Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Uan, ciu, fri… Enough is not enough!

Uan, ciu, fri… Enough is not enough!

Eu cred că, pentru a te distinge din marea de gurnalişti şi cretineţi, nu sunt suficiente doar trei fotografii pe site-ul Gândul. Unicitatea se câştigă doar dacă mai adaugi una-n trening, una-n gecuţa de la chinezi şi una cu pălăria de boier pe cap. Plus câteva instantanee neretuşate când te dai jos din Dacie ca să te urci în Jeep. Trei poze pe zi poate să-şi pună pe site orice fraier de preşedinte sau premier.

UPDATE: Iertare şi îndurare! Ori el a fost extrem de prompt, ori eu lipsit de acuitate. Sunt cinci poze, mânca-v-aş gălăgia de oameni mici şi cârcotaşi. M-am hotarât, vreau un wallpaper cu el. Care ştii să faci un powepoint emoţionant d-ăla cu dacă nu dai mai departe n-ai inimă dă buba dulce peste tine?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Uan, ciu, fri… Enough is not enough!

  1. @[D][S][N]:Va felicit pentru “Power Point facut asa pe fuga”!
    Cu stima,
    ioanaP

  2. Iata doua mostre de ceea ce s-ar pute numi ” a vorbi discutii”:
    1.Citat din editorialul lui CTP de astazi:
    “Ce se întâmplă acum în Moldova, la Chişinău, e tot o diversiune pusă la cale de Băsescu ca să acopere scandalul Popoviciu, casa de 1 milion de euro a Ioanei Băsescu şi salariul de la Luxten al Elenei Băsescu – EBA. Cam aşa ar trebui să sune prelungirea absurdă a obsesiei în vogă printre jurnaliştii şi politicienii din Bucureşti: totul e o diversiune.” ??????
    Nu-mi aduc aminte sa fi dat cineva din presa dovada de prostie incat sa afirme asa ceva.

    2. Citat din articolul de astazi al domnului Cristoiu:
    “Pentru politicieni, Gigi Becali e de-al nostru. Cum să fie arestat unul de-al nostru? Pentru jurnalişti el este un potenţial mogul: şi dacă face un post de televi­ziune? Nu şi-ar putea găsi jurnaliştii un loc de muncă mult mai bine plătit decât la mogulii de azi? ” ?????
    Ce presupunere!?

    In ceea ce priveste pozele din ziar, de ce sunteti rautaciosi? De ce? 🙂

  3. apropo ciutace, mai stii cand erai consilier, de avea muse cinspemii de poze pe sait? poate nici asta nu-si asculta colaboratorii

  4. Eu am impresia cî m-am prins ce-i cu unii domni din presa.
    Ei au impresia că în goana dupa rating (nerusinatilor care sunteţi, cum vă îndepărtaţi voi de nobila ghildă) o să susţineţi orice aberaţie şi astfel o să câştigaţi puteri inimaginabile (că tot se vorbeşte aici de Zeus) şi o să zică Badea la popor: “vandalizaţi Victoria!”. Şi popor va executa. Sau o să zică Ciutacu: “Popor, vreau capul lui X!”. Popor o să zică: “Sigur şefu’!”.
    Asta cred eu e o reacţie de autoconservare a unora care au trăit mult timp în comunism.

  5. Mi se pare normal.. Si asa cred ca nu e foarte incantat ca e o caricatura in loc de poza sa in dreptul titlului(“Gandul”).
    Ce poti sa ii ceri cand el pretinde ca nu a stiut ca un coleg de birou facea afaceri de milioane de dolari cu STSul.

  6. @apropo: da, mai stiu. da’ care-i ideea?
    @mirko & alina: va opriti odata sau o fac eu?

  7. @somebody: La faza cu ce a scris CTP n-ai priceput nimic. Ma mir ca nu-ti da Ciutacu peste dinti.

  8. hai victore, ca am spus ca e ultima nu fii atit de categoric ca ne-am repliat si vrem sa mai punem si noi sholderul pe blogul tau.pe bune

  9. “apropo” era ideea. adica am facut o asociatie de idei. multe poze > multe poze. asa e unii, le place sa se vede pe sait. si pana la urma, si tu pui ce vrei pe saitu tau. dincolo-sha, daca-l lasa actualul propitar, care-i problema?

