Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Şeitane, îţi dau PIN-ul meu. Plăteşti tu?

Şeitane, îţi dau PIN-ul meu. Plăteşti tu?

Funcţionarul ăsta obraznic, care ieri se uita la laptop ca broasca la bordură şi făcea aroganţe pe tv-uri, şi-a mai ponderat azi din viteză. După ce a anunţat că dă el o circulară care bate codul fiscal şi nu ne mai amendează până nu e ferm convins că suntem rău-voitori şi ne ferim să contribuim la bunăstarea poporului suveran, a anunţat că bagă Gabi Sandu de la Comunicaţii cărbuni în portalul minune (probabil după ce se însoară cu secretara şi când s-or desfăşura licitaţiile-n ţara asta în două săptămâni) şi, de la toamnă, tragem cardul prin fanta de lumină de moare lumea. Băi, nea Caisă, hai să facem un târg. Uite, îţi dau împrumut PIN-ul de cardul meu de evazionist şi plăteşti în locul meu, dacă poţi, prima lună, contribuţiile suplimentare pentru veniturile din activităţi independente, cum zice pleziristul şi epicureanul cu succes la nevestele prietenilor. Fiindcă ai fost, eşti şi vei rămâne un milog, ce rămâne pe card e al tău, să ai de-o ciungă când te-o scoate Băsescu la pensie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

87 thoughts on “Şeitane, îţi dau PIN-ul meu. Plăteşti tu?

  1. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va scriu ceva,in afara subiectului discutat,si imi cer scuze.

    Uite,azi in “LIBERTATEA weekend”,pe ultima pagina(coperta de fapt)e publicat un anunt publicitar al carcotasilor:pe un ecran Tv apareti Dvs.si d-nii Gadea si Badea.Si din “gurita”boului de Huidu(pe care nu-l suport de nici culoare!)iese asa(ce e scris):”Intra-n arena trupa de contorsionisti Triooo Antenaa!Maestrii spagatelooor Badea,Gadea si Ciutacu sunt mai elastici ca elasticu’.Va vor convinge imediat ca ei nu au coloana vertebrala.”
    Suportati asa ceva?!!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  2. Mie toate aberatiile astea nu pot sa-mi mai trezeasca nici urma de revolta. Cat sa ma mai revolt si eu? As putea sa zic ca sunt intr-o stare de letargie, aproape ca astept 2012. :)) Si asta nu deoarece cred ca atunci va veni vreo guvernare mai buna (sperantele mele de mai bine, uitandu-ma la clasa politica actuala si la locuitorii acestei tari, nu-s foarte mari), dar cred ca singura posibilitate de a scapa de toti prostii, de toate canaliile si toti mafiotii este un soi de cataclism sau ceva. Altfel, sansele noastre sa devenim o tara, cu toti astia care o populeaza, nu-mi par foarte mari in acest moment.

  3. Victore, azi in libertatea de weekend a aparut pe spatele revistei o poza cu tine, cu gadea si cu badea in care aratati ca niste viermi. Ideea e ca vorbiti mult dar nu aveti “coloana vertebrala”. Reclama era pentru carcotasi. Sper ca se insala pentru ca eu nu va consider asa

  4. Jocul asta e mai tare ca “alba-neagra”. Le e frica de ceea ce nu cunosc. Suma incompetentelor de care dispune gasca de infantili grobieni, este astronomica. Cine n-a stat la o coada pentru a plati ceva si n-a vazut functionarul butonard cum isi roade unghiile si tasteaza cu un singur deget ??? Asta cand nu-si prinde urechile in tastatura. Ne conduc, pana la nivel de “ghiseu”, niste “ciobani” incompetenti. N-am nimic cu ciobanii care-si fac treaba acolo unde le fierbe oala.

  5. Romania.”Ferma animalelor”.Orwell.
    Se respecta,riguros chiar si ierarhia.
    Imi place,din ce in ce mai mult Ioana P.

  6. Șeitan, printe altele, mai înseamnă și dracul în arabă. Să fie oare coincidență ?

  7. Huidu e un cretin de cand il stiu … E un golan ajuns ” mare vedeta ”!!!
    Sper sa nu aiba dreptate !…

  8. P.S. Atat timp cat traim in tara unde unul ca Casuneanu are un Bugati care costa cat bugetul a doua spitale , iar unul ca Videanu care considera ca ” mausoleurile ” lui sunt prea modeste , sa ne asteptam sa o ducem din ce in ce mai bine !!!

  9. Ce dracu ma Seitane , ne iei de prosti?Stai tu la coada sa plaresti si eu te filmez sa nu mai zici ca e facatura. Ce zici ?

  10. incep sa cred in teoria conspiratiei ca de fapt se doreste transformarea romaniei intr-o colonie a vestului in care sa se verse toate gunoaiele si pe linga asta sa se experimenteze orice idee nascuta in capete bolnave

  11. Cel mai mult ma amuza ca nepriceputii din guvern au impresia ca o baza de date nationala, acel “MIC programel” se face asa de pe azi pe maine.

