Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Aproape nimic despre Comisia Udrea

Aproape nimic despre Comisia Udrea

Faimoasa comisie Udrea: venit, prestat, plecat. Nimic spectaculos, cu excepţia duratei record a audierii. Ori le-am fost eu simpatic, ori aveau ei o curiozitate specială. După mine a rămas la vorbire domnu’ nea Dan, urmau Lucian Gheorghiu (Cotidianul) şi Alecu Racoviceanu (Gardianul). Din punctul meu de vedere, a fost OK. Au întrebat, am răspuns, cine a avut voie să dea a dat (chiar şi selectiv). Jurnalul relatează în timp (oarecum) real de la lucrări. Dacă membrii comisiei de anchetă mai au neclarităţi, ştiu de unde să mă ia. Iar dacă eu, un particular, am putut să mă prezint la audieri, bugetara Udrea ar trebui să fie obligată s-o facă.

P.S. Când Camera Deputaţilor va binevoi să posteze pe site-ul propriu stenograma şi înregistrarea audierilor, atunci voi pune şi eu link-uri pentru cei interesaţi.

UPDATE: Apreciez la justa lor valoare strădaniile Antenei 3 de a dezbate orice altceva decât audierile din Comisia Udrea şi încerc să înţeleg raţiunile de a da ocol meseriei de jurnalist fără măcar să roşeşti de jenă. În semn de respect faţă de eroismul evitării subiectului, voi încerca deseară să egalez scorul la Gâdea.

UPDATE LA UPDATE: Lumea presei se mişcă şi, în ciuda strădaniilor disperate, se relatează copios de la comisie. Ce zic Săftoiu şi cu Orban şi, surpriza serii, în exclusivitate pentru Jurnalul, CUM ŞI-A TĂIAT SINGURĂ UDREA PERDELELE!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Aproape nimic despre Comisia Udrea

  1. Mi-a placut foarte mult replica data Adrianei Saftoiu. Crezi ca vrea sa se puna bine cu Zeus? Off-topic: Crezi ca il uraste pe Elvis pentru “gafa ” cu ascultarea telefoanelor de catre SIE?

  2. Te-am văzut, atât cât te-au dat le tv.
    Mi-ai plăcut.
    Dar aveai ceva!… Nu ştiu.
    Nervos şi nu voiai să se vadă?
    Emoţionat???
    O, nu!
    Asta, nu! :))

  3. pun pariu cu oricine de pe acest blog ca madar fackaru’ natzional va iesi iar pres., iar bagaboanta lui ,Lenutza adica , nu numai ca nu -i va fi clintit nici un fir de par [ cu atat mai putzin d-al pubian] !!!????!!!! Suntem un neam prea pervers si degenerat !!!!!!!!

  4. V-am spus de la inceput ca Udrea nu va avea soarta lui Ridzi. Cea mai elocventa dovada este chiar aceasta penibila asa zisa comisie de ancheta parlamentara, unde chiar si penelistii prin doamna Saftoiu, i-au luat apararea lui Nuti.
    Madam Udrea stie prea multe, iar sotul ei Dorin Cocos a facut afaceri nu numai cu PDL. Clanul Udrea-Cocos a facut afaceri cu toata lumea,din toate partidele existente,incluzand PNL si PSD.
    Imi mentin in continuare parerea ca Elena Udrea nu va pati mai nimic, pentru ca trebuie sa recunoastem,este o femeie care stie FOARTE MULTE si are pe toata lumea LA MANA.
    Aceasta comisie nu va descoperi nimic nou si cu timpul aceasta ancheta va fi acoperita de alte scandaluri.
    Ziaristii si-au facut datorie, dar puterea lor se termina aici din pacate.
    Pe de alta parte, este hilar ca parlamentarii sa se ocupe cu anchetarea la misto a unor parlamentari-vezi cazul Udrea si Nemirschi- si ROMANIA SE DUCE LA FUND INTR-O CRIZA ECONOMICO-FINANCIARA APOCALIPTICA.
    OAMENI BUNI, SA FIM SERIOSI, NE CUFUNDAM IN HAOS! E GROASA RAU DE TOT!

  5. Da,dar a mai fost chestia aia delicioasa cu madame Saftoiu cand i-a luat partea lui Udrea cand se apropia periculos rahatul de dansa si Zeus.Cred ca a primit niste ordine clare.Miam,miam,apetisant scandal.
    Hai ma doar suntem in Romania ce dracu,murim razand.

