Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Nu ne-am jurat, dar am pus tot pe hârtie

Nu ne-am jurat, dar am pus tot pe hârtie

photo by Ancuța

I-am dat scris, în direct, lui Mircea Geoană că, a doua zi după ce va câștiga alegerile (daca asta se va întâmpla vreodată), la ușa lui se va prezenta Daniel Morar, cu propunerea de redeschidere a dosarului Flota. Șeful PSD a răspuns – și prin viu grai, și în scris – că nu-l va primi și-l va ține la ușă. Dați voi pronosticuri…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Nu ne-am jurat, dar am pus tot pe hârtie

  1. @Phaim: fiecare-si deconteaza, la un moment dat, propriile atitudini.
    @kiky: facem pariu ca nu va remarca public multa lume chestia asta?
    @raluca: n-ar vrea ei sa ma pupe putin in cur?
    @asapotsiio: astept momentul ala si o oferta mai buna. e prea putin.
    @Cristi: nu faptul ca l-a mai batut o data Basescu-i principalul obstacol.

  2. S-ar putea sa ai dreptate,personajul propus “nu vinde ” in tabloide.

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Sunt de acord cu Dvs.,dar cred ca d-l Geoana nu va ajunge presedinte.Asta simt eu.

    Cu aceeasi pretuiere,
    IoanaP

  4. Daca Geoana va fi presedinte se va intampla numai daca :
    -poporul roman nu va vota cu Crin Antonescu,
    sau daca
    – Basescu va dori sa fie prim ministru ca sa nu mai incalce constitutitia de care isi bate joc de dimineata pana seara

  5. Cu look-ul vizibil improspatat, primenit in camesa alba ca si condamnatii la ghilotina, abordand un obraz fardat din gros, dupa ce a ascultat supus si modest cum dl tudor i-a facut elogiul familiei perfecte si-al educatiei exemplare, presedintele geoana a luat un aer de copil cuminte si usor rasfatat, a schimbat grimasa rapace intr-un zambet gales si timid, si-a inceput sa-si joace rolul: usturoi n-a mancat deci gurita nu-i poate mirosi decat a micsunele de primavara! Plin de amabilitate politica, a avut vorbe bune pt toti, din preaplinul inimii, pana si amenintarile la adresa marinarului au parut unse cu miere iar impertinentei duduii roberta i-a aratat doar un deget dojenitor de bunic plin de intelegere! Ma, da’ mai bine nu ne lasa el in pace?! Pe cine naiba mai pacaleste?! Eu stiu una si buna: si-a dat mana cu marinaru’ si-a uneltit impotriva votantului, insultand inteligenta, sperantele si increderea omului de rand, acela care constiincios, merge intotdeauna la vot, din convingere! Geoana s-a facut frate cu dracu’, a trecut, el si cu gasca lui, puntea, si apoi, senin si aruncand lozinci populiste, a trecut in barca inamica, sfidand aproape juma’ din electoratul roman! Cat de prosti sa mai fie atat amar de oameni ca sa creada ca diplomatul lui peste nu-i va mai pacali cu nerusinare inca odata?! Personal am convingerea ca se va alia cu marinarul si-si vor intoarce serviciile, in sensul formarii unui tandem la conducerea tarii, cu prelungire si-n viitor, pt ca prea l-a lasat pe marinar sa i se pise-n cap, fara sa cracneasca!
    In privinta lui morar, se va prezenta la cotroceni, indiferent cine va fi presedinte, pt ca si el, ca si boc, e facut din material dur: nu si-ar indrepta spinarea, Doamne fereste! Si nu numai, va fi pelerinaj la turnatorii si luari de revanse, marinaru’ batandu-si joc de tot ce-a miscat in front in 5 ani!

  6. fara legatura: mi s-a parut deplasata cererea tov. C.T.P.-eu adresata lu’ C. Antonescu de a vorbi in engleza sau franceza. e o bataie de joc. ce-a vrut sa demonstreze C.T.P.? chiar &-a luat nasu’ la purtare.

  7. Crede cineva in noua jucarie a lu’Marean care este sefu’de la partid?Mai crede cineva in aceasta fantosa care incearca prin vorbaraia lipsita de orice continut sa camufleze paiele cu care este umpluta?Am incercat aseara sa urmaresc emisiunea lui Mihai Gadea dar cand l-am auzit si mai ales vazut de distins cat de serios vorbeste despre Elena Udrea si potentialul ei politic am comutat pe alt post,la urma urmei un film prost este mai bun decat un politician…prostanac.Daca asta este viitorul prezident al Romaniei insemna ca ne meritam soarta.Cat despre intrebare,raspunsul meu este ca nu va face nimic,Marean NU este interesat!

  8. L-ar primi, nu ar redeschide dosarul flota deoarece pe unul din acele vase este o caseta interesanta, dar i-ar ordona sa continue cercetarile cu termopane, matusi si mineriade.

