mult gol decat plin,in weekend ceva ,fite si fuguri,seminte si altele.in apa nici in visurile rele,ai sanse mari de alge,sticle,rahati,pungi,peturi,etc.
    Ati fost tari aseara dar cred ca se putea mai mult de atat,oamenii asteapta revolutie nu teatru.la lupta oameni buni ca o sfeclim rau daca nu ne lasa astia urgent la cat sug de la noi.

  10. Ma intreb de ce incercati sa aratati oamenilor faptul ca avem atatea datori la FMI si BM si la alte,la alte banci.Dupa 1990 asta a fost politica asa zisilor salvatori de a indatora fiecare tara care scapase cu chiu cu vai de Comunism. De fapt asta a fost plata care trebuia sa o dam fata de Americani si altii din G20 sau G7 sau de ce nu din Liga Masonilor de pretutindeni…Hai sa nu mai facem misto de unul ca Boc (care a cazut ca munsca-n lapte si nici de unul ca Basescu). La starea actuala a Romaniei au contribuit toti presedintii, toti prim ministrii, toate guvernele si pe deasupra si toti deputatii si parlamentarii, de la 1990 incoace. Si cine a mai contribuit??? Toti imbogatiti de peste noapte care nu prin afaceri “cinstite” ( asa ceva nu se poate ) au facut averile din tara si din strainatate.Ma deranjaza enorm stilul de smecherie intelectuala folosit in a abate de fapt atentia de la ADEVAR….

  11. Salut Stefane ! si eu m-am intors de la Mamaia – o oroare , mizerie, apaimputzita de alge si gunoaie , ce mai , turism romanesc . Dupa ce-am iesit din moshia Lenutzei am intrat in rahatul numit CFR , AM FACUT 14 ORE DE LA CONSTANTZA LA SIBIU ????!!!! FUCK YOU , BERCEANULE, YOU , PUI DE LELE !!!!!

  12. Off topic

    D-le Ciutacu, probabil ca ati auzit de H.G 977/2003 si 978/2003, pentru modificarea legii 41/1994, adica infama taxa radio perceputa abuziv societatilor comerciale.
    Va intreb, in tara asta ne mai apara cineva, cind insusi Parlamentul Romaniei voteaza asemenea legi aberante?