  6. Ciutacule,

    Vezi ca se poate si fara aer conditionat ? :). Auzi, de Pieleanu nu imi pasa. Dar la Saftoiu chiar nu ma asteptam. Mie chiar imi placea mult personajul. Pacat. Acuma, tu o dibuisesi si pe ea la fel de precoce cum s-a intamplat si cu Ponta ?

    Fiara.

    @ Ioana S: Imi pare rau daca v-ati simtit “taxata” -> chiar daca erau “”. Eu nu iau la misto pe nimeni, expun opinii / pareri. Daca v-ati simtit jignita, public imi cer scuze si promit sa nu mai fac comentarii la textele semnate de userul IoanaS (pp ca nu va fura nimeni porecla), indiferent de ce ziceti Dvs si indiferent daca are legatura cu mine.

  7. @Fiara: eu nu m-as mira asa tare in privinta lui madam Saftoiu. A fost omul lui Zeus, iar sotul acesteia – seful SIE! Chiar crezi ca toate astea se pot sterge cu buretele?!
    Ti-am spus ca Udrea e tare si nu m-ai crezut! 😉

  8. @ Costin Tanasescu: N-am afirmat nicodata ca Woodrea se duce la canal cu certitudine. Simpatia si admiratia pe care o aveam eu fata de Saftoiu depasesc prestatiile ei la Zeus in ograda sau in politica. Personal este o f. mare dezamagire pt. mine. Chiar preferam sa nu stiu. Chiar mi-a stricat ziua faza asta. Sau mai bine zis saptamana.

    Fiara trista si plouata.

  9. Ohne Worte! Singurul lucru de remarcat este raspunsul taios al D-lui Ciutacu.
    Trebuie sa mai reflectez, sa pot comenta stirea. Prea imi sta in gat, ocupand locul 1 pe metru patrat in mintea mea, care a intrat intr-un blocaj. Scuze. Revin la subiect mai spre seara.

  10. este evidenta puterea lui dorin cocos, e clar ca pe linie operativa are grad mai mare ca evis sau basescu…sa nu ne prostim! paparuda blonda e doar o perdea de fum ..asa a fost de la inceput, o “diversiune” si nici aia blonda ci vopsita

  11. Domnilor HA… HA.. DUMNEAvoastra nu INTELEgeti un LUCru ELEMENtar UDREA NU-I CA RIDZI.

  12. E o monstruozitate sa consideri ca madam saftoiu a taiat vreodata cordonul ombilical care o leaga de pantecul marinarului! Asa galesa si miorlaita, pretioasa asta politica penduleaza unde-i nevoie si, conform instinctului care-a legat-o ani multi si buni de cotroceni, mai da si ea cate-o mana de ajutor matelotului, dupa micile ei puteri! Nu-mi scoate nimeni din cap ca nu-i decat un cal troian intrat pe poarta pnl-ului in ideea de-a lovi din interior, iar daca crin are incredere in ea, e slabut la psihologie feminina! Abia astept sinteza!

  13. Ciutacule,

    Nu mai e timp si de Comisia Woodrea. Nu vezi ca e posibil sa apara un nou cutremur ? Ma mir ca inca nu apare Hancu in LCD – uri. Ai dreptate sa fii trist. Acuma eu sunt trist de 2 ori. prima: pt. faza cu Saftoiu si a doua: ca nu mi-ai raspuns la intrebare (daca era previzionabila treaba). Oricum, ai avut prezenta de spirit la faza aia. Nici macar o fiara nu s-ar fi descurcat la fel.

    Fiara.

  14. cum o dam, cum o intoarcem, ceva nu e in ordine… comisia asta parca nu e asa organizata ca cea din cazul Ritzi sau poate de data asta e greu sa scoti vinovati doar pentru ca asa se cere.

  15. Daca sunt lasati in pace or sa-si faca si mai rau de cap si o sa-si bata joc de natiunea romana pan’ la loc comanda. Chiar asa de prost este poporul asta roman, incat isi merita o asemenea soarta? Ne aburesc cu tot felul de masuri ,,chipurile anticriza” si ne atata unii impotriva altora in loc sa ia masuri de eradicare a furturilor masive din visteria tarii a celor care si-au tras si-si trag salarii de sute de milioane. Pai asa ingheata ei salariile? Astia raman cu miliardele iar noi palmasii cu praful de pe toba.

