Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Nu ne-am jurat, dar am pus tot pe hârtie

Nu ne-am jurat, dar am pus tot pe hârtie

photo by Ancuța

I-am dat scris, în direct, lui Mircea Geoană că, a doua zi după ce va câștiga alegerile (daca asta se va întâmpla vreodată), la ușa lui se va prezenta Daniel Morar, cu propunerea de redeschidere a dosarului Flota. Șeful PSD a răspuns – și prin viu grai, și în scris – că nu-l va primi și-l va ține la ușă. Dați voi pronosticuri…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Nu ne-am jurat, dar am pus tot pe hârtie

  1. Logic ca il va tine la usa si nici nu va deschide dosarul flota. Daca e sa castige castiga pentru ca asa vrea “zeus”… Tare imi e ca nu are cine sa ii zic “hai sifon marlanule” lui “zeus”.

  2. Nu cred ca se va prezenta chiar in prima zi , dar in primele 100 de zile va deschide dosarul Flota sau unul nou care sa-l incrimineze si pe Traian Basescu . 🙂

  3. Sper sa se tie de cuvant, oricum ii va fi mai usor lui Morar sa patrunda la Senat decat la Antonescu la Cotroceni.
    Apropos, a fost senzationala prestatia D-lui Geoana la Sinteza Zilei.Inca doua piese d-astea si suntem in finala cu F mare.

  4. bineinteles ca-l va primi, si noi vom urla, iar baselu va fi prieten cu cristoiu si probabil fiind tineri vom apuca sa-i vedem la aceeasi masa ha ha ha ha, saracul Octavian Paler. nu sunt deloc un liberal, dar deloc. geana nu m-a convins in ciuda progreselor evidente si al artagului in crestere. mizez pe crin, numai pt ca este acelas, e consecvent. cred ca va pierdeti vremea vorbind despre morar, inca suntem un popor usor guvernabil si din aceasta cauza avem parte de acest conducatori si administratori de justitie. vreu sa stiu care dintre dosarele instrumentate de dna privind coruptia, marea coruptie a avut sau va avea o finalitate. intreb retoric bineinteles.basescu e atat de imbecil incat nu isi da seama ca procurorii lui intentionat fac greseli de procedura ca sa fie iertati de actualii inculpati in viitor cand jucatorul va fi la pensie. ii cheama cu surle la dna cu televiziuni si in interior la audieri procurorii zambasc complice , fac cu ochiul si arata misterios cu degetul in tavan spre zeus. procuroii se acopera pe ambele parti ,invinuitii ies siguri pe ei de la dna si pulimea casca gura.fiecar il inseala si ii trage presul de sub picioare celuilalt, suntem o tara de smecheri ce sa zic sunt mandru tare, bravos. asa ca morar e un mic sobolan.

  5. Deci rezista Morar la DNA,Geoana castiga alegerile,Morar incearca sa sara in barca PSD( confirmand spusele lui Geoana citez ” Morar e personificarea politizarii justitiei”).
    De ce sa-ti ucizi adversarul nr. 1, cand poti sa-l tii in sah? In plus exista riscul aparitieiului adversarului nr.2 , despre care nu ai nici un dosar.
    Pronostic : nu redeschide dosarul flota.
    Ei,dar, castiga Geoana alegerile?

  6. scuze pt greseli dar la ora asta dupa cateva beri daca ma iert eu o sa ma iertati si dv, inca urasc din suflet tastatura si probabil o voi detesta vesnic chiar daca ma voi obisnui cu ea in cele din urma.

  7. Ipotetic vorbind, dacă ar ajunge Preşedintele României (ceea ce, tot lui Năstase îi doresc!) indiferent că-l place sau nu-l place pe Morar, va trebui să-l primească în audienţă (dacă s-ar cere, dar nu cred!). Altfel, s-ar dovedi din primele momente un Băsescu (ceva mai cultivat!) şi nu preşedintele tuturor românilor.
    Totuşi, nu cred în posibilitatea unei asemenea propuneri, nici chiar Morar nu se poate dovedi atât de perfid. Ori poate?!

  8. Nu pot să dau un pronostic pe marginea unui fapt imposibil, utopic, fantezist (Geoană preşedinte).

  9. Buna dimineata
    Ei, eu pot interpreta in multe feluri ce a scris Prostanacu pe foaie:”Si il tin la usa!” nu inseamna ca “Nu o sa-l primesc!” sau “Nu ma intereseaza acest subiect!”.
    Dar, s-ar putea pana in toamna, sa il tina Daniel Morar pe dl. Geoana pe la usa:)Sau cei de la “draga de ANI” , daca s-ar gandi ca din leafa de o mie si ceva de euro, domnia sa nu prea poate sa-si plateasca o chirie de 3153 de euro.
    Salutare taica si noroc

  10. Sper sa nu se intample asta in vecii vecilor amin! Adica sa fim nevoiti sa alegem intre zeus si prostanac! Sper din tot sufletul sa ne trezim ca natie si sa castige Antonescu! M-am saturat de toti marlanii si mincinosii din politica!

