Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Recurs de tonomat la memoria lu’ popor

Recurs de tonomat la memoria lu’ popor

Nea Trăiane, unii dintre noi s-au gândit că, dacă te străduieşti să abaţi atenţia celor pe care-i consideri proşti de la măgăriile despre familia voastră pe care le scot securiştii trădători din desăgile cu delaţiuni, e bine să nu uităm de unde s-a plecat.

Schiorii de la Arieşeni s-au gândit să facă un soi de liveblogging pentru latifundiar
 
 

 

UPDATE: Solidaritate la Rast

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Recurs de tonomat la memoria lu’ popor

  1. Exact! Dati-i inainte! Pentru ca asta e subiectul nostru. Ceea ce se intampla la Chisinau trebuia reflectat aseara, dar de azi sper ca Mihai Gadea sa revina la promisiunea de a reda in fiecare emisiune imaginile cu Basescu Mircea. Iar Basescu Traian sa ne explice sumele fabuloase pe care le invarte familia sa, la fel ca si terenurile fara licitatie “pastorite” de fratele sau, fix dupa decembrie 2004, si nu inainte.

    Iar povestea Becali e din ce in ce mai urat mirositoare: Gigi ori participa cu buna stiinta la un circ premeditat, ori a inteles mesajul marinarului chior, betivan, badaran, ghiolban…

  2. Asta e si scopu’:sa uite pulimea de el si de toata familia lui. Poate ca unii or uita, da’ altii, sper cei mai multi, nu uita…..

  3. Va implor, nu va luati dusi de val si sa uitati zilnic de Clanul Basescu. Va urmaresc la “Vorbe grele” si apoi la “Sinteza zilei”. Cred ca e singurul lucru care ne-a mai ramas neimpozitat.

  4. daca pierde alegerile si probabil peste patru ani cand sa speram ca si pdl-ul va pierde, atunci va fi o sansa ceva mai mare sa fie tras la raspundere. insa nu acum. nu va patii nimic. nici el nici familia lui de manelisti scarbosi.
    imi zic si eu asa ca om simplu, pacat ca nu mi se intampla si mie o data ca cineva din familia asta sa ma injure ori sa imi ia un telefon, ceva…. mama ce reactii nesimtite as fi avut si eu, asa ca pt nivelul lor.

  5. Ce vremuri, mai frate!
    Dau link spre cotidianul.ro si apoi spre catavencu.ro!
    E sfarsitul lumii, ce mai?…
    Sau e doar pt baselu…

  6. @lao tse: am dat link intotdeauna, chiar si cand ma injurau. recunosc, insa, ca, atunci cand fostii pupincuristi la comanda se transforma-n dezvaluitori la comanda, placerea mea e si mai mare.

  7. Gigi Candideaza la Europarlamentare pe listele PRM . Este adevarat. La ce se gandeste si asta cand este in inchisoare.

  8. Eu nu inteleg de ce a abandonat supremu lupta pentru Basarabia.Nu il reprezinta.El merge pana la capat.NIci o pozitie oficiala,nimic,fata de ce se intampla la moldoveni,a uitat de “fratii lui”?La fel cum nu a abandonat lupta cu coruptia, sa nu abandoneze nici lupta pentru “unitatea neamului,propasire… hac!..da bun ii vinu de Cricova”.

  9. Impozitele familiei Basescu sunt subiecte tabu. Nu v-a comunicat Mircea Basescu,in direct,că regreta plata facuta acum 4 ani? Cred ca a fost facuta sub presiune :)))

  10. Mulţumesc! Am aşteptat, nu glumă. Sunt convins (încă de când a început circul) că Becali este (de voie, de nevoie!) parte din actul de diversiune. Văd că mulţi (cei mai mulţi!) dintre jurnalişti mai ţin strâns între dinţi momeala cu oieru’. Sper că vor vedea (nu prea târziu!) şi ceilalţi, că “nada” aruncată nu-i decât o amărâtă de clonată, (fabricată-n grabă într-un atelier improvizat) menită să ascundă hienele presidenţiale. Până acum i-a ieşit…