    Cine ar fi o unealta mai supusa decat un om compromis, care ar simti nevoia sa daruiasca la fiecare zi de nastere a lui MG cate un dosarel, semn al atasamentului neconditionat si scuza pentru activitatea anterioara?

    Ar…ar…ar…Bine ca nu va…va…va…pentru ca nu va castiga…

  9. Aseara, Geoana a spus multe dintre lucrurile pe care voiam sa le aud. Dintre cele pe care nu voiam sa le aud, as aminti parerea exprimata despre femeia de duzina ajunsa “ministreasa”(ca doar a facut treaba buna, acolo unde trebuia). Ca o concluzie, ceea ce cred eu despre el nu s-a schimbat cu nimic.

    Daca, spre nenorocul acestui popor, ajunge Geoana presedinte, cred ca Basescu va sta aproape linistit. Nici vorba de DNA. Nu din partea lui Geoana.

    CRIN ANTONESCU PRESEDINTE!

  10. Am vrut sa mai spun ceva, dar m-a intrerupt din scris un telefon si am uitat: NICI MACAR RADU TUDOR nu ma poate convinge, pe acest subiect.

  11. Cu politicienii pui degeaba pe hartie. Astia nu pun pret pe nimic. Nu conteaza nici macar o intelegere scrisa.

  12. UNU.

    Scurt – Imi pare a fi om serios! Geoana poate purta haina de Presedinte pentru ca este un om serios.

    DOI

    Ce gandesc un optimist si un pesimist despre criza mondiala; Optimistul: “Vom ajunge sa cersim in strada!”….Pesimistul: “De la cine?”

  13. In ultima vreme, MG incearca sa fure putin din sarmul domnului Ion Iliescu, imprumutandu-i expresiile. Saptamana trecuta vorbea de „viitorul fost presedinte” incercand, probabil, sa starneasca spiritele care l-au impiedicat sa devina premier cand domnul Ion Iliescu l-a numit „fostul viitor prim-ministru”. Ieri se referea la si „produs expirat”, o alta expresie de-a lui Ion Iliescu.

    Se pare ca MG a ajuns la intelepciunea de-ai copia pe politicienii mai inteligenti…

    Astept cu nerabdare sa vad cand o sa-i spuna lui TB in direct „mai animalule”, pentru ca ma astept la ceva de genul: TB sa-l puna cu burtica pe masa si sa-l bata la fund.

  14. va multumesc d-ule Ciutacu ca sunteti printre noi, prin vocea d-stra macar ne auzim si noi…mult respect

  15. Nu va redeschide dosarul flota in nici o circumstanta.Presedintele are atatea butoane care sa puna presiune pe Geoana si ai lui chiar si atunci cand nu va mai fi presedinte.E ca atunci cand Nastase si iliescu au construit o constitutie pentru ei dar au pierdut alegerile ,La fel basescu ii va lasa acum fara nci un instrument de presiune in eventualitatea ca va pierde.Deja preda puterea catre teritoriu pentru a disipa forta unei eventual razbunari politice.

  16. Uita’te la Moshe pe blog !
    E un filmulet care spuen totul depre situatia din coalitie ! 🙂

  17. Eu zic ca “prostanacul” redeschide dosarul “Flota”, dupa care il leaga pe Morar pentru abuz in serviciu si obstructionarea justitiei. Ce dor imi este de “Animat Planet Show”.

  18. Pe cat punem pariu aici, ca tu ai dreptate ( adica Morar va face chestia asta, sau da nu el, altii) si ca Geoana ii va da si o prima pentru asta…
    PE CAT?!?

  19. Pentru mine, important este sa nu mai iasa Basescu presedinte.Toti candidatii la presedintie care se stiu cu ” pete” la DNA se vor purta cu manusi in confruntarea electorala cu Jucatoru, ca daca sunt prea obraznici si iese tot el , au cam sfeclit-o.Singurul( probabil) care e curat e Crin Antonescu dar ca sa-l bata pe Base trebuie sa-si dea jos manusile de catifea , sa rada inainte si un coniac daca e cazul :)si sa dea cu el de pamant pe la ce televiziune apuca , pt. ca are ” materie prima” si boborul asta vrea. Sange.Altfel nu pupa turul 2. Cat despre Morar, el va slugari orice stapan ar avea.

  20. Daniel Morar, un „ardelian” vajnic și fălos, nu va veni la Geoană a doua zi , ci în a treia, a patra zi pentru că are nevoie de mai mult timp să cugete…Iar d-lul Geoană ar fi trebuit să precizeze de ce parte a ușii îl va ține pe Morar. În anticameră sau în biroul său de președinte? Domnule Geoană, noi te credem ,dar nici tu să nu mai faci!!!!!

  21. N-a fost rau geoana aseara, da` n-a fost nici extraordinar. Din pacate trecutul sau de diplomat il face sa se abtina de la unele comentarii care ii trec in mod sigur prin cap.

