Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Tocăniţă: procente, prostie, neputinţă

Tocăniţă: procente, prostie, neputinţă

Dincolo de poziţia fatalistă a lu’ Badea, la care eu nu subscriu, într-un punct are dreptate: oponenţii politici ai lui Băsescu ar face bine să presteze şi ei ceva în sensul convingerii poporului suveran că tiranu’ trebuie dat jos cu orice preţ.

Întrebare de profan în ale calculelor electorale: Mircea Geoană crede că, dacă se lansează de mai multe ori (nu ţin minte numărul evenimentelor), i se vor cumula-n alegeri procentele aferente tuturor momentelor? O convinge PSD că are candidat…

Săracu Paleologu a rămas, până şi la el în partid, cel mai prost din curtea şcolii. Băi, golanilor, dacă la împărţeală-l săriţi, măcar anunţaţi-l când fugiţi cu banii! Sau aveţi nevoie de-un papagal care să se predea şi să ia asupra lui faptele voastre?

P.S. La cererea clientelei din local, fac o scurtă precizare pentru măscăriciul ăla de Huidu: Iepuraşule, văd că ai uitat când te dădeai analist pe la Realitatea, am şters pe jos cu tine şi m-ai sunat umil să ne împrietenim şi să ne unim forţele împotriva politicienilor. Dacă n-ai uitat, există două posibilităţi. Ori eşti o canalie, ori tot n-ai reuşit să-l scoţi pe socru-tău de sub deranjul procurorilor. Oricare ar fi varianta, nu mă mai suna decât după ce înveţi să faci emisiuni în direct.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

113 thoughts on “Tocăniţă: procente, prostie, neputinţă

  1. “Pleaca cainele din macelarie benevol?” comenta la o emisiune D-l Ciutacu.Pai cum sa plece daca ‘tocanita gatita din carne abureste’ inca. Ar fi o ‘dovada de iresponsabilitate’fata de tara, fata de ‘poporul suveran’.Musai trebuie sa asiste la calcularea procentelor, calcule care sunt umflate , ca sa le gadale amorul propriu, dar care se schimba in functie de echipa care le face.Si aceste calcule vor ajuta Guvernul sa respecte toate angajamentele asumate fata de popor?Halal gandire! ce dovedeste lipsa de inteligenta, lipsa de seriozitate a membrilor Guvernului, la care se adauga lipsa de forta, de capacitate de a realiza ceva, de a actiona in spiritul realizarii dezideratului principal:iesirea din criza, economica, politica si sociala.
    Din pacate nici ‘cainii’ acestia, si nici ‘cainii oponentilor’ Guvernului si a lui Basescu nu prea intreprind actiuni de anvergura, care sa asigure scaparea de tiran si a Guvernului.
    Si in lipsa celor amintite mai sus ‘cainii’isi gasesc refugiu in participarea la festivaluri (de sarmale!)la ziua recoltei, la serbari unde se danseaza si se bea palinca de Bihor. Bravo lor, dar e jalea noastra a tuturora!.

  2. @Lumi: aveti dreptate, a aparut pe blog, nu pe forum. spuneti-le, va rog, instructorilor din Modrogan sa va faca un update la informatii. din 2004, de cand v-au inventat, de cand erau la moda forumurile, civilizatia a evoluat catre bloguri, da’ n-ati aflat dumneavoastra.

  3. ptr. Victor: nu stiu ce inseamna Modrogan, dar dupa raspunsul dvs. imi dau seama ca sunteti foarte limitat. Nici nu ma mai mir ca sunteti atat de patetic.
    Totusi, aveti copii? Sau ati dori sa aveti copii? In Romania pe care doriti dvs. sa o claditi si mai ales cu un asa tata, nu o sa aiba nicio sansa acesti copii.
    Si inca ceva, mai aveti oglinzi in casa? Eu cred ca s-au spart toate.