  11. Dacă azi ar trebui să ieşim în stradă ca să dărîmăm clasa politică actuală, aş fi primul care ar ieşi. Din păcate însă, în ţara lui Băse te poţi trezi luptînd de unul singur dacă se întîmplă ca vîntul să bată din spatele tău. Rămîne munca unor oameni ca tine, Victore, să arate în mod constant adevărul despre Stăpînii noştri. Dar devine riscant cînd se lasă cu ameninţări de genul celor făcut la adresa lui M. Ciuvică. Iar romînii sunt atît de chiori…!

  12. nea Jiji candideaza la ieuroparlamentare pe listele lu’ EBa?! misto! o sa faca rocada la bulau. EBa & clanul Basescu in locul lu’ nea Jiji la puscarie. vor fi colegi de celula cu shpionu’ Floricel. celula lor!

  13. Aveti cont pe twitter domnule Ciutacu? Intreb pt ca am gasit un user Ciutacu.

  14. @Petru: n-am si nici nu intentionez prea curand sa-mi fac. mi-ajunge blogul

  15. Dezvaluirile despre clanul Basescu au fost interadevar uluitoare pentru ca au transmis semnalul ca in sfarsit scaunul prezidential se clatina serios.
    Poate faptul ca a aparut in prim plan favoritul nostru Crin a lasat sa se intrezareasca posibilitatea efectiva ca Basescu sa piarda. Posibilitate ce exista concret si inainte doar ca erau prea ocupati unii sa-i propage mitul invincibilitatii.

  16. Daaaa,Vantu e negru in cerul gurii de suparare.Cine stie cu ce l-a suparat Zeus,cred ca ceva nasol rau:-)

  17. Sunt convins ca Base va cadea si va lua dupa el si Clanul lui. Sper totusi sa se faca dreptate in tara asta macar in al 12-lea ceas si sa plateasca imediat dupa pierderea puterii pentru toate gainariile pe care le-a facut. Sper ca presa sa nu aibe ca scop doar ingenunchierea lui Base din punct de vedere vedere electoral ci sa continue sa scoata la iveala magariile facute de acesta si dupa ce nu va mai fi presedinte.

  18. Mos Califar mai bine:Fiat Lux.nu stiu ce inseamna 🙂 da ………imi da senzatia de bogatie. :)da @mirko am inteles ca trebuie sa puna impozit si pe burlacie si ce-i mai important pe priostie.aici e aici.sa vezi cit o sa am de plata.nu ma scoate din necaz nici saracul Bily Gates.

  19. NATRIX

    Natrix Perasa ne răsare
    Din al apelor inele,
    Muşcând ca o târâtoare
    Pe avuţii-nalţi cu stele.

    Greu cuvintele-mi găsesc
    Stupoarea să-mi exprim
    Cu un dezgust mitocănesc
    Plin de ură şi venin.

    Toxina gândului spontan
    Revarsă-n litere dispreţ
    Spre cel ce a născut un plan
    Mizer, parşiv şi fără preţ.

    Reptila pigmentă gradat
    Structurile ce-i sunt robite
    Şi-un Natrix e stăpân pe stat
    Şi pe mulţimile prostite.