  22. servus
    prietene, nu erai acolo cand mihai i-a adresat intrebarea daca Basescu va fi Prim ministru in situatia in care Geoana va iesi presedinte! Pur si simplu s-a eschivat sa raspunda la aceasta intrebare…
    Apoi ai venit si s-au purtat discutiile care au fost si poate e un semn ?! ce ti-a dat in scris .. intelegi?

  23. @ pnc:
    N-am nici cea mai vaga idee despre cata engleza sau alta limba straina ar cunoaste Crin. De la Mircea Badea am auzit ca ar fi rostit la Realitatea niste cuvinte in franceza, nu stiu ce a fost in acea emisiune.
    Mai intuiesc cate ceva din spusele lui Ciutacu la ultima postare.

    Nu m-am gandit la asta, dar, la cata engleza au stiut ceilalti presedinti, cred ca nu ma intereseaza foarte mult nici in privinta lui Crin. Eu il apreciez oricum pentru alte calitati.

  24. Eu cred ca intai deschide dosarul si apoi s prezinta la Geoana, dar daca e baiat destept … deschide alte dosare ca nu Basescu e cel mai mare dusman al lui Geoana.

  25. Poate sa afirme ca va deschide dosarul si sa il supere pe Zeus inainte de a se vedea ales, sau cu sacii in caruta? Nu poate! Geoana nu poate face aceasta imprudenta. Pronosticul meu este insa ca o acest dosar va fi redeschis, poate nu chiar a doua zi, dar odata ajuns in postura de mare Zeu, ar rata Geoana o astfel de sansa? Multa frustrare a mai rumegat, ar fi fraier si lipsit de coloana vertebrala politica daca nu si-ar lua revansa! Macar de dragul “jocului!”

  26. Dacă vine Dl Geoană, îl va ţine la uşă, ca să prilejuiască unui alt “Morar” să redeschidă dosaru’ “Flota”. Şi pentru asta actualul Morar va avea la dispoziţie două variante: 1. Va demisiona, invocând el ‘colo-şa neşte motive (sau motivuri?); 2. Va fi demis pă bază dă manajement defectuos. Pariez cu varianta 1. Poftiţi şi Dvs. la pariuri!

  27. Salut Ciutace,
    eu sunt de parere ca nu o sa castige Geoana.. asa ca totul se anuleaza. intrebarea mea este: Vrea cineva cu adevarat ca dosarul flota sa fie redeschis?
    Eu zic ca NU!
    Tot respectu’ ..

  28. oameni buni si genialu,mai cetiti din mituri, totdeauna si fara gres David invinge Goliatu si nu va fi Popey winner[numai la TV],chestia asta este adanc in mintea unei majoritati. Traiti in Bucuresti si asta va disturba tot timpul. Cu stima in crestere. Grigore.

  29. 1. Geoana nu va fi presedinte
    2. Geoana daca chiar ar ajunge presedinte in secunda 2 il va pupa-n basesc pedanel morar.
    3. Nu mi-a placut deloc Sinteza Zilei, cum l-ati mai menajat pe gluga de cocean, in special
    Radu care mai avea un pic si ii facea statuie lu` geoana, mai lipsea cartea de omagii!!!
    4. Spre binele nostru al tuturor mai cheama-l pe Crin la tine in emisiune si mai dadaceste-l
    putin ca trebuie sa scapam de maimutoii astia 2
    (piratu si gluga de coceni), ca daca castiga unu` din ne ia dracu pe toti!!

  30. Crin daca ajunge presedinte il baga pe pirat la pandaimos,….nu m-as mira sa apara caseta aia porcoasa ca geoana saracu n-a putut sa fie
    Primar darmite Presedinte.
    N-ai vazut ce-i mai imita pe presedintii licurici,…le-a luat pina si naravurile.
    BA NEA GEOANA N-AI BRE MECLA DE PRESEDINTETI-O ZICE UN OLTEAN D-AL TAU, SI DACA MAI VINE MAIMUTA AIA DE OLGUTA ASA DE NEBUNA PRIN JUDET SA NE DUMALEASCA O SA SE ALEAGA CU NISTE INJURATURI D-ALAE GROASE…..CA NE-ATI MINTIT BA LUA-V-AR DRACU!!!!

  31. Ideal ar fi ca d-nul Morar sa se “sezizeze singur”,fara aprobare politica… Parca asa merg treburile prin UE, nu?

  32. Toata lumea are variante si teorii. Chiar nu vede nimeni nesimtirea maxima a unui conducator de partid? Sau lipsa totala de diplomatie? In fine…

  33. plajele, balastierele administrate de An Apele Romane sunt o vaca buna de muls politic, mai ales ca vin alegerile si au nevoie de bani.
    ce mai conteaza compromisul, sa fie ” ai nostrii “!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.