  16. Elena Udrea se fofileaza sa puna la dispozitia comisiei actele necesare investigatiilor.In media ,cam liniste si pace.Cu cat se acopera lucrurile,cu atat atentia e mai mare din partea populatiei.Vad ca Base a revenit asupra modificarilor la legea electorala.Eu ma pregatesc de campania electorala.Acum sunt cu acte in regula.Nu vreau sa ascund lucrul asta,mi se pare corect sa il mentionez.Deci, voi fi ocupata in perioada urmatoare si ma mentin pe pozitie.Singurul lucru deranjant in legatura cu telefoanele mele e ca nu imi mai pot suna clientii din afara .In rest,neinteresant.

  17. @victor: din cate stiam eu, la antena3 e sef gadea, iar relatiile tale cu el nu sunt, din cate stiu eu, chiar rele. pe cale de consecinta, “baietii” te sunteaza mai degraba din nepricepere decat din rautate. am dreptate?

  18. Va multumesc Domnule Ciutacu ca luptati acolo in linia I si o faceti bine.
    Multumesc si va doresc mult succes!

  19. Nu numai A3 a omis sa dea stiri la greu despre comisia Udrea si domnul Ciutacu, dar au uitat si NBC, BBC, EURONEWS, etc, poate si pe luna trebuia anuntat ca ziaristul Ciutacu a venit la comisie. Fir-ar ei sa fie de neprofesionalisti…!

  20. @ Irina: esti sigura ca telefonul tau nu a prins vreun worm ? Merita sa incerci. Am mai auzit asa ceva la un cunoscut si credea ca securistii ii fac rau, dar era un banal virus. (recunosc, omul intra pe net si pe site-uri pe care CNA – ul le-ar cenzuara. Probabil nu e cazul tau).

    Fiara.

  21. Penibila pur si simplu Adriana Saftoiu azi. Pur si simplu penibila. Daca imi amintesc eu bine, desi era reprezentanta a partidului de opozitie, ea a votat si pentru validarea Monicai Iacob Ridzi ca ministru al Tineretului in comisia parlamentara pentru invatamant. Cine-a adus-o pe muierea asta in Parlament? Patriciu? Ei, Patriciu sa se spele cu ea pe cap! O, ce bine ca n-au procedat si Iancu si Boureanu la fel in comisia Sterling, ca sa nu fie banuiti de dumanie! Nu de alta, dar l-as fi acuzat pe dl. Tariceanu de complicitate cu Boureanu dupa aceea. Penibila Adriana Saftoiu cap coada. Penibila, efectiv! Si nu ma intereseaaza acum partidul din care face parte, dar a sustine ca nu era nimic ilegal in plata diurenei catre ziaristi din bani publici, cand pe mine in calitate de contribuabil nu m-a intrebat nimeni daca, intr-adevar vreau sa platesc plimbarile pretinsilor jurnalisti, pentru ca tot ei sa vina dupa aceea si sa ma intoxice pe banii mei, bani publici, mi se pare deja o dovada ca si Adriana Saftoiu a procedat in materie de presa la fel. Corb la corb nu-si scoate ochii, sa fim seriosi!

  22. @ Fiara : E OK.
    Daca pana si Saftoiu i-a luat apararea, inseamna ca are “biletele roz” pentru toti( membrii comisiei, jurnalisti, moderatori TV, opozitie parlamentara)nu degeaba se lauda ca-i “face informativ” si nu degeaba toata lumea tace. Intrebarea e : cine-i da puterea?
    Si mai imi pun o intrebare ca un simplu contribuabil: Ce se va intampla daca va avea puterea inca 5 ani?

  23. Parea ca le-ai zis-o, dar de ce am impresia ca nimeni nu era atent si toti se uitau prin hartii sau se ciupeau pe sub masa?
    Oare de ce cred ca nu se va intampla nimic si trebuie sa ne multumim doar cu Ridzi?

    de ce, de ce?

  24. Dle Ciutacu, am vazut inregistrarea de ieri in care povesteati ca doamna ministru a afirmat ca clipurile ei se difuzeaza in prime-time, nu ca ale Croatiei.

    Ieri seara tarziu din intamplare aveam Eurosportul pus fara sunet (asteptam sa vad daca dau ceva fotbal ca de obicei luni seara -insa nu a fost sa fie) si am vazut clipul cu Romania -Land of choice. Era difuzat dupa ora 23 in pauza emisiunilor de kickboxing. De prime-time nu poate fi vorba, nici de o emisiune cu rating mare sau cu public target.

