Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Uan, ciu, fri… Enough is not enough!

Uan, ciu, fri… Enough is not enough!

Eu cred că, pentru a te distinge din marea de gurnalişti şi cretineţi, nu sunt suficiente doar trei fotografii pe site-ul Gândul. Unicitatea se câştigă doar dacă mai adaugi una-n trening, una-n gecuţa de la chinezi şi una cu pălăria de boier pe cap. Plus câteva instantanee neretuşate când te dai jos din Dacie ca să te urci în Jeep. Trei poze pe zi poate să-şi pună pe site orice fraier de preşedinte sau premier.

UPDATE: Iertare şi îndurare! Ori el a fost extrem de prompt, ori eu lipsit de acuitate. Sunt cinci poze, mânca-v-aş gălăgia de oameni mici şi cârcotaşi. M-am hotarât, vreau un wallpaper cu el. Care ştii să faci un powepoint emoţionant d-ăla cu dacă nu dai mai departe n-ai inimă dă buba dulce peste tine?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Uan, ciu, fri… Enough is not enough!

  1. Ce o fi dat peste el?
    Eu l-am considerat serios si competent ani de zile.
    Poate i-au pus ceva in mancare…

  2. Protestez impotriva acestei discriminari grosolane Pai Patruleasa n-are decat o poza si aia mult mai jos.Orice sondaj de bun simt ar da 99% din useri doritori de poze cu Patruleasa pe tot situl Gandul.
    Si pentru corecta informare: nu-s 3 poze.
    Sunt 4

  3. Victor “ai gresit”: nu 3, ci 4 fotografii pe aceeasi pagina (chiar la subsol mai este una).

  4. Hmmm … mai avem ceva aparitii pe protv si realitatea … comentariu sportiv pe sport.ro si de film pe procinema. Am auzit ca celelalte doua posturi din trust, neacoperite inca, urmeaza si ele:
    – Acasa: Rol in telenovela Regina + emisiune prezentata alaturi de Solcanu “la naiba”
    – MTV: Rol in Punk’d (emisiunea aia cu farse) … ce de fapt ar fi un simplu reality show din viata de zi cu zi a distinsului domn…
    Asadar, dragi domni Ciutacu si Badea … cu regret va spun, chiar va meritati statutul de gurnaliti plambandu-va numai printre cele doua antene …

  5. CTP-ul a luat-o razna! E clar! NU ne erau de ajuns afirmatiile presedintelui care e cunoscut pentru gafele lui, acum s-a trezit si “Ganditorul”. Pacat, era unul dintre putinii ziaristi ale carui articole le citeam.

  6. Protestez hotarat impotriva update-ului manipulator. Totusi sa recunoastem ca sunt thumbnailuri. Pai vezi la prosport ce poza de juma de pagina are la articol

  7. bun dar nu inteleg, si daca ar aparea de 100 de ori pe un site care e problema? Parca ne facem ca nu stim ca omul are si foarte vizitate articolele…Plus Victore, sa nu uitam la sectiunea despre tine din blogul tau, miroase a aceeasi mandrie si aroganta…:-) Cu alte cuvinte tu iti pui ce vrei pe site-ul tau, omul isi pune ce vrea pe siteul lui (gandul) Ba mai mult, nu ca ii iau apararea, dar nici nu cred ca decide el de cate ori ii apare poza. Cum zice Mos Califar, multe is thumbnail deci practic acelasi articol apare in mai multe locuri…Chiar nu cred ca are rost sa intri in razboiul lui Badea cu CTP…e un jurnalist pe care si voi il respectati, stiti bine…

  8. nu are absolut nici o importanta cum se imbraca un gazetar, important este ceea ce scrie. eu am avut o profesoara in facultate pe care cand o vedeai jurai ca a iesit din vreun tomberon dar cand incepea sa vorbeasca se transforma de la primul cuvant in cea mai rasata persoana din lume.
    asta imi aduce aminte de ioan becali la o emisiune cand ii spunea lui cartianu ca el, becali, e imbracat cu costum versace si miroase a parfum kalvin klein iar amaratul de ziarist alearga toata ziua si miroase a transpiratie (am citat din memorie)
    nu stiu daca am inteles bine aluzia fina din articol dar am convingerea ca ctp nici nu are vreun cult al propriei pesonalitati si nici nu e vreun manechin bine imbracat

  9. ANUNT: Pierdut presedinte! Daca-l gasiti puteti sa-l tineti!
    De cind cu televizarea unor probleme din clanul Basescu, asta si-a pierdut glasul! Poate si-a mai luat si citeve “bucati” prin IEuropa, unde s-a ratacit si la poza de familie,poate cind i-a intins laboiul lui Obama , l-o fi secerat asta cu privirea lui taioasa si rece de a inghetat …

  10. @Mihaela: ce legatura are Base cu pozele lui CTP?
    @vasile b: si eu sunt convins ca n-are vreun cult al personalitatii =))
    @Alin: asta-i blog, ala-i site, asta-i al meu, ala-i al lu’ Sarbu. in plus, cum sa se coboare el si sa se comporte asemanator unui no name ca mine 🙂

  11. Pacat de CTP e prea destept si talentat sa o ia razna. I-apuca pe toti pe rand, pe Cristoiu, pe CTP, ce- o avea oamenii astia ce pareau atat de rationali si obiectivi?