  11. Daca, chiar se va intampla asta si printr-o minune va castiga prostanacul nu va trebui sa-l tina pe danel morar la usa ca va sari gardul cotrocenilor sa nu-l vada nimeni. Va fi un fel de elena udrea…..

  12. Daca asa a zis inseamna ca in acest moment fara daca si fara parca Basescu are un dosar al lui Geoana intr-un sertar de birou la pastrare de care acesta stie.De aici si comportamentul sau de vesnic pacalici de cate ori il tachineaza peste limita de mitocanie admisa.Daca e asa atunci in ajun de alegeri sa faca bine sa-si puna piciorul in ghips si sa-l lase pe actual cu un adversar real in fatza indiferent cum s-ar numi el.In acest moment PSD nu poate livra un adversar real la prezidentiale intr-o lupta cu Basescu asa ca ar face bine sa faca pasul inapoi.

  13. Foarte bine ca ati scris,altfel….cine stie daca mai recunostea!!!:)))Eu cred ca Geoana nu are nici o sansa,in ciuda sondajelor facute ,mai degraba aranjate.Dar,ipotetic vorbind,daca ar fii ales,l-ar chema el pe Morar,nu cred ca PSD-ul uita ce le-a facut Basescu.Ma distra aseara parerea domnului Geoana,Udrea si Marean,doi politicieni rasati:))),bine n-a zis chiar asa,dar eu cred ca amandoi,au mai mult decat merita!Marean:”Ajunge 5 ani…”Ajunge …”,si…”daca oamenii vrea”,nu-i vad evolutia….!!!

  14. A,si am vazut si perla Robertei Anastase:”discutiile pe net nu pot sa suplineze,intalnirile fata-n fata”!Cum sa mai invete copiii,si de ce ar mai face-o?!

  15. Am vazut si eu partea cand arata hartia la tv,dar nu stiam ce e..nu cred ca o sa se intample asta,decat dupa 1-2 ani…
    Oricum nu iese Geoana presedinte oricat ar da din aripi.

  16. Domnul Geoana nu semneaza?

    O mare smecherie ar fi fost sa se przinte inainte… dupa, nu mai conteaza…

  17. Partea proasta in aceasta chestiune reprezinta faptul ca Geoana nu va castiga niciodata alegerile…si el stie acest lucru!

  18. Nu va risca redeschiderea dosarului pentru a nu se trezi cu cine stie ce ‘materiale” despre el si PSD.Sa nu uitam ca totusi Zeus e inca la butoane si ar putea pregati lasarea chalengerului fara arme, asa cum Nastase & Iliescu au pregatit o Constitutie pentru primul dar a domnit altul.

  19. Geoana presedinte? Chiar atat de jos sa fi ajuns IQ – ul la romani incat sa il voteze pe cel pe care Nea Nelu l-a numit plastic, Prostanac?

    Daca vom avea un tur doi intre Base si Geoana (Doamna Fereste!), Base va castiga cu cel putin 65% din voturi. Si eu iti dau scris treaba aceasta.

    Geoana este un adversar slab, manipulat pana si in functia de presedinte al PSD. Acum i-a bagat cineva (stim noi cine!) in cap ideea ca ar avea sanse pentru Cotroceni. Sansele lui reale sunt ZERO.

    Victore, mai tii minte episodul Albesti – Mures din aceasta primavara? Da, acesta este Geoana! 🙂

  20. Prosteala in fatza. Iti dau si eu in scris, aici, ca a doua zi dupa ce recunoaste Voiculescu ca a pus mana pe conturile lui Ceasca, te angajez pe salariu de 5 ori cat iei de la el.

  21. Ma,ideea cu redeschiderea dosarului Flota nu e rea,da si Morar ar cam trebui trimis sa munceasca pe la polul nord,sa ancheteze focile si ursii polari:-)

  22. pai draga victor. poa’ sa fie unitatea de partid mai ceva ca monolitu’ si coeziunea din psd mai tare ca picioru’ podului lu’ traian de la drobeta, ca geoana nu iese. dar si dac-ar iesi, mi-e teama ca asta micu’, desi nu-si va incalca promisiunea data/scrisa tie aseara, tot va deschide dosarul “flota”. stii ce fotolii comode sunt in antecamera de la cotroceni. omu’ n-a spus niciodata ca nu deschide dosarul flota. a spus doar ca tine dna-ul la usa. si? ce? el nu poate iesi din birou?… asadar, rezonez. va redeschide dosarul asta, asa cum va re/deschide si altele. si sa-i/ne fereasca Al’ de sus si Maica Precista sa iasa asta micu’. are mintea odihnita rau de tot. si extrem de mult tupeu. inutil sa-ti spun ca n-a mai fost niciodata la sambra oilor. hai sa traiesti si sa-ti cresti baiatul frumos.