  10. @Alina: la prima intentie de chat, cu tot regretul, te banez.
    @sorin: si ce legatura are Gigi cu CTP? in afara de faptul ca l-a scuipat, fara replica, intr-o cafenea din Dorobanti.
    @apropo: voi va aparati intre voi din respect pentru umbra lu’ Sarbu?

  11. daca i-am lasa doar putin pe ctp si cristoiu si am face referire la superba cronicuta si ai ei papagali, a carei existenta ar fi cel putin efemera fara imagini din varii televiziuni, oare cum ar fi?

  12. @ pnc:
    Esti sigur? “Zi sa mori tu!”-citat dintr-un clasic in viata.
    Da’ tu ai priceput ceva din ce ti-am raspuns eu acum cateva zile, sau tocmai asta-i problema?

  13. n-am motive de respect pentru sarbu, nu apar pe nimeni, dimpotriva, m-a distrat topicul asta in asha al incat am dat link la toti pretinii. iti pot si dovedi daca vrei 😀 adica iti trimit in privat mailu’ meu. da’ m-ai dezamagi daca ai da dovada de curiozitate pentru astfel de maruntisuri. nu cre’ ca conteaza

  14. Uite si un desen- desi cred ca doar te prefaci-cu riscul sa ma traga Ciutacu de urechi pentru chat:”…obsesiei în vogă printre jurnaliştii…” Cu asta nu sunt eu de acord. Gata, nu mai fac!

  15. @apropo: nu-i visul vietii mele. si pe mine m-a distrat cum un cetatean care condamna cultul personalitatii se trage-n toate pozele posibile pe site, de parca-i Vadim cu toti liderii planetei. doar ca asta-i mereu cu el insusi 🙂
    @mirko: nu. cu voi am fost excesiv de tolerant. altii erau istorie demult.

  16. @Andrei_viitor_jurnalist: orice s-ar spune, este un jurnalist exceptional

  17. fiecare autor de articol isi are o poza in dreptul articolului. daca el a scris patru articole, i-au pus astia patru poze:). si ce daca. nu mai este el directorul ziarului, asa ca nu isi face cultul personalitatii singur. nu cred ca exagereaza cu mandria de sine, adica nu mai mult decat fiecare dintre noi. iar victor este si el mandru de geniul lui,dupa cum singur afirma, asa ca, luati faza asta ca amuzanta si atat. de aici si pana la a face afirmatii despre caracterul lui cred ca este exagerat. parerea mea …

  18. Coane Victor, după umila mea părere, mie mi-a şoptit cineva, că sunt două feluri de oameni:
    1. Ăia care vorbeşte, că-i place să-şi audă glasu’ (din ăştia mi-s io)
    2. Ăia care vorbeşte, că are ceva de zis
    Oare di ce categorie de feluri o fi făcând parte Cetepeu’? Da’ Dl. Cristoiu? Sunt buni, numa’ ce-i drept, da’ ce-i mult strică!

  19. Trei poze pe zi pe un site nu e cu nimic mai penibil decat citez “Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun?”. Tot

  20. Salut Victore in general sa stii ca inteleg ceea ce vrei sa zici in articolele pe care le postezi pe al tau blog personal dar cu asta sincer m-ai depasit.
    Nu inteleg unde bati, ce treaba are treningul sau jeaca chinezeasca a domnului Popescu sau ce insemnatate au cele cinci poze de pe site-ul ziarului cu pricina.
    Imi cer scuze dar eu unul nu vad constructia logica injghebata prin acest articol si mai mult as indrazni chiar sa spun ca ea lipseste ca dintr-o copilarie.

  21. @somebody: Cred ca tre sa te discutam pe puncte:
    1.De ce crezi ca ce a dat CTP dovada de prostie(cea mai mare de cand citesti tu ziare) la afirmatia aia?
    2.De ce crezi ca o emisiune care are ca tema in 90% din cazuri presedintele afecteaza intentia de vot? De vreo 4 ani dau astia in el la Sinteza Zilei si asta nu se clinteste in sondaje. Ok, emisiunea face rating dar atat.
    3.Nu crezi ca 3 informatii super verificate sunt mai valabile decat 100.000 de speculatii care pana la urma nu se pot dovedi?
    “Zi sa mori tu” te-a ridicat deja in ochii mei. Esti tare domnule.