  12. Buna ziua Domnule Ciutacu.Va admir de multa vreme ptr ceea ce faceti si va felicit,daca imi permiteti va pot sugera un subiect;veniti in consulatul roman la Roma sa vedeti ce taxe si comportament au,ptr ho hartie(o declaratie a consulului)am platit 50 de euro,repet o hartie A4 batuta la masina cu stampila consulatului in limba italiana(care lasa de dorit)sau cum se comporta cu noi,oricum nu puteti avea dificultati sa gasiti consulatul,unde vedeti adunate mai multe persoane(100-200),acolo este consulatul roman,este singurul,nu o sa gasiti la nici o alta ambasada si daca tot veniti aveti ocazia sa vedeti cea mai noua si exclusiva inventie,un xerox model vechi care are un aparat tip vechile telefoane publice cu fise,aici trebuie sa bagi un euro sa faci o copie.Am vb cu multe persoane de asta si au spus ca nu au vazut si nici nu au auzit,ma intreb cel care l-a inventat nu trebuie sa plateasca drepturi de autor? sau sa fie platit ?Cand au vazut acea declaratie autoritatile italiene au ramas blocati,cum este posibil sa platesti atitia bani ptr o hartie!!!Precizez ca la ei nu se platesc asemenea lucruri,la noi se plateste inclusiv apostila de la Haga(15 euro),nici un stat nu percepe taxa la apostila,suntem jalnici.Daca nu credeti ca am platit 50 de euro ptr o hartie,o pot arata oricui.E unul sunt scarbit de modul in care se comporta statul roman se comporta cu noi in general,care ar fi motivul sa ma mai intorc in Romania????

  13. Comentariul meu nu are nimic comun cu articolul postat, profesorii din judetul Satu Mare sunt foarte suparati pentru ce se intampla,sunt cativa oameni in presa care au ramas singura noastra speranta ca se va redresa ceva, printre care sunteti si dumneavoastra.Au aparut comisiile de bacalaureat sesiunea august-septembrie, la unul dintre cele mai bune licee din Satu Mare este numit Vicepresedinte, Vasile Popa, sotul inspectoarei generale de culoare portocalie care abia acum si-a dat definitivatul in invatamant, l-a pus director exact dupa instalarea ei ca inspector general, el vine de la investiţii unde a făcut numeroase matrapazlâcuri in ISJ Satu Mare, dar nu avea nici definitivatul în momentul numirii lui pe post, si-au deschis si un restaurant la Liceul Unio (al lor personal), uitaţi cine sunt în comisiile de bacalaureat :toţi PDLiştii care cotizează, o directoare din Apa care nici nu-şi dorea, Reiz Maria de la Liceul German direct la ea în liceu şi alţi directori puşi de PDL doar cu definitivatul în învăţământ, o directoare ieşită la pensie în Carei, un vicepreşedinte titular la liceul unde se susţine proba şi multe altele.

  14. “Voi incepe intii cu dascalii de gramatica.Acestia ar fi muritorii cei mai jalnici, mai de plins si mai oropsiti de zei, daca eu nu as alina printr-un anume fel de sminteala anevointele tristei lor indeletniciri.Vesnic hartutiti de chinurile cele mai grozave, lihniti de foame si slinosi, nu isi parasesc mai niciodata scolile,ce le servesc mai repede drept galere si temnite, si trudesc pina la adinci batrineti in mijlocul unei turme de copii care ii chinuie ca pe hotii de cai. Zbiara pina surzesc,se stafidesc, ii maninca rapanul, insa datorita binefacerilor mele(PROSTIA=NEBUNIA)se cred cei dintii printre oameni…toate bucuriile dascalilor de la mine purced….1508-erasmus din rotterdam “elogiul nebuniei sau discurs spre lauda prostiei”(eu, cea care a transcris citatul , incepind de la 1 sept 2010 somer provenit din invatamint)

  15. @shogunu’: exista si teorii care spun ca nu mor toti. Eu pe asta ma bazez! :)) Sau pe viata viitoare… 😉

  16. facem lista si semnam sa-i lasam fara cetatenia romana..subminarea economiei nationale e unul din motive,juristi avem pe aici care sa mai gaseasca..far cetatenie NU VOR MAI PUTEA ocupa posturile in care sunt,inclisiv base

  17. Cu ceva vreme inainte, autorii primeau lauri, precum invingatorii. Boc cel Mic si Traian Atotvazatorul, au terminat proviziile de lauri, uitandu-se la incalecatul greoi si gretos al lui madam’ Nuti, sa ca le-a mai ramas pentru marii scriitori si marii actori ai Romaniei niste coada, ramasa de pe timpul regretatului. Si ce pretentii ar mai avea facatorii de dda-uri? oare nu le-au dat destul ? Coada e la liber, pot sa isi ia cat le trebuie, ce fac atata scandal. Iete dom’le si la astia, ce pretentii au!

  18. Dl Seitan are aliura si tinuta functionarului ceausist,aroganta si obraznicia activistului de partid comunist.Doamne cat de familiare imi sunt toate acestea!!! Si cat rau mi-au produs toate personajele acestui Guvern !!!Mi-e rau cand le vad fetele nerusinate si nu pot sa nu-i blestem.

  19. Incredibil ce se intampla in tara asta acum, cand toti neispravitii s-au trezit la guvernare!

  20. ma-ntreb ce fel de articole va mai scrie ciutacu dupa debarcarea astora . nimeni nu e nemuritor . nici macar in prostie . la EI ma refer .

  21. Da-i pinul si o sa-ti dea….pielea! (scuzati expresia neacademica da cu alde Sheitan nu trebuie sa discuti decat neacademic ca sa te inteleaga)

  22. Oare, a devenit si poporul “JUCATOR” ? In PARTIDA Democrat-Liberala, bineinteles. Ce “bine” ar fi sa nu se renunte la Boc. Se poate sa se remanieze, aceasta, oricum, e “frectie la picior de lemn”… De ce ? Nici eu nu intelegeam, dar mi s-a explicat de mai multi, ca, lasandu-i pe handicapatii astia in continuare, nu se va rezolva decat o agravare atat de mare a situatiei, incat ce a mai ramas din tara asta ar putea sa o ia de la ZERO, pe baze corecte si logice, eliminandu-se HAOSUL creat…

  23. Super emisiunea Dnei. D.G se ieri! Am fost cu totul de acord cu Dv.
    Si Dv. cand reveniti la antena2 ?
    Va doresc O Zi Buna !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.