  4. pt lumi:
    conteaza ca il keama ciutacu sau cum arata sau daca are copii? eu am 27 de ani ma keama radu si am un copil shi am shi oglinzi! probabil eshti o femeie simpla care nu are acces la toate magariile astora pe care ii pupatzi in cur! iar ceea ce fac badea, gadea sau ciutacu nicidecum nu mi se pare o denigrare, ci mai degraba tzin piept unui dictator precum base…shi ceea ce e mai trist e ca a ii tzine piept lui base a ajuns o cauza umanitara…

  5. Si azi, mi s-a intamplat sa iau “pulsul” politic al multor oameni, si ma bucur ca s-a intamplat asa. Parca mi-a mai venit inima la loc!
    Pe unde ma duc si pe unde ajung, dupa discutiile de rigoare intalnirilor planificate, cand sa ne luam ramas bun, vine asa parca din senin, intrebarea:
    ” – Si dumneavoastra, ce parere aveti? Am ajuns la fundul sacului… nu mai putem!
    – Nu conteaza cine vine, niciunul n-o sa mai fure ca asta! Ne-am saturat… am ajuns de rasul lumii!”
    Spuse intai in ton domol, parca testand buna credinta a adversarului (adica eu 😉 ), apoi continuand cu ton de rugaminte : “Nu il votati pe Basescu, nu??? Si-a batut joc de noi… nu mai vrem! Am ajuns sa cersim ce ni se cuvine! Toata tara e la pamant… ”
    Pai cam asa si e …

    Azi ma interesam pentru un apropiat daca e mai convenabil sa se interneze sau sa faca tratament in ambulatoriu, ii trebuia administrat un tratament cu CEREBROLYSIN, care costa cam 100 lei noi/fiola si se face in cure de cate 10-20 de zile.
    Un ditamai spitalul de neuropsihiatrie are 3 fiole de administrat la 200 de pacienti pentru o luna intreaga! Asta in spitale! Ce sa mai discutam de altele…
    Si ne mai intrebam pe cine votam?
    Hai sa fim seriosi, daca nu intelegem ca cei pe care ii alegem sunt angajati de noi sa rezolve aceste probleme, ii platim din banii nostri nu sa-si faca averi ci sa se tina de cuvant cu ce promit in campaniile electorale, atunci chiar ajung sa cred ca poporul asta e PROST !
    In orice alta tara, daca nu indeplinesc ce au promis, daca mint si isi bat joc, nu au alta alternativa decat sa-si dea DEMISIA!
    Cum ii spun eu omului aceluia ca nu se poate interna ca spitalul n-are cu ce sa-l trateze, ca nu se poate trata ca nu-i ajunge pensia dupa 40 de ani de munca, cand el il vede pe Basescu dantuind si razand de parca totul merge al dracului de bine si stralucitor in tara asta??
    Imi spuneti??? Cum ii spun????

  6. Buna ziua domnule Ciutacu! Stam si ma uitam cu o oarecare sila la toti cei care nu au altceva de facut decat sa-si invinga frustrarile prin comentarii de cacao la adresa dumneavoastra din post-urile trecute. Ce sa mai…MITOCANI.
    In alta ordine de idei, ma intristez pe zi ce trece cand ma gandesc cata lume saraca cu drept de vot va pune stampila pe cel care le-a dat cu 2 zile in urma un mic cu mushtar, “investitie” care pentru ei se inmulteste cu 10000000 pe cap de flamand. Oare cata lume va mai pune botul la calendare, balonase, plasutze cu stegulete, sepcutze si alte chestii inutile? Probabil destul de multa.
    Ma uitam azi la discursul clasic de politician disperat al lui Nastase si am observat ca 2 propozitii din trei incepea cu sintagma “dragi prieteni”. Oare atat de prosti suntem ca natie incat sa punem botul si sa ne tresara inima cand ne gandim ca il avem prieten pe Nastase, chiar si pentru o luna? Sau sunt ei mult prea curve si nu isi dau seama? Huuuaaa milogilor !!!!
    In rest, sanatate, tot ce va doriti, emisiuni frumoase si vorba lui Conduratzeanu “va pup pe suflet”

  7. @Lumi
    Daca n-ai aflat ce inseamna Modrogan, as putea trage concluzia ca minti cu un tupeu specific celor din locul cu pricina. Dar n-ai tu sansa sa trag acesta concluzie, pentru ca orice traitor al Romaniei actuale, chiar daca nu deschide televizorul decit odata pe saptamina (desi vad ca de blogul lui Ciutacu ai aflat, ma intreb cum ai aflat de el??) si tot afla ce inseamna Modrogan. Iar in legatura cu filozofia de om “matur” de 34 de ani, poti sa ne scutesti, ca sa nu pomenesc de faptul ca daca ai musai copii, devii brusc peste noapte o persoana responsabila si competenta.