    Clipul in sine nu mi s-a parut prost facut, atata doar ca trebuiau sa filmeze pe vreme cu cer senin; nici un turist nu vrea sa vada cerul acoperit de nori pe litoral cum e prezentat in clip. Nu mi-a placut nici ca Hagi comite hent, jucand mingea cu mana 🙂

  25. Despre Udrea:
    -Udrea nu e Ridzi, iarna nu-i ca vara
    -Boc provoaca PSD, vrea sa pice guvernul ca sa acopere mediatic chestia asta.
    -Porcaria cu imprumutul FMI care sa mearga direct la guvern e din aceeasi categorie, si are acelasi scop, combinat insa cu festelirea imaginii guvernatorului, care risca sa devina mai ‘de incredere” decat comandantulsuprem.
    Tehnic e o prostie, banii ajungeau tot la guvern, tot la pensii si salarii, dar in mod mai…civilizat sub forma de titluri de stat si alte imprumuturi de la bancile comerciale alimentate de BNR. Exista insa o parghie de control monetar pe care guvernatorul o folosea cu prudenta si intelepciune.
    -scandalul cu “uite disponibilizarea nu e disponibilizarea” e facut sa ne tina atentia treaza. Disponibilizarile si restructurarile se fac nu se latra despre ele pe sticla.
    – ce se intampla in media confirma ce spun acum si ce am spus mai demult.
    -Udrea si Orban sunt fosti colegi la primarie, stiu cam aceleasi chestii de nerostit si unul si altul. Sper sa ma insel, dar lalaiala e evidenta.

    Despre Crin Antonescu.
    -Nu are nici o sansa fara cel putin un consilier bun.
    -Ma mir ca nu a observat nimeni un lucru esential; frazele kilometrice ale dumnealui.
    Nici un auditor si nici un alegator nu poate si nu va putea vreodata sa reproduca din memorie o fraza a domnului Antonescu. Si rareori poate sa o urmareasca de la un capat la altul.
    La fiecare aparitie publica, ar trebui sa formuleze si cate unul sau doua mesaje clare, exprimate in propozitii simple, care sa poata fi memorate, repetate, citate si comentate.
    Ma mir ca nu se prinde nimeni.

    Desre Sinteza Zilei:
    =Domnul Stan consuma foarte mult timp cu tipicurile dumnealui verbale, timp in care nu spune nimic si unii folosesc telecomanda.
    Incepe sa plictiseasca si sa enerveze, ar trebui sa-si mai scurteze “introducerile”

  26. @ Alex Dumitrascu: Stimabile, de acord ca e mai “finut” ca banii de la FMI sa ajunga la pensii / salarii prin intermediul bancilor comerciale. Dar, merita sa platesti dobanda suplimentara la bancile comerciale pt. acest lucru finut ?

    Fiara.

  27. Am participat la antrenamentul de Karate al nepotului, si mi-am zis, cat de important era pentru membri comisiei parlamentare de ancheta, cat si pentru cei audiati sa fi cunoscut tehnicile specifice ale Karatelui Shotokan, intrucat acolo unde se utilizeaza ‘lovituri’ si cu pioioare si cu maini, unde sunt blocaje create, trebuie sa dai dovada de high performance, ca sa dobori adversarul. Era imperios necesar o pregatire temeinica, in de-al-de, lovituri pana si sub centura, ca acest lucru caracterizeaza societatea noastra. Si inca nu este tarziu nici pentru comisie, nici pentru cei care mai urmeaza a fi audiati, INCLUSIV madame Udrea,sa consulte niste bibliografie in acest sens. Pentru ca pamantul (jurnalistii) se misca, si nu se intimideaza de loviturile ce li se aplica, si sub centura, reusesc chiar sa le pareze. Bravo Jurnalului National, respectiv echipei de jurnalisti pentru articolul Udrea isi taie singura perdelele (poate nu am retinut titlul bine, scuze). Si bravo D-lui Ciutacu, si Dan Constantin pentru modul in care au pus problemele pe tapet. Repetarea obsesiva a intrebarii “de ce”? pana la urma a scos-o pe doamna Saftoiu din sarite, si a gasit momentul sa loveasca, dar a si primit raspunsul taios din partea D-lui Ciutacu ca si lovitura de gratie, prin articolul amintit mai sus.A meritat-o din plin.