  23. Chiar daca nu va iesi presedinte , are grija base sa nu i se intample nimic dupa aceea .

  24. Prostanacul NU va ajunge NICIODATA presedinte!!! Insa da, este corect, dupa plecarea Baselului foarte multi “anticorupti” si “deontologi” din prezent vor face anticamera la usa viitorului presedinte…

  25. Sunt convins ca daca imparatu’ pierde alegerile, si le va pierde, va fi Coada la usa viitorului presedinte, vor aparea tot felul de “tzulushi”, care isi vor oferi serviciile. Deci hartia aia e cam mica, trebuia un rol de hartie, cam ca acela de la tiparirea ziarelor

  26. Nu, nu-l va tine la usä, întrucât, NU VA GASTIGA ALEGERILE !…

  27. referitor la emisiunea de aseara. asa e cum ati spus. nu cred k Geoana i va face fatza lui Base in confruntarea directa stiind finnd faptul k va fi supus la un amalgam de injuraturi, bine stiut fiind faptul k acest popor asta doreste si are soarta pe care si-o merita. traim intr-o tara in care au ajuns vedete numicuri ca magda ciumac, sexy braileanca, nikita, etc……….pacat k si domnul presedinte a contribuit la ,,manelizarea” poporului roman. mare pacat!

  28. Woow,si Mircea Geoana crede in reincarnare !!!! Cred ca a gresit emisiunea.Era mai potrivit pentru Oreste.
    Eu dau,personal, in scris,altceva( chiar daca sunt nobody d.p.d.v. politic), ca iese Basescu, cu o prezenta de tot rasul la vot, doar ca nu isi va termina mandatul. Si va iesi pe “usa din dos a istoriei”.Cu scandal si panarama.
    Si mai dau cu semnatura ceva.Ca viitorul europarlamentar Elena Basescu , daca se va ambitiona ea, si va urca cu opincutele (ca doar a ajuns pe jos pana acolo!) pana la tribuna,va aduce rating televiziunilor din intreaga lume, incat la perlele sale, se vor cutremura toti ca pe ….”scaunul electric”.
    Si inca ceva, tot cu semnatura.In ipoteza ca va iesi Crin Antonescu presedinte, ceea ce iar,…putin probabil, purtator de cuvant al Guvernului (probabilitate peste 80% )va fi numit un barbat, de aceasta data. Si chiar cu charisma.Si e prin zona.

  29. Si mai dau in scrs ca,in curind, va aparea un doctor sau doctorita in stiinte, in Libertatea si cu un titlu senzational:” Secretele lui Victor Ciutacu! …. Analiza grafologica a scrisului sau ,realizata in premiera pt. ziarul nostru, de catre celebrul si cunoscutul?(de care nu a auzit nimeni)… scoate la iveala trasaturi de caracter…care reies, (ca sa-si confirme teoria), sin emisiunile sale.

  30. Oricat s-ar chinui Geoana sa spuna “Hai sifon marrrlanule…” altceva decat o situatie comica nu pot sa-mi imaginez! Sper sa ma insel. Si mai sper intr-un tur doi Antonescu-Geoana!!!

  31. saracul morar, ce-o fi in sufletul lui, acuma ca i-ai devoalat planul de rezerva numarul 1 .. cred ca mai are si planul 2, 3 .. functie de alti castigatori .. eu personal ii doresc sa se gandeasca la planul K – putin arest preventiv(multiplu de 29 de zile) si dupa asta puscarie multa si grea (la varsta corespunde, pana ajunge la varsta lui stanculescu e ceva timp), pentru ceva abuz in serviciu si politie politica jegoasa ..

  32. Nu sunt vreun fan de-al tau. Dimpotriva. Dar in emisiunea de aseara ai avut curajul de a spune lucrurilor pe nume, trecand peste condescendenta colegilor de platou afisata fata de Geoana. A iesit o emisiune interesanta datorita tie!

  33. Mie mi s-a parut mai interesant aseara ca i-ai atras atentia lui Mircea Geoana ca el are in sondaje 10-11 procente sub PSD iar Basescu 10-11 peste PDL. Si, nu stiu de ce, am impresia ca, mai curand, asta nu-l lasa sa doarma bine noaptea decat faptul ca o sa vina Morar la usa lui …

  34. Avand in vedere ultimele “victorii” ale lui Geoana in competitiile cu Basescu, nu cred ca va avea ocazia sa-l tina la usa Presedentiei pe Daniel Morar!

  35. El personal nu va face asta, o vor face altii cu girul lui in numele independentei justitiei. Si-l vor ataca si cu alte chestii ( casa lu’ fi-sa, casa din Mihaileanu ). In fond si la urma urmei si Becali ai intrat in pirnaie din cauza unei banalitati…Punem pariu ca daca Base pierde alegerile va fi haituit asa cum a facut el cu Nastase si cu altii?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.