Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Micțiune cu presiune pe cercopitec

Micțiune cu presiune pe cercopitec

Motto: “Rosca Stanescu, Paler si Cristoiu au ceva in comun: incearca sa-i linseze pe cei ce indraznesc sa le deranjeze bogatii stapani, Patriciu si Voiculescu. Trocul e simplu: mercenariat contra simbrie (Gregoar)

Patriciu execută o micțiune cu boltă și presiune pe cercopitec. În ziarul pe care, chipurile, îl conduce strămoșul omului. Marele caracter nu demisionează, ci înghite integral jetul. Când își va verifica micile economii, va mai găsi câteva mii de euro și tot nici un pic de mândrie. În definitiv, ar fi abia al treilea cotidian pe care-l duce la ruină. La banii pe care-i ia, ar fi făcut și gargară. Noroc că nu i-a cerut-o.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Micțiune cu presiune pe cercopitec

  1. Deci Gregoar este un jurnalist bun? Cu vocea aia a lui tremurata de baiat simplu luat de la coasa? Badea in schimb n-are fraze legate. Bai papamălic esti destept ca un lim….

  2. @Volodea: chiar daca nu dau doi scuipati pe Gregoar, iar Mircea mi-e intrucatva apropiat, nu pricep de ce trebuie sa jignesti un om care are o parere buna despre primul. cred ca ar trebui sa invatam sa respectam libertatea de a nu fi de acord unii cu altii.
    @papa malik: dupa parerea mea, individul e cea mai elocventa proba ca omul se trage din maimuta.

  3. Nu l-am jignit deloc! Am românizat nick-ul sau in “papamălic”. Referitor la fraza de incheiere nu pot gasi nici o comparatie jignitoare pentru inteligenta de care da dovada, in ce am spus eu.
    Ca si tu te-ai gandit la acelasi lucru… 🙂

  4. Ciutacule,

    Daca se desfiinteaza A2 , o sa ramana A1 si Antena celor Trei ? Se renumeroteaza sau o sa fie Minunea din Intact , similara cu aia din Caracal ? 🙂

    Fiara.

    PS: Haideti oameni buni, nu mai facei top-uri cu jurnalisti. Castigator va fi intotdeauna analistul militar Radu Tudor.

  5. Nu-i chiar asa.
    Mai corect ar fi: “ca se trage oarecum din maimutza”.
    Ce vina au primatele ?

  6. Echilibristica fesiera in doua luntri a jurnalistilor postrevolutionari e direct proportioanla cu grosimea obrazului si cu dublul inaltimii jetului de arginti. E teorema directa, cu reciproca validata, a calitatii presei noastre. Domul Cartianu are dreptul ca jurnalist sa scrie ce vrea, unde vrea si cum vrea. Dar si noi avem dreptul sa spunem ce credem despre cine il plateste, cine ii dicteaza directia jetului de cerneala si cum n-o sa-l credem ” pe cuvant de pionier” ca e sincer si independent.
    Nu e nimic nou sub soare, nici la noi si nici la altii, ca in ajunul declansarii razboaielor electrole, impricinatii sa isi cumpare armament: unii pistoale cu apa cu inalta performanta a jetului si altii prastii cu incarcare manuala. Domnul Cartianu, in jocul de-a hotii si vardistii, a ales prima tabara. Succesuri.

  7. Maestre Ciutacu,

    Chiar daca este off topic, imi voi permite sa ridic urmatoarea problema: Chiar nu-l intreaba nimeni pe guvernatorul nostru de ce ne abureste cu inapoierea unor fonduri de garantare. Aceste fonduri trebuiau sa se regaseasca intr-un depozit pe care acum trebuia sa-l inapoieze bancilor, ca doar de la banci au fost retinuti acei bani! Acum vine mugurelu’ nostru si ne spune ca tre’ sa ne indatoram pentru a se achita niste bani, ce s-a intamplat ce cu ei? S-au volatilizat? Ca gestionarul banilor tarii nu ne spune! Asa ca poate-l intrebati dv. cand va intalniti cu el, si poate ne ziceti si noua! Sa dormim si noi linistiti pentru ce trebuie sa ne indatoram cu atatea miliarde de-mi vine ameteala numai cand pronunt 20 miliarde! Ziceam acum patru ani ca nu-l mai votez pe bombo ca-i prea hot! Si ce-am facut? I-am votat pe astia care-s hotii hotilor! Cat iau astia imprumut, cred ca nici dictatoru’ pingeluta + toti de venira dupa el la un loc, n-avura curaju sa ceara! Au zis ca ne infrastructuresc de nu ne vedem si cand colo berceanu zice ca bani canci are! Banca ne fura pe fata! Ia banii de doua ori, o data de la banci si a doua oara si de la noi! Nu-i bai, deabea ne-am invatat sa platim de doua ori, ca si la drumuri…Acum, mai recent am vazut ca nu le mai ajung banii primiti in prima transa si vor sa ia ei toti banii, ca nu le mai ajung cat au furat pana acum! Scene? Concerte? Bani de seminte!

