Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Tocăniţă: procente, prostie, neputinţă

Tocăniţă: procente, prostie, neputinţă

Dincolo de poziţia fatalistă a lu’ Badea, la care eu nu subscriu, într-un punct are dreptate: oponenţii politici ai lui Băsescu ar face bine să presteze şi ei ceva în sensul convingerii poporului suveran că tiranu’ trebuie dat jos cu orice preţ.

Întrebare de profan în ale calculelor electorale: Mircea Geoană crede că, dacă se lansează de mai multe ori (nu ţin minte numărul evenimentelor), i se vor cumula-n alegeri procentele aferente tuturor momentelor? O convinge PSD că are candidat…

Săracu Paleologu a rămas, până şi la el în partid, cel mai prost din curtea şcolii. Băi, golanilor, dacă la împărţeală-l săriţi, măcar anunţaţi-l când fugiţi cu banii! Sau aveţi nevoie de-un papagal care să se predea şi să ia asupra lui faptele voastre?

P.S. La cererea clientelei din local, fac o scurtă precizare pentru măscăriciul ăla de Huidu: Iepuraşule, văd că ai uitat când te dădeai analist pe la Realitatea, am şters pe jos cu tine şi m-ai sunat umil să ne împrietenim şi să ne unim forţele împotriva politicienilor. Dacă n-ai uitat, există două posibilităţi. Ori eşti o canalie, ori tot n-ai reuşit să-l scoţi pe socru-tău de sub deranjul procurorilor. Oricare ar fi varianta, nu mă mai suna decât după ce înveţi să faci emisiuni în direct.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

113 thoughts on “Tocăniţă: procente, prostie, neputinţă

  1. In privinta lui Geoana,eu cred ca poate candida pana i-o venii rau, ca tot degeaba,omu asta are boasele mici.Cat despre Mircea Badea eu cred ca face o mare gresala indemnand oamenii sa nu iasa la vot.Ii face un mare serviciu betivanului sef.

  2. Geoana este chiar disperat de isi anunta candidatura la fiecare 2 luni…sigur va fi matrasit de pesedei daca nu va castiga in secunda 2. Cat despre doctoru’ Oprescu chiar nu inteleg de ce ne face “favorul” de a candida pentru ca oricum nu a demonstrat nimic la Bucuresti. Vrea doar sa incurce pe altcineva. Cred ca pe Geoana.Patetici amandoi.

  3. Apropo de cele spuse de Badea, văd de vreo cîteva zile prin oraş (Braşov), o camionetă cu un banner mare reprezentîndu-l pe Crin şi din care se aude în nişte boxe un speech de-al Antonescului cu tentă negativă la adresa PDL, Boc, PSD. E drept, e o mişcare. Mie unuia, care îmi place să cred despre mine că sunt mai deştept decît un nea’ Stere, sau un nea’ Mătreaţă, nu-mi place genul ăsta de abordare. Nu mă prinde. Poate prinde, după cum i-or fi zis sociologii din staff-ul lui Stavarache, la oamenii simpli. Aştept însă momentul discursurilor şi dezbaterilor televizate. Atunci se ascute de fapt lupta cu adevărat. Pînă atunci, nu prea ai cum să te baţi cu Jucătorul cu armele lui. El e, în fond, senseiul la disciplina asta.

  4. Acum greste MIRCEA BADEA.Si o face cu temei.
    Ca tot ce face.
    Si eu am votat betivu.. dar daca nu ma duc sa-l dau jos inseamna ca sunt mai rau deca t PALEOLOGU.
    Asta e PROSTUL DE SERVICIU.
    Le-a fost frica ca daca il pun sa FURE , ca pe toti ceilalti , ii da pe goarna.
    vai steaua lor de prosti si hoti.

  5. Mda, si eu cred ca Badea il ajuta indirect pe Juca(bau)tor. Chiar daca are dreptate. Sau poate ca e mai important pentru el sa-si mentina opinia dreapta, chiar cu riscurile implicare de realegere, nu stiu.

    Iar Huidu… nu sunt sigur ca merita praful sters de pe tastatura cat ai scris paragraful ala.

  6. te comporti ca si cel care a pus filmuletul cu nevasta lui ghioanea.De ce dai din casa in privinta lui huidu.