  13. Aveti perfecta dreptate D-le Ciutacu. “Somnul ratiunii naste monstri!” Din acest somn al popo(r)ului roman s-a nascut un presedinte schizofrenic si un guvern impotent. Notiunea de responsabilitate a disparut cu totul. Tampitii i-au ales ca sa ne spuna, acum, noua, tuturor, ca a venit criza si trebuie sa le suportam prostia si lipsa de orice cultura. Ei au fost alesi de pamplezir, ca sunt frumosi si, in calitatea de conducatori alesi ne explica ce rau o vom duce si cum trebuie sa strangem cureaua din cauza lor. In conditiile astea, mai pot exista oligofreni care sa-i dea votul incapabilului Base si ecgipei lui ??!!! Dupa sondaje, se pare ca tara noastra are suficienti bolnavi psihici in stare sa afirme ca “dar pe cine sa votezi, cine e mai bun ca Base?!”. Tuturor acestor psihopati trebuie sa le spunem clar ca “oricine e ma bun ca Base in functia de presedinte”. Marinarul asta e chiar el bolnav psihic-numai balbaitul de Tudose (psihiatru sau bolnav el insusi?!) nu observa asta. Este de o incoerenta evidenta. L-am urmarit in toate luarile de cuvant, pozitie, etc. Crede cu sinceritatea bolnavului psihic ca ideea emisa de el intr-un moment dat este singura adevarata, chiar daca, cu un moment inainte, afirmase exact contrariul ei, cu aceeasi siguranta si cu acelasi aplomb. Din cauza asta nu i se pare niciodata ca minte. Adevarurile lui sunt efemere, dar pe el nu-l intereseaza decat clipa. Traieste cu iluzia ca toti suntem bolnavi psihici, ca el, incapabili sa retinem si sa comparam doua idei. Am ajuns sa cred ca acest delir de grandoare ii caracterizeaza pe toti ce-i care sustin, in frunte cu liicenii, plesii si patapievicii, ca si cu cei care au facut in tinerete pipi pe harta Romaniei.
    In alta ordine de idei, am senzatia ca si D-l Nastase incepe s-o ia pe aratura. Cum poti sa sustii ca, intr-o democratie (!), criteriul fundamental pentru a accede la candidatura de presedinte sunt banii? Hai sa revenim la trecut si sa introducem drept conditie necesara pentru a fi alegator posesia unei proprietati (vorba cetatenului turmentat al lui Caragiale, “sunt apropitar”, deci avea dreptul sa aleaga); iar pentru a fi si suficienta, conditia sa impuna posesia a 6 case, cum se spunea despre el pe vremuri, “Nastase – sase case”). Ar fi pe placul galeriilor-drept de vot ar avea, in majoritate, toti becalii si mititelii! acestei tari, absolventi Spiru Haret, etc. (A propos de Spiru Haret, de ce nu se vorbeste si de gaselnita filozofului marxist Marga, si el fiu de taran ca Boc, cu aiureala numita Consiliu de administratie al universitatii Babes-Bolyai, deasupra rectorului ales; nu-i mai pria sa revina simplu profesor la catedra, de! Ca si de invatamantul la distanta promovat de acelasi jalnic personaj, care a pus si el umarul la falimentarea invatamantului romanesc, printre multe altele prin introducerea finantarii “per capita”, pentru fiecare student fiind alocata astfel o taxa, de obicei insuficienta, in conditiile existentei unei legi si a unui statut al cadrului didactic care prevedea exact modul de construire a normelor didactice si, deci, a posturilor; din aceasta cauza a pornit invatamantul de stat cu taxa!).
    Iar despre Boc, ceea ce va scriam cu luni in urma ramane adevarat: “Incontinenta verbala dezleaga cuvantul de obligatiile lui intelectuale”.
    Se pare ca, azi, tot raul vine de la Cluj!!! Pe un vapor numit Basescu, condus din ce in ce mai prost. Tot unor mafioti clujeni (cel putin mutra sugereaza asta), de asta data PSD-isti de forma Dancu et comp., datoram si prezenta “prostanacului” la bucate!

  14. dar ia sa vedeti desteptaciune la guvernul boc-boc: au adoptat o ordonanta de urgenta + norme metodologice on materie de jocuri de noroc. pe perioada verii (cand jucatorii pleaca la mare si, deci, industria e in stagnare) si, in plus in perioada de criza gasca de destepti cresc valoarea taxei/masina (pacanea) de 8 ori de la 1000 de ron pe an la 8000 de ron pe an. creste si taxa de licentiere a unei sali de joc la 250000 ron si, mai ales, se limiteaza numarul minim de masini electronice (pacanele) detinute de un operator la minim 50 de bucati.
    toti baietii din industrie ai multumesc acestui guvern pentru punerea pe butuci a unei industrii formata din 50 de mii de masini si 1000 de firme active in acest segment. astazi avem de-a face cu o scadere de 40% din numarul de masini existent. luna viitoare, septembrie, este luna in care pogea & boc vor realiza cat de retardati au fost taiind o macaroana prin care curgeau banuti garla. Ok. poate nu este cea mai curata industrie de pe planeta. dar care este aceea?
    rezumat: prin amabilitatea guvernului boc, sustinut din umbra de un anumit domn ( pres al asociatiei jocurilor de noroc) industria de pacanele + cea de cazinouri bugetul de stat a fost vaduvit de multe-multe miliarde care mergeau la bugetul de stat. in plus, firmele distribuitoare au mari probleme financiare datorate constiparii pietei. mai mult, in loc sa asistam la o inore a parcului de “pacanele” iata ca infloreste piata de “second hand” care se dovedeste a fi tare dubioasa.

    Domnule Ciutacu, te rog scrie ceva si despre aceasta mizere infioratoare HG870 si OUG 77. te rog citeste in special Normele care abunda de expresii retardate si anomalii de gandire.

    cred cu tarie ca acest guvern este plin ochi cu retardili si retardile ( specii umane prezente in exclusivitate in guvernul Ro)

    multumiri

  15. base cu guvern si 70% in parlament a reusit sa falimenteze tara…ma intreb oare cata “majoritate parlamentara” i-ar fi trebuit sa faca ceva bun?