  12. @alina
    poate doar pareau, sau voiau sa ne lase pe noi sa credem asta.amintiti-va de calinescu sau chireac, pina la marile lor afaceri cu statul condus de acelasi base.

  13. @ Victor: am postat gresit. Era pentru subiectul anterior , legat de memeorie.
    Dar daca stau bine sa ma gindesc , pot fii mai multe legaturi, nu numai una.
    Ex: In loc sa-i puna pozele lui Basescu, i le pun pe ale lui CTP, care CTP, ( l-am citit si ascultat si apreciat, ), in ultimul timp a cam plecat la prins de fluturi. Probabil ca subiectele SF sint de vina!

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    L-am apreciat mult pe CTP-poate si acum uneori;cine stie,cum v-am mai spus odata,ce s-o fi predat la facultatea de aeronave cand a facut-o? Sau uneori o luam aiurea?Sunt de varsta dumnealui,dar mai am ceva minte(limpede).
    Stati linistit,nu sunteti un “no name”.

    Va doresc,cu acelasi respect,numai bine.
    IoanaP

  15. CTP-ul este tot atat de ne-inteligent emotional, pe cat este de inteligent formal. La fel este si Badea care nu suporta sa nu aiba intotdeauna dreptate si are prea multe certitudini.

    Tipii astia au intotdeauna instinct de carnivor si se ataca singeros pentru dreptul de a domina. In cazul lor: un loc, cat mai vizibil, de monolog in spatiul public.

    Pacat ca nu au grija si de latura lor emotionala. Se uratesc!

    Parerea mea!

  16. N-are ambatz daca nu se pune in titlu’ in locul
    ganditorului de la Hamangia. Eventual cu palarie.

  17. bine ar fi cateodata sa ne analizam fiecare si sa vedem ca nu suntem atoatestiutori.sunt multi pe Dambovitza care “cunosc”tot “stiu”tot de parca ar fi oracolul de la Delphi.de cele mai multe ori nu au untraseu in ceea ce spun si fac ci dupa cum bate vantul..Asa ca pe mine de multe ori CTP m-a lasat nauc ca astazi una zicea si peste doua zile parca nu mai avea aceleasi principii.nu mai analiza evenimentele dupa acelasi tipar .Daca tot de dai analist politic si asa mai departe nu o face dupa ureche ci mai pune mana si pe celea tratate si carti de istori sau gestionare a conflictelor si cate si mai cate ca ma apuca durerea de cap doar cand ma gandesc la cata maculatura ar trebui sa parcurgi ca sa fii cat de cat “expertzel”in politica.pauza si de la capat.

  18. Cume era?
    Jurnalisti, gurnalisti, gaozari.
    Eu m-am mai revoltat pe blogul lui Badea cand un dobitoc ii spunea ca CTP e mai inteligent, talentat, mai frumos (asta adaug eu) decat Badea, un om plin de venin si de invidie. Oamenii se schimba si cei din jurul lor vad schibarile atat de tarziu.

  19. @mirko
    Cei doi de care vorbesti, Chiriac si Calinescu au avut un mai pronuntat simt al oportunismului. Cristoiu si CTP au fost mult mai categorici in anumite situatii si nu cred sunt din liga cu ceilalti, sunt cel putin aparent mai reticenti la a se avanta la imbogatiri spectaculoase. Nu i-as compara cu altii desi acum sunt de-a dreptul paraleli cu realitatea si obiectivitatea.

  20. atata lipsa de consideratie fata de el, ceilalti invitati si telespectatori nu a mai aratat nimeni pana la ilustrul CPT. sa vii la o emisiune in bluza de trening cu care joci si tenis nu inseamna ca esti mai bun decat hagi, ala de-l terfelea prin mocirla ca nu vorbeste corect romaneste, care lasa treningul unde-i era locul si punea un costum pe el la emisiuni.
    are totusi un sacou, observ din poze, este imprumutat sau …?

  21. off topic, scuze victore, dar sunt cu un ochi pe antena 3 si am gasit un nik pt. un alt pres.
    wc, citeste vladimir voronin de chisinau.

  22. Nu e important cu ce s-a imbracat CTP-ul, ptr ca CTP-ul nu un fashionist si el vrea din start sa lase impresia ca are alte valori si nu pune pret pe lucrurile materiale. Treaba lui cu se imbraca si de unde, daca nu e un ferchezuit frezat si manichiurat ca un metrosexual nu ma intereseaza. Sunt alti barbati prezentabili(Gadea…) suficient de interesanti fizic, care sa-l suplineasca pe CTP in ale imaginii. Faptul ce el asa considera sa apara la TV si nu -l intereseaza sa pastreze o aparenta necesara e iarasi strict problema lui. Pe mine ma amuza contrastul dintre el si Hurezeanu care este un dichisit.
    Problema noastra este insa ce spune si ce scrie! Faptul ca spune chestii deplasate sau exagerate este ce ne intereseaza sau nu pe noi!