  8. Crăcănată situaţie

    Cei de la mediu, a zis un foarte amărât plebeu,
    Vor fi dotaţi cât mai urgent c-un elegant bideu
    Comenzi foarte discrete şi, bine zis, adacabrante
    Se cuibăresc, şi pregătesc poziţii noi de absorbante…

    Turismul se petrece-n mediul, normal, prielnic,
    Iar mediul nu sesizează turismul ăsta îndoelnic.
    Poziţia de lucru a Elenei e – logic – tare crăcănată,
    Dar pentru ţară şi popor nu trebuie a fi schimbată !
    …………………………………………………….
    Privind în sus problema respectivă, cu oareşce pudoare
    Nu mi-aş dori, fără să vreau, să dau cu ochii de ovare.

  9. Domnule Ciutacu, disputa Badea-Teodorescu a atins, zic eu, esenta dilemei electorale a romanilor. Nu intimplator, Badea este exponentul ” scirbei generale existentiale” care se afla in subconstientul populatiei, experienta celor 20 de ani nu lasa nici o indoiala, din punct de vedere practic, “totul este zadarnic” indiferent de rezultatul votului. Punctul de vedere a domnului Teodorescu, nu intimplator, este deasemeni valid conform dictonului : ” se poate si mai rau”. Adevarata problema incepe cu solutiile diferite a celor doi. Badea, daca “candidatii ” contra lui Basescu nu ” sar la cap” mai bine nu votam. Solutia Teodorescu, indiferent cu cine dar, numai cu Basescu nu votati.Aici, cred eu ca se afla dureroasa problema a guvernarii in tara noastra.
    Diviziunea “ideologica” la romani este 30% de stinga,oameni care nu se pot desprinde de paternalismul dependentei de stat si “iubitul conducator”. Sub 20% sint de orientare spre capitalism nu necesar liberala. Restul de 50% nu au nici o “predispozitie” ideologica votul lor bazindu-se pe “guts” si eventual increderea sau neincrederea in personalitatile candidate. Deoarece, toate partidele au dezamagit electoratul, candidatii partidelor sint priviti cu suspiciune si chiar aversiune. Totusi, prestatia lu’Basescu a infuriat o buna parte din cetateni. Votul anti-Basescu, in mod logic, se va canaliza spre un independent de preferinta de stinga (altul decit Geoana). Consider ca Sorin Oprescu se afla, teoretic, in pozitia cea mai buna de a-l descauna pe Basescu.Bineinteles, ca va trebui sa faca o campanie electorala cu “valuri mari antiBasescu”. Sint convins ca acest scenariu va deveni realitate la vot. Problema este ca Oprescu, desi este mai spalat decit Basescu, tot un presedinte ” care cinta dupa ureche” ar deveni deoarece, nu are nici o viziune clara cum ar trebui reformata din temelii societatea romaneasca. Asfel, vorba lu’Badea, nimic nu se va schimba. Aceasta este soarta noastra pina cind nu va aparea o miscare politica populara cu un lider adevarat care sa “viseze” reformarea Romaniei. Pina atunci…mai va babo !!
    Un taliban nereformat…

  10. Badea isi spune punctul de vedere de vreo doi ani incoace in emisiunea lui…Vad ca are tendinte expansioniste.Nu stiu cum se face dar tocmai cand invitatii sint pe placul meu apare si Badea si strica emisiunea nu neaparat prin ceea ce vrea sa ne spuna(am inteles din prima prietene nu e cazul sa te repeti)cat prin modul obstructionist si comportamentul infantil,glumite a la Toader Paleologu etc Pe cat de bine-i sta la el in emisiune si ii spun ca este emisiunea mea preferata pe atat de neavenit este intr-un alt format de emisiune in care nu e suficient sa pui talpi mai trebuie sa si spui ceva inteligent