  8. Credeti, ca numai cercopitecul este dupa Dvs.? Credeti, ca balaurii din presa va iarta? Si-s multi ai naibii? Credeti, ca serviciile au inghitit galusca ce le-ati servit in dialogul cu Crin? Credeti ca unii politicieni va privesc gales? Ca sa nu mai vorbim de adunaturile de comentatori rautaciosi.
    Dar aveti si sustinere, zic eu, mare inrandul acelora care vor sa scape de cercopitec; aveti si constiinta curata, ca urmariti binele tarii; atuuri care sunt greu de doborat.

  9. Off topic: L-am auzit pe d-l Nistorescu spunand ca domnul presedinte este cel mai bun tonomat, depaseste performanta tonomatelor existente.Deci concurati acum pe post de tonomat cu dansul? Pregatindu-va pentru confruntare cred ca nu mai cititi nimic altceva decat inscrisurile care stau la baza anchetei. Da, este important sa le stiti f. bine?!. Succes.

  10. Ne bucuram ca prin comunicatul de la Comisia parlamentara de ancheta, preluat de videonews, beneficiem si de alte stiri interesante. Printre altele si de un incendiu care a avut loc la un restaurant din Palma de Mallorca. Bine ca nu s-a intamplat evenimentul cand erati acolo cu cei dragi. Cine ne mai posta Vorbe Grele in inboxuri?

  11. Tot urmarind modul in care cei din PDL vorbesc la televizor descopar cum se repeta aceleasi fraza cu aceleasi virgule spuse de Basescu. Modul de a se inversuna impotriva presei care nu impartaseste aceleasi ideologii ca Don’Basescu, planul de a crea doua ministere pentru a dirija bani si proiecte spre Petrosani, felul in care sau deturnat banii din MTS (dupa ce MTS a fost infiltrat la nivel de decizii de cineva dintre apropriati), felul in care banii astfel accesati se folosesc in interese private ale celor din virful PDL-ist, modul in care vorbitorii lui Basescu par antrenati sa raspunda dupa celasi tipar (adica artificial incetinit)… Toate aceste puncte se practica de scientologi peste tot pe glob unde infiltreaza firme si le seaca de bani pina la faliment, in interesul exclusiv al sectei si al membrilor sectei. Oare doar mie mi se pare ca exista prea multe asemanari dintre PDL-ul lui Basescu si aceasta secta?

  12. te rog scrie si despre supremul, unicul si exclusivul EB. e important sa se stie de acum ce a facut el pentru tarisoara asta. pardon: pentru tarlaua lui.
    e, sincer, clar cum totul e la vale si nimic nu mai e ceva decand acest …. se preface ca stie si ca conduce ( cacofonie intentionata).

  13. Dupa revolutie, pe langa adevaratii gazetari, au devenit ziaristi toti lingaii si pupincuristii. Unul dintre ei este cu siguranta Grigore Cartianu zis Gregoar, un marlan care miroase a baliga de la o posta. Daca nu ma insel, chiar Cristoiu l-a facut ziarist peste noapte!
    Acest balbait are tupeul sa intineze memoria maestrului Paler?! Si nu a fost executat in piata publica?!
    Gregoar ii critica pe altii, iar el este cel mai mare lacheu din cati exista. Este o rusine a presei scrise romanesti.

  14. @Mihaela Petrescu
    La stilul in care facem marea deconspirare a securitatii si de ce criza e in stare capitalismul in lume,nu mai e mult si-l reabilitam si pe Ceausescu si facem eroi din securisti.
    Oricum suntem pe calea cea buna.

  15. AMINTIRE!
    va mai amintiti de dl. Cartianu de acum citva ani cind umbla pe la B1 TV la ora 6 seara? cind aparea era asa jegos ca parca prin ecran imi imputea camera. Daca aveti inregistrari ale acelorr emisiuni reluatile si imi veti da dreptate.
    PS acum s-a mai spalat e drept probabil functia ii da dreptul la un stilist!

  16. Ma intrebase cineva pe aici ce parere am despre editorialul lui CTP din Gandul. “Binevoitor” mi-a trimis chiar si link-ul. Iata ce parere am (nu vreau sa raman “datoare”)

  17. Buna Ziua,poate ca ar trebui intrebat domnul Rosca Stanescu de ce nu mai este caustic la adresa societatilor de stat din cadrul ministerului economiei.Raspunsul este simplu:datorita tuturor actiunilor(deplasari,simpozioane etc) supraevaluate ce se achita la Media Uno.Nu crezi ca a venit momentul sa discutati si asa ceva? Nu de alta ,dar ca sa nu ne mai dam “corecti,onesti,cinstiti,cu coloana vertebrala,alea,alea”.Altfel ,te rog sa nu te dezici,ramii cum esti ca esti de exceptie.Cu consideratie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.