  23. Vorbea cineva de agenti acoperiti din presa ? Uite-i cum scot singuri capul atunci cand Comandantul le-o cere…In rest o fac pe intransigentii,pe megasuparatii…

  24. @mirko
    Nu ne grabim dar nici nu-i sa-i acuzam sau suspectam pe toti de afaceri murdare sau dubioase. Este o diferenta intre faptul ca au luat-o razna in planul ideilor si al viziunilor asupra vietii si democratiei romanesti si chestia cu afacerile. Intodeauna ramane o urma de indoiala dar eu nu as merge pe latura respectiva in cazul lor!

  25. Pe mine m-a uimit Gadea cand a aparut cu cravata Burberry dar asta nu-l face mai destept sau mai serios ca CTP-ul ci doar mai aranjat desi eu il simpatizez mult pe Gadea.

  26. n-ati vrea voi sa faceti chat pe mess? aici e un post foarte serios, despre comandantul talentat al nostru, cei lipsiti de talent 🙂 si eu am un tricou Burberry, ar trebui sa ma simt prost?

  27. Sunteti in tendinte si asta nu poate fi decat un lucru bun si plus de asta sunt convinsa ca va vine foarte bine:)Incercam si eu sa-l scuz pe CTP ce nu are obiceiuri profane ca noi restul omenirii 🙂

  28. @[D][S][N]m-ai facut fericit! la noapte, dupa ce fac rating, il rulez nonstop
    @Alina: e de pe vremea lu’ Pazvante, nici nu ajunsese marca-n Romania

  29. Bai s-a defectat rau CTP. Eu inteleg ca vrea sa se ia de piept cu voi, ca scandalul (fie el si intelectual) vinde, dar ce am citit azi in ,,Gandul” chiar ma intristeaza. Daca nu e facut intentionat pentru show, iar domnia-sa chiar crede ca voi (Badea, Gadea si dvs.)tineti sa luati apararea lui Becali si nu unor principii elementare de drept, chiar crede ca ar trebui sa se gandeasca serios sa nu mai publice nimic despre politica. Asa cum bine spunea chiar CTP, e posibil ca la batranete sa ramai doar o carcasa goala, fara talent si inspiratie.

  30. Mda..domnule Ciutacu se pare ca exista o gripa jurnalistica altfel nu-mi explic “derapajele” unor oameni pana acum respectabili. Un om destept 100% care se crede destept 101% devine in acel moment 100% prost. Din pacate unii dintre “colegii” dumneavoastra s-au suit ei insisi pe soclu si-acuma scuipa cojile de seminte in capul celor ramasi jos…nu concep ca cineva sa-i contrazica sau sa discute pe marginea unor lucruri pe care ei le iau de axiome….trist foarte trist…ca sa devenim paranoici…nu cumba baselu si-a bagat codita de drac si isca zazanie in tagma jurnalistilor pe principiul “divide et impera”?

  31. pe CTP nu cred ca il mai poate lua cineva in serios.

    UE: Alo, domnu Putin? Putem sa zicem si noi ceva?
    Putin: NU!
    UE:dar stiti ca astia incalca niste tratate cu noi, si fac niste abuzuri evidente acolo, etc..
    Putin: Marsh ma, n-auzi?!
    UE: ii vom sfatui sa fie nonviolenti,pe romanii sa nu se implice…

  32. @ Victor Ciutacu
    In timp ce te delectezi cu imaginile iti sugerez si “Mihai Margineanu – Ma iubeste femeile” pentru atmosfera…

  33. @[D][S][N]: ma asteptam sa pui tu fundalul sonor, la superoferta

  34. Pana va decideti voi pe muzici,
    eu am sa-i fac o dedicatie omului,
    ca azi toti sunteti rai cu el.

    So here I go:

    Domnule CTP,

    De cate ori dau peste poza dumneavoastra
    am senzatia ca verbului a dansa
    ii lipseste o forma reflexiva.

    Uite cam asa.

  35. Victor,l-a ajutat Sarbu sa-si faca o mica relansare,nu de alta dar ajunsese pe la 20 cm de sol,noroc de Badea ca-i mai citea editorialele in emisiunea sa:-)

  36. Parca-l vad pe CTP mesterind prin “admin” sa-si mai puna cate-o poza.
    Se pare ca unii jurnalisti s-au saturat de atata Basescu. Asta-i ca in telenovele, dupa ce ai jucat 30 de ani in Tanar si Nelinistit nu mai ai cum sa iei Oscar ca actor principal.

  37. @victor: mi se pare mie sau sari in ajutorul taranului? pe cine ai diseara?

  38. @brazvan: ti se pare gresit. n-are nevoie. este doar meciul meu. Medelin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.