  11. Eu cred ca oricine va intra in finala cu Basescu, poate sa castige alegerile prezidentiale, cu conditia ca toti ceilalti candidati sa-l sustina si asta nu ca actualul presedinte ar fi foarte tare! Nu! Mafia portocalie care a dat mama peste tara, produce si va fura in urmatoarele doua luni foarte multe milioane de euro si toti acesti bani ii vor pune pe o singura carte-TRAIAN BASESCU!
    Daca vor invinge va fi cea mai mare cacealma a poporului roman din ultimii 20 de ani, daca vor pierde, PDL-ul va dispare de pe harta politica a Romaniei. PNL-ul va guverna cu PSD-ul, pentru ca asta e singura solutie salvatoare pentru tara la acest moment si cu timpul vom avea doua mari partide, unul pe stanga si altul pe dreapta.
    Cat despre mascariciul national numit HUIDU, eu zic domnule Ciutacu, sa-l ignorati, pentru ca nu isi va depasi niciodata conditia de CLOVN!

  12. Orice pret inseamna in traducere: inlocuim o gasca de hoti comunisto-securisti portocalii cu o gasca de hoti comunisto-securisti rosii.
    Scump domnule, scump. Dincolo era mai ieftin.
    Oponentii de fapt nu au nici un program pentru noi. Vor si ei sa fure singuri ca in 2000-2004. Bine, pana prin 2000 au furat impreuna cu portocalii dar acuma nu prea se mai inteleg la bani.
    Si eu care astept de la ei un program, un proiect politic si numai niste povesti cu Jos Basescu. Ar trebui sa fiu fericit ca ma va fura Vanghelie si nu Videanu, nu? Mai mare onoare decat asta ce vreti?

  13. Nu stiu cum e la altii dar pe mine daca ma acuza de hotie(sau incep cu insinuari ieftine) ii scot in peisaj una doua.Victor,acum cateva zile parca nu intorceai obrazul,acum sa inteleg ca l-ai intors numai odata.Consecventa in principii e dovada de inteligentasi determinare.Incnosecventa e dovada de prostie si lasitate.Geoana e patetic,Crin e ILIESCU doi,Basescu e un animal politic,Oprescu un Basescu cizelat.De ce nu spui ca-ti place de Basescu dar sa nu mai injure de mama???poate face caz de sfat.”tirania” e de multe ori o lauda(Cezar,Napoleon,Ivan cel Groaznic,Tepes)daca vrei sa-l balacaresti foloseste si tu “dictator”.ce faci tu e ridicare a mingii la fileul lui Basescu.Vad postari care-ti aduc elogii zilnice,o anumita doamna Ioana P,alti de indeamna sa candidezi(cata imaturitate),uni iti cer sa “nu-i lasi”,alti “sa-i mai lasi o data”.Nu stiu daca ai auditorul pe care-l doresti fapt care naste doua noi rute.Ori te complaci,ori e cu “ordin de la partid”.Am inteles ca in Guvernul Nastase ai avut un locsor bun.Poti sa musti mana care te-a hranit sau principiile sunt de prisos???

  14. @boyscout: intr-o insiruire diluviana, in care amesteci jumatati de adevaruri cu pareri personale si insinuari, singurul lucru clar e ca mi-am inchinat viata si idealurile partidului condus de Geoana. pe care-l uraste sincer Nastase, care mi-a dat un loc cald in guvernul lui. deci l-am tradat pe Nastase cu Geoana. asta-i deja o scoala noua de gandire.

  15. @lumi
    Presedinte cu majuscula? Damn…
    Auzi, nu crezi ca e cazul sa te uiti in continuare la telenovela? S-or fi terminat reclamele. Eventual du-te sa-ti calci fularul portocaliu. Cica vine frigul. Nu este o remarca misogina, doar ca ma abtin ffff greu sa nu-ti spun cat esti de proasta.
    Sper ca nu ai copii. Sau daca ai, sa-i educe altcineva. Esti exponentul prezentului, n-as vrea ca si viitorul sa fie la fel…
    PS1: nu faci greseli gramaticale flagrante, ceea ce inseamna ca faci parte fix dintre oamenii care ma scabesc cel mai mult: cu o oarecare educatie/scoala, acces la surse de informatii si suficient de prosti cat sa puna botul la demagogia si ipocrizia ieftina marca PDL/Basescu…

    @Costin Tanasescu
    Faci o greseala. Logica nu se aplica pentru _oricine_ intra in turul II cu Basescu. Eu (si ca mine sunt multi) nu as vota niciodata cu PSD.