  22. abject. n-aveai ce sa mai observi. omul ala vinde ziarul, nici macar nu el face politica, nu mai e manager. e ca si cum tu ai lucra undeva, si de cat de bun esti, te pune de 5 ori in poze. seful, nu tu. tu doar ai contract la sef. e vina ta ca esti bun? parca asa era placa, nu? dar tu n-ai parte de-asta la jurnal, se pare ca nu esti ATAT de bun. dar ai si tu partea ta de felie, ca sa zic asa, la antena 3. si centrezi si dai cu capul. si la vorbe grele si la sinteza zilei si pe la vreo emisiune in timpul zilei. asa ca lasa ipocriziile astea abjecte si nu mai face tu carduiala la imagine proasta, doar asa ca sa fie. stiu ca invidia e mare si groasa, dar las-o, lasa-ne. marsh!

  23. @ pnc:
    1. “De ce crezi CA CE A DAT CTP dovada de prostie(cea mai mare de cand citesti tu ziare) la afirmatia aia?”
    Daca am ghicit bine intrebarea-ca exprimarea lasa de dorit-iti raspund eu tot cu o intrebare: Unde am scris eu ca CTP a dat dovada de prostie(fie ea mica sau mare)???? Vrei sa purtam un dialog, dar nici macar nu citesti cu atentie ce scriu!?

    2. Poftiiim? Nu afecteaza intentia de vot? Presedintele nu se clinteste in sondaje???!!!

    3. Ba da! In acest context, consider ca actele care au fost deja mediatizate, despre “afacerea” prestigiosului om de afaceri
    Basescu Mircea, la fel si cele referitoare la declaratiile de venit depuse proaspat de Basescu Ioana pentru mai multi ani, sunt clare. De ce a depus abia acum acele declaratii? Si oricum din ele nu reies venituri de sute de mii de euro, ci de zeci de mii. Acum astept sa aud ca primeste amenda pentru depasirea termenelor de depunere. Cu cativa ani.

    In ceea ce priveste “Zi sa mori tu” trebuie sa-ti spun, probabil spre dezamagirea ta, ca nu mi-am propus nici sa cresc, nici nu-mi fac probleme ca as scadea in ochii cuiva, mai ales pe un forum. Si am si destui ani pentru a-mi fi format deja propria parere despre mine. Ce sa zic, ma simt destul de bine in pielea mea.
    Si inca ceva, expresia este folosita-dar sigur stii-de Mircea Badea, pe care il respect. Si sigur il respecta si altii fara sa vrea, pana la disperare. Pentru ca ceea ce spune el doare.

    Adaug eu un punct 4. Imi pare rau ca nu ne putem vedea, ca ti-as pune intrebarea: cum m-ai ales tocmai pe mine sa ma lamuresti, am eu fata de prost?

    P.S. Auzi, Basescu e neclintit in sondaje!!!!!
    Iar Sinteza face rating si doar atat!
    Daca vreti voi, portocaliii, puteti sa credeti asa ceva, ca e democratie.

  24. @somebody:
    1. Tu nu observi ca CTP incearca sa fie ironic?
    2.Eu iti dau 2 linkuri la sondaje de anul asta:
    http://insomar.ro/documente/barometre/2009_01_barometru_insomar.pdf
    si
    http://www.cotidianul.ro/basescu_fara_concurenti_in_sondaje-59157.html
    Consider ca am inchis subiectul asta cu tine pentru ca vorbesti fara nici cea mai mica documentare.
    3. Eu ma refer la dovezi care pot duce la o ancheta sau o trimitere in judecata. Ce sa zic, poate o sa-l ancheteze pe Basescu pentru ca fica-sa aia mare si-a luat apartament scump. Ce zice Badea ma lasa rece pentru ca nu stau sa ma uit la unu care-mi explica zilnic in ce tara de 3 lei traiesc. Stiu asta deja si prefer sa fac ceva construtiv decat sa dau din coada ca e unu care-mi spune cat de idioti sunt politistii. Ma uit la TV ca sa vad stiri nu chestii de care ma lovesc zi de zi.
    Hai ca suntem offtopic si ne da Ciutacu ban imediat.