  7. Huidu ca Huidu, dar sa vezi ce s-a mai chinuit Gainusa sa te imite; cred ca a ragusit de atita urlat si a facut garantat o intindere musculara de la atita gesticulat! De fapt, intreaga emisiune a fost axata pe “antenisti”; saracii de ei, se chinuie sa mai scoata ceva rating pe spatele vostru. Si ca un amanunt mai “picant” – a fost una dintre cele mai lungi scenete ale Circotasilor!

  8. @cip: daca tu ai impresia ca intorc si celalalt obraz la nesfarsit, ai o parere foarte proasta despre mine. crezi ca eu o sa stau sa devin instrumentul prin care sa-si albeasca neamu’ lu’ Huidu dosarele?

  9. mircea badea e stapan pe el, pe vointa si votul lui. Amaraciune si dezamagire profunde se ghicesc la el, il inteleg dar personal am alte planuri. Nu inteleg insa cum naiba poate cineva sa creada ca mircelu indeamna la nevotare. In privinta lui huidu, eu nici nu l-as mai pomeni, e un prapadit care face orice pt audienta, ca altfel ii ia foc curu’. N-are el treaba cu bunul simt si nici limite n-are, deci a-l pomeni pe-aici inseamna sa-i cresti audienta, ceea ce nu merita!

  10. @Aurash: “pana i-o veni”…
    @Ciutacu: Apropo de MG: dilema mea pentru turul 2, in cazul in care nu intra Crin cu marinaru, ce fac? Mi-am jurat sa nu mai pun stampila pe socialisti niciodata.

  11. Pentru prima oara in viata mea, aseara nu am fost de acord cu Badea. Ca nu prea ai cu cine vota, asa e, insa ar fi bine sa mergem sa votam pe oricine mai putin pe Basescu (si pe Geoana, eu personal…mi se pare acelasi lucru cu Basescu). Daca iese nea’ Traian a 2-a oara, ne asteapta 5 ani de dictatura grava rau de tot. In al 2-lea mandat o sa-si faca de cap mai ceva cum si-a facut Bush cu americanii.

  12. Mie mi se pare comic ca toata lumea (inclusiv pe forumul Sintezei Zilei) se supara pe Mircea Badea. Nu imi (mai) place Mircea Badea, si sincer nu cred ca are ce cauta alaturi de Victor la Sinteza Zilei. Are o emisiune in care monologheaza, si in care se descurca foarte bine…dar cand e vorba de dialog..e mai greu. Si nu cred ca Dl. Teodorescu este Dumnezeu…dar sa te iei si sa polemizezi cu el..este meh. Oricum, revenind la subiect, nu cred ca Mircea s-a dorit sa fie vreodata lider de opinie, poti sa-i imputi 1000 de lucruri, dar nu cred ca are o agenda politica, sau de orice alta natura. Nu cred ca Badea are intentia sa inregimenteze pe nimeni in spatele lui, el pur si simplu isi exprima frustrarile (unele foarte motivate) si incearca sa faca rating. Multi din noi, (si eu, la un moment dat) l-am luat drept model si am cascat gura la ce spune el, si luam fiecare cuvintel litera de lege. Si acum ne zburlim ca ne dezamageste…Omul pur si simplu este consecvent cu el insusi. Nici mai mult, nici mai putin. Daca nu sunteti de acord cu el, nu va mai uitati la emisiunile lui..este foarte simplu. Nu are rost sa-l demonizati, dupa ce inainte l-ati proslavit. Si la fel si cu chioru’ de la Cotroceni…O zicala veche de cand lumea…”dont get mad, get even”. Nu va crizati degeaba pe forumuri impotriva marinarului si apoi dormiti la alegeri…ca n-ati rezolvat nimic. Daca vreti sa si-o ia in freza rau de tot, mergeti si votati pe ORICINE, in afara de Baselu. (si in afara de Nati Meir lol). Eu personal aveam sperante in Geoana..nu imi placea omuletu’…dar avea stofa de presedinte. Dupa ce a matural Basescu cu el pe jos…nimic macar asta nu mai cred.
    Scuze de mesaju prea lung.
    Jos Tiranu! Toate cele bune 🙂

  13. @Razavan: concluzia este ca… never say never, sau cum zice bunica-mea: nu te mai jura maica, nu stii niciodata pe unde te duce soarta.

