Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Tocăniţă: procente, prostie, neputinţă

Tocăniţă: procente, prostie, neputinţă

Dincolo de poziţia fatalistă a lu’ Badea, la care eu nu subscriu, într-un punct are dreptate: oponenţii politici ai lui Băsescu ar face bine să presteze şi ei ceva în sensul convingerii poporului suveran că tiranu’ trebuie dat jos cu orice preţ.

Întrebare de profan în ale calculelor electorale: Mircea Geoană crede că, dacă se lansează de mai multe ori (nu ţin minte numărul evenimentelor), i se vor cumula-n alegeri procentele aferente tuturor momentelor? O convinge PSD că are candidat…

Săracu Paleologu a rămas, până şi la el în partid, cel mai prost din curtea şcolii. Băi, golanilor, dacă la împărţeală-l săriţi, măcar anunţaţi-l când fugiţi cu banii! Sau aveţi nevoie de-un papagal care să se predea şi să ia asupra lui faptele voastre?

P.S. La cererea clientelei din local, fac o scurtă precizare pentru măscăriciul ăla de Huidu: Iepuraşule, văd că ai uitat când te dădeai analist pe la Realitatea, am şters pe jos cu tine şi m-ai sunat umil să ne împrietenim şi să ne unim forţele împotriva politicienilor. Dacă n-ai uitat, există două posibilităţi. Ori eşti o canalie, ori tot n-ai reuşit să-l scoţi pe socru-tău de sub deranjul procurorilor. Oricare ar fi varianta, nu mă mai suna decât după ce înveţi să faci emisiuni în direct.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

113 thoughts on “Tocăniţă: procente, prostie, neputinţă

  1. Salut Citacu-le,
    ai dreptate la partea cu extremismul, dar 99% din ceea ce spune M.B. de la masuta lui este perfect logic si de o decenta ce este regasita la foarte foarte putini. Din partea mea toata stima pentru Mircea.. mie mi se pare ca este incredibil sa avem asa om in timp ce tarissoara aceasta este umpluta cu atat de multe lighioane.
    Oricu si tu esti unul dintre cei care pastreaza decenta la nivele acceptabile..

    Toata stima.. >:D<

  2. PSD-ul din pacade sau din fericire(la ultima varianta subscriu)nu are un candidat de forta,dl.Geoana este subtire,fara priza la masa si cred ca va fi din nou perdant.

  3. Fratilor, ce aţi zice dacă ne-am prezenta cu toţii la vot şi am pune mai multe ştampile, să fie anulate buletinele? Prezenţa ar fi 100%, iar voturile pentru sub 50 %. Şi ce se va întâmpla atunci? Credeţi că şi-ar da seama că suntem o forţă?

  4. Fiind liberal in convingeri,in turul 1 voi vota Crin Antonescu.In cazul in care acesta nu va intra in turul 2,ORICARE din ceilalti candidati este ALTCEVA decat marinarul alcoolist si insetat de putere!Nu sunt de acord cu ideea ca Geoana nu ar fi o solutie viabila in turul 2.De ce nu ar fi?A fost un ministru de externe apreciat,nu ne-a facut de rusine nicaieri in lume,are sustinerea americanilor si a europenilor,asa ca e o solutie acceptabila pentru turul 2,in eventualitatea in care CRin nu ar ajunge acolo.
    Consider ca pana si Nati Meir ar reprezenta o solutie mai fericita decat alcoolicul din deal!

  5. Scăpările sincerităţii

    Dârdală, sincer ca toţi beţivii trotilaţi, a scăpat, ceva în urmă, pe sticlă, o „perlă electorală”, cum că până pe 22.12.1989 el acumulase cca 360000 verziciuni, cam 14,4 milioane lei în banii de atunci, adică leafa pe o lună a 4800 strungari. Aşa cum a spus-o, deci, javra avea chiag. În realitate trebuie să fi fost vorba de, îmi dau cu preţupuţu, ceva multiplicat cu 12, aşa ca să fie simbria pe un an a truditorilor la şaibă, de mai sus. Contrabanda calificată trebuie să fi fost „baza fundamentului”acestei afaceri cinstite. Cum se derula, cum se realizau ciclurile bani-marfă-bani, ce mărfuri nevinovate cu volum redus se valorificau până la zece ori preţul de cumpărare, cum era organizată desfacerea, cum se realiza reconvertirea în valută forte, care era organigrama firmei, intermediarii şi beneficiarii, cine asigura acoperirea, cât era caracatiţa de mare, deşi intuite, necesită a primi răspunsuri într-un serial al Antenei 3 – retina milioanelor de români însetaţi de adevăr şi dreptate.Vor rezulta fără tăgadă şi probe ale „etanşeităţii sistemului”, posibile numai ofiţerului acoperit-Dârdală. Sunt şi pe acest blog comentatori de precizie care pot întredeschide cu onestitate cutia Pa…Dârdală.
    Calităţile de “patriot” pe care le-a păstrat nealterate, afectau economia de atunci, fiind doar un rodaj pentru opera existenţei sale : Distrugerea României şi naţiunii române pe care o urăşte de moarte acest tătar…

  6. PORTOCALIU,EXTREMA URGENTA.Actiunea in noapte de inlocuire a prefectilor si a sefilor de la interne,poate fi comparata cu metodele de ocupare a tarii,imediat dupa razboi,de comunisti.

  7. Lacrimogenă

    Bade vină să te-n pozezi cu fostul” împărat”,
    Că nu mai pupă piptea al doilea mandat.
    Acum cinci ani când l-am jelit pe Stolojan
    Din tiroida dereglată, avură-ţi parte de can-can.

    Nu mai am lacrimi ca să plâng, vedeţi, vă jur!
    Sunt tot mai singur, iar de voi mă doare-n cur.
    Acuz frecvent scăpări:de minte,de limbaj, fecale,
    La gândul cu Năstase Premier; O ! vai ! ce jale !

    Mi-a apărut Oprescu-n vis, ca totdeauna mişto ras
    Plângând pe umărul “cuiva” care din cursă s-a retras
    Mi-a spus, cu mâna pe custure: Traiane te castrez!
    Îndeplinesc- postum- un ordin dat de maidanez.

    Arăt de nouăzeci de ani şi rău mă-ncearcă guta,
    Pe Biruinţa o-ngropai ; rămâne să mă duc cu pluta
    La Polul Nord complect schimbat, topit de criză
    Sau în cămară de urs alb, retras pe ultima banchiză…

  8. Poate ar trebui sa ne trezeasca si pe noi cuvintele Ministrului de finante islandez:
    “La sfarsitul fiecarei petreceri bune, exista o nota de plata ce trebuie achitata”. – Steingrimur Sigfusson
    Si ar trebui sa ne puna pe ganduri!
    Ce vom plati si cat timp vom plati dupa guvernarea PDL?

  9. Nu am nimic cu nimeni si ma doare fix undeva de ceea ce fac cei de la putere atat timp cat nu ne mai iau pe noi de prosti si cat nu ne mai fura!!!!! Sunt satula de politicieni ce incearca sa atraga atentia prin orice mijloc, Geoana fiind prince acestia. Oare nu si-a dat seama cat e de penal?

  10. GEOANA TREBUIE SA SE DECIDA: DACA ESTE CONTRA LUI BASESCU ATUNCI SA DEA JOS ACEST GUVERN.
    Este singurul mod in care Geoana isi poate spala pacatele pentru raul pe care l-a facut Romaniei pana acum.
    JOS GUVERNUL INUTILULUI BOC!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.