  28. @Fiara:ambele telefoane,am fost la serviciul orange,mi s-a spus ca e din telefon,am verificat,e activat la ambele telefoane serviciul de barare al apelurilor internationale,imi trebuie parola,pe care eu nu o stiu,pentru ca nu eu am introdus parola.Nu mai insist pe subiectul asta.

  29. @ Iuliana I: Frumos textul. Numai ca vezi tu, Karate Shotokan e cam plictisitor si total ineficient. O chestie teoretiaca (kata) si alte chestii triste. Comisia aia ar trebui sa invete mai degraba Krav Maga iar proiectul sa se cheme Operatiunea “Wrath of God 2”. Oricum, doar pe Ciutacu l-am vazut in LCD si a fost temerar. Oricum, f. bun postingul. Happy posting !

    @ all: Poate facem un sindicat si induiosam Ciutacul sa puna transcriptul intalnrii (si Dan Constantin) la download. Asta, desi el pune la download ce vrea si cand vrea.

    Fiara.

  30. @ Irina: Daca te-ai dus la serviciul “Clienti” e clar de ce nu iti merge telefonul. Aia nu sunt pusi sa rezolve probleme tehnice. Ei sunt vanzatori. Da-mi un mail pe [email protected] si poate te ajut.

    Fiara.

  31. Victore,l-am urmarit azi la Mme Firea live pe nea domnu’Dan Constantin,cum il numesti tu.Valeu,jale mare!Omul e complet agramat.Pe controlatea,individul nu a ratat nicio ocazie de a spune “care” in loc de”pe care”.Parca e redactor sef la JN,nu-i asa?Slava Domnului,bine ca nu e corector!

  32. io, unu’, stiu ca niste maruntis din gentoiul ala de umbla prin targ a ajuns si la comisia lu’ peste. liberalii imi lasa impresia ca stau la ce pica, sau o cheama de forma, se fac de cacat atat de tare ca nici lor n’o sa ke vina sa se mai voteze.

  33. Madame Udrea si Madame Saftoiu, doua penibile!” Simt nevoia sa iau apararea doamnei Udrea”- zice Saftoiu, de parca era la o sedinta de partid largita de pe vremuri…penibil.De parca nu se vede cu ochiul liber adevarul din spusele domnului Ciutacu.Felicitari, domnule, dar astia NU VOR sa vada decat ceea ce doresc ei.Nici o sansa, are ” sportiva” tarii un spate mult prea puternic!

  34. “Deci”, femeia asta seamana perfect cu … cine?
    … dupa parerea mea, asemanarea este izbitoare; “sexy” buzoianca este copia fidela a coanei Joitica dintr-o “Scrisoare pierduta”, ca tot umbla ea cu biletele. Si asemanarile sunt multe, daca va ganditi putin. O fi fost singura opera literara pe care a citit-o sau ma insel?

  35. este normal ca in sistemul e-licitatii sa apara in luna august anunturile de atribuire pentru evenimentele “Lumina la malul marii” (aprilie), “Realizarea une campanii publicitare pe tema sarbatorilor pascale in Bucovina si pe litoral pe primul canal de televiziune generalist ” (aprilie)etc?

  36. Domnule Ciutacu, am indoieli in legatura cu comisia care cerceteaza pe Elena Udrea zis Mata Hari de Carpati. Asta este adevarata “Romania ze lendef joys” prin care in moment de criza Mata Hari de Carpati si edilii din PDL se imbogatesc si mai tare! Udrea a tras 3 dungi pe asfalturile din Bucuresti si a dat peste ea un tunami cu lova, asa a patit si cu ministerul turismului. Romania traieste momente economice amarnice, si acea zis criza se v-a agrava si mai tare, nu 15 mii sau 150 de mii de oameni vor fi dati afara ci 3-400 de mii vor dati afara de la servici. Majoritatea dintre ei vor fi soti si sotie, cu credite la banci. Dar asta nu intereseaza mafia din PDL si pe Mata Hari de Carpati, si sa nu uitam de Adrian Videanu zis Rozaliu, el fura mult mai mult decat Mata Hari de Carpati numai ca el deocamdata e in umbra, astept dezvaluiri din partea Jurnalului National

  37. Felicitari pentru caracter!De oameni de caracter cam duce lipsa tara!Ma bucur ca un ziarist ca dumneavoastra spune lucrurile pe nume si scoate adevarul la suprafata!!!Tineti-o tot asa ca e de bine!Orice politician trebuie sa raspunda pentru faptele lui,mai ales cand este irosit banul public..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.