  14. @ariciul
    eu cred că e simplu de explicat: pur şi simplu ăia nu au talent. S-au luat mai întîi de Badea pe cînd făcea emisiunea aia cu Oreste, Badea le-a răspuns, şi.. tot aşa. Dacă ar fi să facem o paralelă, ăştia sunt un fel de pedelişti ai televiziunii: unde nu-i cap, vai de picioare. Un lucru e clar. Cetăţeanul alegător de Băsescu este de regulă şi cel ce se uită la Cîrcotaşi.

  15. Buun!Deci,dacă votez cu Geoană înseamnă că-i votez pe Vanghelie şi Oprişan şi asta nu se poate că mi se usucă mâna.Dacă îl votez pe Băsescu ,mă injuraţi voi ăştia,de pe blogul lui Ciutacu .Pe Oprescu să-l voteze miticii că nouă, ăstora din provincie ,nu ne plac cârnaţii mari şi nici autostrăzile suspendate .Aşaa!Mai e cineva ?A!Antonescu!Bă,io-l votez dar să-mi promită cineva c-o să vină şi la servici !

  16. domnule ciutacu,sunteti sustinut de toata lumea care simte bine in tara asta. Acest presedinte daca mai iese din nou suntem terminati, distrusi.Daca ati stii ce este si la nivel local va ia groaza. Se fura exact dupa modelul “ritzi” , fara nici un fel de perdea. PrimariiPDL=basescu=dictatori.Daca ai comentat ceva despre legalitate in cheltuirea banului public te ameninta cu restructurarea.Este grav de tot.Nici Curtea de Conturi nu mai se baga . Le este frica. Vin, constata, se ingrozesc si pana la urma nu mai scriu decat bat campii si ocolesc catastrofele.UMILITOR

  17. Extraordinar te-ai suparat ca te-au imitat atat de slab la emisiunea lor??? Pai nu le da atentie ca altfel le dai satisfactie.
    In alta ordine de idei …voi la emisiunile voastre altceva mai stiti in afara de Base?
    Asa ca ma gandeam ca parca prea va irositi inteligenta pe unul ca el.
    Secondo …asa fatis il sustineti pe Antonescu???

  18. atat geoana cat si crin sunt peste basescu, care stim sigur ca a facut numai rau…crin e de 20 ani in politica, a fost o data ministru la tineret, nu s-a evidentiat prea mult in nici un fel; e cinstit, corect, competent nu stiu daca e sau nu…in schimb geoana a fost ambasador in sua si ministru de externe, nimeni nu i-a reprosat nimic, niciodata din punct de vedere al competentei; ce ii este de reprosat e ca nu e ferm pe o pozitie luata, e prea maleabil…in schimb pozitia lui M.B. e o copilarie penibila…adica, daca l-ar dezamagi vreo gagica, el nu ar mai sta de vorba cu nicio femeie de teama sa nu-l dezamageasca din nou!!?…badea e ciobanasul ala defetist din Miorita

  19. D-le Ciutacu,

    Daca ajunge Geoana in turul doi cu Basescu,il votez,ca n-am alta alternativa,dar in turul unu’ ,nu-l votez.Asta e opinia mea.
    Va impartasesc parerea despre Huidu-nu-l suport,asta este.

    Va doresc ,cu acelasi respect,numai bine.
    Ioanap

  20. @Sfx: unii dintre noi il sustin fatis, atii nu, fiindca-s ocupati cu Geoana. ma asteptam sa fim acuzati ca sustinem candidatul coalitiei lui Voiculescu, nu pe al opozitiei. eu nu stiu inca pe cine sa sustin.

  21. @contele,
    nu te grabi cu votu’.Pariez ca in aerul ozonat si in trilul pasarelelor din gradina Cotrocenilor,Crin al nostru nu se trezeste inainte de amiaza…

  22. Nu ma mai uit de mult la Carcotasi, ca nu pot sa stau chiar toata ziua in fata televizorului, iar daca se mai si suprapun cu emisiuni de la Antene(habar n-am), e clar ca aleg Antenele. Din ce inteleg, incep celelalte televiziuni sa faca audienta pe baza oamenilor de la Intact. 🙂

    Cred ca Mircea Badea a fost primul despre care era si e musai sa se scrie, pentru ca se vor gasi atat sustinatori ai sai care sa-l apere, cat si opozanti, sa-l huleasca. As zice ca sustinatorii sunt mult mai multi… 🙂

    I-a venit randul lui Ciutacu, dar nu stiu daca ii vor ajunge anumite parti din corp pentru toata lumea disponibila sa…

    Evident, Gadea si Stan, dar sa nu-l uitam pe Mogul, trebuie bagati si ei in seama. De diferiti ciudosi, ca asta e atributul adjectival potrivit.