  16. Boc spune ca s-au cheltuit la Inspectoratul de stat in constructii 300.000 euro pe rulete.Erau ruletele cu care se masura mocheta si perdelele la udrea

  17. toata lumea are de suferit de pe urma guvernarii basescu-boc si totusi in sondaje basescu este pe primul. care este explicatia. ori sunt tampiti, ori masochisti, ori sunt sondajele mincinoase?

  18. Bat pas de front

    Bat pas de front cu cizma ridicată la o şchioapă,
    E August 23 şi m-am iubit cu Sanda noaptea toată.
    Astăzi tot 23, mă aflu-n parcul Ioanid cu doi nepoţi
    Ce-ntreabă curioşi:de ce ţara-i condusă doar de hoţi?

    Greşiră-ţi întrebarea, că nu-i condusă ci-i prădată,
    De foştii comunişti şi securişti – forţa politică calificată.
    “Bat pas de front”târşind, alene, sandale rupte – găurite;
    Poate cei doi nepoţi ai mei vor prinde zile fericite…

  19. marturisesc ca sunt o mare admiratoare a d-voastra,,,cat si a intregii echipe de la ,,sinteza zilei,,a doamnei Grecu si a doamnei Firea,,,,,deci….in toata aceasta nebunie si harababura care se numeste GUVERNUL ROMANIEI,PARLAMENT,,,ETC,,, nimeni nici chiar eu ,,,nu mai inteleg nimic,,,,,suntem bulversati,mintiti,amagiti de niste oameni fara scrupule care timp de 20 de ani s-au perindat cand la putere cand in opozitie,,,,si atunci ca un om de buna credinta ,,,as dori sa va intreb,,,,(caci tot ne spuneti pe la tv…sa mergem sa votam altfel,,,,schimbare,,,)deci revin,,,si va intreb CU CINE SA VOTAM?,,,

  20. Daca Udrea a inlocuit B cu G, de a iesit Ludovic Organ, eu sugerez Ciutacule sa te incurci si tu la Tv si in loc de Boc, prim ministru, sa il prezinti drept Boc, prim sinistru.

  21. In acesta categorie trebuie sa existe si pamfletul de mai jos 🙂

    Mama lui boc cel mic

    -poezie-

    Pe o stânca neagra,
    într-un vechi satuc,
    chiar într-o casuta,
    lânga un patuc,
    plânge si suspina
    o batrâna mica,
    care are fiu
    cât un pustiulica.
    Caci la guvernare
    fiul ei iubit
    a plecat aseara
    si n-a mai venit.
    Celularul suna
    noaptea jumatate.
    Nu-i semnal,
    si totusi:
    – Oare cine-i, frate?
    – Eu sunt, buna maica,
    fiul tau dorit,
    n-a mai mers Taromu’
    si n-am mai venit
    Sun din Capitala,
    voi fi premier.
    M-a numit chiar Zeus,
    sunt timonier.
    Capi­tan e dânsu’,
    e ca la armata.
    Mica mea ostire
    fuge sfarâma­ta.
    Vine criza,
    foamea,
    oamenii ma-njur.
    L-am servit pe dânsu’,
    m-a mâncat în cur.
    – Ce spui tu, straine?
    Emil e departe,
    cica de Basescu nu se mai desparte.
    Am crezut ca-i gluma,
    dar era sa mor.
    L-am vazut aseara la televizor.
    Emil e cuminte,
    nu e derbedeu.
    De esti tu acela,
    nu-ti sunt mama eu!
    Lasa-ma cu Zeus,
    finca omul chel
    se joaca cu tine
    cum do­reste el.
    Te-a numit pe tine
    dupa Stolojan.
    Crezi ca e pe bune?
    Te-a luat de fazan.
    Am vorbit cu tac-tu,
    asculta-l pe mos:
    dupa tine vine
    Leana lu’ Cocos.
    Du-te la Ba­sescu,
    fa-i un ultim sluj,
    apoi ia Taromu’,
    sa te-ntorci la Cluj!

  22. E o reala placere sa citesc atatea comentarii interesante, ale unor oameni destepti. As spune, cum e turcul si pistolul. Halal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.