  16. Daca vrei,fara suparare,poti sa completezi celelate jumatati.Pot fi de acord ca nu am intotdeauna dreptate,dar jumatatile de adevaruri sunt “intregi” din punctul meu de vedere.poti sa ma corectezi si “intregim” si mai mult adevarul.Esti un om inteligent,pacat ca te bagi in troaca.Sunt multi carora adevarul sec le place.Nu vreau sa “chetuiesc” asa ca iti doresc sanatate si virtute…….. .

  17. Mai, da’ ce privire “inteligenta” are micutu’!
    Daca sticla era cu un alt continut ar fi avut o scuza.Da’ asa…
    Update: Antena 3 a fost sanctionata pentru ca l-a acuzat pe prezident pe motiv de “droguri si prostitutie”. Daca ramane prezident si in ianuarie promulga aceste proiecte, va da statu’ banii inapoi?

  18. @Nevermind: EU SI NU NUMAI EU, N-AS VOTA IN VIATA MEA CU BASESCU. Poate n-ai inteles ca oricine intra in finala cu Basescu, trebuie sustinut de ceilalti, nu de drag, ci pentru ca aceasta tara TREBUIE sa scapa odata si odata de acest blestem numit TRAIAN BASESCU.Ca n-ai vota niciodata cu Geoana, chiar daca va intra in finala, inseamna ca vei vota cu TIRANUL si atunci inseamna ca “iti pasa foarte mult de aceasta tarisoara”!

  19. Am vazut tarziu comentariul lui “Nevermind”.
    Recapitulez:-fani Basescu,doua categori:1.Prosti,necizelati,”tarani”,lumpen-proletari(someri),neinformati,fara scoala(de fapt cu diplome de “tichinigi”),2.Cei scoliti dar mediocri.Ce sa inteleg ca elitele sunyt toate pe partea cealalta???? La aceste lucruru m.am referit cu “auditorul”Promovarea “ori cu mine,ori impotriva mea” este de mult timp falimentara chiar si in democratia romaneasca,de o fragilitate extrema.Nu neaparat din cauza unui personaj,care sapa bine,cat din proasta calitate a societatii “vizibile”.Sa ne proclama noi ca fiind “cei mai” si “singuri” aduce a Catavencu.
    Nu promova aceste iesiri si vei fi mai castigat si mai respectat.

  20. Recunosc ca nu reusesc sa-i dau un raspuns potrivit distinsei si inteleptei Lumi. Nu ma lasa calitatile mele ( 🙂 ) si, mai ales, faptul ca nu pot sa scriu cu majuscula un substantiv comun. Tot de la calitati mi se trage. 🙂

    Si totusi…nu, cedez: eu, cu varsta mea de 41 de ani, nu pot sa inteleg cum de si-a dat distinsa doamna seama ca Ciutacu e curios si cand ne-a numarat ea pe noi, cei de ,,o calitate cel putin indoielnica”? 🙂

    Inchei cu o rugaminte: doamna, eu vreau sa mai scrieti! Mai scrieti, va rog!

  21. e posibil legal ca Boc sa fie si ministru si prim-ministru ..ce tangente are el cu invatamantul ? el o sa ia 2 salarii ? eu sunt student si a inceput sa imi fie teama de ce o sa se intample in invatamant 🙁

  22. @Costin Tanasescu
    Am zis eu ca ai vota?
    Eu am inteles ce vrei sa zici si ti-am explicat ca eu nu voi sustine pe _oricine_. Punct. De unde pana unde ai tras tu concluzia ca as vota cu Basescu, nu stiu. Cel mult, vot alb…
    Un mic sfat… Las-o mai moale cu retorica proletara gen blestem, tiranul, etc. Nu te face mai bun decat cei care-ti pun eticheta de psd-ist, penal, etc. daca spui ceva de rau re. conducatorul suprem sau partidul imaculat de la putere.