  23. Badea are dreptatea lui. Problema e ca triseaza. Incearca sa o ridice la rang de axioma si s-o impuna, dintr-un orgoliu infantil, prin monologul de 1 ora de dupa sinteza zilei! Si triseaza tinerii care se vor lua dupa el … un pusti care era pre crud sa inteleaga ca in totalitarism era infinit mai rau!

  24. Guvernul Basescu (a se citi Boc) si compania au reusit inca o “performanta” greu de egalat sau imaginat acum 20 de ani si anume au transformat functia de ministru in cea mai penibila si lipsita de importanta functie din stat. Dupa multi ani de mediocritate, evident s-a trecut la etapa urmatoare cea de mimat si impostura, in care profesionalismul a devenit un nonsens pentru toata clasa politica. Un rezultat firesc al “fabricilor de diplome” si al manelismului atit de tipic parvenitilor. Oare ce urmeaza o nou dictatura?!
    Sper ca nu, pentru am trait din plin aceea perioada si mi-am dus spre locul de odihna in decembrie ’89 pe unul dintre prieteni, care spre deosebire de mine, era convins ca lucrurile se pot schimba in bine. Atunci am promis si i-am promis ca sacrificiul lui nu va fi in zadar.

  25. Daca, prin reducere la absurd, in turul doi raman Bashila si Sexy Braileanca(Alina Plugaru, Cici Balerina) in mod cert nu il votez pe paranoicul alcoolic.

  26. BADEA nu instiga electoratul sa nu voteze (nici nu poate) el are dreptul la o parere si atat.
    A explicat de multe ori de ce nu merge la vot.
    Asta nu inseamna ca noi trebuie sa nu votam, sa scapam de tiran.
    Votul negativ este o prioritate la alegerile prezidentiale din anul acesta (chear daca peste ani vom regreta cum am patit cu Base).

  27. Multumesc ptr raspuns. Macar sunteti direct in raspuns si nu-mi dati una din aia ocolita.

  28. Mi-a placut P.S-ul !!
    Cineva trebuia sa-i spuna vreo doua amaratului !
    Foarte interesant ca frustratii aia doi doar de Antene se leaga de oamenii de acolo ..de emisiuni..numai Antene vad
    Au lucrat in Intact si au fost dati afara ..sau care e treaba lor ??

  29. Domnu’ Ciutacu, as vrea si eu un raspuns sincer-sincer de la dvs: dincolo de faptul ca individul care ne conduce e un tip insetat de putere nemasurata, e in cardasie cu Camorra pedelista, e un om pervers, machiavelic, razbunator, care conduce prin invrajbire si care a reusit sa pacaleasca o mare parte (sa speram ca nu CEA MAI MARE parte) a romanilor cum ca el e justitiarul ce se lupta cu grupurile de interese mafiote, cu mogulii, cu tonomatele, cu serviciile secrete dirijate din umbra de Vanghelie si Hrebenciuc, cu dusmanii din exterior… deci DINCOLO de toate astea, sunteti de acord ca exista o coalitie eterogena care are drept tinta – din motive diferite – anihilarea Piratului?

  30. @Alcoolicu’ anonim: e doar un mare interes comun, nu o coalitie. nu sunt in stare sa faca una. daca ar fi fost, Basescu era demult istorie

  31. Asta am scris pe blogul lui Nastase. Nu stiu daca imi va aproba mesajul asa ca il postez si aici: “Eu nu mai inteleg nimic. Hat shushu la voi? De n ori am auzit ca va doriti sa iesiti de la guvernare. Mai sunt 2 luni pana la alegeri. Cand era sa va delimitati de PDL? Asa macar v-ati pricopsit cu statutul de victima ceea ce va este favorabil daca stiti sa va folositi de el. Eu inca banuiesc o intelegere intre voi, dar nu stiu de ce trebuie sa faceti show-ul atat de grotesc. Sigur cineva sus din PSD a dat approval la toata chestiunea asta. Va rog sa nu ne mai insultati inteligenta ca e urat. E URAT! Da, sunt foarte suparata, pentru ca aduceti diviziune si suferinta intr-un moment foarte greu pentru Romania. Nici macar nu va intereseaza ca oamenii se sinucid sau fac ulcer sau au insomnii sau ar vrea sa se sinucida dar nici macar asta nu-si permit. Lucrurile merg foarte rau si voi, in universul vostru, jucati un joc stupid si vechi si chiar plicticos. Sper sa ai curajul sa aprobi acest mesaj, pentru ca meritati ocara. Asumarea va poate innobila.”