    * Natrix perasa – sarpe de apa portocaliu

  20. FRATII BASESCU NU AU CUM SA AIBA UN LIMBAJ CAT DE CAT DOMESTIC, DEOARECE AU FOST CRESCUTI PE STRADA, INTRE TIGANI IMPUTITI, AU EDUCATIA LUI STEFAN GHEORGHIU. DUPA CE TRAIAN A FOST MINISTRU IN ANII ’90 SI A REUSIT SA FURE CAT NU ERA RUSINE, AMU E FRATESU LA RAND LA FURAT. DACA EI SUNT ASA CUM SANT, NICI DE LA COPII LOR SA NU ASTEPTATI MAI MULT!
    CE SA VA SPUN CA AR TREBUII PUS PE “EBA” MINISTRU AL FINANTELOR, E O ECONOMISTA DE NOTA 11, IAR IOANA BASESCU PE PUTIN AR TREBUII INSTALAT IN FUNCTIA DE MINISTRU AL ECONOMIEI SI COMERTULUI. NUMAI ELE 2 AR FII IN STARE SA PUNE PE PICIOARE SITUATIA ROMANIEI!!!
    SUNTI ECONOMISTI SI ADMINISTRATORI DE MILIOANE DE EURO, VA DATI SEAMA CA ELE 2 LA UN LOC AR RECUPERA CE A FURAT NICOLAICIUC DE LA CFR, DACA MAI PUNEM SI PE MIRCEA BASESCU MINISTRU DE INTERNE VA DATI SEAMA CE SUCCESE AR AVEA ROMANIA CU FAMILIA BASESCU IN FRUNTEA TARII???

  21. cred ca nu ati lasat balta subiectul “basescu”! astept sa comentati in continuare despre averile familiei si toate marsaviile pe care le fac! imi doresc din tot sufletul sa piarda alegerile ca sa vedem ce vor mai face din toamna. sper sa se trezeasca romanii si sa puna stampila in oricare alt patrat decat cel in care o sa fie scris numele dictatorului asta!!!! desteapta-te romane!

  22. Nu stiu cat o sa mai suportam sa faca sau sa spuna altii ce vor despre tara asta si noi sa stam cu mainile in san! Americanii ne omoara oameni in accidente de masina si scapa fara nici o pedeapsa,, francezii cheama romanii la interogatorii si dupa ce sa dovedeste ca s-au inselat ii scot in strada si-i lasa ca pe niste caini ai nimanui, italienii dau foc caselor si magazinelor romanilor nevinovati din Italia, acum si moldovenii prin vocea dictatorului lor indraznesc sa spuna ca revolta din capitala lor a fostordonata si platita de Romania! Noi le primim elevii si studentii sa se instruiasca la noi in tara si ei ne impun vize? Oare chiar nu mai avem nici un pic de demnitate noi ca si natiune? chiar atat de tare ne-au indobitocit guvernantii astia ai nostri? Cat o sa mai rabdam? Ce lucruri groaznice trebuie sa ni se mai intample ca sa reactionam pe masura?

  23. Baselu va pierde, dar nu cred ca cel care va castiga alegerile va fi mai breaz.

  24. Este normal ca pentru un personaj, care a făcut multe lucruri bune pentru oamenii amărâţi, să existe solidaritate. Ceea ce nu este normal e faptul că autorităţile statului nu şi-au făcut datoria, nici atunci(la inundaţiile devastatoare) nici acum, să-i caute pe cei care i-au furat autoturismul. Dacă nea Jiji, a reuşit să găsească maşina sa singur, atunci “organele” cu atâtea mijloace şi resurse (angajaţi, aparatură, informatori, etc.) le-au oprit cineva să-i găsească? Şi atunci, să nu te-ntrebi, cu mintea de om simplu, fără şcoli de miliţie sau jurisprudenţă, dacă asta nu-i o făcătură??? Da’ de când ne iau ăştia de fraieri? N-au fost de-ajuns douăj’ de ani?

  25. Se pare ca mesajul CNA ului si protestul magistratilor si al procurorilor din Romania au fost bine intelese de jurnalistii considerati ,pana de una zi ,formatori de opinie: ” CINEVA ACOLO SUS VA PRIVESTE SI ARE GRIJA DE VOI”

  26. Victore nu ne lasa, nu abandona subiectul Basescu, simteam si noi ca nu suntem singuri si neputinciosi, ce parere ai despre scrisoarea magistratilor?