  23. OK. Poate ca nu o fi Ciutacu pe gustul tuturor, dar macar aduna vorbele si le da sens. Daca basescu nu ar fi existat, poate ca ar fi trebuit inventat ca sa putem alege prostii de desteptzi. S-ar putea ca baselu sa iasa pentru ca de o lunga bucata de vreme mama prostilor a tot fost gravida si a crescut nr alegatorilor.

  24. Pentru @lumi. Pretty, ce-ar fi sa te duci tu sa te joci cu copiii si sa ne lasi mai putzin ocupatzi. Itzi multzumim anticipat, da’ nu ne face sa-tzi multzumim degeaba.

  25. Cred că aţi remarcat faza de azi dimineaţă de la predarea ştafetei la Ministerul Educaţiei. Biata Cati Andronescu încerca să se bage cât mai în faţă pentru a ajunge la microfoanele televiziunilor, dar Piticu’ porno-premier stătea drept în faţa ei, fără să se dea la o parte măcar cu 10 cm (ceea ce oricum ar fi mult pentru el), dând dovadă de o nesimţire care de altfel îl şi caracterizează. Cam penibil momentul.

    Cu ocazia asta mi-am amintit că celebra cădere din 2003 de la emisiunea lui Gheorghe a fost cauzată oarecum de Cati. Atunci Piticul dorea să o ocolească, iar Cati îi stătea în drum. Puteţi revedea momentul pe YouTube ca să vă convingeţi.

  26. Bun P.S.-ul, dar buna si sceneta Carcotasilor. Unii pun pariu ca s-au imprastiat pe jos de ras, ceilalti s-au infuriat, iar o buna parte s-a intrebat – ca si blonda aia – “Ciutacu? Care Ciutacu?”
    Oricum, riscurile celebritatii, Dvs. ca va parodiaza Gainusa cu privirea turbata de ura pe pirat si mucii trasi sistematic; Huidu ca stergeti pe jos cu el povestind cum se milogea 🙂
    Intre noi fie vorba, cred ca va madariti, nu cred ca “albirea” socrului are legatura cu atacul la Dvs., nu sunteti atat de important – chiar daca incercati sa va legati imagistic de tiran cu imaginea anti.

  27. update: Intreb si eu ca simplu cetatean: cum poti schimba in 24 de ore prefectii pe motiv politic, daca ei nu sunt angajati politic? Cu ce scop? De ce se grabesc ca in 40 de zile sa schimbe , sa demita anganjati, sa restructureze DGPI,sa angajeze oameni cecetati penal, sa “plimbe” fonduri, sa contracteze lucrari, sa investeasca in ministerele d-abia preluate?

  28. Il ascult pe Pieleanu si mi se face sila! Ii ridica la fileu lui Blaga ca un lacheu. Mare mercenar!

  29. Mi-a placut lansarea lui geoana, discursurile, atmosfera, organizarea, dar in ceea ce ma priveste nu-l voi vota. Cand ii vad fata animata de dorinta de-a convinge si-a invinge, imi amintesc cu sila cum incerca si-n decembrie, cu aceeasi fata fortat sincera, sa ma convinga cat de iubitor de tara si popor e el cand semneaza incardasirea cu marinaru’, dusmanul sau cel mai aprig, acelas care-l umilea inca de-atunci, purtandu-l pe la sedinte fara sfarsit, asa cum l-a umilit si apoi, zi de zi, pe el ca persoana dar si, prin el, psd-ul. Si nu uit cum acelas geoana, care azi face apel la increderea si votul meu, l-a lasat pe marinar si pe boc, si pe videanu si pe berceanu si pe udrea, ba si pe ridzi, sa i se cace in cap noua luni si mai bine, in timp ce eu ma simteam insultat si grosolan mintit fiindca votasem psd, ca altceva nu-mi statea in puteri impotriva ciumei portocalii!

  30. In balamucul asta al vostru de care tot discutati, adica Basescu, Crin, Geoana ,Oprescu. Nati Meyr etc, nu conteaza cine castiga, conteaza cine pierde.
    Asta stiu si ei.