  32. Astia-s prosti? Ei spuneau ca vor sa iasa de la guvernare. Ce e cu rahatul asta? Sunt niste penibili! Cat de tare ma enerveaza. Nu stiu organiza si ei un show electoral frumos? Speranta poate da nastere la miracole…mi-e sila de ei. Sunt prosti! Sunt pur si simplu prosti! Nesimtirea nu e suficienta, e necesar ca foarte multa prostie sa fie adaugata in amstecul asta rahatos.

  33. Victor, nu!:)) Dar vreau sa-mi spun parerea despre subiect si intamplarea a facut ca si tu sa abordezi problema.:):P

  34. Nu stiu daca tu ai avut indigestii zilele astea dar eu nu m-am simtit chiar ok. Am o anumita sensibilitate la prostie.

  35. Parerea mea este ca e o mare greseala sa alegi a fi consiliat de specialistii unei tari ale carei populatii are alta mentalitate;la noi nu tine sa schimbi modalitatea de a face campanie electorala ca la…Eu cred ca mult mai mult ar avea de castigat un candidat care s-ar apuca sa faca o imensa munca de luminare a oamenilor cum e cu stanga,cum e cu dreapta, cum e cu centru-stanga,centru- dreapta si cum este nevoie ca programele sa insoteasca fiecare doctrina in parte; eu am constatat ca cei cu care vin in contact habar nu au de doctrine (stiu numai ca de vina sunt comunistii lui Ceausescu)si de aceea ei voteaza cu cel care stie sa minta cel mai bine.O fi si asta un fel de a minti(vezi numar mare de participanti si sustinatori la fiecare manifestare)dar romanul tot ce stie el face;numai sa stie!

  36. @Victor
    vrei nu vrei, acceptînd statutul de tonomat “dăruit” de instituţia Băsescu, eşti perceput ca un stindard al luptei anti-Băsescu. Este ceva normal, cred, ca oamenii ca ramo (nu ştiu cine e, nu o cunosc) să vină spre tine. Pur şi simplu, dacă politicienilor nu li se poate adresa nimeni din cauza crizei de încredere de care suferă, oamenii ca tine, Oana Dobre, Badea, Radu Tudor, mă rog “gaşca” de intelectuali ai “lui” Gîdea (nu sunt de acord cu expresia asta, că nu e nimeni al lui Gîdea sau al vreunui mogul – iarăşi Băsescu – )adună toată încrederea că mesajele venite din partea oamenilor pot schimba ceva, că se pot face auziţi de către cei de sus, prin voi. Nici eu nu mai ştiu ce voiam să zic, în fine. După 20 de ani, românii au pierdut ceva. Eu le zic “coaie”. Dar cît timp mai prestaţi voi pe sticlă şi în presă, mai e o speranţă. Nu-mi lua te rog intervenţia în nume de rău. 😉

  37. Stimate Domnule Ciutacu,

    In viata mea de 34 de ani nu am vazut un om mai lipsist de verticalitate ca dvs. Nu cred ca acest mesaj o sa ajunga pe forum, dar sunt sigura ca il veti citi. Sunteti foarte curios sa vedeti cati oameni va sustin si care este opinia generala despre dvs. Si cred ca sunteti si foarte dezamagit cand vedeti cat de putini va sustin. Sunt convinsa ca sunteti un om instruit si scolit, de aceea sunt convinsa ca realizati ca marea majoritate a oamenilor care va sustin in demersul de denigrare al Presedintelui (din diferite motive), sunt cel putin de o calitate indoielnica.
    Daca tot aveti atata putere de munca, hotarare si dispuneti de atatea resurse de ce nu luptati pentru o cauza umanitara, sunt sigura ca v-ati simti mai bine ca om si ati putea sa va priviti in oglinda.
    Apropo, aveti copii?

  38. @ razvan
    Ma gandesc sa stau acasa la turul 1 …. daca nu ma convinge nici unul pana atunci …
    Da la turul 2 ma duc negresit … nici nu ma intereseaza cine e cu Basescu, pe ala il votez.
    Fie el si Vadim 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.