  25. Si iata ca CTP-pe care (si) eu il apreciez-ajunge sa-i “inchine’ un intreg articol lui Mircea Badea. Asta spune multe. Un aspect ar fi ca, astfel, II CONFIRMA VALOAREA, chiar daca in articol scrie exact pe dos, cu subiect si predicat. Un alt aspect, deloc de neglijat, este faptul ca ORICE scriere despre Mircea Badea atrage, ORIUNDE, multe comentarii si si mai multe vizualizari.

  26. Hai cã CTP l-a dibuit pe Mircea! Si-ncã rapid, în patru ani, nu-n cât i-a trebuit pentru Hrebenciuc si Chiriac.
    Pe acestia doi asa rapid i-a dibuit, cã nici n-a apucat sã colaboreze cu ei. Numa’ 10-15 ani acolo…

    SOV trebuie completat.
    “Mare om, mare caracter, mare fler.”
    Curat goarnãlist.

    Mare om, mare caracter, mare fler!
    Curat goarnãlist!

  27. @pnc:
    1. Ba da. Dar ce legatura are stampila primariei cu coada vacii? Repet: unde am scris eu ca CTP spune prostii?…Ca parca asta era punctul 1 al tau…
    2. Acum n-am timp sa studiez linkurile, o voi face, dar pe fuga am vazut un 33%, da, primul loc, dar asta nu insemna ca e neclintit in sondaje. Nicidecum. Si mai stim cum e cu sondajele de opinie, sa fim seriosi!

    Imi place ca n-ai negat ca esti portocaliu si, in consecinta, consider ca dialogul dintre noi n-are de ce sa continue, cel putin nu in scopul de a incerca sa ma mai lamuresti pe mine de unele chestii…
    Oricum, rabdarea mea are si ea limite, si cred ca si a lui Ciutacu, care sper sa ma ierte.

  28. Hehehe ce de patetism pe aici , autointitulatul prim genial al tarii il ataca pe cel mai mare fan al tenisului din jurnalismul romanesc. Victore putea sa aiba omul si 100 de poze pe site-ul ziarului cu care are un contract, putea chiar tot ziarul sa iasa pe fiecare pagina cu poza lui, nu vad problema? Daca se vinde felicitari daca nu probabil ca il vor scoate pentru ca nu aduce rezultate. Dar de aici pana a iti da tu cu parerea cand e destul mi se pare tras de par, nu de alta dar nu imi aduc aminte sa iti fi numarat CTP-ul pozele din Jurnalul. Acum sincer daca tot vrei sa sustii un conflict cu CTP-ul de ce nu pe idei? editoriale? concluzii jurnalistice? Nu de alta dar parca ultima oara cand te-am vazut pe la televizor cu asta te ocupai:)

  29. CTP a fost si ramane un bun ziarist.Este inteligent si scrie bine.Un singur lucru ma intristeaza la dumnealui, ca tenisul sau alte activitati nu-i dau suficient timp sa se pregateasca pentru emisiunile televizate. Daca te vrei formator de opinie in fata ecranului, nu uita ca exista un protocol prin care iti arati respectul pentru cei carora te adresezi.La televizor conteaza nu numai ce spui dar si cum te prezinti.
    Ca face reclama mascata, cu voie sau fara voie la Nike sau Reebock, ma lasa rece ca am si eu.Dar cand vii in trening , in fata camerei ,la masa cu altii imbracati la costum, atunci chiar mi se pare lipsa de respect pentru gazde si telespectatori.Nu se discuta despre fotbal sau manele. Am alte pretentii de la domnul Cristian Tudor Popescu.

  30. Articolul asta (pe care il citesc eu cu intarziere) e o simpla gaselnita – cu tot respectul.
    NU cred ca are CTP vreo treaba cu site-ul ziarului respectiv.
    E ca si cum l-am acuza pe Mircea Badea pentru toate tampeniile de pe site-ul Antenei 3 (sau asa ceva).
    In fine, domnu’ Ciutacu, ai alte articole mai reusite pe blog sau la ziar.
    Bafta!

  31. Il roade pe CTP povestea cu judecata dupa fapte.
    Revine azi asupra ei. Nasol pentru el.

  32. Revin la ideea de acum vreo zece zile si afirm ca ne putem caca pe statul de drept si sterge la cur cu constitutia…

    Un cacacios plictisit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.