  31. @Lumi,
    De o calitate indoielnica esti dumneata! Faptul ca nu-l pup in cur pe “prezident” inseamna ca am cel putin o calitate fata de voi astia care in toata viata voastra doar asa v-ati remarcat: pupand in cur! Ca de aia sarbatorim 20 de ani de cand niste oameni au murit niste oameni: ca sa nu mai trebuiasca sa pupam in cur pe nimeni never ever! Amin!

  32. Daca e sa anlizam poza de mai sus, privirea pierduta a lui BOC arata nedumerirea fata de actiunile facute de Base’ in ultimul timp!!!…iar privirea sticloasa e posbil sa fie efectul drogurilor pe care le-a legalizat marinarul’!!!

  33. Pana in dupa amiaza asta eram sigur ca in turul doi vor fi Geoana si Basescu. Basescu pentru ca este… Basescu, iar Geoana deoarece ziceam in sinea mea ca, deh, n-o fi el, sarmanul, cel mai redutabil politician, dar are PSD-ul in spate, care este cea mai redutabila masinarie electorala din Romania. Acum, dupa a treia ridicare la cer nu mai sunt deloc sigur ca Geoana prinde turul doi.

  34. D-le Ciutacu, se pare ca ai ramas singur, de caraula, la poarta democratiei iar marinelu strange oaste numeroasa… 🙂

    PS: virgula e de la securisti

  35. Bun! Circula o vorba pe la noi…si anume/daca nu votez Basescu, cu cine sa votez?
    Si culmea e ca desi majoritatea celor cu care discuti sunt de acord ca e naspa cu Basescu si n-au argumente impotriva celorlalti candidati, in aceasta TARISOARA nu mai exista nimeni capabil sa-l inlocuiasca.
    Sunt socata si disperata.
    Instauram din nou cultul personalitatii unui singur om si-i cultivam la greu paranoia. UFF….ce neam umil si lingau…! Si fac parte si eu din el. Deh asta e!

  36. Sunt 100% ca BASE e raul absolut ptr romani, nu fac politica dar in discutii sunt f virulent impotriva lui base de ai spune ca am ceva de castigat, asa cred ca si voi, sau sper macar.
    Asa este ca romanii tr sa vada cat de handicapat si cat rau face, chematii in emisiuni pe capii pdl udrea, boc, videanu, pogea, berceanu dar pregatiti imagini cu ce au declarat si pusi sa spuna de ce au spus,
    Totusi ce sper este ca veti realiza o emisiune cu candidatii la presidentie, sa le adresati intrebari si sa aveti pregatit (ca e usor sa iti dai seama ca raspunsuri false or sa aiba )extrase video cu ce au declarat anterior
    sa vedem ce mai spun apoi. cat pot sa minta si sa se spuna clar minti domne cand sa te credem

  37. Eu nu inteleg, pe voi nu va revolta situatia asta???? E adevarat ca nu exista clasa politica matura si morala si ca n-ai pe cine sa votezi, dar cand se ajunge la incalcarea constitutiei si cand Basescu uita ca nu s-a nascut la Cotroceni si ca Romania si noi nu suntem proprietatea lui personala, trebuie sa-l trezim la realitate si sa-l trimitem sa mai stea si intr-un apartament cu 2 camere ca majoritatea romanilor. Sa vada el in realitate ce bine se traieste in Romania. De ce nu facem nimic? Haideti sa organizam un protesc macar, sa-i aratam ca nu-l lasam sa faca ce vrea, ca Romania e a noastra, nu a lui!!!! Suntem luati drept prosti si se foloseste de noi, si asta pe buna dreptate, pt ca nu facem nimic!!!!!

  38. Daca asa ii cer legile partidului? ce vrei sa iasa din cutuma? nu se face.. si mie unu mi-a placut.

    Mircea Geoana, a reusit pana azi sa adune peste 32% din electorat. Bv lui.