  27. INCET-INCET INCEP SA IASA LA IVEALA.
    familia basescu sau besescu s.a.? pai ce incredere sa mai ai in institutiile statului cand presedintele, repet… presedintele umbla cu “jmecherii”
    “FRATE FRATE, FRATIRUL meu, si la bine si la rau e FRATELE meu” versurile preferate ale FRATILOR. oare lumea asta va mai suporta minciunile si aberatiile pe care le sustin cu tarie? incet-incet incep sa iasa la iveala…

  28. Domnule Ciutacu,
    Incerc sa ma detasez de lobby-ul pentru Free Gigi. Ca merge la europarlamentare, chiar ca prea putin imi pasa cat timp Elena de Dorobanti va fi si ea acolo. O sa ne distram de minune cu iesirile lor, la propiu si la figurat.Cred ca la Bruxelles sunt traducatori buni care pot talmaci balbele lor.Cred ca este tot ce ne-a mai ramas: sa facem haz de necaz.Eu am o alta intrebare catre Dumneavoastra.Dupa cele ce stiu, Popoviciu a stat in aceeasi celula in care vietuieste inca Gigi Becali. Cum spionul Floricel este coleg de camera cu Gigi,si a fost arestat inaintea lui Popoviciu,asta inseamna ca amindoi il cunosc. Intrebara mea este : Oare Floricel lucreaza ca informator sub acoperire la penitenciar ca tot serviciile de contrainformatii din penitenciare s-a desfiintat?

  29. Aseara la emisiunea Sinteza Zilei, domnul Stan incerca sa atraga atentia asupra desfasurarii incidentelor de la Chisinau si a acuzatiilor lui Voronin ca Romania este tartorul.Ne-a lamurit cum stau lucrurile si ca Voronin nu vede copacul din cauza padurii.Ceea ce nu am inteles este ca domnul Gadea a trecut prea usor peste afirmatia domnului Stan cu privire la declaratia presedintelui Basescu din 30 Martie,2009 ,cu trei zile inaintea alegerilor: denuntarea pactului Ribentrop-Molotov!!!Trebuie sa fii inconstient(credeti ca este prea tare cuvantul?) sa faci astfel de afirmatii inaintea alegerilor din Moldova.Chiar credeti ca mai are consilieri la Cotroceni sau acestia se ocupa mai mult de campania Elenei si lui C. Preda pentru europarlamentare? Domnul Diaconescu are o misiune tare grea sa dreaga busuiocul.Oricum il felicit pentru felul in care ne reprezinta peste hotare.

  30. Coane Ciutacule, chiar asa vorbe grele arunci?
    Clanul Basescu? Chiar ti se pare ca voi, “presarii” “gurnalistii”, sunteti ca lacrima strecurata? Daca ma apuc si eu sa dau pe tzeava gratis jurnalisti care iau bani pt a face / a nu face reclama……
    Daca pledati pentru etica, acordati una dintre emisiunile dvs. domnului (Mo)Voiculescu pardon, asta nu o veti face ca are in sertaru’ cu surprize un contract de munca. Da pe (Bid)Marinescu? ce are? asta nu are combinatii?Sau pe Codrin?si PC-ul are destui… Destul ca-l are pe sefu dumneavoastra.

  31. …sefutu de stat besescu este mai periculos Tarii decit comunismul pe care la-u transformat in DICTATURA presidentiala,stiut estesi capulapeste nu are par aluneca cu eba PRODUS ar cistiga bine ROMANIA dar POLITICA este mai perversa ca o CURVA te da de gol si ea are SUCCESURI la CHILOTI E OK DECI SA VOTAM SPRE BINELE NOSTRU NUSA TRAIASCA EI BINE CA AU FURAT DESTUL DE LA CEAUSESCU DUPA CE LA-U IMPUSCAT FLOTA TITEIUL ECT….CARE ERAU A NOASTRE .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.