    Huidu si-a pierdut audienta, daca era si azi acelasi tip simpatic cum a fost pe la inceputuri chiar si mai tarziu, poate ma mai uitam, emisiunea lor nu este facuta ca ei sa se planga ce tara de rahat avem , cum fac altii, ca s-a umplut televizorul, ei trebuie sa ne faca sa radem, acum nu reusesc. Cea mai proasta metoda pe care o putea gasi , sa se ia la harta cu cei care fac azi audiente.
    O prostie, are si doi copii.

  39. Eşti muzicală prin denumie [fa][sol]e, dar când îţi dai „aere” Prezidenţiale întreci măsura, până la a strâmba şi „nasul gândiri” : zise un mucalit, inspirat de irespirabil, după ce TB a scăpat-o-n direct.

  40. Dragilor

    Şi se făcură 623 de ani de când duşmanul poporului – Mircea cel Bătrân s-a urcat pe tronul Ţării Româneşti, la 22 septembrie 1386, motiv pentru care TB-ctitorul României pulverizate a preferat la aer liber cu Elena, ca şi alţi urmaşi ai… tătarilor.
    Domnule Eminescu noi pierdurăm Scisoarea III. Rogu-vă mai scrieţi un „bilet”că se păstrează mai bine la Cotorceni.

  41. @ horya: “Mircea Geoana, a reusit pana azi sa adune peste 32% din electorat…”

    Caaaaat? Fii sobru, maestre. Nu a avut niciodata mai mult de 25% si, in plus, unii zic ca de o bucata de vreme s-a stabilizat la 17-22%. Iar altii — evident, rauvoitori! — zic ca a si inceput sa scada. Usor si putin, dar a scazut in ultimele trei-patru saptamani…

    Dintre principalii candidati, in afara de Base, care a crescut — nu brusc, ci de-a dreptul brutal! — dupa anuntul cu parlamentul unicameral (intre 5 si 8%, depinde de “sondor”), probabil ca sa aiba de unde sa scada, doar Crin Antonescu mai creste, dar deocamdata mult prea incet ca sa recupereze cele 4-7 procente care il despart de Geoana.

    Parerea mea este ca daca nu se intampla vreo minune, Geoana are cele mai mari sanse sa intre inturul doi. O fi el un candidat mai slab decat Floricel, dar sunt doua motive care are il imping in fata: 1.) are in spate PSD, fata de care PNL-ul este mic copil; 2.) este un candidat mult prea comod pentru Basescu, asa incat prioritatea echipei prezidentiale va fi discreditarea lui Antonescu. De ce aceasta?… Pentru ca Basescu din turul doi are cel mai mare ecart, dintre toti candidatii, fata de Geoana (18-22%, adica 60 Base — 40 Geoana)… Bine, nici cu Crnutul nu mi-i rusine (55% Base, 45% Crin) , dar el macar are o sansa in plus…

    PS Am ezitat sa dau cifre, ca le-am aflat neoficial, dar am gasit pe blogul unei doamne exact aceleasi procente si mi-am zis ca daca din mai multe directii vin aceleasi cifre, atunci asa o fi…

  42. @nevermind: modul in care expuneti “problema” denota o persoana inteligenta.punctul de vedere final si polemica dvs. cu costin tanasescu va mai scad insa din merite. TATI, AS VOTA SI CU SOACRA-MEA!!!

  43. Victor ,ca tot veni vorba de procente si de prostie,am sa-ti dau un citat din curtea consilierilor lui Sarkozy:”Sondajele sunt facute pentru a prosti populatia.”Uite de aceea nu cred eu in sondaje si in creatorii lor.Ma amuza seriozitatea unora dintre ei ,gen Pieleanu si altii.La case mai mari ,gen SUA si Franta ,lucrurile stau cu totul altfel.Poate va veni momentul cand iti voi povesti cum au ajuns Sarkozy si Obama presedinti a doua puteri din lume.Cat despre Huidu,toate cele bune,oricum nu-l urmaresc.

  44. ### victor ciutacu :

    ,,,oponenţii politici ai lui Băsescu ar face bine să presteze şi ei ceva în sensul convingerii poporului suveran că tiranu’ trebuie dat jos cu orice preţ.,,,

    ,,, nu basescu este bun ,,,,adversarii sunt slabi ,,,sunt càrpe ,,,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.